با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم از وبلاگ من خوشتون بیاد.فقط اگه می خواین از همه ی امکانات وبلاگ بهره ببرید!!!عضو شید. می خوام یه وبلاگ مستقل درست کنم که توش تمام شعرهای که نوشتم رو بذارم.منتظر باشید!
آدرس اصلی:
www.mahdipc.tk
بهترين هاي رقابت هاي ليگ برتر ووشوي باشگاه هاي كشور از سوي كميته برگزاري اين مسابقات معرفي شدند.
به گزارش ايرنا، هفته پنجم از دور رفت و هفته اول دور برگشت ليگ برتر ووشو در بخش مردان برگزار شد كه در پايان آن برترين هاي مسابقات معرفي شدند.
در اين رقابت ها و در گروه (يك)، تيم نفت تهران صدرنشين اين دوره از رقابت ها ، توانست عنوان فني ترين تيم را به خود اختصاص دهد.
بهترين هاي گروه يك بهترين سرپرست: مالك عبدي از تيم رعد آساي البرز پرامتياز ترين بازيكن تالو: فرشاد عربي از تيم نفت تهران بهترين بازيكن ساندا: حميدرضا لادور از تيم مسكن و شهرسازي زنجان بهترين مربي: محمدرضا جعفري از تيم نفت تهران تيم اخلاق: مسكن و شهرسازي زنجان
همچنين در گروه 2 اين پيكارها تيم مقاومت بسيج توانست عنوان فني ترين تيم را از آن خود كند و شهداي تربيت بدني كرمانشاه به عنوان با اخلاق ترين تيم لقب گرفت.
بهترين هاي گروه دوم بهترين سرپرست: محمد زارعي از تيم رنگ فيروزه شيراز بهترين بازيكن ساندا: اشكان دلفاني از تيم شهداي كرمانشاه بهترين مربي: مجيد ملكي و منصور نوروزي از تيم مقاومت بسيج بهترين داور تالو: اسماعيل شاكري از تيم آذربايجان شرقي بهترين داور ساندا: مسعود جمالي از استان گيلان
جواد حرداني پرتابگر تيم ملي دووميداني جانبازان و معلولين مدال برنز مسابقات قهرماني جهان در نيوزيلند را كسب كرد.
به گزارش ايرنا، مسابقات دووميداني قهرماني معلولين جهان از روز شنبه در نيوزيلند آغاز شد و مدال برنز حرداني نخستين مدال تيم دووميداني جانبازان و معلولين كشورمان در اين دوره از مسابقات است.
حرداني در روز دوم رقابت هاي جهاني دووميداني معلولان در ماده پرتاب ديسك ايستاده با ثبت ركورد 46 متر و 53 سانتي متر موفق به كسب مدال برنز شد.
برنز حرداني در كلاس ادغامي 37.38 است و مدال طلاي اين كلاس را ورزشكاري از كشور لهستان با ثبت ركورد جهاني 53 متر برگردن آويخت و نماينده اوكراين نيز با ركورد 52 متر و 48 سانتي متر مدال نقره را از آن خود كرد.
بيش از هزار ورزشكار از 80 كشور جهان در اين رقابتها كه انتخابي پارالمپيك 2012 لندن نيز محسوب مي شود، شركت دارند كه تيم ملي دووميداني ايران نيز با 10 ورزشكار با حريفان جهاني رقابت مي كند.
رقابتهاي جهاني دووميداني معلولان از دوم تا دهم بهمنماه در ورزشگاه «كويين اليزابت پارك» كرايست چرچ نيوزلند برگزار مي شود.
كوروش فرهادي (كردستان)، پيمان نصيري (كرمان)، سيامك صالح فرجزاده و جلال خاكزاديه (آذربايجان شرقي)، جواد حرداني و عبدالرضا جوكار (خوزستان)، فرزاد سپهوند (لرستان)، علي محمدياري (تهران)، سيدعرفان حسيني و احمدرضا كاظمي (نابينا) ورزشكاران اعزامي ايران به اين رقابت ها هستند كه بهمن رضايي به عنوان سرمربي و مصطفي بهرامي به عنوان مربي اين ورزشكاران را همراهي مي كنند.
قطريهاي پس از اينکه ميزباني جام جهاني 2022 را از آن خود کردند، اکنون در تلاشند تا مالکيت باشگاه انگليسي منچستريونايتد را در اختيار بگيرند.
به گزارش مهر، روزنامههاي بريتانيايي از پيشنهاد 1.5 ميليارد پوندي قطريها براي خريد باشگاه منچستريونايتد خبر دادهاند. اين کشور کوچک حوزه خليج فارس بلافاصله پس از اينکه ميزباني جام جهاني 2022 را از آن خود کرد به فکر خريد منچستريونايتد افتاده است.
قطريها بتازگي قراردادي 125 ميليون پوندي با باشگاه بارسلونا امضا کردهاند و اکنون به دنبال خريد من يونايتد هستند. خانواده «گليزرها» در سال 2005 با 800 ميليون پوند باشگاه منچستريونايتد را خريداري کردند و اکنون براي فروش اين باشگاه، دو ميليارد پوند ميخواهند.
تيم فوتبال بارسلونا در ديدار با راسينگ سانتاندر به چهاردهمين پيروزي پياپي خود در رقابتهاي لاليگا دست پيدا کرد.
به گزارش مهر، بارسا شنبه شب در چارچوب هفته بيستم رقابتهاي لاليگا با نتيجه 3 بر صفر از سد ميهمان خود راسينگ سانتاندر گذشت. براي بارسا در اين ديدار پدرو (2)، ليونل مسي (33 - پنالتي) و آندرس اينيستا (56) گل زدند. بارسا با اين پيروزي، اختلاف امتياز خود با رئال مادريد را به هفت امتياز رساند.
در ساير ديدارهاي ديشب نتايج زير حاصل شد: سويا 4 - لوانته يک والنسيا 4 - مالاگا 3
در حاليکه علي زنگيآبادي رئيس فدراسيون دوچرخهسواري کشورمان در سفر چين به سر ميبرد، مهرداد صفرزاده با تاييد سازمان تربيتبدني به عنوان دبير اين فدراسيون معرفي شد.
به گزارش مهر، با پيشنهاد علي زنگي آبادي و تاييد علي سعيدلو رئيس سازمان تربيتبدني، مهرداد صفرزاده به سمت دبير فدراسيون دوچرخهسواري منصوب شد. اين انتصاب در حالي صورت گرفته است که رئيس فدراسيون دوچرخهسواري اين روزها تيم ملي پيست کشورمان را در مسابقات جامجهاني چين همراهي ميکند.
صفرزاده پيش از اين در سالهاي 79 تا 81 و در زمان رياست هاشمي، مسئوليت دبيري فدراسيون را برعهده داشته است. وي در زمان مسئوليت زنگي آبادي به عنوان مدير تيمهاي ملي با اين فدراسيون همکاري خود را با فدراسيون دوچرخه سواري ادامه داد. وي از خردادماه امسال و با نظر رئيس فدراسيون دوچرخهسواري از اين مجموعه جدا شد و بعد از گذشت هشت ماه با سمت دبيري، مجددا به فدراسيون بازگشت.
وي فعاليت دوچرخهسواري را از سال 1360 و با همراهي تيم ايران در تورهاي بينالمللي و کسب عناوين مختلف آغاز کرد. صفرزاده به عنوان مربي، مدرس، مربي تيم ملي و مسئوليت کميتههاي فدراسيون از سالهاي 62 تا به امروز در رشته دوچرخهسواري فعاليت کرده است.
با گذشت يك هفته از آغاز ثبتنام كانديداهاي رياست فدراسيون كشتي، هنوز كسي ثبتنام نكرده است. عليرضا حيدري دارنده 6 مدال جهان و المپيك دراينباره گفت: يك بار در مورد ورود به مربيگري اشتباه كردم و اگر با تكرار اين اشتباه در انتخابات فدراسيون شركت كنم، مهره سوخته ميشوم.
وي با بيان اينكه اساسا با ماهيت اين موضوع مشكل دارد، افزود: اينكه بخواهيم در مقطع كنوني انتخابات برگزار كنيم، اشتباه است. در واقع قانون ايراد دارد. اين كار بايد بعد از المپيك انجام شود كه رئيس قبلي يا ابقا ميشود يا اينكه جاي خود را به فرد ديگري ميدهد. در اين موقعيت هر كسي بيايد، مهره سوخته است. مثل من كه سال 2007 اشتباه كردم.
حيدري افزود: من يك بار اشتباه كردم، ديگر آن را تكرار نميكنم. اگر بخواهم روزي مديريت بكنم و وارد گود شوم، حتما بعد از المپيك مسووليت را ميپذيرم، حتي اگر اين اتفاق هيچ وقت رخ ندهد. بدون فكر كار كردن نتيجهاي در بر ندارد. از سازمان تربيتبدني هم خواهش ميكنم اين انتخابات را برگزار نكند.
«بچهها راي بدهيد» ؛ فقط تيتري شبيه به اين، در يك يا چند وبلاگ شخصي يا سايت كم اهميت ايراني كفايت ميكند تا بازيكني از كشورمان با استقبال كم نظير كاربران اينترنتي ، از ستارهاي به شهرت ليونل مسي كه دنياي فوتبال مبهوت هنرنمايي او در مستطيل سبز است، محبوبتر شود.
ليونل مسي آنقدر محبوبيت دارد كه در انتخاب مرد سال فوتبال جهان از نفراتي چون ژاوي هرناندز و آندرس اينيستا پيشي بگيرد؛ اما در دنياي مجازي اينترنت، محبوبترين بازيكن را كليكهاي كاربراني مشخص ميكند كه با اشتياق پيگير لينكهاي مربوط به شركت در نظرسنجيهاي اينترنتي هستند.
اينجا شهرت بازيكنان و اينكه در كدام باشگاه مطرح توپ ميزنند، ملاك نيست؛ گلهايي كه زدهاند و جامهايي كه بالاي سر بردهاند هم فاقد ارزش براي راي آوردن است و دقيقا به همين خاطر، بعضي مواقع نتايج بهدست آمده از اين نظرسنجيها غيرواقعي و نامتعارف جلوه ميكند. درست مانند انتخاب فرهاد مجيدي به عنوان محبوبترين بازيكن سال 2010 جهان.
سايت فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال، فرهاد مجيدي را به عنوان محبوبترين بازيكن جهان در سال 2010 معرفي و عنوان كرد كريم باقري در اين فهرست، بالاتر از ديگر بازيكنان جهان در مكان دوم قرار دارد!
در اين نظرسنجي كه از مدتها قبل شروع شده بود، مجيدي با 63473 راي به عنوان محبوبترين بازيكن جهان شناخته شد و باقري با 63395 راي در رده دوم قرار گرفت. اين دو در حالي با فاصله تنها 78 راي از هم، در جهان اول و دوم شدند كه فاصله نفر سوم اين فهرست با آنها، يعني محمد ابوطريقا از مصر، چيزي در حدود 29 هزار راي بود.
اما از آن جالبتر آرايي است كه به ليونل مسي، كريستيانو رونالدو و ديگر چهرههاي سرشناس فوتبال داده شده است. مسي به عنوان يكي از محبوبترين چهرههاي فوتبالي تاريخ در اين نظر سنجي فقط 7492 راي آورد و تعداد آراي كريستيانو رونالدو، ديگر چهره محبوب فوتبال از آن هم كمتر بود؛ 6038.
مسي و رونالدو با اين تعداد رايي كه از نقاط مختلف جهان به آنها داده شد، در فهرست محبوبترين بازيكنان سال 2010 بعد از مجيدي، باقري و چند بازيكن ديگري كه در كشورهاي خود محبوبترين هستند، اما در جهان ناشناخته، در ردههاي دهم و دوازدهم ايستادند. شايد گردانندگان سايت فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال جهان هم خوشحال نباشند از اين كه در نظرسنجي محبوبترين بازيكنان سال 2010، ليونل مسي و كريستيانو رونالدو دهم و دوازدهم شدهاند، اما به هر حال برآيند چيزي نزديك به 370 هزار راي كاربران اينترنتي اين بوده كه دو بازيكن از ايران و 6 بازيكن از كشورهاي عربي مصر، كويت، سودان، عربستان و تونس ردههاي اول تا هشتم محبوبترين بازيكنان سال را به خود اختصاص دهند.
انتخاباتي از اين دست به نوعي تداعيكننده نظرسنجيهاي برنامه 90 خودمان است.
پاداش مجيدي؛ 30 ميليون جريمه نقدي!
درست در روزي كه فرهاد مجيدي به عنوان محبوبترين بازيكن جهان انتخاب شد، باشگاه استقلال هم با يك جريمه 30 ميليون توماني كسب اين عنوان را به كاپيتان تيمش تبريك گفت تا مجيدي دو خبر خوب و بد را طي چند ساعت تجربه كند. مجيدي به اين دليل كه در تمرين صبح ديروز باشگاه استقلال غيبت داشت و دليل اين غيبت را به اطلاع كادر فني نرسانده بود، چنين جريمه سنگيني را تجربه كرد.
با تاييد نهايي تشكيل وزارت ورزش و جوانان از سوي شوراي نگهبان، گمانهزنيها در زمينه فردي كه ميتواند بهعنوان وزير ورزش و جوانان به مجلس شوراي اسلامي معرفي شود، وارد دور تازهاي شده است. اينكه وزير ورزش و جوانان بايد داراي چه ويژگيهايي باشد تا بتواند به بهترين شكل، دو مقوله مهم ورزش و جوانان را مديريت كرده و به سامان برساند، موضوعي است كه از نقطه نظر كارشناسان، جوابهاي متفاوتي را به خود اختصاص ميدهد.
عدهاي بر اين اعتقادند كه وزير ورزش و جوانان بايد آشنا به مسائل كلان ورزش باشد و بتواند مطابق با انتظارات دولت و مردم، اهداف كلان ورزش را محقق سازد.
انتخاب فرد درد آشناي ورزش
شاهرخ شهنازي، رئيس سابق فدراسيون تنيس روي ميز و عضو هيات اجرايي كميته ملي المپيك در اين زمينه به جامجم گفت: وزير ورزش و جوانان بايد فردي باشد كه در هر دو حوزه اشراف به موضوع داشته باشد. هر چند از يك نظر ورزش و جوانان با يكديگر در ارتباط هستند و اگر اهداف ورزش به خوبي محقق شود، بخش عمدهاي از جوانان نيز از اثرات آن بهرهمند خواهند شد، اما قطعا با توجه به سرمايهگذاريهاي دولت در ورزش طي چند سال گذشته، فردي بايد در راس اين وزارتخانه قرار گيرد كه بتواند كارهاي آغاز شده در ورزش را به سرانجام برساند.
وي تصريح كرد: يقينا جامعه جوان ايران داراي پتانسيلهاي خوب و بالايي است كه بخش زيادي از آن با فراهم شدن امكانات ميتواند به شكوفايي رسيده و شرايط بهتري را براي خود در عرصه بازيهاي جهاني، آسيايي و المپيك تعريف كند.
اين كارشناس ورزش ايران در عين حال بر اين نكته تاكيد دارد كه با تشكيل وزارت ورزش و جوانان، بحث خصوصيسازي بر اساس اصل 44 و منويات رهبر معظم انقلاب نبايد مغفول واقع شود. يقينا اگر خصوصيسازي اصولي به مورد اجرا گذاشته شود، ورزش ايران از دولتي بودن صرف فاصله خواهد گرفت و اين مساله بايد مورد توجه جدي قرار گيرد.
محمد آذربرزين از كارشناسان ورزش ايران نيز وزارت ورزش و جوانان را توسعه بخش اهداف كلان توسعهاي ورزش كشور دانست و گفت: بي شك ورزش با وزارتي شدن، از سياست آزمايش و خطا فاصله خواهد گرفت و ميتوان اميدوار بود كه با پرهيز از اشباهات مديريتي، ورزش ايران در رشتههاي مختلف و بر اساس تاكيد رئيس جمهور، بر بلنداي قلههاي ورزش دنيا قرار گيرد.
وي اضافه كرد: بر اين مبنا، وزير ورزش و جوانان بايد در كنار شاخصههاي مديريتي با مقوله ورزش و كاركردهاي آن نيز به درستي و دقيق آشنا باشد تا بتواند، به انتظارها جامه عمل بپوشاند. به اعتقاد وي اگر مبنا بر شايستگي افراد و كار برنامهاي باشد، رئيس جمهور ميتواند با انتخابي درست، وزيري را به مجلس شوراي اسلامي معرفي كند كه حركت توسعهاي ورزش را تسهيل بخشيده و در عين حال، به دغدغههاي دولت و مجلس در زمينه مسائل جوانان، پاسخ مثبت دهد.
حجتالاسلام سيد جلال يحييزاده، عضو كميسيون فرهنگي و رئيس كميته تربيت بدني مجلس شوراي اسلامي، به «جامجم» گفت: با تاييد مصوبه تشكيل وزارت ورزش و جوانان در شوراي نگهبان، اين مصوبه از امروز قانوني است و دولت نيز فارغ از اينكه مخالف يا موافق آن بوده است، بايد زمينه تشكيل آن را فراهم آورد.
اصلاح ساختار ورزش
يحييزاده در عين حال با اشاره به اينكه هر فردي به عنوان وزير ورزش و جوانان به مجلس معرفي شود، كار سختي را درخصوص اصلاح ساختار ورزش و تغييرات مورد نظر پيشرو خواهد داشت، افزود: بيشك وزير جديد فرصتي نياز دارد تا اين تغييرات را قانونمند كند، بويژه در رابطه با بحث جوانان كه موضوع مهمي است و نميتوان بسادگي از كنار آن گذشت. در حال حاضر همه به دنبال ورزش هستند، در حالي كه وزير جديد در كنار ورزش، نبايد از مقوله مهم جوانان لحظهاي غافل باشد. تعيين قائم مقام يا معاوني قوي كه اشراف به كار داشته باشد، در اين مورد ميتواند وزير جديد ورزش و جوانان را در ساختار جديدكمك كند.
مجلس نظر خاصي ندارد
يحييزاده با تاكيد بر اينكه مجلس شوراي اسلامي، هيچ حساسيتي به گزينههاي معرفي شده جهت تصدي وزارت ورزش و جوانان نخواهد داشت، تصريح كرد: نبايد چنين القا شود مجلس حالا كه مصوبه وزارت ورزش و جوانان را به تصويب رسانده، روي وزير اين وزارتخانه نيز نظر دارد. طبيعتا چنين نظري غلط است و مجلس روي هيچ گزينهاي حساسيت ندارد و به نظر رئيسجمهور در جهت معرفي وزير مربوطه احترام خواهد گذاشت. ما تنها بررسي خواهيم كرد تا مشخص شود وزير معرفي شده ميتواند لكوموتيو ورزش را روي ريل خود، به جلو هدايت كند يا خير.
رئيس كميته تربيت بدني مجلس همچنين تمام روساي قبلي و فعلي سازمان تربيت بدني را واجد شرايط براي تصدي وزارت ورزش و جوانان دانست و گفت: بي شك افراد شايسته در ورزش ايران كم نيستند. البته اين به آن معنا نيست كه وزير جديد بايد تمام و كمال روي مسائل ورزش متمركز شده و از موضوع جوانان غافل شود. هر چند كه وزير جديد بايد سوابق ورزشي داشته باشد و از اطلاعات لازم در اين حوزه بهرهمند باشد، اما يقينا داشتن اطلاعات از حوزه جوانان نيز مهم بوده و نبايد موضوع جوانان زير سايه ورزش مغفول واقع شود.
وي تاكيد كرد: البته اين حرف اين پيام را ندارد كه مديراني خارج از حيطه ورزش و با مقاصدي ديگر به حوزه وزارت ورزش و جوانان ورود كنند. مثل مسائلي كه از گذشته تا به امروز در ورزش مترتب بوده و عدهاي به ورزش آمدهاند كه بيش از آنكه حضورشان به نفع ورزش باشد، خود از حضور در ورزش منتفع شدهاند. بديهي است اين نگاه آفتي براي وزارت ورزش و جوانان خواهد بود و معتقدم فردي بايد در راس وزارتخانه جديد قرار بگيرد كه ورزش به حضور وي ببالد.
برخي گزينهها براي وزارت ورزش و جوانان
1ـ علي سعيدلو، رئيس فعلي سازمان تربيت بدني: آگاهان معتقدند با توجه به مخالفت صريح او با مصوبه مجلس، سعيدلو شانس كمي براي معرفي به مجلس خواهد داشت. آنها همچنين تصريح دارند بي شك وقتي كسي اعتقاد به كاري ندارد، نميتواند مجري خوبي نيز براي آن باشد. البته با توجه به ارتباطات او با رئيسجمهور، احتمال معرفي او نيز هست.
2ـ محمد عليآبادي، رئيس قبلي سازمان و رئيس فعلي كميته ملي المپيك: در اينكه عليآبادي يكي از افراد مورد وثوق رئيسجمهور به حساب آمده و جايگاهي خوب در دولت دهم دارد، شكي نيست و او نيز ميتواند يكي از گزينهها باشد. اما مشكل بزرگ عليآبادي در اين شرايط مفتوح بودن پرونده تحقيق و تفحص دوره مديريتي او در مجلس و سازمان تربيت بدني است و بايد ديد فرجام كار او از اين پرونده چه خواهد بود.
3ـ اميدوار رضايي، عضو هيات رئيسه مجلس و رئيس فراكسيون ورزش: دكتر رضايي فارغ از رشته تخصصياش و تجربه سالها حضور در مجلس شوراي اسلامي، طي سالهاي گذشته نيز با ورزشيها يار و همراه بوده است. عضويت و رياست هيات مديره باشگاه استقلال طي چند سال و شركت در جلسات مختلف تصميمگيري در حوزه ورزش، از وي فردي مطلع در حوزه ورزش ساخته است كه در صورت معرفي از سوي رئيسجمهور، پيشبيني ميشود با چراغ سبز نمايندگان مجلس همراه شود. هر چند البته به اعتقاد تعدادي، اين متخصص قلب نميتواند گزينه مناسبي براي وزارت ورزش و جوانان باشد.
4ـ مهرداد بذرپاش، رئيس كنار گذاشته شده سازمان ملي جوانان: گرچه بذرپاش، ارتباطات خوبي در دولت دارد و رئيسجمهور نيز ازوي شناخت كامل دارد، اما گفته ميشود كه اگر سياست حفظ او در هيات دولت دنبال ميشد، وي از سازمان ملي جوانان كنار گذاشته نميشد.
5 ـ محمد كاظم واعظ موسوي، عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع): در رابطه با وي گفته ميشود كه در دولت نهم نيز يكي از گزينههاي رئيسجمهور براي تصدي سازمان تربيت بدني بود اما به جهت اينكه وي سابقه كار اجرايي نداشت، از فهرست گزينههاي نهايي كنار رفت.
ساير گزينههاي احتمالي: سيد رضا موسوي حسيني معاون فعلي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، عبدالله سهرابي سفير ايران در قطر و...
مبارزه با فوتبال دوقطبي در كشورمان از چند سال پيش آغاز شد، سالهايي كه قهرماني در ايران در بهترين حالت يكي در ميان نصيب قرمز و آبي ميشد و در فهرست تيم ملي بجز دو سه نفر جايي براي بازيكنان غير از پرسپوليس و استقلال نبود؛ رسيدن به اين هدف مراحل مختلفي داشت.
فصل اول: جرقه مبارزه با فوتبال دوقطبي
توجه بيش از حد به پرسپوليس و استقلال سبب شده بود كه بازيكنان تمام آمال و آرزوي خود را در اين دو تيم جستجو كنند، در حقيقت پوشيدن پيراهن قرمز و آبي راه ميانبري بود براي رسيدن به تيم ملي و حتي راهيابي به تيمهاي باشگاهي خارج از كشور.
آن زمان يك شعار تكراري هم زياد شنيده ميشد، اينكه: «هر وقت پرسپوليس و استقلال قوي باشند تيم ملي قويتري هم خواهيم داشت.» اما با گذشت زمان موجي به راه افتاد تا با فوتبال دوقطبي مبارزه كند، مبارزهاي كه هدف اصلي آن گسترش فوتبال در تمام شهرهاي ايران و تقويت تمام تيمهاي حاضر در سطح اول فوتبال كشور بود تا عاقبت به افزايش كيفيت مسابقات ليگ برتر و داشتن تيم ملي قويتر بينجامد.
فصل دوم: به قدرت رسيدن باشگاههاي شهرستاني
برخي باشگاههاي شهرستاني گام نخست را براي ايستادن مقابل فوتبال دوقطبي برداشتند. اول با معرفي خود به عنوان بهترين تيم شهرستاني ليگ، بعد با قهرماني و نايبقهرماني در ليگ و جامحذفي و در نهايت خودنمايي در ليگ قهرمانان آسيا با صرف هزينههاي كلان، برنامهريزي بلندمدت و مديريت مطلوب و با ثبات.
دو قطبي قدرت در پايتخت به مرور زمان به سايه رفت، تيمهاي ديگر علاوه بر در اختيار داشتن فاكتورهاي لازم براي رسيدن به موفقيت به دليل دوري از حاشيههاي مرسوم فوتبال ما كه در پرسپوليس و استقلال بيشتر ديده ميشود گوي سبقت را از رقباي خود ربودند و درست به دليل همين ويژگيها جاذبه بيشتري براي حضور بازيكنان ستاره و آماده ليگ داشتند. پول بيشتر و آرامش تضمين شده بسياري از بازيكنان نامدار را مجاب كرد تا مثل ساليان قبل در روياي پرسپوليس و استقلال نباشند و به اين ترتيب پرسپوليس و استقلال از آن تيمهاي قدرتمندي كه روزگاري ستون تيم ملي به حساب ميآمدند فاصله گرفتند.
فصل سوم: سنتشكني در تيم ملي
تيم ملي در طول چند سال اخير نه يك باره اما كمكم به سوي سنتشكني پيش رفت، پيشتر 90 درصد فهرست مدعوين تيم ملي را سرخابيها تشكيل ميدادند، اما سهميه حضور بازيكنان پرسپوليس و استقلال در تيم ملي با درخشش تيمهاي باشگاهي ديگر از يك سو و افت سرخابيها از سوي ديگر از اردويي به اردوي ديگر كمتر شد.
اما در بين مربياني كه در راستاي مبارزه با فوتبال دو قطبي نگاهي متفاوت به ساير بازيكنان آماده ليگ داشتند بدون شك افشين قطبي سردمدار بود، جايي كه در تمام اردوهايش بيشتر از 4 بازيكن از تيمهاي قرمز و آبي پايتخت نداشت، بازيكناني كه حتي وقتي دعوت ميشدند مثل گذشته تضميني براي حضور مداومشان نبود تا اين كه عاقبت سرمربي تيم ملي با جسارتي كمنظير در آخرين تصميم خود پيش از جام ملتها تيمش را با دو بازيكن از پرسپوليس و يك بازيكن از استقلال بست تا به نوعي خطر بزرگي كرده باشد. اين موضوع براي هواداراني كه روزگاري تيم ملي را به واسطه حضور بازيكنان تيم محبوبشان در مالكيت خود داشتند بسادگي قابل پذيرش نبود و همين ميتوانست محبوبيت تيم قطبي را تحتتاثير قرار دهد، اما او ايستاد و ترجيح داد كه پايبند تفكرات خودش باشد تا فضاي حاكم بر فوتبال ما.
نكته: افشين قطبي در طول مدت حضورش در تيم ملي در مبارزه با فوتبال دوقطبي سردمدار بود. او براي نخستين بار با دعوت از 3 بازيكن سرخابي سنتشكني و در شروع مسابقات جام ملتها چهره تازهاي از تيم ملي را رونمايي كرد
انتقاد هميشه و در هر حالتي در فوتبال ما بوده و هست، اين بار هم مستثني نبود، اين كه بازيكنان باتجربه پرسپوليس و استقلال به خاطر بازي كردن در شرايط سخت بيشتر به درد تيم قطبي ميخوردند يا اين كه با حضور پر تعداد بازيكنان سپاهان و ذوب آهن در تيم ملي قطب ديگري بر فوتبال ملي سايه افكنده و به جاي دو قطبي بودن تك قطبي شده يا از اين دست، اما با چشمپوشي از اندك اشتباهاتي كه متوجه فهرست منتخب افشين قطبي بود، بايد گفت تمام بازيكناني كه عازم دوحه شدند تقريبا از بهترينهاي ليگ هستند و اتفاقا حتي اگر تجربه بازي در تيمهاي بزرگ پرسپوليس و استقلال را ندارند، اما تجربه حضور در ميدانهاي بزرگ آسيايي همراه تيمهاي باشگاهيشان را در كارنامه دارند.
فصل چهارم: توانستن
همه منتظر شروع جام ملتها بودند تا در ميدان عمل مشخص شود كه تيم قطبي با تمام ويژگيهايش چند مرده حلاج است، بازي ايران با غلبه بر عراق، مدافع عنوان قهرماني رونمايي شد و برخلاف پيشبينيها نشان از آمادگي و قدرت مليپوشان ما داشت.
بعد از پيروزي بر عراق خيليها درصدد برآمدند تا به واسطه گلهاي رضايي و مبعلي سند پيروزي تيم ملي را به نام پرسپوليس و استقلال بزنند، حتما اگر كريم انصاريفرد هم در فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس ميپيوست حالا پيروزي بر كره شمالي با تكگل 3 امتيازي اين مهاجم دليل ديگري ميشد براي حمايت از فوتبال دوقطبي، اما واقعيت اين نيست، رضايي و مبعلي مهاجمان تيم ملي هستند و چه وظيفهاي غير از گلزني براي يك مهاجم در اولويت است، اگر كمي منصفانه عملكرد تيم ملي را بررسي كنيم آن وقت خواهيم گفت كه از بازي زيباي تكتك بازيكنان نميتوان گذشت.
سپاهان، ذوبآهن، ملوان، سايپا، پرسپوليس، استقلال و بقيه به يك اندازه سهم دارند و اين شايد بزرگترين تفاوت تيم قطبي با تيمهاي ملي در ادوار گذشته است.
فصل پنجم: ردپاي قطبي در شكستن حصار دوقطبي
در مورد موفقيت تيم ملي در دوحه تا اين مرحله كساني كه تجربه همراهي اين تيم را به عنوان كادر فني دارند نظر جالبي دارند، نظريهاي كه اتفاقا مبتني بر فاصله گرفتن قطبي از انتخاب بيرويه بازيكنان سرخابي است.
پيشتر يعني سالهايي كه تركيب اصلي تيم ملي در اختيار پرسپوليسيها و استقلاليها بود، گاهي بازيكناني كه حتي شايسته نبودند جايگاه خود را تضمين شده ميدانستند.
همين افراد با ايجاد تفرقه و حاشيه در اردوها باند تشكيل ميدادند و تيم ملي از هدف اصلي خود دور ميشد. عدهاي بر اين باورند كه قطبي با شناخت از فوتبال ما كمكم بازيكنان كمحاشيه را به اردو فراخواند تا تيمش از چنين آفتهايي مصون بماند. بازيكناني كه به دوحه اعزام شدند اغلب در چارچوب اين تفكر ميگنجند و از معدود دفعاتي است كه تيم ملي ما بدون حاشيه و متحد پيش ميرود.
بنابراين شكسته شدن حصار دوقطبيها توسط افشين قطبي چندان هم به ضرر تيم ملي نشده است و بعيد نيست كه با قهرماني ايران در جام ملتها به پايان برسد، به نظر ميرسد پرسپوليس و استقلال براي اين كه از قافله عقب نمانند بايد براي بهتر بودن بيشتر از اينها تلاش كنند.
در شبي كه كرهايها شايستهتر از ما نشان دادند، تيم ملي با يك گل مغلوب حريف صاحبنام خود شد تا روياي قهرماني پس از 35 سال همچنان دست نيافتني باقي بماند.
تركيب اوليه افشين قطبي براي بازي با كرهجنوبي همان تركيب بازي با عراق بود بعلاوه اين دو تغيير؛ محمدرضا خلعتبري به جاي مسعود شجاعي و كريم انصاريفرد به جاي محمد غلامي. با اين حال تركيب ايدهآل قطبي براي يك هماوردي پاياپاي با كرهايها حداقل در نيمه اول، يك تركيب ايدهآل نبود. چشم باداميها 45 دقيقه تمام تيم ما را تحت فشار گذاشتند و با در اختيار گرفتن مالكيت توپ و سانتر از جناحين بارها تا آستانه تهديد كردن دروازه رحمتي پيش روي كردند. در دقيقه 28 اين نيمه تنها موقعيت گل ما از روي ارسال خلعتبري و ضربهاي سري كه مدافع كره به اشتباه به سمت دروازه خودشان زد حاصل شد.
تيم ملي در نيمه دوم با يك تغيير وارد ميدان شد؛ خسرو حيدري به جاي محمد نصرتي. اين تعويض تا حدودي غلامرضا رضايي را در جناح راست آزاد كرد و همين موضوع سبب شد در نيمه دوم و از دقيقه 65 شاهد بازي بهتري از تيم ملي باشيم. با اين حال كرهايها در اين نيمه هم نمايشي بهتر از تيم ما داشتند و با وجود آنكه در خلع موقعيت روي دروازه ما موفقيت چنداني نداشتند، اما فشار آنها روي خط دفاعي ما احساس ميشد. ضربات سري كه هادي عقيلي، سيدجلال حسيني و حتي احسان حاج صفي به دفعات زودتر از مهاجمان كره زدند تا دروازه ما از خطر باز شدن مصون بماند نشان از برتري كره در اين نيمه داشت. قطبي در دقيقه 75 كريم انصاريفردي را كه تقريبا هيچ توپي نصيبش نشده بود از زمين بيرون كشيد تا با آوردن مسعود شجاعي تعادل را در مركز ميدان برقرار كند.
با اين تعويض تيم ملي 15 دقيقه پاياني را هم با استرس ناشي از حملات كره سپري كرد، اما شرايط در وقت اضافه اول هم كم و بيش بدون تغيير ماند. كرهاي با پاسهاي سالم بيشتر و دوندگي بيشترشان در نيمه اول وقت اضافه بازي مليپوشان ما را تحت تاثير قراردادند و در نهايت در آخرين دقيقه اين 15 دقيقه مزد برتريشان را با گل «يون بيت گارام» كه از روي شوت از پشت هجده قدم به دست آمد، گرفتند.
تيم ملي براي جبران اين گل 15 دقيقه زمان داشت، اما بازي احساسي مليپوشان ما و دفاع كرهايها اجازه نداد در اين دقايق باقيمانده هم صاحبت موقعيت گل شويم. و به اين ترتيب تيم ملي پس از 3 برد پياپي در مرحله گروهي وداعي تلخ با جام ملتهاي آسيا داشت.
ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر كره جنوبي در 90 دقيقه با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد و بازي به وقت اضافه كشيده شد.
به گزارش فارس، ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و كره جنوبي در مرحله يك چهارم نهايي جام ملتهاي 2011 آسيا از ساعت 19:55 در ورزشگاه قطر اسپورت و در حضور هفت هزار تماشاگر برگزار شد كه اين بازي در پايان 90 دقيقه هيچ گلي در بر نداشت و بازي به وقت اضافه كشيده شد.
نيمه نخست ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و کرهجنوبي در مرحله يک چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا با نتيجه تساوي به پايان رسيد.
به گزارش مهر، ديدار چهارم و پاياني از مرحله يکچهارم نهايي مسابقات فوتبال جام ملتهاي 2011 آسيا از ساعت 19:55 امروز شنبه با برگزاري ديدار تيمهاي ملي ايران و کرهجنوبي در ورزشگاه قطر اسپورت آغاز شده است که در پايان نيمه نخست اين بازي دو تيم به تساوي بدون گل رضايت دادند.
در اين بازي که با قضاوت "روشن ايرماتوف" در حضور 10 هزار تماشاگر در حال برگزاري است، آندرانيک تيموريان از تيم ايران تنها بازيکن اخطاري در نيمه نخست اين بازي بود.
با نظر افشين قطبي در اين نيمه سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، هادي عقيلي، محمد نصرتي، احسان حاج صفي، جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، پژمان نوري، غلامرضا رضايي، محمدرضا خلعتبري و کريم انصاريفرد براي تيم ملي ايران به ميدان رفتند.
در نيمه اول تيم ما نمايشي ضعيف و دور از انتظار مقابل کره جنوبي داشت و بيشتر مدافع حملات سرخپوشان کرهاي بود.
برنده اين ديدار در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات روز سهشنبه هفته جاري به مصاف تيم ژاپن ميرود. تيمهاي استراليا و ازبکستان برگزار کننده ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي هستند.
سومين ديدار مرحله يک چهارم نهايي پانزدهمين دوره رقابتهاي فوتبال جام ملت هاي آسيا با برتري تيم ملي فوتبال استراليا و صعود اين تيم به مرحله نيمه نهايي به پايان رسيد.
به گزارش مهر، تيم هاي ملي فوتبال استراليا و عراق در مرحله يک چهارم نهايي جام ملت هاي آسيا از ساعت 16:25 دقيقه امروز شنبه به وقت قطر در ورزشگاه السد و به قضاوت عبدالرحمان محمد از قطر به مصاف هم رفتند که در پايان 90 دقيقه دو تيم به تساوي بدون گل رضايت دادند.
در نيمه اول وقت هاي اضافه هم دو تيم به تساوي رضايت دادند اما در نيمه دوم وقت هاي اضافه و در دقيقه 118 هري کيول بازيکن شماره 10 استراليا با ضربه سر دروازه عراق را باز کرد تا مدافع عنوان قهرماني با شکست در ثانيه هاي پاياني از دور مسابقات حذف شود.
عراق آخرين تيم عربي باقي مانده در دور مسابقات جام ملت هاي آسيا بود که در سال 2007 عنوان قهرماني اين مسابقات را به خود اختصاص داده بود. قبل از اين تيم هاي قطر، عربستان، کويت ، سوريه ، اردن و ... از دور مسابقات حذف شده بودند.
ترکيب تيم ملي فوتبال کشورمان براي برگزاري ديدار مرحله يک چهارم نهايي برابر کرهجنوبي از سوي افشين قطبي اعلام شد که نسبت به ديدار برابر امارات تغييرات زيادي دارد و مسعود شجاعي در ترکيب اصلي قرار نگرفته است.
به گزارش مهر، در حالي که کمتر از يکساعت ديگر به شروع ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي باقي مانده است، از سوي سرمربي تيم ملي اسامي يازده بازيکن ثابت اين تيم در اين ديدار اعلام شد.
براساس تصميم افشين قطبي در اين ديدار سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، محمد نصرتي ، احسان حاجي صفي ، هادي عقيلي ، جواد نکونام، اندرانيک تيموريان، پژمان نوري، غلامرضا رضايي ، محمدرضا خلعتبري و کريم انصاريفرد براي تيم ملي ايران به ميدان خواهند رفت.
تيم ملي فوتبال کشورمان در ديدار آخر مرحله مقدماتي با ترکيبي جديد به ميدان رفته بود که براي ديدار با کره جنوبي بازهم کادر فني سراغ بازيکنان اصلي رفت و با ترکيبي متفاوت نسبت به بازي با امارات تيم ملي ايران را به زمين فرستادند.
علي سعيدلو معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در ديدار با اعضاي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با اتحاد و همدلي مقدمات پيروزي برابر كره جنوبي را فراهم و دل مردم ايران اسلامي را شاد كنيد.
به گزارش ايرنا، علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني به همراه مهرداد سراجي ، حبيب كاشاني و علي كفاشيان ظهر امروز شنبه با ملي پوشان و كادر فني تيم ملي فوتبال ديدار كرد.
سعيدلو در اين ديدار خاطرنشان كرد: از پيروزي هاي گذشته و رسيدن به مرحله يك چهارم نهايي بسيار خوشحالم و اميدوارم امشب نيز توان خود و فوتبال ايران را نشان بدهيد.
رييس سازمان تربيت بدني با ابراز خوشحالي از نتايج ديدارهاي قبلي تيم ملي گفت: همدلي و اتحاد رمز پيروزي شما در چند بازي اخير بوده است و اميدوارم با حفظ اين همدلي مقابل كره جنوبي هم به پيروزي برسيد و دل مردم ايران را شاد كنيد.
سعيدلو همچنين دقايقي با افشين قطبي سرمربي تيم ملي صحبت كرد و از وضعيت تيم ملي جويا شد.
سرمربي تيم ملي ايران نيز با قدرداني از حضور معاون رييس جمهوري در اردوي تيم ملي ابراز اميدواري كرد كه ايران در بازي امروز برنده شود.
سرمربي تيم ملي اظهار داشت: همدلي بين بازيكنان به اندازهاي است كه من با اطمينان ميتوانم قول پيروزي ايران در بازي امروز را بدهم.
در پايان اين ديدار سعيدلو خطاب به بازيكنان گفت: بعد از پيروزي مقابل كره جنوبي به همراه علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال در رختكن تيم ملي حاضر خواهم شد تا پاداش بازيكنان را اهدا كنم.
ديدار تيم هاي ايران و كره جنوبي در چارچوب مرحله يك چهارم نهايي مسابقات جام ملت هاي آسيا امروز در ساعت 19:55 در ورزشگاه قطر اسپورت برگزار مي شود .
فرهاد مجيدي - کاپيتان استقلال تهران - به دليل عدم حضور در تمرين صبح امروز (شنبه) از سوي باشگاه استقلال ايران با جريمه مواجه شد.
به گزارش ايسنا، مجيدي که غيبت و دليل غيبت خود را به اطلاع کادر فني باشگاه استقلال نرسانده بود، امروز و در نشست مديريت باشگاه با معاونان و کادر فني مبلغ 30 ميليون تومان جريمه شد.
سايت رسمي باشگاه استقلال پس از اعلام اين خبر افزود: «باشگاه استقلال به نظم و انضباط اهميت ويژهاي ميدهد و انتظار دارد کاپيتان استقلال براي بازيکنان ديگر الگو باشد.»