پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پخش207برنامه پيشگيري‌از ايدز از راديو
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 22
نویسنده : مولوی
در 9 ماه گذشته سال جاري تعداد 207 برنامه به مدت 5629 دقيقه و با حضور 34 كارشناس در رابطه با پيشگيري از بيماري ايدز از معاونت صدا پخش شده است.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا ، طبق اعلام اداره كل اطلاعات و برنامه ريزي راديو  شبكه هاي راديويي ايران ، فرهنگ ، تهران ، جوان ، سلامت ، البرز و گفتگو در 9 ماه گذشته سال جاري برنامه هاي پيشگيري از بيماري ايدز را با موضوعات ذيل به روي آنتن بردند.

تاثيرات ازدواج زود هنگام بر كاهش شيوع ايدز و سلامت جنسي ، اعتياد و ايدز ، بالا رفتن آمار ابتلا به ايدز ، روش هاي نگران کننده ابتلا به بيماري ايدز ، محدوديت هاي رسانه اي براي آگاهي دادن به مردم در زمينه ايدز ، گسترش موج سوم ايدز ، بيماري ايدز و دغدغه آموزش مقابله با اين بيماري ، به مناسبت روز ايدز ، آزمايش ايدز قبل از ازدواج ، روز جهاني ايدز و مبارزه با ايدز ، ورود موج سوم ايدز ، حمايت خانواده و جامعه از بيماران ايدزي ، آزمايشات ايدز ، ترس از ايدز ، آمار افزايش موارد ايدز در ايران و جهان ، ايدز و راه هاي انتقال و پيشگيري و درمان آن ، تاريخچه ايدز ، راه هاي سرايت ايدز ، روش هاي پيشگيري از ايدز ، راه هاي سرايت ايدز ، تاريخچه ايدز در ايران ، راه هايي که ايدز از طريق آن سرايت نمي کند ، ايدز و اعتياد ، تست هاي تشخيصي بيماري ايدز ، بهترين راه براي پيشگيري از شيوع بيماري ايدز چيست؟ ، بيماري هاي ايدز و هشدار وزارت بهداشت، آمار مبتلايان به ايدز و زمينه هاي گسترش آن ،  روش هاي پيشگيري از ايدز و ماهيت آن ، برخورد شما با فرد مبتلا به ايدز چگونه است؟ ، آمار مبتلايان به ايدز ، آموزش و پيشگيري از ايدز ، بيماري ايدز ، هپاتيت و آموزش همگاني ، مرحله سوم پيشگيري و اقدامات بيماري HIV ، اقدامات انجام شده براي بيماران، هپاتيت دوره مدارس ، آموزش همگاني در خصوص ايدز و هپاتيت ، ارتقاي سطح سلامت جامعه ،پيشگيري از بيماري هاي مزمن هپاتيت ويروسي.




بازدید : 15
نویسنده : مولوی
همايش بين‌المللي فلسطين «غزه نماد مقاومت‌» با حضور شرکت‌کنندگاني از 30 کشور دنيا صبح امروز در مرکز همايش‌هاي بين‌المللي صدا و سيما برگزار شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي حوزه رياست رسانه ملي ، مهندس عزت الله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما در افتتاحيه اين همايش با تشريح ابعاد الهي و مردمي انتفاضه مردم فلسطين گفت: امروز فلسطين يک منطقه جغرافيايي و متعلق به صاحبان آن سرزمين نيست ، بلکه به عنوان آرماني مقدس و نمادي براي تحقق ارزش‌هاي انساني و الهي و سمبل مبارزه با زورگويان جهاني مطرح است.

آقاي ضرغامي با اشاره به شکست تحقير آميز رژيم صهيونيستي در جنگ 22 روزه عليه مردم غزه گفت : استکبار و هم‌پيمانان او در منطقه و در سطح جهاني از هيچ کمک مادي و معنوي و رسانه‌اي براي در هم شکستن مقاومت مردم غزه کوتاهي نکردند ولي اعتقاد عميق فرزندان فلسطين به ثمره اعجاب‌انگيز مقاومت و تحقق وعده‌هاي الهي به پيروزي نهايي ؛ حماسه ديگري براي آنان خلق کرد .

رئيس رسانه ملي با مقايسه انقلاب فلسطين و انقلاب اسلامي ايران گفت : نهضت تاريخي امام خميني و دهه فجر پيروزي انقلاب ايران متعلق به همه آزادي‌خواهان دنياست و راهي که براساس ايمان به وعده الهي و استقامت در مقابل دشمنان گشوده شده جز به پيروزي ختم نخواهد شد.

آقاي ضرغامي وظيفه همه روشنفکران ، متفکران ، هنرمندان و اصحاب رسانه را آگاه سازي افکار عمومي و ترسيم حقانيت آرمان‌هاي ملت فلسطين و بيان عمق جنايات رژيم صهيونيستي دانست و از آنان خواست بدون هراس از اقدامات گسترده هزاران شبکه رسانه‌اي استکبار جهاني به روشنگري و مقابله با آنان بپردازند و بدانند که چون از حق و حقيقت دفاع مي‌کنند غلبه نهايي با آنان است.




روايت علمي ـ تخيلي ريدلي اسكات در تلويزيون
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
ريدلي اسكات فيلمساز سرشناس دنياي سينما كه در كارنامه هنري خود تعدادي فيلم علمي ـ تخيلي همچون بيگانه و بليد رانر را دارد،‌ دوباره به ريشه‌هاي علمي ـ تخيلي خود برمي‌گردد ولي اين بار اين بازگشت دوباره، نه در دنياي سينما كه در دنياي تلويزيون و بخش مجموعه‌سازي خواهد بود.

همكاري جديد تلويزيوني اين فيلمساز كهنه‌كار انگليسي با شبكه پربيننده ساينس خواهد بود و وي به عنوان تهيه‌كننده با مجموعه «نام‌آوران دنياي علمي ـ تخيلي» همكاري خواهد كرد. مسوولان اين شبكه چراغ سبز توليد مجموعه‌اي 8 اپيزودي را به ريدلي اسكات داده‌اند.

اين همكاري جديد شبكه پس از همكاري‌هاي موفق آن با هنرمندان خلاقي همچون ايزاك آسيموف، جين رادنبري (خالق مجموعه «سفرهاي ستاره‌اي»)‌ و جورج لوكاس (كارگردان و تهيه‌كننده «جنگ‌هاي ستاره‌اي»)‌ است. تمام اين هنرمندان به عنوان كساني شناخته شده‌اند كه بخش مهمي از عمر و زندگي خود را صرف تحقيق و كار درباره پروژه‌هاي علمي ـ تخيلي كرده‌‌اند.

پخش مجموعه «نا‌م‌آوران دنياي علمي ـ تخيلي» در نيمه دوم سال 2011 آغاز خواهد شد و هنوز معلوم نيست چه زماني توليد آن شروع مي‌شود. اين مجموعه بر خلاف كارهاي داستاني قبلي سينمايي ريدلي اسكات حال و هوايي داستاني نخواهد داشت و بيشتر شبيه يك كار مستند خواهد بود.

همان‌طور كه از نام مجموعه مشخص است، قصه آن اختصاص به معرفي كساني دارد كه در 2 زمينه ادبيات و هنر، كارهايي علمي ـ تخيلي ارائه داده‌اند و با اين كارها، باعث مطرح‌تر شدن مسائل علمي ـ تخيلي در 2 رشته ادبيات و فيلمسازي شده‌اند.

در عين حال، در كنار معرفي اين چهره‌هاي مطرح، كارهاي آنان هم مورد بحث، بررسي و نقد قرار خواهد گرفت. قرار است هر قسمت مجموعه، اختصاص به يك نفر و مجموعه كارهاي علمي ـ تخيلي او داشته باشد.

به اين ترتيب، در هر اپيزود مجموعه، ضمن معرفي اين فرد با كساني كه با خود اين فرد و كارهايش آشنايي دارند صحبت خواهد شد. در حال حاضر، يك تيم 3 نفره، محقق و فيلمنامه‌نويس مشغول تحقيق درباره زندگي و فعاليت‌هاي علمي ـ تخيلي 8 نفري هستند كه قرار است مجموعه به بحث و بررسي آنها بپردازد. در هر قسمت مجموعه، يك چهره سرشناس دنياي علمي ـ تخيلي معرفي خواهد شد و مورد بحث و نقد قرار خواهد گرفت.

هنوز معلوم نيست ريدلي اسكات خودش كارگرداني اين مجموعه را انجام خواهد داد يا اين كه انجام اين كار را به كسان ديگري واگذار خواهد كرد. در عين حال، هنوز مشخص نشده است كه آيا در بين 8 چهره ادبي و هنري كه قرار است در اين مجموعه معرفي و تحليل شوند، نام خود ريدلي اسكات هم خواهد بود يا خير.

تا به حال فيلمنامه 3 اپيزود مجموعه كه اختصاص به معرفي ايزاك آسيموف، جين رادنبري و جورج لوكاس دارد آماده شده است. تيم 3 نفره محقق و فيلمنامه‌نويس «نام‌آوران دنياي علمي ـ تخيلي» همين روزها كار نگارش فيلمنامه اپيزود چهارم مجموعه را شروع مي‌كنند كه اختصاص به استيون اسپيلبرگ دارد.

با آن كه اسپيلبرگ در اكثر ژانرهاي سينمايي كار كرده است ولي به دليل كارگرداني 2 فيلم بسيار مهم ژانر علمي ـ تخيلي يعني «برخورد نزديك از نوع سوم» و «ئي‌تي» يك فيلمساز ژانر سينماي علمي ـ تخيلي لقب گرفته است.

ريدلي اسكات درباره كار تازه تلويزيوني خود مي‌گويد: «هميشه دوست داشتم كه يك چنين كاري را براي يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني تهيه و توليد كنم. دنياي علمي ـ تخيلي هميشه يكي از دنياهاي مورد علاقه‌ام بوده است و فيلم‌هايي كه در اين رابطه ساخته‌ام مويد اين امر است. هميشه مي‌خواستم وارد دنياي دروني آدم‌هايي بشوم كه نويسنده يا سازنده كتاب‌ها و فيلم‌هايي هستند كه قصه و حال و هوايي علمي ـ تخيلي داشته‌اند.

كنكاش و مكاشفه در اين دنياي دروني و بشدت جذاب را خيلي دوست دارم. مي‌خواهم به تماشاگران صفحه كوچك تلويزيون نشان دهم كه چه چيزهايي باعث شد تا اين افراد به سراغ خلق چنين چيزهايي بروند و تا چه حد در انجام كاري كه مي‌خواستند انجام دهند موفق شدند. همه تلاشم اين است كه مجموعه‌اي روشنگر و آگاهي‌دهنده تهيه كنم كه توانايي سرگرم كردن بينندگانش را داشته باشد. اميدوارم كه تماشاگران تلويزيوني هم مضمون اين مجموعه را به همان اندازه‌اي كه مورد توجه و علاقه من است متوجه شوند و دوست داشته باشند. چنين مضموني براي من هميشه الهام‌بخش بوده است و فكر مي‌كنم واكنش بينندگان نسبت به آن، شبيه واكنش خود من نسبت به موضوع باشد».

سازندگان مجموعه قصد دارند در صورت استقبال تماشاگران تلويزيوني از «نام‌آوران دنياي علمي ـ تخيلي» فصل دوم آن را نيز در دستور توليد قرار دهند. فصل دوم مجموعه، اختصاص به بازيگران و دست‌اندركاران مهم فيلم‌ها و مجموعه‌هاي علمي ـ تخيلي خواهد داشت و به بحث كلي درباره جنبه‌هاي مختلف كارهايي مثل «سفرهاي ستاره‌اي»، «بشقاب‌پرنده»، «مريخي محبوب من»، «فضا 1999» و امثال آنها خواهد پرداخت. بازيگراني مثل ويليام شاتنر، لئونارد نيموي و باربارا بين، عمده شهرت خود را به دليل بازي و حضور در مجموعه‌هاي پربيننده علمي ـ تخيلي تلويزيوني دارند.

ورايتي
مترجم: كيكاووس زياري




همه موفقيت‌هاي يك سريال
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 20
نویسنده : مولوی
مجموعه تلويزيوني«گمشده» به فراز و نشيب‌هاي زندگي حرفه‌اي و خصوصي يك امدادگر زن هلال احمر ـ مريم سليميان (ميترا حجار) ـ در واحد جستجوگران بين‌الملل اين سازمان مي‌پردازد. شغل مريم بهانه مناسبي است براي آن كه نويسندگان فيلمنامه بتوانند با اتكا بر ويژگي‌هاي آن، ماجراها و حوادث مختلفي را رقم زنند. «گمشده» واجد داستان‌هاي متعددي بوده و هر داستان يك يا دو قسمت از مجموعه را به خود اختصاص داده است.

داستان‌هاي «گمشده» به گونه‌اي نوشته شده‌اند كه با پيشفرض‌هاي بيننده از خدمات معمول سازمان هلال احمر ـ امدادرساني به زلزله‌زدگان، مجروحان و قربانيان جنگ و بازماندگان حوادث طبيعي ـ همخوان نيست و همين عدم همخواني است كه براي مجموعه جذابيت مي‌آفريند و شائبه «سفارشي» بودن را از مجموعه مي‌زدايد. موضوعات مختلف «گمشده» در فضاها و لوكيشن‌هاي متنوع به تصوير كشيده شده‌اند. تغيير مكرر مضمون و مكان وقوع رخدادها، غيرقابل پيش‌بيني بودن قصه در بيشتر اپيزودها، رودست‌زدن مكرر فيلمنامه نويسان به تماشاگر، ريتم تند و همچنين سپردن نقش‌هاي غيرثابت به بازيگران مختلف و چهره‌هاي آشنا سبب شده تا بيننده بدون خستگي و ملال هر هفته مجموعه را با اشتياق تعقيب كند.

دكوپاژهاي راما قويدل بسيار سينمايي و فراتر از كارهاي معمول تلويزيوني است. ميزانسن بيشتر سكانس‌هاي اين سريال بالاخص سكانس‌هاي خارج از كشور بسيار به ميزانسن‌هاي سينمايي نزديك است. هرچند هر اپيزود از گمشده را نمي‌توان يك فيلم سينمايي محسوب كرد، اما برخي از اپيزودها در حد يك تله‌فيلم استاندارد هستند. تجربه كار در خارج از كشور معمولا در سيما و سينما چندان موفق نبوده است، اما اين بار انگار قضيه فرق مي‌كند؛ گمشده از معدود سريال‌هايي است كه از لوكيشن‌ها و مناظر غيرايراني بهره‌برداري درست و هدفمندانه كرده و به دام كارت پستاليسم، جلوه فروشي و ويترين چيني نيفتاده است. برخي از لوكيشن‌ها نيز بازسازي شده‌اند مثل بازداشتگاه و زندان عراقي‌ها كه حاصل كار بسيار خوب و قابل باور از آب درآمده است.

يكي از وظايف مهم رسانه معرفي حرفه‌هاي مختلف بويژه مشاغل كمتر شناخته شده يا ناشناخته به مخاطب است. در سينما و تلويزيون ايران به علت حساسيت‌هاي صنفي و ظرفيت پايين انتقادپذيري صاحبان حرفه‌هاي مختلف معمولا به شغل شخصيت‌ها بهاي چنداني داده نمي‌شود. در بسياري از فيلم‌ها و سريال‌ها شخصيت‌ها يا فاقد مهارت حرفه‌اي و شغل مشخصي هستند يا آن كه اگر شاغل باشند از شغل‌شان استفاده دراماتيك به عمل نمي‌آيد.

در سريال گمشده بينندگان با شرح وظايف مريم به‌عنوان امدادگر واحد جستجوگران بين‌الملل هلال احمر آشنا شده و اطلاعات كافي درباره اين حرفه نه‌چندان شناخته‌شده به آنها داده مي‌شود. با وجود آن كه بخش عمده‌اي از هويت مريم به واسطه شغلش شكل گرفته و پرداخت شده است، اما متاسفانه در برخي اپيزودها اين شخصيت فراتر از شرح وظايف و اختيارات شغلي‌اش عمل نموده و در قالب كارآگاه، خبرنگار، پليس، بازپرس، بازرس و... انجام وظيفه مي‌كند و دست به اقداماتي مي‌زند كه از يك زن در جامعه ايراني زياد انتظار نمي‌رود. اين خلط مبحث سال‌هاست كه در سيما و سينماي ايران جاري و ساري است. در فيلم «آدمكش» (رضا كريمي) كه هم‌اكنون بر پرده سينماهاي تهران و شهرستان‌هاست چند شخصيت با شغل مشخص وجود دارند، اما جالب است كه هيچ يك به شغل اصلي خود نمي‌پردازند. مثلا 2 نفر روانپزشك اين فيلم كار و زندگي خود را رها مي‌كنند و مثل كارآگاه‌ها در پي يافتن سرنخ‌هاي يك جنايت برمي‌آيند و جالب آن كه هميشه هم از پليس جلوتر هستند! و پليس‌ها هم نقش روان‌شناس و روان‌پزشك را بر عهده مي‌گيرند!

نويسندگان گمشده با نگاه همه‌جانبه‌شان به زندگي مريم اين شخصيت را به عنوان اصلي‌ترين شخصيت مجموعه براي بينندگان بسيار باورپذير كرده‌اند. سال‌هاست كه به فقدان اين نگاه و اين‌گونه شخصيت‌ها در بسياري از سريال‌ها خو گرفته‌ايم و گمشده در اين ميان يك استثنا است. شخصيت‌ها بيشتر در محيط‌‌هاي خانوادگي يا عمدتا در محل كار ديده مي‌شوند و فقط يك بعد از زندگي آنها برجسته مي‌گردد. مواجهه ما با مريم در 3‌مكان اداره، منزل و فضاهاي داخلي و خارجي مربوط به ماموريت‌هايش صورت مي‌گيرد. در هر كدام از اين محل‌ها بخشي از شخصيت مريم بر ما عيان مي‌گردد و به اين ترتيب پازل هويت او اپيزود به اپيزود كامل‌تر مي‌شود.

نكته: تزريق رگه‌هايي از طنز به بن‌مايه‌هاي داستاني سبب تلطيف حس و حال خشن و گاه اندوهبار حاكم بر بيشتر قسمت‌هاي مجموعه شده است

به جز مريم بقيه شخصيت‌هاي اصلي و ثابت مجموعه شخصيت‌پردازي درست و حساب شده‌اي ندارند، في‌المثل علي ـ همسر مريم (عليرضا جلالي‌تبار) ـ در برخي قسمت‌ها كاملا به حاشيه رانده و فراموش مي‌شود!

همين‌طور رئيس مريم ـ محسني (بهزاد فراهاني) ـ و همكارش ـ سلطاني (زهره مجابي) ـ كه حتي در حد كاراكترهاي كاتاليزوري نيز در داستان اصلي منشأ اثر واقع نمي‌شوند و در بسياري از اپيزودها بود و نبودشان فرقي نمي‌كند؛ به نظر مي‌رسد كه فقط براي اين‌كه از زبان آن‌ها برخي اطلاعات اداري به تماشاگر داده شود به پهنه داستان راه يافته‌اند و چقدرعجيب است كه فراهاني و مجابي چنين نقش‌هايي ـ كه عمدتا به بازيگران درجه 3 پيشنهاد مي‌شود ـ را ايفا نموده‌اند!

شخصيت‌هاي جديد و شناور هر قسمت واجد هويت مشخص‌تر و پخته‌تري نسبت به كاراكتر‌هاي ثابت مجموعه ـ البته به جز مريم ـ هستند و از جايگاه متقن و منطقي‌تري در فيلمنامه برخوردارند.

تزريق رگه‌هايي از طنز به بن‌مايه‌هاي داستاني سبب تلطيف حس و حال خشن و گاه اندوهبار حاكم بر بيشتر قسمت‌هاي مجموعه شده است. حضور دوقلوها در منزل و همسايگي با شكوفه خانم (مرضيه برومند) زمينه خلق ماجراهاي مفرح و خنده‌داري را فراهم آورده است. گرچه تلاش نويسندگان براي تلطيف فضاي مجموعه و حفظ توازن بين شادي و غم شايسته توجه و تقدير است، اما اين تلاش نتيجه در خوري به بار نياورده است، زيرا بيشتر سكانس‌هاي مربوط به دوقلوها يا شكوفه خانم فاقد ارتباط دراماتيك با داستان اصلي هستند و مي‌توان اين سكانس‌ها را بي‌آن‌كه روند داستان اصلي متوقف گردد، كنار گذاشت حتي مي‌توان اين سكانس‌ها را از يك قسمت بيرون كشيد و به اپيزود ديگري وارد كرد!

به ديگر بيان طنز گمشده بيرون از حيطه داستان اصلي پردازش مي‌شود و عملا خارج از مسير روايي سريال قرار مي‌گيرد.

علاوه بر سناريو، موسيقي متن بويژه ملودي تيتراژ نيز در افزايش بار طنز مجموعه بي‌تاثير نبوده است. در سكانس‌هاي پرتعليق موزيك متن بخوبي تصاوير را همراهي مي‌كند.

راما قويدل يكي از جوان‌ترين و تازه نفس‌ترين سريال‌سازان سيماست كه با مجموعه اولش ـ شب مي‌گذرد ـ نشان داد كه چقدر به كارش علاقه‌مند است و از توان تكنيكي لازم براي ماندن در اين عرصه برخوردار است. ساختار بصري سكانس‌هاي مختلف گمشده گواه حضور كارگرداني مسلط در پشت دوربين است كه با تمركز بر تمام جزئيات كارش سعي كرده تا بهترين تصاوير را پيش چشم بيننده بگذارد.

دكوپاژها و ميزانسن‌هاي سينمايي قويدل در گمشده از شايستگي و توانمندي اين كارگردان مسلط براي ورود به حوزه هنر هفتم خبر مي‌دهد. بي‌ترديد در آينده نه‌چندان دور از راما قويدل بيشتر خواهيم شنيد.‌

شهرام خرازي‌ها / جام‌جم




انتصاب اولين مديرکل صدا و سيماي استان البرز
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 27
نویسنده : مولوی
با حکم مهندس ضرغامي رئيس رسانه ملي،‌ آقاي رضا علم الهدي به عنوان اولين مديرکل صدا و سيماي مرکز استان البرز منصوب شد.

به گزارش واحد مرکزي خبر، رضا علم‌الهدي داراي کارشناسي ارشد مديريت رسانه است و پيش از اين مديرکل اطلاعات و اخبار استان‌هاي معاونت سياسي رسانه ملي بوده است.

مديرکل صدا و سيماي استان البرز همچنين مدير کلي مراکز آبادان، خوزستان و يزد را نيز در کارنامه دارد.




سيمافيلم ، فيلم مي شود
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
مجتبي قاسمي، کارگردان مستند سيمافيلم گفت: به زودي نخستين ساخت مستند داستاني پيرامون "مرکز سيمافيلم" به پايان مي رسد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازسايت خبري سيمافيلم، مجتبي قاسمي، کارگردان اين مستند درباره وضعيت آن افزود: تصويربرداري کار تمام شده و تا چند روز ديگر،مراحل فني آن نيز به پايان مي رسد.در حال حاضر براي انجام گفتار متن کار به دوبلور مناسب فکر مي کنيم.

به گفته اين مستند ساز،احسان فرخي نژاد،مراحل گرافيکي و انيميشن کار را انجام مي دهد و علي خزايي راوري نيز تدوين آن را بر عهده دارد.

قاسمي در اين باره توضيح داد: لوگوي سيمافيلم که در ابتداي توليدات آن نمايش داده مي شود، به صورت سه بعدي بوده که براي آن وله اي نيز ساخته ايم.کار بيشتر به صورت کروماکي تصويربرداري شده که تاريخچه اين مرکز را در برمي‌گيرد. به همين دليل، تقريبا تمام گفتگو هايي که انجام شده با مديران و روساي پيشين مرکز سيمافيلم بوده و در آن چندان به مديران فعلي پرداخته نشده است.

اوافزود: گفتگو هايي با مديران داخلي فعلي نيز انجام شده که بيشتر به منظور جمع آوري اطلاعات بوده است.

تاريخ شكل گيري مرکز سيمافيلم با استفاده از گفتگو، عكس، فيلم، انيميشن و پوستر طي يك مستند داستاني40دقيقه اي به تصوير كشيده شده که در آن محمد مهدي حيدريان، عليرضا رضاداد، مجيدرضا بالا، ايرج تقي پور، فرزاد كاشف، محمدرضا اصلاح، علي اصغر فهيمي فر،حسن اسلامي مهر، صادق پهلوان زاده و ... به روايت تاريخچه اين مرکز در دوران مديريت خودشان پرداخته اند.




از برنامه برتر شبکه جهاني سحر تقدير شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 14
نویسنده : مولوی
در مراسم تجليل از فعالان رسانه اي در انعکاس" حماسه آزادسازي سوسنگرد" از شهباز زمان ، تهيه کننده برنامه" سلام تهران" شبکه جهاني سحر تجليل شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه سحر، در مراسمي که روز يکشنبه در سالن غدير سازمان عقيدتي سياسي ارتش برگزار شده و طي آن از فعالان رسانه اي مؤثر در انعکاس شايسته" سالگرد آزاد سازي سوسنگرد" در ايام بزرگداشت اين حماسه سرنوشت ساز دفاع مقدس تقدير بعمل آمد، شهباز زمان تهيه کننده برنامه" سلام تهران" اين شبکه از جمله بهترين هاي صدا و سيماي ج.ا.ا. در تهيه و انتشار گزارش هاي تصويري درباره فتح سوسنگرد در پوشش مطلوب اين رويداد معرفي شد.

در اين آئين که به همت بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس و با انگيزه تحکيم تعامل ميان رسانه ها و نيروهاي مسلح ج.ا.ا. همچنين تقويت برنامه سازي در حوزه خاطرات و مقاطع تعيين کننده دوران دفاع مقدس برگزار شد، از صدا و سيماي ج.ا.ا.؛ مجيد آخوندي معاون سياسي سازمان، اردشير زابلي زاده مدير شبکه خبر، شهباز زمان تهيه کننده شبکه سحر و حبيب ا.. والي نژاد مدير گروه حماسه و دفاع مقدس شبکه اول سيما مورد تجليل قرار گرفتند.

" سلام تهران" عنوان برنامه اي است از سيماي کردي شبکه جهاني سحر که ساعت 20.30( به وقت تهران) روزهاي دوشنبه هر هفته در قالب پخش زنده و مستقيم، موضوعات و مسايل روز، مناسبتها و تحولات سياسي و فرهنگي و آخرين رويدادهاي ايران و عراق را با حضور کارشناسان مجرب مورد بحث و بررسي قرار مي دهد.




برنامه هاي شبكه جهاني جام جم در دهه فجر
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 20
نویسنده : مولوی
برنامه هاي متنوع و جذاب شبكه جهاني جام جم به مناسبت دهه فرخنده فجر براي مخاطبان اروپا ، آمريکا و آسيا اعلام شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني جام جم، برنامه هاي اين شبكه به تفكيك گروههاي برنامه ساز به شرح زير به اطلاع مخاطبان مي رسد:

1) گروه سياسي

اين گروه برنامه ساز 4 برنامه را به شرح زير در ايام فرخنده دهه فجر پخش مي كند:

• جستار
جستار ويژه برنامه مستند تركيبي است كه انقلاب اسلامي را با ساير انقلاب هاي جهان مقايسه ميكند. كيوان پزشكي به عنوان تهيه كننده 11 برنامه ي 30 دقيقه اي را در ايام دهه فجر براي بينندگان شبكه جهاني جام جم تدارك ديده است.

• كنكاش
3 برنامه  تركيبي 40 دقيقه اي با اجراي دكتر مهدي مينايي مروري بر رويدادهاي انقلاب اسلامي مردم ايران داشته و خاطرات مردم را منعكس مي كند. فريدون طاهري تهيه كننده اين برنامه است كه مي گويد برنامه روتين كنكاش در اين ايام متاثر از دهه فرخنده فجر است كه با فضا سازي و دعوت از ميهمانان ويژه بهاران انقلاب را خجسته مي دارد.

• برگي از انقلاب
اين برنامه تركيبي امسال بازپخش خواهد شد و از اواخر ديماه تا 30 شب و هر شب به مدت 5 دقيقه روز شماري دوران انقلاب را با استفاده از تصاوير و بحث كارشناسان سياسي پي مي گيرد. مهدي مهرابي تهيه كنندگي اين برنامه مستند تركيبي را برعهده دارد.

• چهار سوق اديان
زندگي آزاد و راحت اقليت هاي ديني در برنامه اي به چهار سوق اديان به نمايش گذاشته مي شود. در اين برنامه كه در سه نوبت 30 دقيقه اي پخش خواهد شد به موضوع آزادي بيان و زندگي اقليت هاي ديني در كشور متاثر از دهه فجر خواهد بود.

2) گروه فرهنگ و تاريخ

• جشنواره جشنواره ها
در طول ايام فرخنده فجر، جشنواره هاي مختلف سينمايي، موسيقيايي، تئاتري و هنرهاي تجسمي در كشور برپا مي شود و علي اكبر كرد به عنوان تهيه كننده پوشش خبري اين جشنواره ها را در 25 شب و هر شب به مدت20 دقيقه برعهده دارد.

• مجله سينما تئاتر
2 برنامه تركيبي هر كدام به مدت 80 دقيقه شنبه هاي موجود در ايام فرخنده فجر با محتوايي هنري با اجراي خزايي و تهيه كنندگي حدسني با دعوت از كارگردانان و بازيگران برجسته سينما و تئاتر كشورمان، آثار برجسته اي كه پيروزي انقلاب اسلامي را دستمايه محتوايي اثرشان قرار داده اند بررسي و تحليل مي كند.

• چكامه
6 برنامه 40 دقيقه اي روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه در ايام فرخنده دهه فجر با دعوت از شعرا و ادباي برجسته كشورمان، شعر، رمان و كتابهاي ديگر پس از پيروزي انقلاب اسلامي را دستمايه قرار داده و با بحث و گفتگو به اين مقولات مي پردازد. نام صبوحانيان به عنوان تهيه كننده و الهامي به عنوان مجري در تيتراژ اين برنامه تركيبي با محتواي ادبي قرار دارد.

3) گروه كودك و نوجوان
 
• يار دبستاني
• به رنگ انقلاب
• ساعت 09:15
• بازي شادي

چهار برنامه گروه كودك و نوجوان شبكه جهاني جام جم در ايام فرخنده فجر و تحت تاثير اين ايام فرخنده خواهد بود كه با حضور ميهمانان جوان و نوجوان كه داراي پيشرفت هاي علمي هستند تهيه و توليد مي شود. پوشش جشن انقلاب اسلامي، دستاوردهاي آن و دعوت از عكاساني كه لحظات به يادماندني انقلاب شكوهمند انقلاب اسلامي ايران را با عكس ثبت و ضبط كرده اند از جمله كارهايي است كه در برنامه هاي اين گروه برنامه ساز مشاهده خواهد شد.

4) گروه اقتصاد و دانش

• مجله علمي
پيشرفت هاي علمي انقلاب اسلامي در يك برنامه 45 دقيقه اي با حضور ميهمانان ويژه مورد مداقه و كنكاش قرار مي گيرد.

• مجله اقتصادي
در 7 برنامه نيمساعته دستاوردهاي اقتصادي انقلاب اسلامي به بحث و بررسي گذاشته مي شود و بينندگان در جريان پيشرفت هاي حاصل شده در اين زمينه قرار مي گيرند.

5) گروه معارف و انديشه ديني

• روشنا
در دهه فجر برنامه  روتين روشنا با 7 برنامه 30 دقيقه اي با محتواي اعتقادي اخلاقي و قرآني نگاه ويژه به ايام خجسته فجر دارد و برنامه هاي خود را به اين رويداد فرخنده اختصاص خواهد داد.

6) گروه اجتماعي و خانواده

• فجر و برترين ها
همه ساله در ايام فرخنده فجر، در شبكه جهاني جام جم از برترين هايي كه مخاطبان انتخاب كرده اند قدرداني شايسته به عمل مي آيد و امسال نيز اين آيين باشكوه در شهر شعر و ادب فارسي شيراز برگزار خواهد شد و از آن 13 برنامه 65 دقيقه اي تهيه مي شود كه در روزهاي خجسته دهه فجر از هر سه كانال شبكه جهاني جام جم پخش خواهد شد.

• آفتاب مهرباني
• خانه مهر
اين دو برنامه كه به صورت روتين پخش مي شود در 11 روز از دهه فرخنده فجر متاثر و منعطف از اين دهه و مسائل مربوط به آن است كه در دكور ويژه اين ايام تهيه و توليد مي شود . در خبر صبحگاهي آفتاب مهرباني خدادادي تهيه كننده و اسماعيلي، پوراسد و خانم اديبي مجريان آن به مدت 80 دقيقه در خدمت مخاطبان هستند و خانه مهر با تهيه كنندگي خانم مزيناني با محتواي آموزشي و اطلاعاتي در هر برنامه به مدت يك ساعت بينندگان شبكه را با مهر و مهرباني همراه مي كند.

7) گروه ورزش و تفريحات

• برنامه مجله ورزشي
در برنامه مجله ورزشي موفقيت هاي ورزشي كشورمان پس از پيروزي انقلاب اسلامي با دعوت از مسئولين تربيت بدني و دست اندركاران ورزش مورد بررسي قرار مي گيرد و افق آينده ورزش با بحث هاي كارشناسي مورد مداقه قرار مي گيرد.
همچنين مسابقات مختلف ورزشي در دهه فجر به صورت زنده و توليدي به سمع و نظر بينندگان مي رسد.

• شادانه
شادانه يك جنگ هنري است كه در آن سرودها و ترانه هاي مختلف اجرا مي شود و در طول ايام دهه فرخنده فجر با حضور ميهمانان ويژه، خانواده معزز شهدا و پخش گزارشهاي مختلف مردمي و تصاوير انقلاب در سالهاي قبل از پيروزي فضاي ويژه اي دارد.

علاوه بر اين برنامه ها اداره كل تامين برنامه شبكه به مدت 13 شب فيلم هاي مختلف سينمايي و حداقل 2 سريال متناسب با ايام مبارك فجر پخش خواهد كرد. سرود و موسيقي و مستندهاي انقلاب نيز از ديگر برنامه هايي است كه در فواصل برنامه ها پخش خواهد شد.




فيلم هاي سينمايي بختک و فريدون مهربان است
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 24
نویسنده : مولوی
فيلم هاي سينمايي بختک و فريدون مهربان است روز چهارشنبه 29 دي از شبكه جهاني جام‌جم براي مخاطبان اروپا ، آمريکا و آسيا پخش مي شوند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني جام جم، فيلم سينمايي"بختک " چهارشنبه 29 دي/ 19 ژانويه ساعت 03:15 اروپاي مرکزي / 03:15مرکز آمريکا-01:45 لس آنجلس / 03:15 کوالالامپورپخش مي شود.

بازيگران: خسرو شکيبايي ، محسن قاضي مرادي، شهرام قائدي، مهوش وقاري و...

خلاصه فيلم: داستان آن درباره يک کارمند اداره مخابرات است که در مسائل شغلي و زندگي خصوصي اش با مشکلاتي مواجه مي شود. اين مسائل به اندازه اي شرايط را براي وي سخت مي کند که دست به کارهاي عجيب مي زند و...

فيلم سينمايي" فريدون مهربان است " چهارشنبه 29 دي / ساعت 21:55 اروپاي مرکزي / 21:55 مرکز آمريکا - 20:25 لس انجلس / 21:55 کوالالامپور روي آنتن مي رود.

بازيگران: حسن پورشيرازي، محمدرضا هدايتي، آشا محرابي، علي سليماني و...

خلاصه فيلم: فريدون مدت‏هاست از زندگي دلسرد شده است تا اينکه با زن کارگري آشنا مي‏شود و...




راديو روزانه 500 قطعه موسيقي پخش مي‌كند
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 20
نویسنده : مولوی
معاون صدا گفت: راديو روزانه به طور متوسط 500 قطعه موسيقي پخش مي‌کند که با توجه به اين رقم در طول سال حداقل به يکصد و هشتاد هزار قطعه موسيقي نياز دارد.

به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا، محمد حسين صوفي در نشست مديران شبکه هاي راديويي ومديران مرکز موسيقي و سرود سازمان،  اظهار داشت:‌ راديو روزانه به طور متوسط 500 قطعه موسيقي پخش مي کند که در طول سال حداقل به يکصدو هشتاد هزار قطعه موسيقي نياز دارد و اگر ده درصد اين موسيقي توليدات جديدي باشد راديو به هجده هزار قطعه موسيقي جديد نيازمند است .

رئيس راديو، با بيان اينکه که در طول 2 تا 3 سال اخير در راديو بيش از گذشته از آثار موسيقيايي دريافتي از مرکز موسيقي براي پخش استفاده مي شود تصريح کرد:‌ دوستان ما در مرکز موسيقي با بازنگري در پاسخگويي به نياز راديو به موسيقي داشته باشند و موسيقي راديويي را به گونه اي طراحي کنند که بيش از گذشته  از آثار موسيقيايي دريافتي از مرکز موسيقي استفاده شود.

صوفي گفت:‌ خيلي از آثار موسيقيايي که قابليت پخش از راديو دارند،‌ شايد قابليت پخش از تلويزيون را نداشته باشند. وي افزود:‌ نظارت مرکز موسيقي سازمان انتظار مي رود که نگاهي متفاوت بين آثار موسيقيايي راديو و تلويزيون صورت دهد و پيشنهاد داد بر روي آثار موسيقيايي راديويي ذکر شود که صرفاً‌ براي راديو است نه براي تصوير سازي همچنين جلسات مشترکي براي نياز سنجي و ايجاد تعامل بيشتر برگزار شود تا براي ضرورتهاي توليد بين نمايندگان معاونت صدا و مرکز موسيقي بررسي شود.

معاون صدا با تاکيد بر اين که راديو به موسيقي ملل و کلاسيک براي پخش نياز زيادي دارد تصريح کرد:‌ با مساعدت و ارسال ده هزار قطعه موسيقيايي موجود، اين نوع موسيقي در کنداکتور پخش قرار خواهد گرفت.

وي همچنين از مرکز موسيقي و سرود سازمان خواست تا موسيقي و تصويرهاي (کليپ)‌توليد شده توسط آن مرکز در اختيار معاونت صدا قرار گيرد تا با توجه به ماهيت شبکه اينترنتي ايران صدا به صورت تصويري در ساعاتي از روز پخش شود.

صوفي اظهار کرد: ما به دنبال تصويري کردن برخي از برنامه هاي تعدادي از شبکه ها هستيم و مي توانيم کليپ هاي تصويري توليد شده در مرکز موسيقي وسرود سازمان را در آن شبکه ها و يا سايتهاي مختلف راديو استفاده کنيم .

معاون صدا با اشاره به وجود اتوماسيون توليد و پخش در راديو از اداره کل بهره برداري فني معاونت صدا خواست لينکي بين مرکز موسيقي و شبکه هاي مختلف راديو برقرار شود تا شبکه ها و مديران گروه ها و برنامه سازان بتوانند از آثار توليدي و آرشيوي مرکز موسيقي در کوتاه ترين زمان استفاده کنند.

بيشترين مصرف موسيقي در رسانه در راديو صورت مي‌گيرد

صوفي تصريح کرد:‌ با وجود 20 کانال و شبکه ملي راديويي،  بيشترين مصرف موسيقي در رسانه در راديو صورت مي گيرد و توجه به نظر سنجي هايي که مستمراً‌ توسط مرکز تحقيقات سازمان انجام مي شود اولويت اول و توقع و مخاطبان از راديو پخش موسيقي است .

وي يادرآوري کرد:‌ برخي شبکه هاي راديويي مثل آوا و راديو پيام بيش از شبکه هاي ديگر مصرف موسيقي دارند، البته به نوعي راديو نوا هم مصرف موسيقي دارد منتها موسيقي آن متفاوت است. صوفي تعامل مفيد براي ايجاد سياست ها،‌ خط مشي ها،‌ بايد ها و نبايد ها را در پخش موسيقي ضروري دانست.

رئيس مرکز موسيقي و سرود نيز پس از شنيدن نظرها و پيشنهادهاي مديران راديو،‌ گفت: مرکز موسيقي براي توليد هر قطعه موسيقي در ژانرهاي مختلف نزديک به پنج ميليون تومان هزينه مصرف مي کند و معمولاً‌در سيما يکبار پخش مي شود اما در راديو اقبال بيشتري صورت مي پذيرد.

وي با اظهار اينکه در سازمان در طي سال تقريباً‌ 800 قطعه موسيقي توليد مي شود گفت: بخشي از توليد ارائه شده در مرکز موسيقي و بخشي هم در مراکز استان ها انجام مي گيرد .

تقي پور تصريح کرد:‌ مرکز موسيقي سالانه بالغ بر 7 تا 8 ميليارد تومان براي توليد آثار موسيقيايي هزينه و در سال تعهد توليد 400 قطعه موسيقي را دارد که مي توانيم بخش عمده آن را با توجه به نيازي که راديو دارد برايش توليد کنيم و اين نيازمندي بايد از جانب شبکه ها اعلام شود.

تقي پور اظهار داشت: ما براي هر ژانري از موسيقي و هر موضوع ميزهاي کارشناسي ويژه اي تعريف
 کرديم  و شوارهايي متشکل از کارشناسان در صدور مجوز براي پخش قطعات موسيقي نظر مي دهند وي گفت: اخذ مجوز پخش يک قطعه موسيقي با توجه به نوع رسانه و معيارهاي آن صورت مي پذيرد و سليقه اي نيست.

وي با بيان اين که توليدات مرکز موسيقي بر حسب تعهد صورت مي پذيرد افزود :‌از ابتداي سال تاکنون قريب به 400 قطعه موسيقي توليد شده است که در آنها ذائقه مخاطب در نظر گرفته شده است و با در نظر گرفتن 400 قطعه توليدي توسط مراکز و 200 قطعه موجود در بخش تأمين مجموعاً‌ حدود يک هزار قطعه موسيقي در سازمان توليد مي شود که از اين يک هزار قطعه توليد شده حداقل 50 درصد آن داراي جذابيت و سازگار با ذائقه مخاطب خواهد بود.

تقي پور با اظهار استقبال از هم انديشي بين مرکز موسيقي با معاونت صدا گفت : آثاري که از قدماي موسيقي در دست است قابليت پخش از راديو را دارد که فقط بايد به شعر آن توجه شود تا از حيث محتوا ايرادي نداشته باشد.

وي با تاکيد بر اين که دوگانگي  بين پخش اثر موسيقيايي از راديو و تلويزيون وجود ندارد اظهار کرد:‌ شوراهاي مستقر در مرکز موسيقي  هم معيار رسانه را در نظر  دارند که بخش عمده آن مسائل ديني و فقهي و اصولي کار است و هم ذائقه مخاطب را تا آن مرزي که اجازه دارد در نظر مي گيرند .

رييس مرکز موسيقي  و سرود سازمان تصريح کرد:‌ از ايجاد ميز راديو در مرکز در مرکز موسيقي خبر داد و گفت :‌ براي توجه بيشتر به نيازهاي راديو در مرکز موسيقي ميز راديو تشکيل مي شود . تقي پور گفت:‌ آثار توليد شده سال 89 را در قالب پکيج هاي کوچک به شبکه هاي راديويي مي رسانيم تا ضمن اطلاع از توليدات  امکان پخش قطعات موسيقي از راديو فراهم شود.

تقي پور اظهار داشت:‌ ما در بخش موسيقي آکاپلا در سال 25 قطعه تعهد ساخت داريم که محتواي تمام آنها اهل بيتي،‌ مناجاتي و راز و نيازي هستند و بايد دسته بندي شده و در اختيار راديو قرار گيرند،‌ همچنين در بخش موسيقي ملل نيز ده هزار قطعه موسيقي ملل در مرکز موسيقي موجود است که پس از دسته بندي براي  راديو ارسال مي شود.




پخش 730 دقيقه برنامه از راديو
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 24
نویسنده : مولوی
در هفته جاري 8 عنوان برنامه برگزيده به مدت 730 دقيقه از شبكه هاي مختلف راديويي به روي آنتن مي رود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي معاونت صدا ، طبق اعلام اداره كل اطلاعات و برنامه ريزي راديو شبكه هاي راديويي برنامه هاي برگزيده خود را بدين شرح اعلام كردند: شبكه فرهنگ برنامه فرهنگ و جامعه به مدت 120 دقيقه ، شبكه تهران برنامه بحث روز به مدت 110 دقيقه ، شبكه ورزش برنامه فوتبال جام ملت هاي آسيا به مدت 300 دقيقه ، شبكه سلامت برنامه نقد سلامت به مدت 30 دقيقه و برنامه بحث روز به مدت 20 دقيقه ، كانال نداي اسلام برنامه ذهن آرام به مدت 60 دقيقه ، شبكه البرز برنامه فارنهايت 1330 به مدت 30 دقيقه و برنامه جستجوي فردا به مدت 60 دقيقه.




نجات ‌يافتگان مقابل دوربين تلويزيون
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
نشسته مقابل دوربين، عرق كرده و صدايش مي‌لرزد؛ اما با همه اينها نگاهش پر از اعتماد به نفس است. او مي‌داند بهترين راه ممكن را انتخاب كرده و اكنون بدون هيچ خودسانسوري مقابل دوربين نشسته و دارد براي هزاران مخاطب تلويزيون و برنامه «360 درجه» توضيح مي‌دهد كه چرا و چگونه معتاد شد و چه دلايلي باعث شد تا ترك كند و اكنون بعد از ترك اعتياد چه احساسي دارد.

برنامه 360 درجه كه از شبكه 2 سيما در حال پخش است، يكي از برنامه‌هايي است كه درباره اعتياد در تلويزيون ساخته شده است. در 360 درجه، معتاداني كه ترك كرده و اكنون پاك هستند، بدون هيچ واسطه‌اي، بدون اين‌كه چهره‌شان شطرنجي شود، بدون اين‌كه نقش بازي كنند، مقابل دوربين از تمايلات خود براي استفاده از موادمخدر مي‌گويند. اين‌گونه برنامه‌ها كه مي‌توان آنها را در رديف برنامه‌هاي مستند واقع‌گرا جاي داد، وظيفه اصلي‌شان آگاهي بخشي به افراد جامعه است.

روانكاوي معتادان

زينب تقوايي، تهيه‌كننده برنامه 360 درجه درباره ماهيت و ساختار اين برنامه به خبرنگار «جام‌جم» گفت: 360 درجه در اصل روانكاوي معتادان به موادمخدر و آنهايي است كه توانسته‌اند از اين دام وحشتناك به سلامت عبور كنند؛ البته ما بيشتر روي افرادي كار كرده‌ايم كه ترك كرده‌اند و اكنون پاك هستند.

اين تهيه‌كننده با ذكر اين نكته كه معتادي كه مواد را ترك كرده، بشدت خودش را نقد مي‌كند، گفت: افرادي كه واقعا ترك كرده‌اند و تصميم جدي دارند كه دوباره به مواد روي نياورند، آنقدر به خودباوري رسيده‌اند كه حاضرند مقابل دوربين بنشينند و از سرنوشت خود بگويند. افرادي كه در برنامه 360 درجه ديده مي‌شوند، واقعا اشخاص حقيقي هستند و ما براي ساخت برنامه از بازيگر استفاده نكرده‌ايم.

تقوايي در پاسخ به اين پرسش كه مخاطبان چگونه مي‌توانند باور كنند كه افرادي كه در برنامه شما ديده مي‌شوند، افراد حقيقي هستند كه نقش بازي نمي‌كنند، گفت: آنهايي كه معتادان و افرادي را كه ترك كرده‌اند را مي‌شناسند و با رفتار آنها آشنا هستند، مي‌دانند كه اين‌گونه اشخاص زماني كه از دوره اعتياد و ترك خود مي‌گويند بشدت عرق مي‌كنند و دچار اضطراب مي‌شوند و هيچ بازيگري حرفه‌اي نمي‌تواند نقش آنان را بازي كند، چه برسد به كساني كه نابازيگر هم باشند.

اين تهيه‌كننده با اشاره به اين نكته كه اعتياد به معناي واقعي كلمه مصيبت و ترك اعتياد بسيار دردناك است، گفت: به نظر من كه مدت‌هاي زيادي براي ساخت برنامه 360 درجه تحقيق كرده‌ام، اگر قرار است تلويزيون درباره اعتياد و مصيبت‌هاي آن برنامه‌سازي كند، بهترين روش، ساخت آثار مستند است كه مخاطبان و مردم را بي‌واسطه در جريان اتفاقات قرار مي‌دهد و اطلاع‌رساني بسيار شفافي درباره اعتياد دارد.

آگاه كردن مردم با برنامه هاي موثر

مريم فيروزي هم كه در آينده نزديك، برنامه ارديبهشت را روي آنتن شبكه 4 سيما مي‌فرستد، از موافقان ساخت برنامه‌هاي تلويزيوني درباره اعتياد و روش‌هاي مبارزه و ترك آن است.

وي در پاسخ به اين پرسش كه ساختار اين برنامه‌ها بهتر است به چه شكل باشد، گفت: در شرايطي كه روزبه‌روز اعتياد اشكال جديدي‌ به خود مي‌گيرد و فراگيري آن ‌هم روزبه‌روز بيشتر مي‌شود، تلويزيون در هر ساختاري كه درباره اعتياد برنامه بسازد، مفيد است. اين برنامه‌ها بشدت در آگاه كردن مردم موثر هستند و مي‌توانند سطح اطلاعات مردم را بالا ببرند.

فيروزي با اشاره به اين نكته كه بيشتر كساني كه به اعتياد روي مي‌آورند، افرادي هستند كه در خانواده‌هاي كم‌سواد و كم‌اطلاع رشد پيدا كرده‌اند، گفت: اكنون كه تلويزيون در همه خانه‌ها روشن است، بايد از اين موقعيت بيشترين استفاده را كرد و به مردم درباره شيوه‌هاي آلوده شدن و ترك اعتياد اطلاعات كافي داد.

اين تهيه‌كننده افزود: وقتي براي مخاطب جوان برنامه‌سازي مي‌شود، بايد سليقه بيشتري به خرج داده شود و برنامه‌ها خوش‌آب و رنگ‌تر ساخته شوند تا به چشم اين گروه از مخاطبان بنشينند و آنان را جذب كنند.

فيروزي گفت: به نظر من، برنامه‌هاي مستند و تركيبي بيشتر براي آگاه‌سازي خانواده‌ها مناسب است و سريال‌ها و فيلم‌هاي نمايشي خوش ساخت و قوي بيشتر مي‌توانند روي جوانان تاثير بگذارند.

به اين ترتيب ، به نظر مي رسد آناني كه مقابل دوربين 360 درجه مي‌نشينند و با مخاطبان سخن مي‌گويند، تصميم دارند همه تجربيات خود را در اختيار مخاطبان بگذارند و با نگاه و كلام خود به همه بگويند راهي كه ما رفتيم جز مصيبت، توشه‌اي نداشت؛ پس شما رفتن به اين سنگلاخ را تجربه نكنيد.

طاهره آشياني
گروه راديو و تلويزيون




فيلم سينمايي محبوس شدگان در شبکه دو سيما
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 18
نویسنده : مولوی
فيلم سينمايي «محبوس شدگان» به کارگرداني رکس پيانو محصول سال 2003 است که از شبکه دو سيما روي آنتن مي رود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه دو، اين فيلم به کارگرداني رکس پيانو و تهيه کنندگي دال جي برادلي و گرانت برادلي توليد شده و داستان چند معدنچي در شهر کوچکي بنام کرامپتون را به تصوير مي کشد که بر اثر يک حفاري ............ معدن را دچار آب گرفتگي مي کنند واين موضوع آغاز ماجراهايي براي هر کدام از آنهاست.

در اين فيلم مي مي راجرز، تد شا کيلفورد ، بروس آلپرس و پل گيتين به ايفاي نقش پرداختند.

فيلم سينمايي «محبوس شدگان» جمعه اول بهمن ساعت 00/23 از شبکه دو روي آنتن مي رود.




قطار بزرگ شماره 587 از شبکه دو پخش مي‌شود
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 24
نویسنده : مولوی
فيلم سينمايي «قطار بزرگ 587» به كارگرداني دان تي هال محصول سال 2000 از شبکه دو سيما پخش خواهد شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه دو سيما، اين فيلم داستان بچه هايي را به تصوير مي کشد که با کمک يکديگر قطاري قديمي را از خطر نابودي نجات مي دهند.

«قطار بزرگ شماره 587» به کارگرداني و تهيه کنندگي دان تي هال (Dan T.Hall) توليد شده و بازيگراني چون ران برنز (Ran BURNS) نيکلاس آبل (Nicholas Abble)، آريادن بيكردُون (Ariadne Baker – Dunn) در آن به ايفاي نقش پرداخته اند.

اين فيلم سينمايي جمعه اول بهمن ساعت 10/18 از شبکه دو سيما روي آنتن مي رود.




بازدید : 22
نویسنده : مولوی
نگاه امام (ره)و انقلاب اسلامي ايران به جايگاه زن و خانواده، در ويژه برنامه مستند «سيماي زن در انقلاب اسلامي» به مناسبت دهه مبارک فجر به نمايش گذاشته مي شود.

به گزارش جام جم آنلاين، حسين سبطي، تهيه کننده برنامه «سيماي زن در انقلاب اسلامي» در گفتگو با رسانه خبري شبکه يک سيما، با اعلام اين خبر افزود: اين برنامه در 10 قسمت 15 دقيقه اي براي پخش در برنامه سيماي خانواده محصول گروه اجتماعي شبکه يک، به صورت مستند گزارشي با استفاده از تصاوير مستند قديمي از انقلاب 57 تا ارتحال امام خميني (ره) تهيه شده است.

در تهيه اين برنامه، خانم ها چخماقي و وفامهر در مقام محقق و حسين اميرزاده به عنوان مدير توليد با حسين سبطي همکاري کرده اند.




فيلم حرمت از شبکه دو سيما
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
فيلم تلويزيوني «حرمت» به کارگرداني و نويسندگي اميرحسين عنايتي و تهيه کنندگي حسين مدحت چهارشنبه 29 دي از شبکه دو سيما پخش خواهد شد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبکه دو، اين فيلم با مضمون اجتماعي ـ خانوادگي داستان زندگي دو سارق جوان را به تصوير مي کشد که يکي از آن دو در ميان راه به دلايلي پشيمان شده و خود را از مسير پر سنگلاخ عملکردهاي خلاف نجات مي دهد.

«حرمت» با به تصوير کشيدن برخي بايدها و نبايدها زندگي که گاهي حصاري در مسير حرکت انسان بسوي ذات و سرشت پاک و الهي اش مي شود سعي دارد به تأثير عملکردهاي هر يک از افراد در مسير زندگي و چگونگي گذر عمر بپردازد.

در اين فيلم بازيگراني چون مهدي اميني خواه، آزاده رياضي و علي طالب لو در اصفهان مقابل کادر دوربين ياسر زماني به ايفاي نقش پرداختند.

فيلم تلويزيوني «حرمت» چهارشنبه 29 دي ساعت 55/20 از شبکه دو سيما پخش مي شود.

ساير عوامل اين فيلم عبارتند از:

صدابردار: حيدر حيدري،دستيار اول و برنامه ريز: داوود فروتن، تدوين و صداگذاري: مجيدرضا مصطفوي،گريم: محمدرضا علي بک،مدير توليد: سيد ميثم حسيني.