پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تورق تاريخ انقلاب در برنامه همت ماندگار
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
برنامه «همت ماندگار»، کاري از گروه سياسي شبکه يک سيما به مناسبت دهه مبارک فجر، از شبکه يک سيما پخش مي شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از رسانه خبري شبکه يک سيما، در اين برنامه اوضاع سياسي کشور از انقلاب اسلامي تا پايان جنگ تحميلي در گفتگو با چهره هاي شاخص انقلاب بررسي شده است.

به گفته حسين سبطي، تهيه کننده، نويسنده و کارگردان «همت ماندگار»؛ حسن غفوري فرد، کمال فرازي، آيت ا... مهدوي کني، سيديحيي رحيم صفوي و علي اکبر ولايتي از شخصيت هايي هستند که در اين برنامه تورق تاريخ انقلاب صحبت کرده اند.

اين برنامه در 15 قسمت تهيه و تدوين شد و پخش آن از 7 بهمن آغاز مي شود.

عوامل ديگر اين برنامه عبارتند از: تحقيق: رضا بسطامي، مدير توليد: مصطفي مژده اي فر، تدوين: محمد يارخلجي، تيتراژ: مصطفي ربيعي.




مستند حيات جانوري کردستان
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
مجموعه مستند حيات جانوري استان کردستان در هفت قسمت 30 دقيقه‌اي به تهيه کنندگي و کارگرداني محمدرضا باغباني در حال توليد است.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل ازمحمدرضا باغباني در گفتگو با سايت معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: اين مستند در طبقه ب و با فرمت Dvcam به سفارش صدا و سيماي مرکز کردستان توليد مي‌شود.

باغباني با بيان اينکه اين مستند سه ماه پيش توليد داشته است ابراز داشت: مراحل توليد از دهم مهرماه آغاز شده و به مدت شانزده ماه ادامه خواهد داشت.

وي افزود: در اين مجموعه سعي خواهد شد اکوسيستم‌هاي آبي و خشکي استان خصوصاً مناطق حفاظت شده معرفي شوند.

باغباني ادامه داد: علاوه بر معرفي گونه‌هاي جانداران اعم از پستانداران، پرندگان، خزندگان و حشرات گونه‌هاي گياهي منحصر به فرد نيز به تصوير کشيده مي شوند.

وي هدف از ساخت اين مجموعه را آشنايي مردم با طبيعت و نعمت هاي خدادادي عنوان کرد و گفت: توجه به حيات جانوري در کشور ما به خصوص در مناطقي مانند کردستان بسيار لازم و ضروري است.

باغباني لزوم حفظ و حمايت از حيات جانوري تاکيد کرد و بيان داشت: با تهيه برنامه هاي متعدد مستند مي توان در جلوگيري از تخريب و نابودي اين مناطق موثر بود.

وي تصريح کرد: در حال حاضر خطرات زيادي همچون وجود شکارچيان در مناطق حفاظت شده حيات جانوري کشورمان را تهديد مي کنند.

باغباني به نحوه روند توليد اين مستند اشاره کرد و افزود: با توجه به اينکه تمامي پلان ها به صورت طبيعي تصويربرداري مي شود اميدواريم تا پايان بهمن ماه 1390 اين مجموعه آماده پخش شود.

وي با اشاره به اينکه در اين مجموعه محمد رضا اصلاني از پيشکسوتان عرصه توليد مستند به عنوان استاد راهنما حضور دارند خاطر نشان کرد: حضور چنين افرادي در کنار مستندسازان بسيار موثر است و باعث توليد آثار کيفي و مطلوب در مراکز استان ها مي شود.

وي در پايان ضمن قدرداني از کارشناسان محيط زيست، ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري، جهاد کشاورزي و مناطبع طبيعي همکاري و مساعدت تمامي مسئولين را در توليد اين مستند خواستار شد.

محمد رضا باغباني تهيه کننده و کارگردان اين مجموعه مستندهاي عبور از خط زرد، زريوار زير آوار و چند گزارش خبري را در کارنامه خود دارد که در جشنواره‌هاي داخلي خصوصاً جشنواره توليدات مراکز صدا و سيما موفق به کسب چندين جايزه شده است.

عوامل توليد عبارتند از:

مدير توليد: برهان احمدي، تصويربرداران: محمد نوري، حشمت نارنجي، فرزاد زندي مقدم.




صالحي عازم سوريه شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
علي اکبر صالحي سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان روز يکشنبه به منظور انجام يک ديدار رسمي از سوريه و گفتگو و تبادل نظر با مقامات اين کشور عازم دمشق شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، تبادل نظر در خصوص راههاي توسعه بيش از پيش مناسبات فيمابين ،‌افزايش همکاريهاي راهبردي تهران – دمشق و رايزني پيرامون آ‌خرين تحولات منطقه اي بويژه لبنان و مسائل مهم بين المللي از جمله محورهاي گفتگو در ديدارهاي دکتر صالحي با مقامات عاليرتبه سوريه خواهد بود.

ايران و سوريه به عنوان دو کشور دوست و نزديک درمنطقه اي مهم داراي مناسبات راهبردي در حوزه هاي سياسي ، اقتصادي و فرهنگي دو جانبه و همکاريهاي منطقه اي هستند.




بازدید : 26
نویسنده : مولوی
حضرت آيت‌‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي، پنج‌شنبه شب گذشته (سي‌ام دي‌ماه)، با حضور در منزل شهيد دكتر مسعود علي‌محمدي و شهيد دكتر مجيد شهرياري، با خانواده‌هاي اين دانشمندان شهيد ديدار كردند.

به گزارش جام جم آنلاين،پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت‌ آيت‌الله خامنه‌اي حاشيه‌‌هايي از اين ديدار منتشر كرده است كه در ذيل مي‌آيد:

فرقي نمي‌كند استاد دانشگاه باشد يا خانه‌دار؛ به هر كسي بگويند ميهماني كه وارد خانه‌اش مي‌شود، رهبر است، دست و پايش را گم مي‌كند. با اين‌كه خانه را به خاطر همين ميهمان‌ها تر و تميز كرده و ميوه و شيريني را هم آماده، اما باز هم انگار حس مي‌كند چيزي كم است.

همسر دكتر مجيد شهرياري هم از اين قاعده مستثني نيست. هرچند چهره بسيار آرامي دارد، اما از وقتي خبر را شنيده مرتب اين طرف و آن طرف مي‌رود؛ با همان عصايي كه به خاطر ماجراي ترور مجبور شده در دست بگيرد. اولين چيزي هم كه درست مي‌كند، قاب عكس استاد شهرياري و چند نفر از همكارانش است: «اگه قراره اين فيلم رو جايي پخش كنيد، بذاريد اين قاب رو بردارم. چون عكس يكي ديگه از دانشمندان هم توش هست.» حواسش هست كه مبادا خاطره تلخ خودش، براي كس ديگري تكرار شود. اما توي قاب، دكتر دارد مي‌خندد؛ مثل بقيه اطرافيانش كه با او عكس يادگاري گرفته‌اند. گوشه قاب هم نوشته: «ياد آن روز به خير... همه مي‌خنديدند.» عكس براي بهار همين امسال است.

رهبر كه وارد مي‌شود، پسر دكتر به استقبالش مي‌رود. همسر دكتر اما، كنار مادر و دختر شهيد، نشسته روي مبل. نمي‌تواند جلوي رهبر بلند شود. پايش را گذاشته روي ميز جلويش و پارچه‌اي انداخته روي آن. همان‌طور نشسته خيرمقدم مي‌گويد. استخوان‌هاي پايش در اثر انفجار خُرد شده؛ اما خودش نه. صورت زخمي‌اش پر است از صلابت زينبي. انگار نمي‌خواهد كسي غم سنگين دلش را در چهره‌اش بخواند. دقيقاً به همين دليل هم پس از انفجار، در بيمارستان خواسته بود كه هيچ خبرنگاري بالاي سرش نرود: «آخه من زخمي بودم و داغدار. ممكن بود حرفي بزنم كه دشمن سوءاستفاده كنه.»

رهبر كه قبلاً صحبت‌هاي همسر شهيد را از تلويزيون ديده، تقديري از شهيد و خانواده‌اش مي‌كند: «شهادت دكتر شهرياري، آبرويي داد به جامعه علمي كشور. شهادت همچنين شخصيت برجسته و مورد قبولي، به دشمن نشان داد كه در محيط علمي جمهوري اسلامي، اينجور شخصيت‌ها و انگيزه‌هايي وجود دارد.»

و بعد هم از مقام شهيد مي‌گويد و از عنايت الهي كه موجب تسلي بازماندگان است:
«مهم‌ترين تسلايي كه انسان در اينجور حوادث به خودش مي‌دهد اين است كه مي‌داند خداي متعال براي اين جانفشاني‌ها و اين شهادت‌ها و اين خون‌هاي به ناحق ريخته شده، ثواب‌هايي را معين و مدون كرده كه به ذهن ما هم خطور نمي‌كند! به قدري اين مقامات و درجات الهي، عالي و غيرقابل توصيف است كه ما اصلاً نمي‌توانيم درك كنيم؛ و مطمئن باشيد ايشان الان در بهترينِ حالات است، كه هر مؤمني و هر انسان صالحي، اگر چنانچه اندكي از آن مراتب را با  بتواند با ديده‌ي بصيرت خودش ببيند، آرزو مي‌كند كه اي‌كاش ما به همين سرنوشت دچار بشويم. و  الحمدلله رب‌العالمين  ايشان (شهيد شهرياري) وضعشان اينطور است؛ و بزرگترين تسلي اين است.
لكن تسلاي دومي هم وجود دارد و آن قدرداني مردم است. ديديد كه مردم ما چه قدرداني و چه ارزش‌گذاري كردند از اين شهيد بزرگوار.»

خانم دكتر كه در دانشگاه هم همكار دكتر شهرياري بوده، مي‌‌رود سراغ خاطرات همسرش: «نماز شبش به‌راه بود. حتي شب عروسي هم سجاده نماز شبش جمع نشد.» مي‌‌داند كه همه مي‌دانند همسرش از دانشمندان طراز اول مملكت بوده، ديگر چه اهميتي دارد كه رتبه‌2 كنكور بوده و مهندسي برق دانشگاه اميركبير خوانده، يا نمره درس رياضي2 را 19.5گرفته؛ درسي كه تقريبا هر مهندسي سابقه يكي‌دوبار افتادن در آن را دارد.

دوست دارد مردم از دين و ايمان همسرش هم بدانند: «سرپرستي مالي چند خانواده رو برعهده داشت. تازه، مطمئنم خيلي‌هاش رو هم ما خبر نداريم.» بعد هم از تأسيس صندوق قرض‌الحسنه مسجد و چند كار ديگر مي‌گويد. مطمئن است كه شهادت دكتر به خاطر اين تزكيه نفس بوده، نه آن مدارج علمي. اين تلقي را رهبر هم تأييد مي‌كند.

رهبر از احوال جسمي خانم دكتر مي‌پرسد. دويست تركش توي بدن خانم دكتر، رهبر را هم به تعجب مي‌اندازد. اما وقتي از تركشي مي‌گويد كه در كنار قلبش جا خوش كرده، رهبر را مي‌برد به 30سال پيش؛ روزي كه خودش را ترور كرده ‌بودند: «توقع اين كه من زنده بمونم نبود. وقتي به هوش مي‌آمدم، به نظرم مي‌رسيد دارم مي‌رم. مرگ رو مي‌ديدم.»

رهبر اينها را كه مي‌گويد، به دست راستش اشاره مي‌كند؛ يادگار همان ترور: «وقتي خوب شدم، با خودم گفتم حتما علتي داشته؛ خداي متعال از من توقعي داشته. همون موقع به امام(ره) هم گفتم اين حرف‌ها رو. البته اون موقع فكر مي كردم به خاطر جبهه و جنگ و اين‌جور چيزهاست. شما هم همين فرض رو بكنيد. اگر تركشي تا نزديكي قلب مي‌ره و وارد قلب نمي‌شه، اتفاقي نيست. مي‌شود گفت كه تصادفيه، اما همه تصادف‌ها با اراده الهي صورت مي‌گيره. حتما خدا توقع دارد كاري بكنيد. زمينه‌اش هم هست. هم زمينه فعاليت علمي داريد، هم دانشجويان و جوانان زيادي زير دست شما هستند.»

خانم دكتر كه فرصت را مناسب ديده، نكته‌اي را براي حفاظت بهتر از دانشمندان مطرح مي‌كند و مي‌گويد: «من راضي‌ام به رضاي خدا. مطمئنم كه اين شهادت، تقدير مجيدم بود. براي خودم نمي‌گويم. اما مي‌خواهم كه بيشتر مواظب دانشمندان ديگر باشند.» بعد هم مي‌شنود كه رهبر اين دستور را قبلاً داده.

درددل‌ها كه تمام مي‌شود، رهبر به رسم هميشه، قرآني را به همسر و مادر شهيد هديه مي‌كند. اما جمله يادگاري رهبر، اين بار كمي با يادگاري‌هاي ديگر متفاوت است؛ درحد يك كلمه: «بسم الله الرحمن الرحيم. اهدايي به خانواده‌ي دانشمند شهيد عزيز؛ آقاي دكتر مجيد شهرياري. سيدعلي خامنه‌اي. 89/10/30» و انگار تمام ماجرا در همين يك كلمه‌ «دانشمند» بود تا براي خيلي‌ها ثابت شود كه درِ باغ شهادت هنوز باز است.

رهبر با خانواده شهيد شهرياري خداحافظي مي‌كند و مي‌رود به منزل «دانشمند شهيد» بعدي؛ دكتر علي‌محمدي. اين شهيد هم فقط دو فرزند داشته، يك پسر و يك دختر؛ كه با مادرشان به استقبال رهبر مي‌آيند.

رهبر در اينجا هم تسلي خاطري به خانواده شهيد مي‌دهد: «شهادت يعني كشته‌شدن در راه آرمان بلند و الهي، به‌وسيله دشمنان اين آرمان. اين را به هركسي نمي‌دهند. اين پاداش را فقط به كساني مي‌دهند كه مستحق باشند.» اين نكته اولي است كه رهبر آن را مايه تسلي خاطر بازماندگان مي‌داند و بعد به نكته دومي هم اشاره مي‌كند: «قدرداني مردم از زحمات شهيد»

بعد هم كمي از پاداش شهيد مي‌گويد: «به مجرد اين كه شهيد روي زمين افتاد، قبل از آن‌كه به آن دنيا برود، ملائكه به استقبالش مي‌آيند و به او مژده مي‌دهند. او همه اينها را با همين چشم مادي مي‌بيند. خدا هم همه گناهانش را مي‌بخشد.»

همسر شهيد علي‌محمدي هم از خاطرات همسرش مي‌گويد. از اين كه آمادگي شهادت داشت و مي‌گفت خيلي از شب‌ها خواب مي‌بيند كه به سويش تيراندازي شده. از اين‌كه چه فضاي معنوي خاصي را در سفر حج برايش ايجاد كرده بود: «توي صفا و مروه مي‌گفت خودت را بگذار جاي هاجر. ببين چه حسي داري و توي رمي جمرات مي‌گفت فرض كن جاي حضرت ابراهيم(ع) بودي و مي‌خواستي فرزندت را ببري به قتلگاه. آن‌وقت شيطان وسوسه‌ات مي‌كرد...» رهبر هم توصيه مي‌كنند كه اين روحيات معنوي را حفظ و به ديگران منتقل كنيد.

موقع رفتن مي‌شود و جمله هميشگي رهبر در اين ديدارها: «خب خانم! مرخص فرمودين؟» و همسر شهيد جواب مي‌دهد: «افتخار داديد به ما.» اما رهبر مي‌گويد: «ما به شما افتخار مي‌كنيم؛ به شما همسر صبور و داناي شهيد.»




اقتدارهيات‌ايراني‌دراتحاديه بين‌المجالس
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 22
نویسنده : مولوی
نماينده مردم هرمزگان گفت: هيات ايراني با اقتدار ويژه‌اي در اين اجلاس حاضر شد و استقبال مقامات عالي‌رتبه اماراتي از هيات ايراني و ترتيب ديدارهاي متعدد مقامات اين کشور با هيات كشورمان حاکي از عمق نفوذ استراتژيک جمهوري اسلامي در مناسبات منطقه‌اي دارد.

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين ، محمد آشوري نماينده مردم هرمزگان که در اجلاس بين المجالس اسلامي به همراه رئيس مجلس شوراي اسلامي حضور يافته، به تشريح دستاوردهاي اين سفر در جمع خبرنگاران پرداخت.

محمد آشوري گفت: اتحاديه بين‌المجالس اسلامي با عضويت 51 کشور از سراسر جهان اسلام و با ابتکار جمهوري اسلامي ايران شکل گرفته و هر ساله  و براساس آن با هدف ايجاد وحدت رويه در ميان پارلمان‌هاي کشورهاي اسلامي و اتحاد سياست‌هاي راهبردي مشترک هر ساله تلاش کرده تا قوام بيشتري يافته و نقش فعال‌تري در عرصه بين‌الملل برعهده بگيرد.

عضو کميسيون امنيت ملي افزود: جمهوري اسلامي ايران در پي بيان برخي اظهارات غيرمنطقي طرف هاي اماراتي مبني بر فرافکني در موضوعات و طرح مسائل ساختار، با اتخاذ موضع روشن و کليدي تصميم بر عدم شرکت در اين اجلاس گرفت اما، تماس‌هاي مکرري که از سوي رؤساي مجالس کشورهاي اسلامي از جمله کشور کويت با رئيس‌ مجلس شوراي اسلامي صورت گرفت، اطمينان داده شده که موضوعات اختلافي مدنظر جمهوري اسلامي ايران در اين اجلاس مطرح نمي‌شود و اساساً کشورهاي اسلامي قائل بود.

آشوري با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران از مواضع محکم خود در حوزه مسائل بين‌الملل کوتاه نمي‌آيد، اظهار داشت: هيأت ايراني به رياست دکتر لاريجاني با اطمينان از عدم طرح مسائل تفرقه‌انگيز در اين اجلاس عازم امارات ‌متحده عربي شد تا ضمن حضور در اين اجلاس، از ظرفيت‌هاي آن در جهت همگرايي هر چه بيشتر ميان ملت‌هاي مسلمان اقدام کند.

عضو هيأت‌رئيسه مجلس شوراي اسلامي در بيان دستاوردهاي اين سفر با بيان اينکه اتحاديه بين‌المجالس اسلامي يکي از مأموريت‌هاي اساسي خود  رارصد مداوم تحولات سياسي و اجتماعي در ميان کشورهاي اسلامي قرارداده‌است ، اظهارداشت: اولويت اساسي اين اتحاديه مي‌بايست چاره‌سازي در جهت رفع مشکلات متعدد جهان اسلام باشد تا بتوان با تقويت همبستگي عمومي، همگرايي ديني را ميان کشورها و به تبع آن ملت‌ها تقويت کرد.

آشوري ادامه ‌داد: هرگاه اعضاي اين سازمان‌هاي بين‌المللي با انسجام ويژه توانسته‌اند صداي مردم را رصد کرده و با شناخت دقيق آسيب‌ها به اتخاذ طرح‌ها و تدابير آگاهانه و راهگشا اقدام کنند، قدرت بازدارنگي ويژه خود را در مهار آسيب‌ها و لطمات عمومي به نمايش گذاشته‌اند و اساساً نقش خود را به شکل بارز بروز داده و عرصه‌اي را براي ثبات هر چه بيشتر کشورها براي دستيابي به توسعه پايدار فراهم‌کنند.

نماينده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسي، بندرخمير و حاجي‌آباد در مجلس شوراي اسلامي گفت: جهان اسلام امروز داراي مشکلات عديده‌اي است که بخش عمده آنها به واسطه عدم وجود انسجام عمل پديد آمده است، اين مشکلات در واقع منشأ خارجي داشته و همواره دست يک دولت متجاوز در کار بوده ، به گونه‌اي که نگاهي به سير تحولات دول عضو اتحاديه نشان مي‌دهد که هر کدام لااقل يک بار در معرض آسيب‌هاي ناشي از مداخلات متجاوزانه ابر قدرت‌ها قرار داشته‌اند و اساساً استکبار براي آنها طرح ريزي ويژه اي داشته است.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي مشکل فعلي اتحاديه بين‌المجالس اسلامي را فرو غلتيدن در مباني ناشي از شعارزدگي و دوري از عمل‌گرايي عنوان‌کرد و اظهار‌داشت: مصداق اين مشکلات، اتخاذ سياست‌هاي متناقض و گاهاً نابخردانه در عرصه بين‌الملل از سوي برخي کشورهاي عضو است که نمي‌توان برداشتي جز بازي در زمين دشمنان اسلام و دشمنان  وحدت ملت‌هاي مسلمان از آن داشت.

آشوري بيان کرد: نبايد در هنگامه‌اي که جهان اسلام مبتلا به دردهاي مزمن بسياري نظير بحران تجزيه سودان، موضوع لبنان و عدم شکل‌گيري دولت مستقل در اين کشور، بحث فلسطين و اقدامات تجاوزکارانه رژيم صهيونيستي ، مشکلات عراق و افغانستان است، اين اتحاديه صرفاً به دادن بيانيه که در حد و اندازه‌هاي يک دستاورد حداقلي است بسنده کند، بلکه اگر بخواهيم دستاوردهاي اين اتحاديه را به سوي منافع حداکثري براي جامعه مسلمان به پيش بريم مي‌بايست با نگاه عميق به مجموعه تحولات جهاني و منطقه‌اي به تدوين يک راهبرد اساسي و گره‌گشا در اين زمينه توسط اين اتحاديه اهتمام ورزيم.

اين استاد دانشگاه توجه به قدرت بازدارنگي تصميمات را خواستار و بر ضرورت مهار تهاجمات مختلف فرهنگي، سياسي و اجتماعي از رهگذر اين تصميمات کليدي تأکيد کرد.

آشوري در پايان شرط اثرگذاري اتحاديه‌هايي نظير اتحاديه بين‌المجالس اسلامي را فعاليت هر چه بيشتر در جهت رفع مشکلات ملت‌هاي منطقه عنوان‌کرد و گفت: سران برخي کشورهاي عربي منطقه بايد از تحولات و رخدادهاي امروز جهان درس بگيرند و به جاي سکوت در برابر برنامه‌هاي شوم قدرت‌ها، نقش فعال‌تري را در جهت دفاع از حقوق مسلم ملت‌هاي مسلمان و ملت‌هاي خود ايفا کرده و اجازه ندهند با سکوتشان، برداشتي رضايت‌وار از جنايات مستکبرين در منطقه و در کشورهاي اسلامي برداشت شود.

يوسف اسدي – خبرنگار جام جم آنلاين




ملت ايران در برابر زورگويي مي ايستد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
رييس جمهور با تاكيد بر اينكه صهيونيست هاي بي فرهنگ ، برخي از دولت هاي استعماري و قدرت طلبان اروپايي و آمريكايي علاقه ندارند كه مذاكرات ايران و گروه 1+5 به خوبي انجام شود خطاب به مسئولين 1+5 گفت : اگر مي خواهيد مذاكرات به نتيجه برسد بايد خودتان را از زير فشار انسان هاي كوته بين و بي فرهنگ خارج كنيد تا شرايط براي تعامل هر چه بيشتر فراهم شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دكتر محمود احمدي نژاد در اجتماع باشكوه مردم استان گيلان با اشاره به مذاكرات اخير ايران با اعضاي 1+5 اظهار داشت : جمهوري اسلامي ايران از درخواست مذاكره استقبال كرده و صراحتا اعلام كرديم كه بر پايه عدالت و احترام آماده مذاكره هستيم و اين مذاكرات بايد به رسميت شناخته شدن حقوق ملت ايران و حقوق قانوني ساير ملل بيانجامد .

رييس جمهور با تاكيد بر اينكه ملت ايران از همكاري و تعامل استقبال مي كند به مذاكرات انجام شده ميان ايران و گروه 1+5 اشاره و خاطر نشان كرد : به خاطر آگاهي از سوابق و روحيات طرف هاي مذاكره كننده هيچ گاه انتظار نداشته ايم كه طي چند جلسه همه مسايل حل شود اما اگر طرف مقابل مصمم و متعهد به عدالت و قانون و احترام باشد اميد مي رود كه طي جلسات آينده نتايج مناسبي از مذاكرات حاصل شود .

دكتر احمدي نژاد خطاب به طرف هاي مذاكره با ايران با اشاره به اينكه دو راه بيشتر پيش رو نداريد ، گفت : راه اول ادامه راه گذشته است شما همه توان خود را به كار گرفتيد تا از هسته اي شدن ملت ايران جلوگيري كنيد اما ناكام مانديد؛ يك راه اين است كه مسير قبلي را ادامه بدهيد اما بايد بدانيد ادامه مسير گذشته ، نتيجه اي جز آنچه تا امروز نصيب شما شده است نخواهد داشت.

ملت ايران در برابر زورگويي مي ايستد

وي افزود: ملت ايران زماني كه هسته اي نبود متحد يكدل همه توطئه ها و فشارها را خنثي كردند امروز كه ديگر هسته اي شده است اگر دشمنان تمام قدرت شيطاني خود را هم بسيج كنند قادر نخواهند بود سرسوزني ملت ايران را از مسير خودش به عقب برگردانند .

دكتر احمدي نژاد راه دوم را انتخاب مسير تعامل و همكاري دانست و گفت : در چند مذاكره اي كه اخيرا انجام شده طرفين به طور دقيق با ديدگاه ها يكديگر آشنا شده اند و شرايط فراهم است كه اگر طرف مقابل به عدالت و احترام پايبند باشد در جلسات آينده توافقات خوبي انجام شود .

رييس جمهور تصريح كرد : ملت ايران اهل منطق، عدالت ، احترام و محبت است اما دنيا بداند اين مردم در برابر زورگويي مي ايستد و زورگويان را سرجايشان خواهند نشاند .

امروز همه ملت ها ، ايران را متعلق به خودشان مي دانند

رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع آباداني و ساختن ايران اشاره كرد و آن را يك ماموريت ، ضرورت و وظيفه دانست و گفت : امروز ساختن ايران به معناي برافراشتن پرچم توحيد و عزت انساني و منكوب كردن مستكبران عالم است چرا كه امروز همه ملت ها ، ايران را متعلق به خودشان مي دانند و پيشرفت ايران را موجب دلگرمي، عزت و راه نجات خود از شر مستكبران ، ديكتاتورها و فاسد ها مي دانند.

وي افزود: ساختن ايران در حقيقت عبور دادن بشريت از گردنه سختي ها و رسيدن به جامعه جهاني سرشار از عدالت و محبت است.

دكتر احمدي نژاد در ادامه با اشاره به موضوع هدفمند كردن يارانه ها ، اظهار داشت : ملت ايران در طرح هدفمند كردن يارانه ها نشان دادند كه اهل كارهاي بزرگ بوده و ظرفيت تصميمات بزرگ و اقدامات تاريخ ساز را دارد و به فضل الهي دولت با اتكاء به اين ظرفيت عظيم ملت ، در آينده نزديك طرح هاي بزرگ و تحول آفرين را عرضه خواهد كرد .

رييس جمهور طرح هدفمند كردن يارانه ها را برنامه اي در راستاي اجراي عدالت و بازگرداندن حقوق ملت به خودشان دانست و گفت : 50 سال متوالي بيش از 70 درصد يارانه ها در اختيار كمتر از 30 درصد مردم بود و امروز همه يارانه ها به طور عادلانه در اختيار آحاد ملت قرار دارد و به فضل الهي اين طرح تا جايي كه همه بيت المال و حقوق مردم به طور عادلانه بين تمام مردم توزيع شود، ادامه پيدا خواهد كرد .

دكتر احمدي نژاد با اشاره به برخي مانع تراشي ها در مسير اقدامات دولت اظهار داشت : برخي بدخواهان ملت ايران عمدتا در بيرون مرزها و برخي كوته فكرها در داخل كشور از اينكه ملت موفق شده است قله بزرگ هدفمند كردن يارانه ها را با افتخار فتح كند ناراحت و نگران هستند آنان از اينكه پول مردم در اختيار خودشان قرار گرفته و كشور با نشاط و مردم متحد ، هوشمند و آماده اقدامات انقلابي هستند نگرانند و سعي مي كنند در گوشه و كنار مزاحمت ايجاد كنند اين عده در جلسات ، فراموشخانه ها و در دخمه هاي خود نشسته اند و به خيال خود به دنبال ايجاد مشكل براي دولت هستند تا دولت نتواند به مردم خدمت برساند .

وي خطاب به بدخواهان ملت ايران اظهار داشت : از زبان ملت ايران به شما مي گويم كه باز هم در اشتباه هستيد و مردم را دست كم گرفته ايد شما با احمدي نژاد طرف نيستيد احمدي نژاد قطره اي از درياي اين مردم است و شما با اين مردم طرف هستيد كه اگر دست از فتنه گري برنداريد به ملت معرفي خواهيد شد و اين ملت شر شما را از سر ايران كم خواهد كرد .

طرح عظيم دولت براي اشتغال جوانان

رييس جمهور در ادامه سخنان خود از برنامه دولت براي ايجاد اشتغال براي جوانان خبر داد و گفت : يكي از مهمترين طرح هاي دولت كه به زودي آغاز خواهد شد نهضت سراسري ايجاد اشتغال براي جوانان عزيز ايران زمين است . دولت همه توان خود را بسيج كرده است و به زودي با حضور اين خادم كوچك شما، طرح عظيم ايجاد اشتغال براي جوانان سراسر ايران زمين كليد خواهد خورد .

دكتر احمدي نژاد افزود : دولت مصمم است تا قبل از پايان دولت دهم كاري در كشور انجام شود كه بيكاري از همه استان هاي كشور ريشه كن شود و در همين راستا سازماندهي هاي لازم انجام شده و با تصويب نمايندگان مجلس بودجه آن نيز آماده شده و به زودي اجراي آن آغاز خواهد شد .

وي در ادامه كارآفرينان ، صنعتگران و كساني كه توانايي اداره مجتمع هاي بزرگ كشاورزي و كارخانجات را دارند به مجاهدت بزرگ براي ساختن ايران و ايجاد اشتغال براي جوانان فراخواند.
رييس جمهور خاطر نشان كرد : دولت در كنار اين طرح ها ، طرح اصلاح سيستم بانكي و اصلاح سيستم مالياتي كشور را در دستور كار دارد كه اين طرح ها در مراحل نهايي قرار دارد و به زودي اجرايي خواهند شد .

دكتر احمدي نژاد گفت : بايد دست به دست هم در اين سرزمين الهي جامعه اي نمونه و شاهد و الگو را به بشريت معرفي كنيم و ايمان دارم كه ملت ايران و پيشاپيش آنان مردم گيلان به سرعت ايران را به بام عزت جهان خواهند رساند .

رييس جمهور تصريح كرد : بايد ايران را با الگوي اسلامي و ايراني يعني با فرهنگ، ا نديشه ، ابتكار، توانمندي، تلاش و منابع طبيعي داخلي بسازيم و مطمئن هستم مردم ايران اين سرزمين را آنچنان كه شايسته ملت ايران باشد خواهند ساخت .

رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود و در ادامه سلسله گفتارهاي خود در سفرهاي استاني درباره ويژگي هاي دولت اسلامي به موضوع اقامه نماز و ويژگي هاي نماز اشاره كرد و گفت : بزرگداشتن خداي متعال و تكبير خداوند از جمله ويژگي هاي نماز است ، همه نماز تكبير است نماز با تكبير آغاز مي شود و با تكبير خاتمه مي يابد، نماز تمرين يك زندگي متعالي در سايه خداي بزرگ است . تكبير اقرار به ضعف و ناتواني انسان و اقرار به اقتدار و توانمندي خداي بزرگ است .

وي افزود : نماز تمرين تكبير است تا انسان در زندگي خود، خدا را بالاتر و بزرگتر از همه موجودات بشناسد.

رييس جمهور خاطر نشان كرد : خداي متعال وجود مطلق است همه عالم متعلق به اوست او خالق يگانه است هيچ كس بدون اراده خدا از خود اراده و قدرتي ندارد هر قدرتي را كه در عالم وجود دارد اولا خدا از او بزرگتر است ثانيا ناشي از قدرت خداست اين عالم تجلي خداست و خدا از همه زمين ، آسمان ها و همه مخلوقات بزرگتر ، عالمتر ، قوي تر ، قدرتمندتر، حكيم تر و غني تر است .

دكتر احمدي نژاد گفت : انسان هايي كه در مسير تكبير خدا قدم برمي دارند به هر مرحله اي از مراحل كمال انساني دسترسي پيدا مي كنند خدا را بزرگتر مي يابند .

سرنوشت مستكبران ذلت و نابودي است

رييس جمهور اظهار داشت : كسي كه نمازگزار واقعي باشد خدا را بزرگ مي شمارد و كسي كه خدا را بزرگ مي شمارد همه زيبايي ها ، خوبي ها و نيكي هاي عالم را بزرگ مي شمارد . آنكه خدا را بزرگ مي شمارد هدايت هاي الهي و دستورات الهي را بزرگ مي شمارد ، عدالت، عشق ، دوست داشتن ديگران، انفاق،فداكاري و ايثار را بزرگ مي شمارد .

وي افزود : كسي كه خدا را بزرگ مي شمارد از هيچ قدرتي هراسي به خود راه نمي دهد همه قدرتهاي تجاوزگر همه قدرت هاي سلطه گر را شيطاني و كف روي آب مي شمارد و كسي كه خدا را بزرگ مي شمارد يك تاريخ ذلت مستكبران، فرعونيان و نمروديان را در برابر خود دارد و كسي كه خدا را بزرگ مي شمارد كمال و كرامت انساني را بزرگ مي شمارد و خدا را شكر كه ملت عزيز ايران نمازگزار واقعي هستند و خدا را بزرگ مي شمارند و از هيچ قدرتي هراسي به دل راه نمي دهند و به بركت اقامه نماز واقعي امروز در برابر همه مستكبران عالم سينه سپر كرده اند و تا نابودي ظلم و استكبار از سرتاسر زمين هرگز از پاي نخواهند نشست .

رييس جمهور خطاب به مستكبران و قلدرهاي عالم را به قرار گرفتن در مسير استقامت و عدالت فرا خواند و گفت : ملت ايران به عنوان ملتي مومن ، پاك ، دلداده به آرمانهاي الهي ، پايبند به عدالت و صلح جهاني است و هرگز به دنبال تجاوز به حقوق ديگران نيست و اجازه هم نمي دهد احدي به حقوقشان تجاوز كند شما را به يگانه پرستي و بزرگ داشتن خداي متعال دعوت مي كند و اگر اين دعوت را بپذيريد به نفع شماست و اگر نپذيرفتيد بدانيد سرنوشت مستكبراني كه به دعوت هاي الهي پاسخ منفي داده اند ذلت ، سقوط و نابودي حتمي خواهد بود .

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه راه برپايي جامعه سعادتمند از طريق برپايي نماز است ، گفت : نماز حقيقي انسان ساز ، كمال آفرين و سعادت بخش است ملتي كه اهل برپايي نماز باشد در حقيقت اهل برپايي عدالت، محبت ، عزت است و طعم سعادت را در اين جهان و در آخرت خواهد چشيد .

دولت در زمينه صنعت استان تصميمات بزرگي خواهد گرفت

رييس جمهور در ادامه با اشاره به ويژگي هاي مردم استان گيلان و اقدامات دولت براي عمران و آباداني اين استان گفت : كلمات از اينكه بتوانم عشق عميق و قلبي خود را به بزرگواري ها و عظمت هاي مردم گيلان بيان كنم قاصر است، در دو سفر قبلي تصميماتي براي پيشرفت استان اتخاذ شده كه بخش هاي قابل توجهي از آن اجرا شده است تعدادي هم در دست اجرا است .

دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد : در طول 5 سال اخير حدود هزار و هشتصد ميليارد تومان در صنعت استان سرمايه گذاري شده است كه اين ميزان معادل ده برابر دوره مشابه قبل است اما دولت هنوز خود را در مسير رفع مشكلات و محروميت هاي استان گيلان در ابتداي راه مي داند و از اين رو طرح هاي جديدي در دستور كار دارد كه اميدواريم به مرور به بهره برداري برسد. دولت در زمينه صنعت استان تصميمات بزرگي خواهد گرفت .

رييس جمهور توجه به بخش كشاورزي استان گيلان را مورد تاكيد قرار داد و گفت : استان گيلان استاني زر خيز است و بخش مهمي از نيازهاي غذايي كشور را كشاورزان و صيادان عزيز گيلاني و عشاير و دامداران تامين مي كنند . دولت فهرست بلندي از برنامه ها براي كمك به كشاورزان را در دستور كار دارد و مصمم است تصميمي كه براي احياي سازمان چاي اتخاذ كرد ، براي برنج و ابريشم هم تصميمات انقلابي خواهد گرفت تا يك بار براي هميشه مشكلات برطرف شود . 




نظر توكلي درباره استيضاح بهبهاني
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
احمد توكلي گفت: وزير راه فردي نالايق است و صالحي نيز سابقه ديپلماسي خارجي كمي دارد.

احمد توكلي چهره شاخص اصولگرايان در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاين در پاسخ به اين سوال كه نظر شمار راجع به استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري چيست؟ گفت:‌من از اول با وزارت بهبهاني بر وزارتخانه راه وترابري مخالف بودم چرا كه ايشان را فردي نالايق مي دانم.

وي كه يكي از امضاكنندگان اين استيضاح است ابراز اميدواري كرد تا اين طرح در صحن مجلس راي بياورد و بهبهاني عزل شود.

توكلي درخصوص معرفي علي اكبر صالحي از سوي رئيس جمهور به مجلس به عنوان وزير پيشنهادي وزارت امور خارجه گفت: آقاي صالحي سابقه ديپلماسي خيلي ناچيزي دارد و نمي د انم كه ايشان در مجلس راي مي آورد يا نه.

وي در پاسخ به اين سوال كه هنگام قرائت نامه معرفي صالحي درصحن مجلس برخي از نمايندگان فرياد «دو دو» به نشانه مخالف سر مي دادند ، گفت:‌ اين فرياد ملاكي براي راي آوردن يا راي نياوردن يك وزير نمي شود.

توكلي در پاسخ به اين سوال خبرنگار ما كه آيا شما به صالحي به عنوان وزير امور خارجه راي مي دهيد،گفت: فعلاً قصد ندارم تا به ايشان راي مثبت دهم.

يوسف اسدي – خبرنگار جام جم آنلاين




سوگند طراحان استيضاح بهبهاني
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 21
نویسنده : مولوی
12 نماينده از طراحان استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري سوگند ياد كردند تا به هيچوجه امضاهاي خود را پس نگيرند.

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين،طرح استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري با 25 امضا و يازده محور در جلسه امروز يكشنبه مجلس تحويل هيأت رئيسه شد.

12 نماينده امضاكننده اين طرح قبل از تحويل طرح به هيأت رئيسه مجلس و اعلام وصول آن سوگند ياد كردند كه به هيچوجه امضاهاي خود را پس نگيرند و اين استيضاح حتما در صحن مجلس مطرح شود.

براساس اين گزارش،استيضاح هايي كه قبلا در مجلس مطرح مي شد به رغم آنكه نمايندگان طراح سوگند ياد مي كردند كه امضاي خود را پس نگيرند اما باز به سرانجام نمي رسيد و امضاها يكي پس از ديگري پس گرفته مي شد كه از آن جمله مي توان به طرح استيضاح صادق خليليان وزير جهاد كشاورزي در مجلس اشاره كرد.

يوسف اسدي – خبرنگار جام جم آنلاين




محورهاي استيضاح حميد بهبهاني
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 24
نویسنده : مولوی
استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري صبح امروز با 25 امضا در صحن مجلس اعلام وصول شد كه اين طرح ، 11 محور دارد.

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين، محورهاي اين استيضاح به شرح زير است.

1-وقوع سوانح پي در پي هوايي و اعلام نظر غيركارشناسd درخصوص نرمال بودن سوانح هوايي در كشور

2-استفhده غيرموجه و غيراقتصادي از ناوگان هوايي مستهلك و غيرقابل اعتماد و در نتيجه وجود ترديد در مردم به توانايي هاي تخصصي كشور در زمينه حمل و نقل

3-عدم اجراي قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور در خصوص نوسازي ناوگان هوايي (ضرورت كاهش هشت سال عمر ناوگان)

4-عدم توجه به تبعيت از قوانين بودجه سنواتي و دادن قول هاي فراوان غيرعملياتي توسط شخص وزير به طوري كه خود وزير طي نامه اي به معاون اول رئيس جمهور اظهار داشت كه بودجه12 سال آينده در سفرهاي استاني پيش خور شده است

5-عدم وجود جديت در اصلاح مسيرها و معابر حادثه خيز كشور كه موجب گرديده تا يكي از بالاترين آمار كشتار جاده‌اي در دنيا به نام ايران ثبت گردد

6-عزل و نصب هاي پي در پي ، مكرر، غيرمسئولانه و عجولانه در وزارت راه وترابري به ويژه در سازمان حساس هواپيمايي به طوري كه در يكي از معاونت ها در يكسال ونيم گذشته هر 6 ماه يك انتصاب وجود داشته است

7-كم توجهي به مسيرهاي ريلي كشور به طوري كه براي مسيري كه قول داده‌اند تا سال 1391 افتتاح شود يك دهم اعتبار مورد نياز منظور و در نتيجه كمترين حد پيشرفت فيزيكي متصور مي‌باشد

8-كم توجهي به ايثارگران شاغل در وزارتخانه

9-ناتواني در حل مشكلات پيمانكاران طرف قرارداد با وزارت راه وترابري كه به ورشكستگي و فروپاشي شركت هاي مهم راهسازي و عمراني كشور منجر شده است

10-عدم جديت در رفع عيوب و نواقص نظارت ديوان محاسبات ، سازمان بازرسي و سازمان حسابرسي

11-عدم توجه كافي به ايستگاه هاي هواشناسي كشور

يوسف اسدي - خبرنگار جام جم آنلاين




اسامي 25 نماينده استيضاح كننده
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
تاكنون 25 نماينده مجاس شوراي اسلامي طرح استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري را امضا كرده‌اند.

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين، در پي سقوط هواپيماي بوئينگ 727 پرواز تهران – اروميه نمايندگان استان آذربايجان غربي طرح استيضاح حميد بهبهاني را تهيه كردند.

9 نماينده اين استان به همراه 16 نماينده ديگر طرح استيضاح بهبهاني را امضا كرده‌اند.

استان آذربايجان غربي 12 نماينده دارد كه 3 نماينده  اين استان طرح استيضاح بهبهاني را امضا نكردند.

اسامي امضا كنندگان استيضاح بهبهاني به شرح زير است.

1-جواد جهانگيرزاده نماينده اروميه

2-نادر قاضي پور نماينده اروميه


3-سيد سلمان ذاكر نماينده اروميه

4-سليمان جعفرزاده نماينده ماكو

5-محمد قسيم عثماني نماينده بوكان

6-مويد حسيني صدر نماينده خوي

7-جلال محمودزاده نماينده مهاباد

8-مهدي عيسي زاده نماينده مياندوآب و تكاب

9-علي زنجاني نماينده نقده و اشنويه

اين نمايندگان  از استان آذربايجان غربي هستند.

10-احمد توكلي نماينده تهران

11-حسن كامران نماينده اصفهان

12-سيد رضا اكرمي نماينده تهران

13-علي اصغر يوسف نژاد نماينده ساري

14-احمد ناطق نوري نماينده نور و محمودآباد

15-نورالله حيدري نماينده اردل و فارسان

16-امين شعباني نماينده سنندج
 
17-عزيز اكبريان نماينده كرج

18-ابوالقاسم رحماني نماينده اقليد

19-علي مطهري نماينده شبستر

20-صمد فدايي نماينده سنقر و كليايي

21-شكور اكبرنژاد نماينده تبريز

22-هادي مقدسي نماينده بروجرد

23-سلمان خدادادي نماينده ملكان

24-فخرالدين حيدري نماينده سقز و بانه

25-سيروس برنا نماينده بروجن

3 نمايندگان استان آذربايجان غربي كه طرح استيضاح حميد بهبهاني وزير راه را امضا نكردند به شرح زير هستند.
1-علي اكبر آقايي نماينده سلماس
2- جهانبخش محبي نيا نماينده مياندوآب
3- محمدعلي پرتوي نماينده پيرانشهر و سردشت

يوسف اسدي - خبرنگار جام جم آنلاين




استيضاح وزير راه اعلام صول شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري با 22 امضا و در 11 محور توسط هيأت رئيسه مجلس اعلام وصول شد.

هيأت رئيسه مجلس شوراي اسلامي امروز يكشنبه با علام وصول استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري كليد استيضاح اين وزير را در صحن علني زد.

بيشترين درخواست نمايندگان و محورهاي مورد بحث در اين استيضاح وقوع سوانح هوايي پي در پي مانند سانحه هوايي قزوين و اروميه ، عدم توجه به استفاده از بودجه هاي سنواتي، دادن قول هاي فراوان غير عملياتي، عزل و نصب هاي پي در پي ، كم توجهي به مسيرهاي ريلي كشور، عدم توجه به ايستگاه هاي هواشناسي و... ذكر شده است.

براين اساس وزير راه طبق آيين نامه داخلي مجلس 10 روز فرصت خواهد داشت تا از زمان اعلام وصول اين استيضاح در صحن علني مجلس حاضر شده و به سوالات نمايندگان استيضاح كننده پاسخ دهد.

فاطمه اميري – خبرنگار جام جم آنلاين




صالحي به مجلس معرفي شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 21
نویسنده : مولوی
نامه معرفي علي اكبر صالحي به عنوان وزير پيشنهادي امور خارجه همراه با نشانه‌هايي از اعتراض نمايندگان اعلام وصول شد.

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين،محمود احمدي نژاد رئيس جمهور صبح امروز يكشنبه در نامه اي  به علي لاريجاني رئيس مجلس علي اكبر صالحي را به عنوان وزير پيشنهادي امور خارجه به مجلس معرفي كرد. اين نامه در جلسه امروز مجلس توسط حسين سبحاني نيا عضو هيأت رئيسه مجلس قرائت شد و اعلام وصول گرديد.

علي لاريجاني رئيس مجلس پس از اعلام وصل اين نامه گفت:‌بررسي صلاحيت صالحي در دستور كار هفته آبنده مجلس قرار دارد.

هنگام قرائت نامه معرفي صالحي در صحن مجلس برخي از نمايندگان با فريادهاي دو دو مخالفت خود را با صالحي نشان داده همچنين تعداد اندكي نيز صداي چهار چهار سر دادند كه نشانه موافقت با صالحي بود.

يوسف اسدي – خبرنگار جام جم آنلاين




آمريکا شکست مذاکرات استانبول را رد کرد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 10
نویسنده : مولوی
يک مقام آمريکايي در پايان نشست تهران و کشورهاي 1+5 در استانبول اظهار داشت: با وجود اينکه نتايج اين نشست نااميد کننده بود اما نمي توان آن را شکست خورده دانست.


به گزارش مهر به نقل از رويترز، اين مقام آمريکايي که خواست نامش فاش نشود با تاکيد برعدم شکست مذاکرات اخير با ايران در زمينه هسته‌اي که در استانبول انجام شد، افزود:البته مذاکرات بدون نتيجه ملموس و يا توافقي در زمينه برگزاري نشستي در آينده پايان يافت.

وي تاکيد کرد: در مذاکرات اخير با ايران اختلافات اصلي همچنان پابرجا بود.

نمايندگان ايران و گروه موسوم به 1+5 روز گذشته مذاکراتي را که از جمعه در استانبول ترکيه آغاز شده بود به پايان رساندند.

مذاکره کننده ارشد جمهوري اسلامي ايران در نشست استانبول با گروه 1+5 در پايان مذاکرات با طرفين تصريح کرد: گفتگوها بايد بر اساس منطق مشترک ادامه پيدا کند و اگر طرف مقابل آمادگي داشته باشد از همين بعدازظهر آماده از سرگيري مذاکرات هستيم.




صالحي وزير خارجه مي‌شود
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
همه‌ي شواهد و قرائن نشان از معرفي علي اكبر صالحي سرپرست وزارت خارجه به عنوان وزير خارجه به مجلس دارد.

به گزارش جام جم آنلاين پس از آن كه منوچهر متكي وزير خارجه بركنار شد صالحي كه رياست سازمان انرژي هسته‌اي را بر عهداه داشت به عنوان سرپرست وزارت خارجه از سوي احمدي نژاد معرفي شد.

اكنون كه بيش از يك ماه از سرپرستي صالحي در وزارت خارجه مي‌گذرد گفته مي‌شود كه قرار است صالحي در همين هفته به عنوان وزير خارجه به مجلس معرفي شود.

معاون پارلماني رئيس جمهور در همين زمينه از تقديم نامه معرفي صالحي به عنوان وزير پيشنهادي وزير خارجه در همين هفته به مجلس خبر داد.

محمدرضا ميرتاج الديني معاون پارلماني رئيس جمهور در حاشيه جلسه علني امروز يکشنبه اعلام کرد رئيس جمهور در هفته جاري در نامه اي علي اکبر صالحي را به عنوان وزير پيشنهادي خارجه به مجلس معرفي خواهد کرد.
    
محمود احمدي بيغش عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي نيز در گفت‌وگو با فارس، در خصوص معرفي علي اکبر صالحي سرپرست وزارت علوم خارجه به عنوان وزير توسط محمود احمدي‌نژاد رئيس جمهور کشورمان به مجلس شوراي اسلامي گفت: رئيس جمهور يکشنبه يا دوشنبه گزينه وزارت خارجه را معرفي خواهد کرد.

وي افزود: علي اکبر صالحي قطعاً گزينه آقاي احمدي‌نژاد براي پست وزارت امور خارجه مي‌باشد.

عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در خصوص اينکه نمايندگان نسبت به معرفي صالحي چه نظري دارند، گفت: اگر وي معرفي شود مطمئناً با رأي بالايي پست وزارت خارجه را کسب خواهد کرد.

هم اكنون گزينه‌ي جدي ديگري براي تصدي وزارت خارجه مطرح نيست.




دلسردي گروه 1+5
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 12
نویسنده : مولوی
روزنامه‌هاي صبح امروز ايران در سرمقاله‌هاي خود به مهمترين مسائل روز كشور و جهان پرداخته‌اند از جمله «چيلكات هم چراغان است»،«انقلاب و نوستالژي يک نسل کوبنده»،«صداي پاي انتفاضه در کشورهاي عربي»،«دلسردي گروه 1+5»،«رقابت اصولگرايان جوان با طيف سنتي»،«دلايل دلسردي خانم اشتون»،«همه باهم برابرند ولي برخي برابرترند!»،«ديپلماسي هسته‌اي و مزيت‌هاي اقتصادي»و...كه برخي از آنها در زير مي‌آيد.

كيهان:چيلكات هم «چراغان» است

«چيلكات هم چراغان است»عنوان يادداشت روز روزنامه‌ي كيهان به قلم محمد ايماني است كه در آن مي‌خوانيد؛روز جمعه 14 ژانويه دو رويداد مهم به طور همزمان در اسلامبول و لندن در جريان بود. شهر تاريخي اسلامبول در كرانه درياي مرمره و تنگه بسفر ساخته شده است. كاخ چراغان اسلامبول - مكان مذاكرات ايران و 1+5- كنار تنگه بسفر قرار دارد، جايي كه مرز آسيا و اروپاست. سازندگان اين كاخ لابد تصور نمي كردند كاخ چراغان با موقعيت جغرافيايي خاص آن، 150 سال بعد، ميدان يكي از كش و قوس هاي مهم شرق و غرب باشد.

هتل- كاخ چراغان اكنون ميزبان دور جديدي از زورآزمايي هاي ايران و غرب بود كه از 7 سال پيش به بهانه چالش هسته اي از سر گرفته شد. مذاكرات 14 و 15 ژانويه 2011 اسلامبول بسيار مهم مي نمود اما با همه اهميت، تنها نوك كوه يخي بود كه از آب سربرآورده بود. ماجرايي كه همان روز جمعه در لندن رخ داد، مي توانست به ناظران براي سنجش ارتفاع حقيقي چالش مدد رساند.

كميته چيلكات (كميته بررسي جنگ انگليس در عراق) روز جمعه توني بلر نخست وزير سابق انگليس را براي تحقيق توأم با سرزنش فراخوانده بود. اما موضوع مؤاخذه صرفاً دروغگويي در حمله به عراق نبود. آن گونه كه رسانه هاي غربي ديروز گزارش دادند يكي از پرسش هاي عتاب آلود از بلر اين بود «حمله نظامي آمريكا و انگليس به عراق، سرانجام به تقويت قدرت ايران منتهي شده و همين موجب گرديده تا ايران دنبال گسترش فناوري هسته اي برود.» يعني اگر جنگ و جنايت خوب پيش رفته و باعث موفقيت اشغالگران شده بود، همين كميته احتمالاً به توني بلر مدال هم مي داد اما مسئله اين است كه نقض غرض شده است.

پاسخ هاي متحد بوش در اين نشست تحقيق هم حائز اهميت است. بلر گفت «اوباما مقابل ايران نرمش بيش از حد نشان مي دهد. مطمئن هستم زماني فرا خواهد رسيد كه غرب مجبور شود از اين سياست بيچارگي و عذرخواهي كردن و اشاره به اين كه ما مسئول و مقصر كارهاي ايران و نظام سياسي تندروي حاكم بر آن هستيم، دست بردارد. ما مقصر نيستيم و هيچ ارتباطي به ما ندارد.

حقيقت اين است كه آنها كارهاي خود را مي كنند چرا كه از بيخ و بن با روش زندگي ما مشكل دارند... من اكنون فرستاده گروه صلح در خاورميانه هستم. در وضعيت فعلي و با مسئوليتي كه دارم، نفوذ و ردپاي ايران را در تك تك كشورهاي منطقه مي بينم، نقشي كه برهم زننده وضع فعلي است. آنها هر كاري بتوانند عليه روند صلح خاورميانه انجام مي دهند. بالاخره زماني فرا مي رسد كه ما سرهايمان را از زير برف بيرون بياوريم.» بي بي سي انگليس هرچند اين سخنان بلر را منتشر نكرد اما در تحليل جلسه استيضاح نوشت «حمله به عراق نه تنها وجهه سياسي آقاي بلر را خدشه دار كرد بلكه باعث شد او پيش از موعد، نخست وزيري را واگذار كند. دودستگي اي كه پس از حمله بدون مجوز به عراق در جامعه انگليس پيش آمد، از دهه 1950 تاكنون و در بحران كانال سوئز هم مشاهده نشده بود.»
روايت بخش ديگري از ماجرا را بايد به فرانسيس فوكوياما نظريه پرداز تئوري «پايان تاريخ» سپرد تا پازل تصويري كوه يخي كه در مرز شرق و غرب (در دهانه تنگه بسفر) سر برآورده، كامل تر و نمايان تر شود. فوكوياما به بهانه سفر اخير رئيس جمهور چين به آمريكا تحليلي را با اين مضمون در روزنامه فايننشال تايمز به نگارش درآورده است «در وهله اول قرن 21 شاهد چرخش قابل ملاحظه اي در بخت و اقبال ومنزلت نسبي مدل هاي اجتماعي و سياسي جهان بوده ايم. 10سال پيش وقتي هنوز باد اقتصاد دات كامي نخوابيده بود، آمريكا- اگرچه همه عاشقش نبودند اما- دست بالا و برتر را داشت. همه مي خواستند مدل ليبرال-دموكراسي آمريكا را كپي كنند، فناوري آمريكا جهان را گرفته بود و سرمايه داري، مدل آينده خوانده مي شد. اما جنگ عراق و همزاد شدن دموكراسي با حمله نظامي از يك سو و بحران مالي بازار وال استريت از طرف ديگر، اعتبار اين سياست ها را خدشه دار كرد...». فوكوياما هم با زبان بي زباني مي گويد كه تاريخ دوباره آغاز شده است.

اخباري كه از مذاكرات اسلامبول منتشر شد، بعضاً معطوف به پيشنهادهايي براي توافق هسته اي- مانند نحوه مبادله سوخت و شرط هاي ايران درباره رسميت غني سازي و لغو تحريم ها - بود اما برخي خبرهاي ديگر از دلالي ناكام كاترين اشتون (رئيس انگليسي سياست خارجي اروپا) به نيابت از آمريكا براي مذاكره با ايران حكايت مي كرد. خبرگزاري فرانسه به نقل از يك ديپلمات غربي گزارش داده كه طرف غربي معتقد است بدون مذاكره ميان آمريكا و ايران، پيشرفتي در مذاكرات حاصل نخواهد شد. معناي اين حرف اين است كه فرانسه و آلمان ول معطلند. و انگليس در كفه آمريكا پارسنگي بيش نيست. چين و روسيه هم كه از اول وزنه خود را در كفه آمريكا و غرب ننهاده اند و حسابشان كاملا جداست هر چند كه گاه معاملاتي با آمريكا كرده باشند. از منظر هسته اي محض، آمريكا و دو شريك استراتژيكش (انگليس و رژيم صهيونيستي) با ساعت شني كاهش مداوم فرصت ها و گزينه ها روبرو هستند. ايران 15 ماه پيش حتي يك گرم اورانيوم 20درصد غني شده نداشته است و از غرب مي خواست كه پاي معامله سوخت 20درصدي رآكتور تهران بيايد، اما اكنون اعلام مي كند كه قريب 40 كيلوگرم از اين نوع را توليد كرده است. چرا آمريكا و دو متحد استراتژيكش تا اين حد در مقابل ايران ايزوله و منجمد شده اند؟ آنها مي گويند- و اين يكبار را استثناً دروغ هم نمي گويند- كه تمام تلاش خود را در زمينه تحريم هاي مضاعف فلج كننده، خرابكاري هسته اي، ترور دانشمندان، آشوب و تهديد به كار بسته اند و تيري در تركش مكر و تدبير نبوده كه در چله كمان ننهاده و نينداخته باشند. با خيلي كمتر از اين نقشه ها و دسيسه ها توانسته اند ملت ها و حاكميت هايي را از سر راه بردارند. برخي نقشه هاي آنها گاه، كوه سخت را از جا كنده است. مگر درباره اتحاد جماهير شوروي و اقمار آن نكردند؟ ماجرا چيست؟ بن بست جبهه استكبار مقابل ايران از كدام قاعده و فرمول پيروي مي كند؟

مكر، گاه چنان است كه كوه را از جا مي جنباند اما جامعه مؤمن به وعده پروردگار را نه. خداوند در آيات 46 و 47 سوره ابراهيم مي فرمايد «و قد مكروا مكرهم و عندالله مكرهم و ان كان مكرهم لتزول منه الجبال... كافران و ظالمان هرچه در توان داشتند، مكر ورزيدند. و مكر آنها نزد خداوند آشكار است، هرچند كه مكر آنان كوه ها را از جاي بركند. پس گمان مبر كه خداوند از وعده اي كه به فرستادگانش داده تخلف مي كند. خداست عزتمند صاحب انتقام». اين واقعيت را ذهن هاي ماترياليست بي خبر از حقيقت و باطن عالم درك نمي كنند كه اگر مي فهميدند همچنان سر به صخره انقلابي كه 32 سال پيش در چنين روزهايي از ايران پديدار شد، نمي كوفتند و نمي شكستند.

آن ديپلمات غربي به خبرگزاري فرانسه درست گفته كه طرف دعواي ايران، آمريكاست و بقيه كمابيش تماشاگرند. مذاكرات دو روزه در كاخ چراغان اسلامبول هم سرآمد. توافق يا عدم توافق، تفاوت چنداني در نقشه اصلي چالش ايجاد نمي كند. معضلات ابرقدرتي كه چك برگشتي «پايان تاريخ» و عواقب تلخ آن روي دستش باد كرده، نه در كاخ چراغان و نه در هيچ كاخ ديگري حل شدني نيست، كه تازه بحران هاي زنجيره اي به مثابه دهانه آتشفشان سر باز كرده اند. اكنون پرونده انبوهي از بحران هاي نيمه كاره و لاينحل، پيش روي كاخ سفيد گشوده است ولو جامه گول زنك «مذاكره» و «ديپلماسي» بر تن آن بحران ها كرده باشند. بشماريد؛ 1-صلح خاورميانه (فلسطين) 2-پرونده لبنان و سقوط دولت حريري با پيشدستي حزب الله كه بازي دادگاه ترور حريري را از حيّز انتفاع ساقط كرد 3-پرونده عراق 4-جنگ فيل كش افغانستان 5-سمفوني دسته جمعي بي ثباتي از تونس و الجزاير و مصر تا اردن و يمن 6-شاخ شدن عضو آسيايي ناتو (تركيه) در برابر آمريكا و اسرائيل، و برآمدن اسلامگرايان 7-بحران اقتصادي بي درماني كه آبرويي براي آمريكا و انگليس و فرانسه و آلمان نگذاشت. 8-...
سال ميلادي جديد، حوادث بسياري در آستين دارد. خانم كاندوليزا رايس سال 2006 آن هنگام كه ارتش رژيم صهيونيستي از زمين و آسمان و دريا مردم جنوب لبنان را به خاك و خون مي كشيد و خيال مي شد غلبه با اسرائيل است، ضجه زنان و كودكان بيگناه را چنين ترجمه كرد كه «اين درد زايمان خاورميانه جديد است». حدود 5سال پس از آن ماجرا- كه حزب الله لبنان دوباره متولد شد- بيداري و مقاومت اسلامي در جاي جاي خاورميانه قد كشيده است، به بركت نفس مسيحايي حضرت روح الله(ره) كه 32 سال پيش اول بار ملت ايران را زنده كرد. اين همه آوازها، هنوز پژواك فرياد بزرگ مردي است كه پيروزي مستضعفان را بشارت داد و فرمود آمريكا هيچ غلطي نمي تواند بكند.

شهر اسلام- اسلامبول- جمعه و شنبه، چراغاني عزت اسلام را در «كاخ چراغان» خود ديد. قريب 40 روز پيش در عاشوراي حسين(ع) نيز همين شهر «ياحسين» را فرياد كرد، حال آن كه غرب 80سال كوشيده بود درخت اسلام را از بيخ و بن در تركيه بركند. خيال پردازي نمي كنيم. تركيه و ديگر كشورهاي اسلامي راه فراوان تا اسلامي شدن دارند. اما اين هم حقيقتي انكارناپذير است كه انقلاب اسلامي جاي تا جاي خاورميانه بزرگ ريشه دوانده و كشور به كشور سربرآورده است.

رضوان خدا بر حضرت روح الله كه نهال مبارك انقلاب اسلامي را در جان ملت ايران كاشت.

رسالت:انقلاب و نوستالژي يک نسل کوبنده

«انقلاب و نوستالژي يک نسل کوبنده»عنوان سرمقاله‌ي روزنامه‌‌ي رسالت به قلم دکترحامدحاجي‌حيدري است كه در آن مي‌خوانيد؛نسلي از فعالان اجتماعي و سياسي و نظامي و اقتصادي ايران، که در فاصله سي ساله 1356 تا 1386، اوج فعاليت خود را به اتمام رساندند، بنا به شاخص‌هاي متعددي، از درخشان‌ترين نسل‌هاي تاريخ اين وطن‌اند.

البته، اين اظهار من، به اين معنا نيست که اين نسل، خبط و خطا نداشته است؛ ولي حتي خبط و خطاهايش نيز نبوغ‌آميز و حيرت‌‌آور است.

فوراً مي‌خواهم بگويم که راهيابي‌هاي مؤثر اين نسل، بر خطاهايش مي‌چربد، و بسيار هم مي‌چربد.

اصلاً کاري ندارم که بخشي از فعالان و اذهان درخشاني که از آنها حرف مي‌زنم، در جريان ترميدور پس از انقلاب بزرگي چون انقلاب ما، از گردونه خارج شدند. کاري به اين ندارم که آنها چپي بودند يا راستي، خودي بودند يا غيرخودي؛ صرفنظر از گرايش‌هاي سياسي و ايدئولوژيک، آنها در بخشي از زندگي و حيات مثمر ثمر خود، ”افکار“ و ”اراده“هايي درخشان بودند.

آنها، عظيم‌ترين تغييرات اجتماعي را در طول تاريخ اين ملت رقم زدند.
آنها، انقلاب بزرگي را سازمان دادند، که قطعاً هنوز هم، ابعاد مهم اين انقلاب معلوم نيست.

آنها، رزم و نبرد کوبنده‌اي را با هوشمندي، و با دست خالي، به ثمر? کاملاً قابل قبول، و پيروزي کامل رساندند.

آنها، ويرانه‌هاي استبداد و جنگ را ساختند، به نحوي که پيش از آن، سابقه نداشت.

آنها، ايران را به پايه رقابتي همراه با جهان رساندند، و گزاف نيست، اگر بگوييم اين ملت را به يک ابرقدرت تبديل کردند.

آنها، ادبيات و هنر و زيبايي‌شناسي خاص خود را پديد آوردند.
آنها، در واپسين گام خود در اين ”دنيا“، عزم جزم کرده‌اند که علم و دانش خاص خود را به نام ”بصيرت“ پديد آورند، و ميراث پايداري از خود به جاي گذارند.
جهان را تکان دادند... و دارند مي‌روند...
جهان را تکان دادند... و دارند مي‌روند...
جهان را تکان دادند... و دارند مي‌روند...
اين نوستالژي و افسوس، حال من، به وقت مواجهه با آنهاست. همه آنها را، از هر تيپ و جناح و مسلکي که مي‌بينم، هر چند کم و بيش، اين نوستالژي و افسوس را در اعماق وجود خود حس مي‌کنم؛ جهان را تکان دادند... و دارند مي‌روند...

احساس مي‌کنم که آنچه بايد از آنان مي‌آموختيم، نياموختي




ايران باج نداد مذاكرات بي‌نتيجه ماند
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
روزنامه‌هاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه‌ي اول خود را به مسائلي همچون موج تونسي در پايتخت‌هاي عربي،ايران باج نداد مذاكرات بي نتيجه ماند،اشتون:از موضع ايران دلسرد شديم،مخالفت شوراي نگهبان با استدلال‌هاي دولت،دست رد برسينه آمريكا،بازار سكه در سراشيبي و...كه برخي از آنها در زير مي‌آيد.

جام جم

جدال نفسگير ايران و كره‌جنوبي
موج تونسي در پايتخت‌هاي عربي
ادامه برخورد با فروشندگان پوشاك غيراسلامي
حباب قيمتي بازار سكه تركيد

كيهان

ايران باج نداد مذاكرات بي نتيجه ماند
هزاران نفر عليه دولت الجزاير به خيابان‌ها ريختند
حزب الله تونس تشكيل مي‌شود
درگيري خونين در تيرانا بحران اروپا به آلباني رسيد

خراسان

راهپيمايي مهاجران افغاني مقيم مشهد در محکوميت هتک حرمت سفارت ايران در کابل
مذاکرات استانبول بدون توافق پايان يافت
کاهش نرخ سود تسهيلات منوط به کاهش سود سپرده است
تعلل 4ساله مجلس در تصويب قانون ممنوعيت فروش و حمل سلاح سرد

ابرار

طـرح تاسيس «وزارت ورزش و جوانان» تاييد شد
اشتون:از موضع ايران دلسرد شديم
رحيم مشايى :ايران همچنان مظهر همدلى و وحدت انسانى است

رسالت

جليلي:چرا 200 كلاهك هسته‌اي در اروپا مستقر است
رئيس جمهور:ساختار نظام اداري بايد تغيير كند
پليس افتا براي مبارهز با جرايم اينترنتي آغاز به كار كرد
وزير خارجه سوئد:استراتژي غرب در تونس شكست خورد

قدس

خبر خوش رئيس جمهور براي کارمندان
جليلي: بايد حقوق اعضاي ان پي تي رسما اعلام شود
بدنبال وقايع اخير در تونس؛ مردم در اردن، مراکش، الجزاير، يمن و آلباني تظاهرات کردند
صندوق ذخيره ارزي خالي مانده است

ايران

اجراي3 برنامه تحول نظام اداري در دولت دهم
عرضه سوخت استاندارد يورو 5
انفعال غرب در پاسخگويي به پيشنهادهاي ايران در مذاكرات استانبول
خداحافظي فوتبال ايران از جام ملت‌هاي آسيا

سياست روز

مخالفت شوراي نگهبان با استدلال‌هاي دولت
رئيس‌جمهور:مديريت پروازي توهين به ملت است
جليلي:گفت‌وگو وقتي موفق است كه مبتني بر منطق مشترك باشد
كشتي سازي حلقه مفقوده صنايع دريايي

مردم سالاري

وداع تلخ ايران با جام ملت هاي آسيا و پايان افسانه «امپراتور»
کدخدايي کرد:جناح هاي سياسي موجود مخاطب دبير شوراي نگهبان نبودند
مصوبات مجمع تشخيص مصلحت لا زم الا جراست
طوفان تونس در جهان ديکتاتورها

تهران امروز

دست رد برسينه آمريكا
مرثيه اي براي يك رويا
اقدامات دولت باكو عليه حجاب ادامه دارد
شهرداري تهران به بانك‌ها بدهي ندارد

ابتكار

مخالفت ايران با مذاکره مستقيم با آمريکا
آلودگي هوا چران را به سي سي يو فرستاد
انتقاد صريح رئيس جمهور از ساختار نظام اداري كشور
تفسيرهاي تازه از سخنان اخير جنتي

آفرينش

جزئيات توزيع كارت و برگزاري آزمون كارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي اعلام شد
رئيس جمهور: مديريت پروازي توهين به ملت است
لاريجاني:توصيه نمي‌كنم نمايندگان براي هر كاري از وزرا سوال كنند
پايان مذاکرات استانبول بدون توافق مشخص

حمايت

ويژگي‌هاي ساختار اداري كشور
اعتدال همراه با عقلانيت اسلامي مشي آينده اصولگرايان
تاكيد معوان اول قوه قضاييه بر حفظ حقوق متهمان و پرهيز از اهانت به آنان
آغاز طرح برخورد با واحدهاي صنفي متخلف

جهان صنعت

پايان مذاكره با 1+5
اقتصاد جهاني نيازمند تزريق 103 هزار ميليارد دلار
افزايش قيمت سوخت چالش جديد صنوف
افزايش نسبت تصادفات به جمعيت

دنياي اقتصاد

پايان مذاكرات استانبول
هدفمندسازي چگونه ممكن شد؟
سرنوشت نرخ سود بانكي در سال 90
بازار سكه در سراشيبي