پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
حفظ نظام از اوجب واجبات است
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 21
نویسنده : مولوی
نماينده ولي فقيه در خراسان و توليت آستان قدس رضوي گفت: در ايام‌الله دهه فجر بايد دستاوردهاي نظام اسلامي را به طور صريح و روشن براي مردم تبيين كرد.

به گزارش ايسنا، آيت‌الله واعظ طبسي در ديدار اعضاي شوراي هماهنگي تبليغات و ستاد بزرگداشت دهه فجر با تاكيد بر برگزاري باشكوه مراسم بزرگداشت پيروزي انقلاب اسلامي، افزود: جريان باطل كه ما امروز آن را " فتنه" ناميده و از سردمداران آن به "سران فتنه" تعبير مي‌كنيم، سه چيز مهم يعني اسلام ستيزي، تلاش براي رجعت به فرهنگ جاهلي و مقابله با رهبري و امام جامعه را هدف قرار داده‌اند.

وي افزود: البته مقدم بر همه اين‌ها، ولايت ستيزي است زيرا اگر ولايت كه هدايتگر افكار عمومي است و فكر و برداشت صحيح را از ايمان، مبدا و معاد در اختيار جامعه اسلامي مي‌گذارد، تضعيف شد، از بين بردن اسلام و ايجاد فرهنگ جاهلي و استحاله نسل جوان، كار بسيار ساده‌اي است.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار كرد: مردم ما هميشه مسلمان و شيعه و علاقه‌مند به اهل بيت عصمت و طهارت(ع) بوده‌اند، اما رژيم حاكم بر اين ملت مومن و معتقد با برنامه‌ريزي خود، حركت مردم را به سمت و سويي مي‌برد كه نامي از اسلام، دين، تشيع و خاندان عصمت و طهارت باقي نماند و مطمئنا اگر اين انقلاب نبود، فضاي سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اخلاقي ما به مراتب بدتر از فضاي فرهنگي غرب كه دچار فقر معنويت است، بود، بنابراين به اين سه موضوع بايد كاملا پرداخت.

وي تصريح كرد: بايد در زمينه مسائل فكري اسلام، به معرفي نقش و جايگاه رهبري و تاثير آن در جامعه بشري و بحث‌هاي عميق فرهنگي كه امروز مورد نياز نسل نوجوان و جوان است، پرداخت.

واعظ طبسي با مطرح كردن اين موضوع كه مهمترين دستاوردهاي نظام در طول 32 سال گذشته چه بوده است؟ بيان كرد: اين‌كه قضاوت سران طاغوت درباره نظام و رهبري جامعه اسلامي را مي‌بينيم و شاهد نگراني رسانه‌هاي مطرح غربي درباره حركت رو به گسترش نظام اسلامي در زمينه علمي و پيشرفت‌هاي جمهوري اسلامي ايران در زمينه فناوري (صلح آميز) هسته‌اي، صنايع هوا فضا، علوم پزشكي و دارويي و سلول‌هاي بنيادي و امثالهم هستيم، همگي نشان از رسيدن ملت ايران به خودباوري و پرورش استعدادها و ظرفيت‌هاي خلاقانه جوانان اين مرز و بوم است كه در تمام دوران سمت شاهي ذره‌اي مجال بروز و خودنمايي نمي‌يافت.

وي عزت، استقلال، شهامت و اقتدار را از ديگر دستاوردهاي نظام اسلامي برشمرد و گفت: اينكه امروز كشور تركيه كه زماني مركز حكومت عثماني و مخالف اسلام بود به دفاع از جمهوري اسلامي برمي‌خيزد و يا در تونس، لبنان و عراق اتفاقاتي ملهم از انقلاب اسلامي صورت مي‌گيرد، نشان اين است كه تفكر اسلامي به عنوان يك فكر برجسته، ممتاز و موثر و در عين حال "آرام" مي‌تواند الهام بخش بوده و در قلوب انسان‌ها نفوذ نموده و آنان را وادار به خيزش (در برابر ظلم و جور) كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تاكيد بر اينكه مسووليت ديني و ملي هر ايراني ايجاب مي‌كند كه آنچه را مايه اميدواري مردم است، البته بر اساس واقعيت مطرح نمايد، گفت: بايد مردم بدانند نظام اسلامي يعني چه و اقتدار، شجاعت، تاثيرگذاري فرهنگي و مواضع سياسي مقتدر يك ملت در برابر بزرگترين رژ‍يم طاغوتي جهان يعني چه.

وي با بيان اينكه بنده به اشكالات مديريتي و مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم واقف هستم، تاكيد كرد: در كشور مشكلاتي داريم كه بخشي از آن مربوط به مسايل مديريتي و بخش ديگري ناشي از بحران‌هاي جهاني و فشارهاي سياسي است ولي هميشه نمي‌شود منفي بافي كرد بلكه بايد دستاوردهاي پرشمار نظام را صريح و روشن به مردم گفت.

وي خطاب به رسانه‌ها گفت: نقد منصفانه و از سر نصح و خيرخواهي ضروري است ليكن قلم نبايد در خدمت ضعف و ناتواني و سخن نيز نبايد در خدمت جريان باطل باشد.

واعظ طبسي در ادامه با بيان اين‌كه برگزاري مراسم بزرگداشت پيروزي نظام و انقلاب اسلامي مهمترين اعياد و مراسمي است كه جمهوري اسلامي در طول سال برگزار مي‌كند، گفت: مسلما اگر اين انقلاب و تاريخ حركت عمومي مردم به سمت يك تغيير بنيادي در كشور نبود، بقيه تاريخ، روزها و اعياد اسلامي هم رنگي نداشت لذا حفظ نظام از اوجب واجبات است.

وي با اعلام اينكه برگزاري اين مراسم بايد با ارايه الگوهاي جديدي براي جهان اسلام همراه باشد، تاكيد كرد: البته برنامه‌ريزي‌ها بايد در عين عرض ادب و احترام به پيشگاه خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام صورت بگيرد.

در اين ديدار كه در تالار اماكن متبركه رضوي برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمين سلطاني، مسوول شوراي هماهنگي تبليغات و ستاد دهه فجر استان خراسان رضوي به ارايه گزارشي از برنامه‌هاي پيش بيني شده اين شورا جهت اجرا در ايام دهه فجر پرداخت.




غرب به جاي تقابل، همکاري کند
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت : تامين سوخت راکتور تهران که داروي هزاران بيمار را تامين مي کند ؛ کاري بشردوستانه است که غرب نبايد در قبال آن تقابل را انتخاب کند.

به گزارش واحد مرکزي خبر، "علي اصغر سلطانيه" در نشستي با حضور بيش از 100 خبرنگار در مسکو گفت: براي تشريح ابعاد فني ؛ حقوقي و سياسي فعاليت صلح آميز هسته ايران و روشن کردن افکار عمومي روسيه به دور از تبليغات رسانه هاي غربي به مسکو آمده ام.

وي در پاسخ به پرسشي درباره تبليغات رسانه هاي غربي درباره تاثير ويروس استکس نت در تاسيسات اتمي ايران گفت : هفته قبل در پاريس در جمع نخبگان اين کشور در پاسخ به پرسشي که آيا ويروس استاکس نت سانتري فيوژهاي نطنز را از کار انداخته است اعلام کردم ؛ يک هفته است ويروس پاريسي من را مريض کرده ولي حالم خوب است ؛ سانتريفيوژهاي نطنز هم آلان با هزار دور در ثانيه در حال چرخش هستند و روي نيروگاه بوشهر هم اثري نداشته است.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي با تاکيد بر رعايت اصول حفاظتي و ايمني در تاسيسات اتمي ايران گفت: در بوشهر هم همکاران روس و ايراني با هم همکاري دارند و مراقبت مي کنند که مشکلي ايجاد نشود و با وجود تبليغات غرب ؛ هيچگاه چرنويلي در ايران تکرار نخواهد شد.

سلطانيه گفت: چند سال آمريکايي ها مي گفتند اگر نيروگاه بوشهر درست شود بمب اتمي بيرون مي آيد ؛ سپس گفتند اين نيروگاه ايمن نخواهد بود و خواستند نگراني ايجاد کنند اما نيروگاه اتمي بوشهر زير نظر مجرب ترين متخصصان دنيا و آژانس کنترل شده است و هيچ مشکلي ندارد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره لزوم غني سازي در کشور گفت : بيش از 20 سال قبل وقتي آمريکا سوخت ما را نداد براي مديرکل وقت آژانس بين المللي انرژي اتمي نوشتم که ايران سوخت مي خواهد ؛ او به کشورهاي توليد کننده نامه فرستاد اما هيچ کشوري به ايران پاسخ نداد.

وي افزود: سپس در خبرها شنيدم آرژانتين موفق شد غني سازي کند آن موقع سفير ايران در وين بودم و قراردادي بسته شد.

سلطانيه گفت: آرژانتين مقداري سوخت به ما زير نظر آژانس تحويل داد و راکتور تهران آلان با سوخت آرژانتيني کار مي کند.

وي ادامه داد: يکسال قبل که سوخت رآکتور تهران در حال اتمام بود دوباره نامه اي به مديرکل آژانس نوشتم که آژانس در تامين سوخت براي راکتور تهران کمک کند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي افزود: آقاي البرادعي اعلام کرد روسيه و حتي آمريکا آماده تامين سوخت هستند ولي شرط دارند ؛ سپس هم اعلام کرد فرانسه هم مي خواهد براي ساخت ميله هاي سوخت کمک کند اما گفتند ايران بايد هم پول و هم معادل آن اورانيوم با غناي پايين به ما بدهد.

وي افزود: اين در تاريخ آژانس سابقه نداشت اما بهانه آنها اين بود که آمريکايي ها نگرانند شما با اين مواد تا سال آينده بمب اتمي بسازيد و ما گفتيم که تاسيسات ما زير نظارت آژانس و پلمپ است و تاکنون هم از آن ها بمب در نيامده است.

سلطانيه با تشريح مذاکرات وين گفت: ايران اعلام کرد نگرانيم که اگر مواد با غناي پايين را بدهيم ؛ سوخت را ندهيد و حاضريم مواد در نطنر در ظرفي جداگانه نگه داريم و هر وقت سوخت حاضر و آماده تحويل شد مبادله کنيم که متاسفانه سه کشور حاضر قبول نکردند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي اضافه کرد : سپس با ابتکار ايران ؛ترکيه و برزيل بيانيه تهران امضا شد که اقدام تاريخي ايران براي نشان دادن حسن نيت خود بود اما باز هم قبول نکردند.

وي تصريح کرد: با وجود کارشکني ها ؛ ايران چاره اي جز آغاز غني سازي 20 درصد نداشت که البته تبليغ کردند ايران قادر به غني سازي 20 درصد نيست اما آلان 40 کيلوگرم اورانيوم با غناي تا 20 درصد در کشور توليد شده است.

سلطانيه افزود: پس از آن گفتند ايران قادر نيست ميله هاي سوخت را توليد کند ؛ ولي خوشبختانه ما قادريم ميله هاي سوخت هم توليد کنيم ولي اگر نخستين ميله سوخت در قلب رآکتور قرار گيرد ديگر توجيهي براي مذاکره درباره سوخت وجود ندارد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي تصريح کرد: زمان به سرعت مي گذرد و ايران هنوز به بيانيه تهران متعهد است.

وي همچنين در بخش هايي از صحبت هاي خود تاريخچه اي از آغاز ساخت نيروگاه بوشهر را بيان کرد.

سلطانيه گفت: ايران يک رئاکتور 5 مگاواتي با سوخت 3 درصد پيش از انقلاب اسلامي داشت و کشورهاي غربي از جمله آمريکا ؛ آلمان و فرانسه براي ساخت تاسيسات هسته اي تا ايجاد چرخه سوخت در ايران رقابت مي کردند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي افزود: آنها آن زمان هرگز مطرح نکردند که ايران با داشتن گاز و نفت چه توجيهي براي داشتن تاسيسات هسته اي دارد که اين هم استاندارد دو گانه غرب است.

وي افزود: من قبل از انقلاب اسلامي در رآکتور تهران که راديو ايزوتوپ براي توليد دارو توليد مي کند کار مي کردم ؛ آمريکا 2 ميليون دلار براي تامين سوخت آن گرفت ولي با پيروزي انقلاب ملت ايران نه سوخت داد نه پول آن را پس داد.

سلطانيه گفت: آلمان ها هم براي ساخت نيروگاه بوشهر 8 ميليون مارک گرفتند و سپس کار را نيمه کاره رها کردند و رفتند و نيروگاهي که بايد 30 سال قبل برق آن وارد مدار مي شد هنوز نشده است ؛ در حاليکه رآکتور دو قلوي آن در آلمان 30 سال است که الکتريسيته توليد مي کند و اين از ريشه هاي بي اعتمادي ايران به غرب است.

وي افزود: فرانسه هم قرار بود دو واحد در دارخوين بسازد ؛ پول را گرفت و سپس کار را رها کرد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: ايران در کارخانه اوروديف فرانسه 10 درصد سهام دار است اما تاکنون هيچ محصولي از آن دريافت نکرده است ؛ کارخانه اي که قبل انقلاب اسلامي در حال ورشکستگي بود و ايران با يک ميليارد دلار وام آن را نجا ت داد.

سلطانيه گفت: اکنون هم فرانسه 50 تن اورانيوم و کيک زرد را که متعلق به ايران است در فرانسه نگه داشته است و تحويل نمي دهد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: بعد از انقلاب اسلامي ؛ ايران تصميم گرفت با سياست دقيق ؛ منطقي و مبتني بر دانش بومي ؛ کار را ادامه دهد. از همه شرکت هاي غربي دعوت شد برگردند و طرح هاي نيمه تمام مثل بوشهر را تمام کنند که نيامدند.

سلطانيه افزود: در نيروگاه بوشهر هم البته روسيه همکاري را ادامه داد و اميدواريم بعد از 30 سال تاخير و يک ميليارد دلار پول اضافه بالاخره برق هسته اي توليد شود.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره علت حرکت ايران به سمت غني سازي گفت: ساخت نيروگاه اتمي هزينه بسيار گراني در مقايسه با سوخت دارد اما اگر سوخت آن تامين نشود ؛ همه سرمايه گذاري ها از بين مي رود.

وي افزود: 7 سال مذاکره تضمين تامين سوخت در سال 1987 در وين با شکست مواجه شد و هيچ تضمين الزام آور حقوقي براي تامين سوخت هيچ کشوري وجود ندارد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي گفت: اگر گزارش هاي قبلي آقاي البرادعي را ببينيد 1987 زماني است که ايران به سمت غني سازي و خودکفايي حرکت کرد چون از سازمان هاي بين المللي نااميد شديم .

سلطانيه افزود : آلان هم هيچ سند بين المللي که به ايران تضمين دهد که اگر نيروگاه داشته باشيد سوختش تضمين مي شود وجود ندارد.

وي گفت: ما غني سازي را شروع کرديم ؛ آن هم در دوران تحريم و موفق شديم و ايران کاملا بر صنعت غني سازي مسلط است و به هيچ وجه فعاليت صلح آميز هسته اي را رها نخواهد کرد.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي تصريح کرد: البته ايران به عنوان يک کشور مسئول ؛ همواره همکاري با آژانس را ادامه خواهد داد.

سلطانيه در پاسخ به پرسشي درباره سفر نمايندگان کشورها به ايران گفت: اين سفر به منظور آگاهي سفيران کشورهاي مختلف در آژانس بين المللي انرژي اتمي و ديدار نزديک آنها از آنچه درباره ايران مطرح مي شود و در راستاي سياست شفاف سازي انجام شد.

وي خاطرنشان کرد: ديدار سفيران کشورهاي عضو آژانس با بازرسي ها آژانس متفاوت است ؛ بازرسان متخصصاني هستند که وظيفه خود را مطابق ان پي تي هر روز در تاسيسات ما انجام مي دهند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي افزود: اتفاقا در ديدار سفيران در اراک و نطنز؛ آنها بازرسان را مشاهده کردند که در حال کار هستند.

وي تصريح کرد: بازرسان آژانس همواره با مداخله جويانه ترين روش ها تاسيسات ايران را بازرسي مي کنند.

سلطانيه درباره يکي از نتايج اين سفر گفت: رسانه هاي غربي تبليغ مي کردند که فعاليت ايران زيرزميني و غير صلح آميز است اما وقتي با سفرا نزديک تاسيسات آب سنگين اراک و نطنز شديم ؛ اين تاسيسات از کيلومترها دور تر و از جاده اصلي مشاهده مي شد و سفرا اين را لمس کردند .

وي با رد نگاه غيرکارشناسي ديپلمات ها در اينگونه ديدارها گفت: ديپلمات ها مي توانند اطلاعات درست را از نادرست تشخيص دهند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: سفيران ديدند که دوربين هاي آژانس 24 ساعته همه چيز را کنترل مي کند و پلمپ آژانس در تاسيسات وجود دارد و يک گرم اورانيوم بدون نظارت آژانس نمي تواند از تاسيسات اتمي ايران خارج شود و البته مشاهده کردند که سانتريفيوژها با 1000 دور در ثانيه همگي در حال کار هستند.

وي با بيان اينکه بازديد سفرا هيچ ارتباطي با مذاکرات1+5 ندارد گفت : قبلا هم در سال هاي 2004 و 2007 سفراي کشورهاي مختلف از تاسيسات هسته اي ايران ديدن کرده بودند.

سلطانيه افزود : اين بار به پيشنهاد من سفراي برخي کشورهاي ديگر مانند روسيه ؛ چين، برزيل ؛ ترکيه و دو سفير اتحاديه اروپا دعوت شدند تا به اکثريت بپيوندند اما به دلايلي نيامدندند.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي گفت: اتحاديه اروپا گفت دعوت نامه را به آژانس بدهيد ؛ در حاليکه بازرسان آژانس در ايران هستند ؛ برخي هم گفتند تعويق بياندازند که امکان نداشت و ما براي نظر همه آنها احترام قايل هستيم اما معتقديم فرصت تاريخي را از دست دادند.

سلطانيه درباره تعامل با آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت : اين تعامل به دو بخش تقسيم مي شود ؛ يکي تعهدات ايران مطابق ان پي تي و ديگري درخواست هاي فراتر از تعهدات ايران که به بهانه قطعنامه شوراي امنيت است.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي اتمي گفت: همه گزارش هاي آژانس 8 سال است که تکرار مي شود که هيچ شواهدي از انحراف در فعاليت هاي ايران مشاهده نشده است.

وي افزود: آژانس قادر است به راستي آزمايي ادامه دهد و اين گواهي صلح آميز بودن کار ماست و اطلاعات آن در سايت آژانس موجود است .

سلطانيه گفت: در قسمت دوم گزارش ها ؛ آژانس از ايران مي خواهد که فعاليت را تعليق کند که ما تعليق نمي کنيم.

وي گفت: قطعنامه شوراي امنيت مي خواهد آب سنگين اراک را که ايزوتوپ براي هزاران بيمار سرطاني توليد مي کند تعليق شود که خلاف اساسنامه است.

نماينده جمهوري اسلامي ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي افزود: در ديدار سفيران داروهاي توليدي ايران در اراک رونمايي شد ؛ اگر رآکتور بوشهر راه اندازي شود ؛ ايران قادر به توليد انبوه اين داروها و حتي صادارت آن به خارج از کشور خواهد بود.

فرايند غني سازي در ايران هرگز متوقف نخواهد شد

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: فرآيند غني سازي در ايران با قطعنامه ؛ تحريم ؛ تهديد ؛ ويروس و حتي حمله نظامي متوقف نمي شود.
 
علي اصغر سلطانيه در ادامه نشست خبري در مسکو با تاکيد بر اينکه همکاري ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي ادامه دارد گفت : جمهوري اسلامي ايران از هيچ تلاشي براي اثبات صلح آميز بودن فعاليت صلح آميز هسته اي خود دريغ نکرده است و بيش از 4 هزار نفر روز از تاسيسات ايران آنهم با مداخله جويانه ترين روش ها بازرسي شده که در تاريخ آژانس بي سابقه است .

وي افزود: ايران تاکنون به روش هاي مختلف شفاف سازي کرده است و افکار عمومي جهان مي دانند فعاليت ايران صلح آميز است و هرگونه تهديد تاسيسات اتمي ايران به حمله نظامي محکوم است.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي اضافه کرد: ايران چون در اين فناوري خودکفاست ؛ اگر هم به ما حمله کنند ؛ متخصصان متعهد کشور دوباره سانتريفيوژ مي سازند و دوباره غني سازي مي کنيم.

وي افزود: اميدوارم کشورها خود را با واقعيت ايران هسته اي تطبيق دهند و دست از تقابل بردارند و به همکاري روي بياورند.

سلطانيه گفت: ايران بر غني سازي اشراف کامل دارد و به هيچ وجه غني سازي و همکاري با آژانس را تعليق نمي کند.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي با تاکيد بر دستور و فتواي امام خميني(ره) رهبر فقيد انقلاب اسلامي ايران و حضرت آيت الله خامنه اي مقام معظم رهبري مبني بر حرام بودن استفاده از سلاح هسته اي گفت: ايران استفاده و داشتن سلاح هسته اي و کشتار جمعي را حرام مي داند و در جنگ تحميلي 8 ساله با وجود استفاده صدام از سلاح شيميايي ايران اين تعهد خود را اثبات کرد.

وي گفت: دليل ديگر بي نيازي ايران از سلاح هسته اي اين است که به فرض حرکت ايران به سمت سلاح هسته اي ؛ چند سلاح مي توانيم توليد کنيم ؛ آيا مي توانيم با بيش از27 هزار کلاهک هسته اي کشورهاي داراي سلاح هسته اي رقابت کنيم ؛ همان کشورهايي که الآن با آنها در حال مذاکره هستيم.

سلطانيه افزود: ما در اين مذاکرات اعلام کرديم ؛ مذاکره بدون پيش شرط و در شرايط برابر ؛ حال اگر سلاح هسته اي داشته باشيم ؛ چون سلاح کمتري داريم در موضع ضعف خواهيم بود و اين اشتباه راهبردي ايران خواهد بود.

وي تصريح کرد: جمهور اسلامي ايران بدون سلاح هسته اي با 5 کشور هسته اي در شرايط برابر قرار دارد.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي همچنين با بيان اينکه قدرت ايران اصول قانون اساسي کشور است گفت: بر اساس اين اصول دسترسي به علم و فناوري حق هر کشوري از جمله ملت ايران است.

سلطانيه در پاسخ به پرسشي درباره توافق سه جانبه تهران گفت: بر اساس بيانيه تهران بين سران برزيل و ترکيه و ايران توافق شد ؛ 1200 کيلوگرم اورانيوم با غناي پايين بدهيم و 120 کيلوگرم اورانيوم غني شده (سوخت) تحويل بگيريم .

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي در توضيح اينکه چرا قطعنامه هاي شوراي امنيت اعتبار حقوقي ندارد نيز گفت:

به چهار دليل قطعنامه هاي شوراي امنيت فاقد مبناي حقوقي و اجرايي است. ماده 1230 اساسنامه آژانس مي گويد عدم پايبندي را بايد بازرسان تشخيص بدهند ؛ بازرسان به مديرکل گزارش بدهند و مدير کل به اعضاي شوراي حکام گزارش کند و سپس شوراي حکام مي تواند به شوراي امنيت ارجاع دهد اما سه کشور فرانسه آلمان و انگليس مستقيم پيشنهاد قطعنامه را به شوراي امنيت بردند و متاسفانه قطعنامه گذرانند.

سلطانيه افزود : طبق اساسنامه و ان پي تي ؛ اگر در مواد هسته اي شواهدي بر انحراف باشد ؛ موضوع بايد به شوراي امنيت گزارش شود که در مورد ايران 8 سال است که در گزارش هاي مديرکل آژانس گفته شده است ؛ شواهدي مبني بر انحراف ايران نيست .

وي اضافه کرد: اگر کشوري مانع بازرسي ها شود ؛ يا بازرسان را راه ندهد مانند کره شمالي ؛ طبق قانون مسئله بايد به شوراي امنيت گزارش شود در حاليکه مستندات حاکي از ادامه کار و حضور بازرسان آژانس در ايران است .

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي ادامه داد : در سال 2003 سه کشور اروپايي از ايران خواهش کردند غني سازي را براي مدت کوتاه تعليق کند اما به تدريج قطعنامه گذراندند و دامنه تعليق را گسترش دادند.

وي افزود: آنها سپس گفتند ماشين ها هم نصب نشود ؛ قطعه سازي هم نکنيد و از خط قرمز ما هم گذشتند و گفتند ايران تحقيق و توسعه هم ندارد ؛ يعني 70 ميليون ايراني براي غني سازي فکر نکنند و تعليق را متوقف کنند و اين در حالي است که در مصوبات مذاکرات يک جمله تاريخي آمده است " تعليق اقدامي است داوطلبانه براي اعتماد سازي و الزام آور حقوقي نيست " .

نماينده ايران در آژآنس بين المللي انرژي اتمي گفت: کشورهاي عضو شوراي امنيت بويژه 5 کشور متوجه اشتباهات خود شده اند و اکنون در بن بست هستند؛ بن بست قطعنامه ها و شوراي امنيت که بايد تلاش کنند از اين بن بست آبرومندانه بيرون بيايند و ايران هم آماده همکاري است.

وي گفت: فعاليت اتمي ايران زير نظر آژانس است ؛ چون نهاد تخصصي است و اميدوارم غرب اشتباه خود را جبران کند.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره پيشنهاد تاسيس بانک سوخت نيز گفت: آمريکا و اروپا پيشنهادي براي تاسيس بانک سوخت دادند اما به صراحت اعلام کردند کشورهايي که در شوراي حکام مورد بحث هستند از آن محروم خواهند بود که البته اين پيشنهاد تصويب نشد.

وي درباره موضوع غني سازي در روسيه نيز گفت: قرار بود روسيه سوخت را تا 20 درصد غني سازي کند و تحويل فرانسه بدهد و فرانسه سوخت را به ايران بدهد ؛ که اعلام کرديم وقتي فرانسه 50 تن اوارنيوم طبيعي ايران را 30 سال است نمي دهد چگونه به انها اطمينان کنيم.

سلطانيه گفت: براي اعتماد سازي پيشنهاد دادم اين 50 تن را به روسيه بدهيد تا براي بوشهر استفاده کند که بازهم قبول نکردند.

وي افزود: در متن جديد قرار بود روسيه مسئول و طرف مقابل ما باشد که پيشنهاد ما بود ؛ ولي متاسفانه تاکنون به ميز مذاکره باز نگشته اند و بيش از يک سال است که منتظر سوخت هستيم و رآکتور تهران به همين علت با ظرفيت کم کار مي کند.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي ادامه داد : همکاري نکردن آنها در اين طرح انسان دوستانه ؛ علاوه بر بدبيني بيشتر مردم ايران به غرب ؛ اثر خوبي درباره روسيه هم نداشت.

سلطانيه درباره ذخاير معدني اوارنيوم در ايران هم گفت: ايران تعداد زيادي معدن اورانيوم دارد که دو معدن در حال استفاده هستند و نخستين توليد کيک زرد ايراني وارد تاسيسات يو سي اف اصفهان شده است.

وي افزود: اگر نياز شود کار بهره برداري از معادني که کمتر اقتصادي هستند نيز آغاز خواهد شد که خوشبختانه معدن گچين در بندرعباس اورانيوم عالي دارد و در سطح زمين در دسترس است و کار در معدن ساقند هم به خوبي در حال پيشرفت است و اين در حالي است که يک معدن براي تامين سوخت بوشهر کافي و غني سازي نطنز هم براي تامين سوخت بوشهر طراحي شده است.

سلطانيه همچنين از توليد و راه اندازي نسل هاي 3 و 4 سانتريفيوژها در ايران خبر داد و گفت: اين موفقيت ايران در گزارش مديرکل آژانس هم تاييد شده است.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي با اشاره به کارشکني هاي آمريکا در برخورد جامعه جهاني به تهديدات رژيم صهيونيستي گفت: حمله رژيم صهيونيستي به رآکتور عراق در سال 1982 محکوم شد اما صدام چندين بار با موشک هاي فرانسوي به بوشهر حمله کرد ولي با وجود پيگيري هاي ايران ؛ هيچ کشوري حمله به بوشهر را که بر خلاف همه مقررات بين المللي است ؛محکوم نکرد.

وي افزود: در سال 1990 ايران قطعنامه 533 را به آژانس ارئه کرد و تصويب شد که بر اساس آن هرگونه حمله و تهديد حمله به تاسيسات در حال ساخت و در حال کار خلاف منشور سازمان ملل اساسنامه آژانس و خلاف مقررات بين المللي است و شوراي امنيت بايد سريع با ان مقابله کند.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي افزود: دولت بوش و رژيم صهيونيستي بارها تاسيسات هسته اي ايران را تهديد به حمله نظامي کردند ؛ ما هم منعکس کرديم اما سکوت شرم آوري را شاهد بوديم.

سلطانيه تصريح کرد: تاسيسات هسته اي ايران با تهديد جدي روبرو بود و براي حفظ اين تاسيسات نياز به اقدامات جدي داشت ؛ به همين دليل سايت فردو در قم را به عنوان سايت احتياطي در نظر گرفتيم تا فرآيند غني سازي يک لحظه متوقف نشود.

نماينده ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره زمان راه اندازي نيروگاه بوشهر هم گفت: زمان راه اندازي را بايد از روسها سوال کرد البته زمان زيادي باقي نمانده است.

وي گفت: همکاري روسيه در ساخت و راه اندازي نيروگاه بوشهر جاي تشکر دارد و اين همکاري روسيه قطعا در برنامه توسعه نيروگاههاي هسته اي کشور لحاظ خواهد شد.




دور نخست مذاكرات ايران و گروه 1+5 پايان يافت
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
دورنخست مذاكرات ايران و گروه 1+5 در استانبول تركيه در فضايي مثبت پايان يافت.به گزارش ايرنا ، در اين دور از مذاكرات طرفين مواضع خود را اعلام و بر ادامه مذاكرات بر مبناي توافقات صورت گرفته در مذاكرات ژنو 3 تاكيد كردند.

«كاترين اشتون» مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز به نمايندگي از كشورهاي 1+5 پذيرفت كه مذاكرات براي يافتن نقاط مشترك ادامه يابد.

اين گزارش به نقل از روابط عمومي شوراي عالي امنيت ملي حاكي است كه مذاكرات بعد از ظهر امروز و فردا نيز ادامه خواهد داشت.

بر اساس اين گزارش محور مذاكرات ايران و گروه 1+5 تلاش براي ايجاد مسيرهايي در زمينه تعامل بيشتر خواهد بود.



غرب بايد از تاريخ عبرت بگيرد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
خطيب جمعه تهران با بيان اينکه غرب بايد از تاريخ عبرت بگيرد ،ابراز اميدواري کرد مذاکرات پيش رو با 1+5 با بيداري طرف مقابل و نماينده غرب با موفقيت انجام شود.

به گزارش مهر، آيت الله محمد امامي کاشاني خطيب جمعه تهران در خطبه هاي  امروز نماز جمعه تهران طي سخناني به روند مذاکرات 1+5 و جمهوري اسلامي در استانبول اشاره کرد و با بيان اينکه غرب بايد از اين شرايط تاريخي عبرت  گرفته باشد گفت: اميدوارم غرب بيدار شده و مذاکرات در مسير واقع بيني پيش رود.

وي با اشاره به بازديد نمايندگان 120 کشور از تاسيسات هسته اي ايران خاطرنشان کرد: اين اقدام نشان مي دهد تحريم ها و فشارها عليه ملت ايران آنان را از حرکت پيش رو باز نمي دارد و فقط باعث رنج و زحمت غربي ها مي شود.

خطيب جمعه تهران ابراز اميدواري  کرد: مذاکرات پيش رو با بيداري طرف مقابل و نماينده غرب به نتيجه مفيد و سودمندي برسد.

امامي کاشاني در بخش ديگري از سخنان خود ياد و خاطره شهداي موتلفه و همه شهداي اسلام را گرامي داشت و گفت: شهداي انقلاب در راه اسلام حرکت کردند. اين حرکت به دست امام(ره) احيا شد و ا مروز نيز از سوي مقام معظم رهبري دنبال مي شود.

وي ابراز اميدواري  کرد حرکت به سوي حقيقت از بين نرفته و تا زمان ظهور امام زمان(عج) ادامه داشته باشد.

خطيب جمعه تهران در بخش ديگري از سخنان خود به تلاش ملت آذربايجان در مقابله با ممنوعيت حجاب در اين کشور اشاره کرد و گفت: خوشا به حال آنان که براي حفظ حدود اسلام ايستادگي کرده و عزت اسلام را خواستارند.

وي گفت: اگر قانون خدا را مورد  احترام قرار دهيم خداوند در مواقع مختلف ما را محترم مي دارد اما اگر به قانون خدا بي احترامي کنيم در همين دنيا موجبات تحقير ما فراهم مي شود.حدود اسلام را رعايت کردن از نشانه هاي انتظار است.

وي با تقدير از ايستادگي زنان آذربايجان براي حفظ حدود اسلام ابراز اميدواري کرد دولت و آموزش و پرورش اين کشور متنبه شده و بيدار شود و بين دولت و ملت فاصله نياندازد.

امامي کاشاني گفت: در آخرالزمان بين دولتها و ملتها فاصله خواهد افتاد و طوري خواهد بود که مردم از قدرتها مايوس مي شوند و از حکومتها مي برند لذا وقتي صداي امام عصر(عج) از کنار کعبه برخاست و فرمود منم حجت خدا ازهمه دنيا به او اقبال مي کنند.

خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به حرکات ضد اسلامي در گوشه هاي مختلف دنيا خاطرنشان کرد: بايد در برابر هجمه ها عليه اسلام ايستادگي کرد.

وي به حوادث تونس و تلاش مردم براي بيرون کردن ديکتاتور از اين کشور اشاره کرد و گفت: هنوز اين حرکتهاي خياباني در تونس ادامه دارد و با استقرار دولت موقت هم مردم از پاي ننشستند. اين حرکت به حق است و خاموش نمي شود.

امامي کاشاني در بخش ديگري از سخنان خود با تاکيد بر توجه به ابعاد مختلف انقلاب اسلامي گفت: ملت ايران بايد نسبت به انقلاب اسلامي و ولايت فقيه توجه لازم را داشته باشد تا از اين مسير در راه انسجام و وحدت حرکت کنيم.

وي تاکيدکرد: البته تا کنون هم ملت ايران از جهت وفا و فداکاري نسبت به انقلاب و ولايت فقيه کم نگذاشتند.

آيت الله امامي  کاشاني در خطبه اول نماز جمعه تهران در خصوص تفکر درست با نمازگزاران سخن گفت.




مذاکرات ايران و گروه 1+5 در استانبول آغاز شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 12
نویسنده : مولوی
مذاکرات ايران و گروه 1+5 در استانبول روز جمعه با حضور هيات ايراني به سرپرستي «سعيد جليلي» دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران آغاز شد.به گزارش ايرنا، دور جديد مذاکرات ايران و گروه 1+5 (آمريکا، انگليس،‌ فرانسه، چين، روسيه و آلمان) صبح امروز (جمعه) در محل کاخ تاريخي «چراغان» استانبول آغاز شد.

کثرت خبرنگاران داخلي و خارجي در مرکز مطبوعاتي اين نشست نشانگر علاقه محافل خبري جهان براي پوشش هر چه گسترده تر نتايج اين نشست مي باشد.

رسانه هاي جهان از روز گذشته اخبار مربوط به اين رويداد را در صدر خبرهاي خود قرار دادند.

جليلي پيشتر و در آستانه سفر به استانبول در گفت و گو با تلويزيون دولتي ترکيه در تشريح نقطه نظرات ايران گفت: اگر طرف مقابل با ديدگاه عاقلانه و مثبتي به مذاکرات ايران و گروه 1+5 نگاه کند،‌ مي توان به نتايج بسيار خوبي در نشست استانبول رسيد .

وي با قدرداني از تلاش هاي ترکيه درباره موضوع برنامه هسته اي ايران اضافه کرد: آژانس بين المللي انرژي اتمي 25 بار در گزارش هاي خود به اين موضوع که فعاليت هاي هسته اي ايران صلح آميز است و هيچ انحرافي از اهداف صلح آميز ندارد،‌ اذعان کرده است .

«وو هايلونگ» معاون وزير امورخارجه چين که رياست هيات اين کشور را در نشست استانبول برعهده دارد نيز نسبت به روند مذاکرات ايران و گروه 1+5 ابراز خوش بيني کرده است.

راديو بين المللي چين اعلام کرد، ايران و گروه 1+5 نشست مشترک دو روزه خود را روز جمعه در شهر استانبول ترکيه آغاز مي کنند.

برپايه اين گزارش «وو هايلونگ» نماينده هيات چين و معاون وزير امور خارجه اين کشور درخصوص روند و نتيجه مذاکرات استانبول ابراز خوش بيني و تصريح کرد که اين مذاکرات به پيشرفت هايي دست خواهد يافت.

وي افزود: چنانچه تمامي طرف هاي گفتگو از خود کمي نرمش نشان دهند فکر مي کنم بتوانيم به موفقيت هايي دست يابيم.

«سرگئي لاوروف» وزير امورخارجه روسيه نيز روز گذشته (پنجشنبه) در کنفرانس مشترک خبري در استانبول با «احمد داود اوغلو» وزير امور خارجه ترکيه، در پاسخ به اينکه از نشست استانبول چه انتظاري دارد؟ پاسخ داد: اگر ما در خصوص افق هاي اقدامات و ديدارهاي بعدي خود به تفاهم و درک متقابل دست يابيم اين نتيجه و ثمره مثبت اين نشست خواهد بود.

گرچه هنوز زود است پيرامون نتايج مذاکرات امروز جليلي با نمايندگان 1+5 مطلبي را بيان کرد، اما خبرنگاران و محافل رسانه اي حاضر در اين نشست فضاي اين نشست را مثبت ارزيابي مي کنند.

اين منابع معتقدند، جمهوري اسلامي ايران که به تازگي از نمايندگان کشورها براي بازديد از مراکز هسته اي خود دعوت به عمل آورد، با اين اقدام حسن نيت خود را به جهانيان براي پايان بخشيدن به بن بست کنوني به اثبات رسانده است.



ورود هيأت ايراني به استانبول
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان و هيأت همراه براي انجام گفت و گو با گروه 1 + 5 وارد استانبول شد.

به گزارش فارس، سعيد جليلي نماينده مقام معظم رهبري و دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان ، علي باقري معاون سياست خارجي و امنيت بين‌الملل دبير شوراي عالي امنيت ملي ، حميدرضا عسگري مشاور رئيس سازمان انرژي اتمي و وزارت امور خارجه ، علي آهني معاون اروپاي وزارت امور خارجه و ابوالفضل ظهره‌وند معاون رسانه‌اي دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، اعضاي هيئت ايراني اعزامي به استانبول را تشكيل مي‌دهند.

ايران و گروه 1+5 (آمريكا، انگليس،‌ فرانسه، چين، روسيه و آلمان) قرار است صبح فردا (جمعه) دور ديگري از مذاكرات خود را در استانبول(تركيه) آغاز كنند.

جليلي در آستانه مذاكرات استانبول در گفت‌و‌گويي با شبكه تلويزيوني NBC‌ آمريكا تاكيد كرده بود كه جمهوري اسلامي ايران با نگاهي مثبت وارد اين گفت‌وگوها مي‌شود و ظرفيت‌هاي غير قابل انكار جمهوري اسلامي ايران فرصتي خوب براي همكاري در سطح جامعه جهاني است.

وي همچنين عنوان كرده بود كه بر اساس توافق صورت گرفته در مذاكرات ژنو، در مذاكرات استانبول براي همكاري حول نقاط مشترك گفت‌وگو خواهيم كرد.




پيگيري استيضاح وزير راه
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
يكي از طراحان استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري گفت: طرح استيضاح بهبهاني با 20 امضا تحويل هيأت رئيسه مجلس شد و در جلسه روز يكشنبه اين طرح را پيگيري خواهيم كرد.

جواد جهانگيرزاده نماينده اروميه در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار جام جم آنلاين با اعلام اين خبر افزود:در پي سقوط هواپيماي مسافربري پرواز تهران - اروميه  در روز 19 دي و جان باختن 78 نفر از هموطنانمان در اين سانحه هوايي، نمايندگان استان آذربايجان غربي تصميم گرفتند تا طرح استيضاح حميد بهبهاني وزير راه و ترابري را تقديم هيأت رئيسه مجلس كنند.

وي افزود: اين استيضاح كه روز چهارشنبه تقديم هيأت رئيسه مجلس شده است داراي چندين محور است.

يوسف اسدي- خبرنگار جام جم آنلاين




بازدید : 18
نویسنده : مولوی
رييس جمهور كشورمان در ادامه سفر استاني خود به استان يزد، صبح امروز پنجشنبه در جمع مديران اين استان يزد با انتقاد از طرح‌هاي كنترل جمعيت گفت: فرمول دو بچه كافي است براي نابود كردن جامعه است. اين فرمول در نهايت ما را به اروپايي‌ها مي‌رساند كه امروزه گرفتار شده‌اند.

به گزارش ايسنا احمدي نژاد افزود:اگر نگاهي به نخبگان بيندازيم مي‌بينيم كه بيشتر نخبگان در خانواده‌هاي پرجمعيت بزرگ شدند. شعار دو بچه كافي است متعلق به نظام‌هاي ليبراليستي و غربي است و ما قبول نداريم.

وي افزود: چه كسي گفته است اگر جمعيت كم باشد رفاه ايجاد مي‌شود؟ كسي كه چنين ادعايي دارد بيايد با من بحث كند. در اول انقلاب كه 35ميليون نفر جمعيت داشتيم و پنج ميليون بشكه نفت صادر مي‌كرديم رفاه مردم به اندازه امروز نبود كه 75ميليون نفر جمعيت داريم و 2/5 ميليون بشكه نفت صادر مي‌كنيم.

احمدي نژاد به ازدواج جوانان اشاره كرد و گفت: طوري جا انداخته‌اند كه يك جوان براي ازدواج بايد خانه و كار و ماشين داشته باشد. حاصل اين تفكر بالا رفتن سن ازدواج است كه امروز سن ازدواج در ميان دختران 23سال و پسران 26سال شده است و اين طبعات فرهنگي و اجتماعي منفي دارد. ما بايد ايران را با الگوي اسلامي و ايراني بسازيم و ادا و اطفار ديگران را در آوردن، ما را به جايي نمي‌رساند. ما بايد خود را باور كنيم.

رييس جمهور با اشاره به صنايع دستي گفت: با برنامه‌ريزي‌هاي متاثر از انديشه‌هاي غربي و سرمايه‌داري صنايع دستي ما را به كالاي لوكس تبديل كردند در حالي كه ما در گذشته از تمام اينها در زندگي استفاده مي‌كرديم. چرا ما نبايد بتوانيم فرش جاجيم توليد كنيم و آن را به ديگر كشورها صادر كنيم؟ مگر صادرات همان است كه آنها انجام مي‌دهند؟ ما بايد به الگوهاي خود برگرديم و ممكن است در اين راه عده‌اي كه به طور معمول در برابر تحول مقاومت مي‌كنند به مخالفت برخيزند.

رييس جمهور با تاكيد بر طب سنتي گفت: در ايران 8500داروي گياهي وجود دارد كه 1724نوع آن اختصاصي كشور ماست. خداوند درمان هر دردي را در همان طبيعت قرار داده است.

رييس جمهور به حضور خود در دانشگاه كلمبيا اشاره كرد و گفت:در آنجا كسي از من درباره همجنس بازي پرسيد كه من در جواب به او گفتم ما در كشورمان همجنس باز به مفهومي كه شما داريد، نداريم. در كشور ما همجنس بازي را امر منفوري مي‌دانند. آنها در واكنش، جنجال كردند و فكر مي‌كردند كه من در برابر جنجال‌هايشان عقب مي‌نشينم.

وي تصريح كرد:در غرب همجنس گرايي و طلاق شرافت و ذات انسانيت است و همه انبياء با آن مخالف بودند. من نمي‌خواهم به جايي برسيم كه مانند غرب وقتي يك انسان با سگ و يا گربه‌اش زندگي مي‌كند آن را يك خانواده بدانيم.

احمدي نژاد گفت: باور من اين است كه با الگوي اسلامي ايراني مي‌توانيم عالم را تسخير كنيم.
    
وي در بخش ديگري از سخنان خود ضمن تشكر از فعاليت‌هاي مديران استان گفت: من از تمام كساني كه با عشق مشغول خدمت گزاري هستند تشكر مي‌كنم. كارهاي خوبي در اين استان انجام شده است و وقتي سرعت تغيير و پيشرفت را مشاهده مي‌كنيم جاي قدرداني و تشكر دارد.

دكتر محمود احمدي‌نژاد در ادامه به مديران استان گفت: توصيه مي‌كنم قدر فرصت خدمتگزاري را بدانيد، بالاترين عبادت خدمت به مردم و پيشبرد امور جامعه است. شما امروز در شرايطي هستيد كه كمتر در تاريخ اتفاق مي‌افتد. يا حتي اتفاق نيفتاده است. مقطع بسيار مهمي از جهت عبور از تجربيات تاريخي و آمادگي براي پذيرش حاكميت الله در سرتاسر كره زمين است.

وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي يك هديه الهي به همه بشريت بود و اين طور نيست كه فكر كنيد يك حكومتي مثل بقيه حكومت‌هاست، افزود: جمهوري اسلامي متعلق به يك جغرافيا، نژاد و مليت نيست. مثل پيامبر(ص) كه متعلق به يك مليت و جغرافيا نيست.

وي گفت: جمهوري اسلامي در ادامه راه انبياء براي رساندن بشر به جامعه آرماني است. شما در دوره‌اي مسئوليت گرفته‌ايد كه انبيا الهي آرزوي حضور در آن را داشتند. جمهوري اسلامي عطر تحقق اهداف بشري را در جهان منتشر مي‌كند و مقدمه‌اي براي تمام شدن رنج‌هاي بشر است.

رييس جمهور كشورمان در ادامه سخنان خود گفت: ما در بين بهترين ملت‌هاي عالم مسئول هستيم. در طول تاريخ ملتي به خوبي ملت ما پيدا نشده است كه مردم يزد در ميان آنها جزو بهترين‌ها هستند. حيف است كه انسان فرصت خدمتگزاري را از دست بدهد. اين فرصت حتي ثانيه‌هايش هم مهم است.

ر ييس جمهور كشورمان در ادامه گفت: بايد در دو سطح كار كنيد يكي سطح كلان كه در حوزه‌هاي مختلف به فعاليت بپردازيد و يكي هم سطح رسيدگي امور تك تك مردم است. همه مردم عزيز هستند. پرداختن به مسايل كلان نبايد ما را از رسيدگي به امور جزئي غافل كند. گاهي يك امر جزئي آنقدر مهم است كه از همه مسائل كلان نيز مهمتر مي‌شود.

مانند رسيدگي به وضعيت يك خانواده كه به خاطر مشكلي در آستانه فروپاشي است يا فردي كه به خاطر مشكلي در آستانه سقوط است. تصميم بگيريد كه هر روز يك گره از كار مردم باز كنيد.

احمدي نژاد در ادامه با تاكيد بر ساختن ايران گفت: ما بايد ايران را بسازيم و اين مهمترين ماموريت ماست. براي ساختن ايران نيازمند الگو هستيم. پيشرفت زماني اتفاق مي‌افتد كه هدف مشخصي در كار باشد. به كجا مي‌خواهيم برسيم؟

وي با بيان اينكه به طور مشخص دو الگو در دنيا وجود دارد، گفت: يك الگوي رايج است كه تمام نظام برنامه‌ريزي در دنيا بر اساس آن شكل گرفته است كه نامش « الگوي برنامه ريزي توسعه» است و هدف از آن اين است كه همه كشورها به جايي برسند كه نظام‌هاي سرمايه‌داري امروز به آنجا رسيده‌اند.در اين راستا برخي مي‌گويند آمريكا قله كمال پيشرفت است. ما بايد بدانيم كه مي‌خواهيم به اينجا برسيم؟ قطعا پاسخ منفي است.

وي ادامه داد: ما نمي‌خواهيم كه روابط اجتماعي و خانوادگي‌مان مثل آنها بشود و نخبگان ما كساني مانند رييس جمهور قبلي آمريكا باشند. ما مي‌خواهيم به جايي برسيم كه انسان محترم باشد.فقر نباشد و همگان فرصت كمال و شكوفايي پيدا كنند و اين با آنچه در غرب در جريان است، متفاوت است. به عنوان مثال در جامعه ما احترام به بزرگتر يك ارزش است آيا ما مي‌خواهيم اين از بين برود يا متلاشي شود. آيا مي‌خواهيم ارزش‌ها كنار برود؟ پاسخ منفي است.

رييس جمهور اظهار داشت: قله مطلوب ما رسيدن به حاكميت جهاني و حكومت مهدوي است كه همان الگوي اسلامي پيشرفت است. اما اين كافي نيست. اين رسيدن به الگو بايد مبتني بر انديشه توان و استعداد ايراني باشد. روش‌هاي نظام سرمايه‌داري ما را به جامعه مهدوي نمي‌رساند.

احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنان خود به فرهنگ قناعت و استفاده بهينه از آب در استان يزد اشاره كرد و گفت: قنات كه يكي از روش‌هاي استفاده از آب در اين استان است و سه هزار سال سابقه دارد از نظر مهندسي از پيشرفته‌ترين فنون است و با طبيعت سازگار مي‌باشد. در حالي كه روش‌هاي متداول انتقال آب به طبيعت آسيب‌هاي فراواني وارد مي‌كند.

وي خاطرنشان كرد: زماني به ما گفتند كه قنات‌ها روش‌هاي عقب افتاده‌اي هستند و برايمان چاه عميق زدند. نتيجه اين شده است كه بسياري از دشت‌هاي ما خشك شده است آنها با طرح‌هاي خود شبكه‌هاي كشاورزي ما را از بين بردند.

رئيس جمهور اضافه كرد: اين سخنان من به اين مفهوم نيست كه ما به گذشته برگرديم. بايد از فنون جديد استفاده كنيم اما به روش خودمان و در سيستم خودمان از آن استفاده كنيم.

احمدي نژاد با انتقاد از معماري آپارتمان سازي و با تاكيد بر معماري‌هاي قديمي و بومي ايراني گفت: نظام غرب انسان‌ها را مي‌خواهد مثل مرغداري‌ها پرورش دهد، در حالي كه ما بايد از اين روش‌ها فاصله بگيريم. تا وقتي چشم ما به دست آنهاست اين وضع ادامه دارد.




ادامه کارشکني هاي امارات
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
روزنامه‌هاي صبح امروز ايران در سرمقاله‌هاي خود به مهمترين مسائل روز كشور و جهان پراخته‌اند از جمله «مقاومت لبنان و عقب نشيني آمريكا و اسرائيل»،«بازخواني گرفتاري‌هاي ما»،«تونس و آينده سياسي آن»،«قانون بالاتر از هر اولويت»،«ادامه کارشکني هاي امارات»،«دشمنان مفيد»،«رکورد‌زني با چاشني حباب‌»و...كه برخي از آنها در زير مي‌آيد.

كيهان:مقاومت لبنان و عقب نشيني آمريكا و اسرائيل

«مقاومت لبنان و عقب نشيني آمريكا و اسرائيل»عنوان يادداشت روز روزنامه‌ي كيهان به قلم سعدالله زارعي است كه در آن مي‌خوانيد؛تحولات لبنان از اقدامات يك جانبه به سمت «اقدامات جمعي» تغيير مسير داده است و اين نشان مي دهد طرف هايي كه گمان مي كردند، مي توانند موازنه قدرت را در لبنان با مانور سياسي تغيير دهند، اينك واقعيت صحنه سياسي لبنان را پذيرفته و از تك گويي فاصله گرفته اند به سه خبر زير توجه كنيد.

1- جلسه سياسي سه كشور سوريه، تركيه و قطر در دمشق تشكيل شد، مقدمه اين جلسه سفر سعدحريري به تركيه بود اين در حالي است كه تا چند روز پيش آمريكا به مركز تصميم گيري درباره پرونده ترور حريري- و به عبارت بهتر حادثه آفريني در لبنان- تبديل شده بود و آقاي اوباما مي بريد و بر قامت سعد مي پوشاند. واكنش شديد و عملياتي حزب الله- تعليق كابينه- مشخص كرد كه اين نوع از اقدام مي تواند تنها سرمايه 14 مارس را از بين ببرد. حريري و گروه او الان در حالي چشم به دمشق دوخته اند كه سوريه قبلاً مواضع خودش را- كه با موضع حزب اله كاملاً يكسان است- اعلام كرده بود. تركيه و قطر نيز محوريت حزب اله را در تحولات لبنان قبول دارند و سيدحسن نصرالله را محوري ترين شخصيت لبنان مي دانند. پس كاملاً واضح است كه از اين جلسه تاييديه اي براي «فتنه دادگاه» بيرون نخواهد آمد.

2- رايزني رئيس جمهور لبنان با نمايندگان مجلس و رهبران گروهها براي تعيين نخست وزير و دولت آينده كه قرار بود از دو روز پيش آغاز شود، بمدت يك هفته به تعويق افتاد. در اين خبر دو نكته وجود دارد: الف- اگر تغيير عمده اي در فضاي سياسي اتفاق نيفتد، از نظر ميشل سليمان، كار اين دولت تمام است چون اگر رئيس جمهور ادامه دولت را قابل مذاكره مي دانست، صرفاً با گروهي كه دولت را معلق كرده اند، مذاكره مي كرد نه با همه گروهها و نمايندگان مجلس.

 خب، تغيير در فضاي سياسي لبنان چگونه اتفاق مي افتد؟ فقط يك راه براي آن وجود دارد، سعد حريري و 14 مارس به مواضع سه هفته پيش- كه اعلام كردند روند دادگاه حريري را به نفع لبنان ندانسته و خواستار توقف كار آن هستند- بازگردند و عملاً بر پرونده دادگاه حريري مهر ابطال بكوبند ب- سليمان يك هفته به مذاكره كنندگان منطقه اي فرصت داد تا تلاش هاي خود را براي رسيدن به فرمولي با محوريت سوريه به كار ببندند. در اين ميان دو احتمال وجود دارد: احتمال اول اين است كه مذاكرات دمشق به صدور بيانيه اي عليه دادگاه حريري و دعوت به حل و فصل مسايل در درون لبنان منجر شود. احتمال دوم اين است كه مذاكرات بدون نتيجه به پايان برسد و هيچ فرمول عملي از آن بيرون نيايد. در صورت اتفاق اول، حريري بايد بپذيرد كه دادگاه فقط مسئله حزب الله نيست بلكه مسئله تركيه، قطر و سوريه هم هست بنابراين او با يك جبهه منطقه اي روبروست. در صورت اتفاق دوم، رئيس جمهور لبنان از نظر حقوقي و اخلاقي وجاهت بيشتري براي پيگيري قاطع تشكيل دولت جديد پيدا مي كند كه طبعاً از انتهاي اين پيگيري احياي دولت سعدحريري بيرون نمي آيد.

3- دادگاه بين المللي ويژه تحقيق در زمينه ترور رفيق حريري با يك روز تاخير در بيانيه اي اعلام كرد كه «دانيل بلمار» دادستان حكم اوليه دادگاه را به قاضي -بلژيكي- «دانيل فرانسين» تحويل داده است. در اين بيانيه آمده بود: «محتواي اين حكم همچنان بصورت محرمانه باقي خواهد ماند و قاضي اقدامات مقدماتي محدوديت زماني در زمينه بررسي حكم اوليه ندارد.» جالب اين است كه چند ساعت قبل از صدور اين بيانيه، خبرگزاري المركزيه از ارائه حكم اوليه به دانيل فرانسين خبر داد اما دادگاه مربوطه اين خبر را رد كرد. در مورد زمان رسيدگي به حكم اوليه هم، قبلاً دادگاه گفته بود مدت زمان رسيدگي و اعلام نظر دادگاه بين 6 تا 10 هفته است.

در واقع دادگاه حريري - به عنوان استراتژي فعلي آمريكا براي مديريت تحولات لبنان- به چند عقب نشيني دست زده است. از يك سو زمان قبلي را به عقب انداخته و از درز هر خبري به خارج از دادگاه ممانعت كرده است. از سوي ديگر دادگاه در يك بيانيه كاملاً محافظه كارانه صرفاً از تحويل حكم اوليه بلمار به فرانسين خبر داده و محتواي آن را محرمانه خوانده و محدوديت زماني براي اظهارنظر قاضي درباره حكم اوليه را بطور مطلق برداشته است. اين در حالي است كه بلمار پيش از اين گفته بود حكم اوليه دادگاه را طي مصاحبه اي به اطلاع عموم مي رساند و اضافه كرده بود پس از صدور حكم اوليه، قاضي اقدامات مقدماتي بين 6 تا 10 هفته وقت دارد تا نظر نهايي و حكم قطعي دادگاه را صادر نمايد. بيانيه دادگاه بين المللي كاملا كلي است و در آن هيچ اشاره اي به مقاومت و... ندارد در حاليكه همه مي دانند محور كار دادگاه اتهام بستن به حزب الله است. بيانيه محافظه كارانه و محتاطانه دادگاه مزبور و بخصوص تاكيد روي دو نكته «محرمانه بودن» و «رفع محدوديت زماني» در واقع به منزله عدم صدور رأي است اما طراحان آمريكايي و صهيونيستي دادگاه بين المللي براي آنكه بگويند كاري كرده ايم، اين بيانيه را در روز مذاكرات دمشق صادر كرده اند با اين وجود طراحان فاش كرده اند كه پرونده را براي زمان ديگري كه احياناً شرايط مساعد شود، نگه خواهند داشت. در يك جمله در واقع آمريكا و اسرائيل براي آنكه بتوانند سرمايه از دست رفته شان- نخست وزيري حريري- را برگردانند، به دمشق و مذاكرات قطر، تركيه و سوريه چشم دوخته اند. اين نشان مي دهد كه حزب الله لبنان در بازي داخلي، منطقه اي و بين المللي تا چه اندازه مهارت دارد. در اين ماجرا اگر چيزي نصيب آمريكا و رژيم صهيونيستي بشود، ادامه نخست وزيري سعد حريري است و در حالي كه تا هفته قبل آنان از اين امكان برخوردار بوده اند، حالا بايد منت سه دولتي كه با حزب الله روابط فعالي دارند را به جان بخرند تا به همان نقطه بازگردند اين در حالي است كه اين سه كشور بايد امتيازي را از سعد و گروه 14 مارس بگيرند و به مقاومت بدهند تا حزب الله از موضع فعلي مبني بر رد دولت حريري منصرف شود.

مذاكرات دمشق بدون حضور ايران از يك سو و بدون حضور ايران و عربستان از سوي ديگر برگزار گرديد، نكته ديگر اين بود كه مذاكرات سه جانبه در «دمشق» برگزار شد كه هر كدام معاني خاص خود را دارند:
يكم: ميزان نفوذ ايران در لبنان بر كسي پوشيده نيست. استقبال لبناني ها از رئيس جمهور ايران خاطره استقبال از رئيس جمهور در شهرهاي ايران را تداعي كرد. اما با اين وجود ايران در مذاكرات دمشق نبود! چرا؟ پاسخ اين است كه ايران براي مقاومت لبنان مشكلي نمي بيند تا بخواهد براي حل آن رايزني كند. اينكه آمريكا، اسرائيل، اروپا و بطور كلي جبهه استكباري عليه حزب الله سناريوسازي- نظير دادگاه بين المللي- نمايند، از يك سو كاملاً طبيعي و بديهي است و از سوي ديگر موضوعي نيست كه از طريق مذاكرات سياسي حل و فصل شود. در واقع از منظر ايران نشست دمشق به تقاضاي سعد حريري، آمريكا و... تشكيل شده و از سوي ديگر موضوع آن حل مشكل حريري است.

البته ايران مشكلي با اين موضوع ندارد و حتي اگر بناي آن بر حل اختلافات داخلي لبنان باشد، از آن پشتيباني هم مي كند. در عين حال ايران به خوبي مي داند كه سوريه تا امتيازي از حريري به نفع مقاومت نگيرد، براي عادي سازي شرايط سعد وساطت نمي كند.

دوم: در اين مذاكرات ايران و عربستان حضور ندارند و به جاي آن ها تركيه و قطر كه داراي تأثير بسيار كمتري از اين دو در فضاي لبنان مي باشند، حضور دارند! چرا؟ پاسخ اين است كه ايران و عربستان- دو قطب رقيب در معادله لبنان- در مذاكرات حضور ندارند براي اينكه مذاكرات دمشق بر مبناي حل و فصل منازعه داخلي لبنان شكل نگرفته است. همه مي دانند كه در مذاكرات دمشق- برخلاف مذاكرات ارديبهشت 87 دوحه- اساساً طرف هاي لبناني حضور ندارند. پس كاملاً واضح است كه دستور كار دمشق حل يك مشكل و آن «بازگرداندن دولت حريري» است در حل اين مشكل دولت سعودي نمي تواند كمكي بكند چرا كه نفوذي روي حزب الله ندارد. ايران هم معتقد است حريري و... بايد با مراجعه به حزب الله مشكل خود را حل كنند نه مراجعه به ديگران.

سوم: برگزاري مذاكره در دمشق- حامي شناخته شده حزب الله- هم معناي خاص خود را دارد. مذاكره جمعي براي حل مشكل لبنان اين بار نه در «واشنگتن»، «لندن»، «پاريس»، «رياض»، «قاهره» يا «امان» و حتي «دوحه» بلكه در«دمشق» است. اين همان دمشقي است كه در سال 2005 گردانندگان اصلي همين «دادگاه بين المللي» براي واژگوني دولت آن، همه توانايي منطقه اي و بين المللي خود را پاي كار آوردند




راز آشتي تلفنى احمدى نژاد و مدودف
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
روزنامه‌هاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه‌ي اول خود را به مسائلي همچون مردم جنوب سودان به جدايي راي دادند،اوباما خطاب به مبارك:سرنوشت تونس در انتظار توست،ضرورت انتقال مرکزيت سياسي از تهران،راز آشتي تلفنى احمدى نژاد و مدودف،حساب ذخيره ارزي خالي است و...كه برخي از آنها در زير مي‌آيد.

جام جم

رئيس‌جمهور در جمع مردم يزد:همدلي ملت نسبت به قبل بيشتر شده است
مذاكرات ايران با 1+5 فردا در استانبول
مردم جنوب سودان به جدايي راي دادند
قراردادهاي 1921 و 1940 ميلادي درباره درياي خزر همچنان معتبر است

كيهان

رئيس جمهور:ايران از حقوق هسته‌اي خود سرسوزني عقب نمي‌نشيند
وحشت از سرايت انقلاب تونس سران عرب را در شرم الشيخ گرد هم آورد
لاريجاني:بين‌المجالس بايد صداي مردم تونس را بشنود و از حق آنها دفاع كند
تدوين سازوكار جديد وحدت اصولگرايان بر مبناي منشور جامعتين

جمهوري اسلامي

هشدار دبيركل اتحاديه عرب؛تكرار انقلاب تونس در كشورهاي عربي
اوباما خطاب به مبارك:سرنوشت تونس در انتظار توست
رئيس جمهور:دولت براي آبرساني يزد مصمم است
آيت الله مكارم شيرازي:قانون بايد براي همه محترم باشد

ابرار

احمدى نژاد:نتوانستند جلوى هسته اى شدن ما را بگيرند
حسن روحانى؛اصرار بر خروج كارمندان از تهران،مصداق نواختن شيپور وارونه است
كاخ سفيد اعلام كرد:بررسى موضوع هسته اى ايران در ديدار اوباما با همتاى چينى اش
در انزوا نمى توان برنامه ريزى اقتصادى كرد

رسالت

رئيس جمهور:غرب در امور لبنان و تونس دخالت نكند
اوباما خطاب به مبارك:سرنوشت تونس در انتظار توست
10 نفر از محكومان جرايم موااد مخدر اعدام شدند
عبور شاخص بورس تهران از 20 هزار واحد

قدس

بازتاب سند ويكي ليكس در گاردين ؛ پيشنهاد خرابكاري در تاسيسات هسته اي ايران را آلمان داد
النشره خبر داد:ديدار وزيران خارجه ترکيه و قطر با نصرا...
علي لاريجاني در بين المجالس:ظرفيت جهان اسلام نبايد بازيچه دوره گردي سياسي آمريكا و صهيونيستها شود

سياست روز

آخرين دست و پا زدن‌هاي غرب درآستانه يك نشست
رئيس جمهور:كار مردم در هدفمندي يارانه‌ها نمايشي از همدلي و اراده ملت بود
خلبان، نقص فني ، هواي بد و ...پرده‌هاي هميشگي بر روي ضعف مديريت
مهر و موم روي قفل صندوق جوايز صادراتي

مردم سالاري

تعيين هيات رييسه تحقيق و تفحص از شوراي عالي ايرانيان
درس هاي عاشورا تا اربعين
ضرورت انتقال مرکزيت سياسي از تهران
پيکر آيت الله سيدعلي هاشمي گلپايگاني تشييع شد

تهران امروز

مواخذه مجلس از وزير اقتصاد
قوام اصولگرايي مخالف غربالگري است
شاخص 20 هزار در 20 سالگي بورس
زهرچشم از كره با خرد كردن امارات

ابتكار

راز آشتي تلفنى احمدى نژاد و مدودف
موج جديد انتقاد از هاشمي
تب و تاب براي تصاحب اتاق بازرگاني
جزئيات نرخ جديد كرايه تاكسي‌ها

حمايت

تمديد ثبت‌نام و تاريخ توزيع كارت آزمون پزشكي از ليسانس اعلام شد
رئيس جمهور:ايران آماده همكاري و مذاكره با غرب است
لاريجاني:بين‌المجالس اسلامي ملجاء هم‌گرايي جهان اسلام شود
جاسبي:پروژه هاي تحقيقاتي بايد به صورت هدفمند درجهت مسائل مورد نياز جامعه اصلاح شود

آرمان

دادستان نظامي تهران:نبايد با مجرم برخورد تندي داشت
مطهري:از احمدي نژاد سوال مي‌پرسم
شاهدان پولي اطراف دادسراها دستگير مي‌شوند
آلودگي هوا سايه سنگين بر سر تهراني‌ها


دنياي اقتصاد

بورس روي قله 20 هزار
تحليل احمدي‌نژاد از انقلاب تونس
فضاي انتخابات در پارلمان بخش خصوصي
ديدار بزرگ در واشنگتن

جهان صنعت

حساب ذخيره ارزي خالي است
هشدار اوباما به مبارك:تضميني براي جيوگيري از انقلاب در مصر نيست
نيمي از گاز و برق صنابع در 130 واحد مصرف مي‌شود
بانك‌هاي كشور بازرسي مي‌شوند




بازدید : 21
نویسنده : مولوی
رييس‌ جمهوري اسلامي ايران در تماس تلفني نخست وزير ترکيه گفت: ايران از هيچ تلاشي براي کمک به حل بحران لبنان دريغ نخواهد کرد.

به گزارش واحد مرکزي خبر ، رجب طيب اردوغان نخست وزير ترکيه شامگاه چهارشنبه در اين گفتگوي تلفني خواهان رايزني جمهوري اسلامي ايران با گروه‌هاي لبناني براي حل هر چه سريع‌تر بحران اين کشور شد.

احمدي‌نژاد خاطر نشان کرد: همه کشورهاي منطقه بايد کمک کنند تا مسئولان و طرف‌هاي لبناني در فضايي وحدت‌آفرين و صميمي مشکلات خود را حل و فصل کنند.

نخست وزير ترکيه در اين تماس تلفني با اشاره به مذاکرات وزير امور خارجه اين کشور با مقام‌هاي قطري و لبناني گفت: در اين مذاکرات طرفين توانستند به نتايج خوبي برسند که اميدواريم با تلاش ايران مشکل لبنان هر چه سريع‌تر برطرف شود.

اين دومين گفتگوي تلفني اردوغان با  احمدي‌نژاد در چند روز اخير درباره بحران لبنان بوده است.




با شاهدان پولي برخورد شود
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
رئيس قوه قضاييه ايجاد و فعاليت مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه را حرکتي موثر در حفظ استقلال دستگاه قضايي برشمرد و گفت: تلاش‌هاي اين مرکز موجب اميدواري در کاهش آسيب‌هاي دستگاه قضا و دستيابي به نتايج مفيد است.

به گزارش واحد مرکزي خبر، آيت الله آملي لاريجاني در جمع مديران حفاظت و اطلاعات دادگستري‌هاي کل استان‌ها و سازمان‌هاي تابعه قوه قضاييه افزود: يکي از کارهاي موثر در دوره قبلي مديريت قوه قضاييه تصميم براي ايجاد مرکز حفاظت و اطلاعات بود که کاري بسيار مهم در حفظ استقلال دستگاه قضايي و موجب از بين بردن زمينه‌هاي دخالت احتمالي برخي نهادها و دستگاه‌ها در قوه قضاييه بوده‌است.

رئيس قوه قضاييه با تشريح و تبيين جايگاه قانوني دستگاه قضايي در ايجاد مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه تاکيد کرد: مطابق اصل 158 قانون اساسي ايجاد تشکيلات قضايي متناسب با اهداف مذکور در اصل 156 بر عهده رئيس قوه قضاييه است و يکي از وظايف مصرح در اصل 156 قانون اساسي کشف و پيشگيري از وقوع جرم است که دستيابي به آن نيازمند ايجاد تشکيلات متناسب از جانب رئيس قوه قضاييه است.

آملي لاريجاني با اشاره به اينکه« گاهي در برخي پرونده ها دستگاه‌هاي اطلاعاتي ـ امنيتي به کمک دستگاه قضايي نمي‌آيند» گفت: دستگاه قضايي در چنين مواقعي نمي‌تواند دست روي دست بگذارد و بايد از طريق قانوني به وظايف خود عمل کند.

رئيس قوه قضاييه تاکيد کرد: تعبير نادرستي است اگر بگوييم ايجاد تشکيلات مورد نياز دستگاه قضايي از جانب رئيس قوه قضاييه بايد از طريق ارائه لايحه به دولت و مجلس صورت گيرد چرا که در اصل 157 قانون اساسي درباره شرايط ارائه لوايح قضايي به دولت و مجلس تصريح شده و معنا ندارد که دوباره در اصلي ديگر اعلام شود.

وي افزود: رئيس قوه‌ قضاييه مي‌تواند تشکيلات قضايي متناسب با اهداف دستگاه قضايي را ايجاد کند آنهم از طريق ارائه لايحه در واقع در اينجا کلمه ايجاد معني و مفهومي روشن دارد.

رئيس قوه قضاييه افزود: متاسفانه هرگاه که پرونده‌هاي مهم مطرح مي‌شود از طريق بحث‌هاي سياسي چنين مسائلي را پيش مي‌کشند تا شايد بتوانند دستگاه قضايي را از مسير قانوني و بر حق خود دور کنند اما بايد همگان بدانند که قوه قضاييه در مسير خود ثابت قدم است.

آملي لاريجاني اظهار داشت: خوشبختانه قوه قضاييه با دارا بودن قضات و کارکنان شريف، کوشا و توانمند در مسير حقي که انتخاب کرده به پيش خواهد رفت و قطعاً حاضر به پرداخت هزينه‌هاي آن نيز هست و از پرداختن هزينه در اين مسير هراسي ندارد.

وي افزود: گرچه در گوشه و کنار اين دستگاه گسترده و بزرگ، طبيعي است که خطايي هم رخ دهد اما اصولي و اخلاقي نيست که چنين خطا و اشتباهاتي را که در همه جا رخ مي‌دهد بزرگنمايي کنيم.

رئيس قوه قضاييه سپس خطاب به مسئولان حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه از آنان خواست با رعايت و توجه جدي به مباحث اخلاقي و ديني و مراقبه و تزکيه نفس در رسيدگي به امور و وظايف خود دقت کنند که موجب ظلم و تعدي به حقوق نشود.

آملي لاريجاني افزود: رعايت حدود شرعي و اخلاقي مربوط به همه ماست و در هر پست و مقامي انسان بايد مراقب باشد اما اين التزام در دستگاه قضايي به مراتب ضروري‌تر است چرا که قضات و کارمندان دستگاه قضايي همواره در معرض خطر هستند و خداي ناکرده در اثر يک غفلت، از مسير، منحرف خواهند شد.

رئيس قوه قضاييه با اشاره به اينکه اولويت نخست حفاظت و اطلاعات دور نگه‌داشتن افراد از لغزش است گفت: مرز بين رسيدگي و نظارت با پيشگيري بايد همواره رعايت شود و بايد کاري کنيد که اگر فردي در اثر غفلت، در ابتداي جاده خطر و انحراف و لغزش قرار گرفت به او تذکر‌هاي لازم داده شود تا بيشتر به خطر نيفتد واز مسير اشتباه برگردد.

لاريجاني سپس خواستار توجه جدي حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه به بحث کارچاق‌کني و دلال‌بازي شد و گفت: با افزايش نظارت‌هاي ملي و استاني بايد به سمتي حرکت کنيم که معضل کارچاق‌کني که موجب هتک حرمت دستگاه قضايي است از بين برود.

رئيس قوه قضاييه نظارت همراه با حفظ حرمت و شأن قضات و کارکنان قوه قضاييه را نيز خواستار شد و گفت: توجه به اين مسئله از جانب حفاظت واطلاعات که يکي از قوي‌ترين ابزارهاي نظارتي قوه قضاييه است مي‌تواند به کاهش آسيب ‌هاي قضايي منجر شود.

آملي لاريجاني در ادامه با انتقاد از عملکرد برخي وکلا افزود: متاسفانه برخي وکلا به وظيفه اصلي خود عمل نمي‌کنند در حاليکه اگر درست عمل کنند از خيلي مسائل پيشگيري مي‌شود اما اين عده التزامي به آنچه در شرايط اخذ پروانه وکالت برايشان تکليف شده ندارند و به راحتي به نظام اسلامي از طريق مصاحبه‌هاي خود و عملکرد خود خدشه وارد مي‌کنند که اميدواريم اين روند اصلاح شود.

رئيس قوه قضاييه به موضوع وجود برخي افراد به عنوان «شاهدان پولي» در اطراف دادسراها و دادگاه ها اشاره کرد و با تاکيد بر لزوم برخورد با چنين پديده‌اي گفت: گزارش هايي از افراد موثق و مومن به بنده رسيده است که نشان مي‌دهد برخي افراد به راحتي با گرفتن مبالغي شهادت‌هاي دروغ مي‌دهند در حاليکه شهادت دادن شرايط خاصي دارد که بايد از جانب قضات لحاظ شود گرچه تعداد اين افراد ممکن است معدود باشد اما اين مسئله به صورت جدي از جانب حفاظت و اطلاعات قوه‌قضاييه پيگيري و اينگونه افراد شناسايي و دستگير شوند.

رئيس قوه قضاييه در پايان از رئيس و ديگر مسئولين مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه تشکر کرده و توفيق روزافزون آنها را از خداوند مسئلت کرد.

در ابتداي اين ديدار اصغر جهانگير رئيس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه در گزارشي عملکرد شش ماهه اول امسال اين مرکز را ارائه کرد. وي به برگزاري 45 دوره آموزشي با هدف ارتقا سطح حفاظتي در قوه قضاييه اشاره کرد و گفت: سالم‌سازي سيستم و نظام قضايي از آسيب ها و مقابله با تهديدات و اقداماتي که چهره دستگاه قضايي را مشوش مي‌کند هدف اصلي حفاظت و اطلاعات قوه قضاييه است که با توجه به وظيفه اين مرکز در کشف و پيشگيري از وقوع جرم در دستور کار قرار دارد.

به گفته وي در طول 9 ماه امسال تعداد 10 هزار و 519 فقره گزارش در زمينه‌هاي مختلف تهيه و يک هزار و 783 از اين گزارش‌ها به مراجع مسئول منعکس شده است.

رئيس حفاظت اطلاعات قوه قضاييه به بازرسي از مراکز اسناد و بايگاني اشاره کرد و گفت: در اين خصوص در شش ماهه امسال 40 مورد بررسي اسناد و بايگاني‌ها وجود داشته که نقاط ضعف شناسايي و به مراجع ذيربط ارائه شده است.

جهانگير خاطر نشان کرد: در صدد هستيم تا ضريب امنيت اماکن قضايي را بالا برده و چنانچه بودجه لازم تامين شود با خريد لوازم و تجهيزات و نصب آنها ضريب امنيتي و حفاظتي در دستگاه قضايي ارتقا خواهد يافت.




بازدید : 17
نویسنده : مولوی
نماينده دائم و سفيرجمهوري اسلامي ايران درآژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: بدون پيش شرط و با احترام متقابل در استانبول مذاکره مي کنيم.

به گزارش واحد مرکزي خبر، "علي اصغر سلطانيه" با تاکيد بر اينکه وقت آن رسيده بر طبق نتيجه اجلاس ژنو، در مذاکرات استانبول زمينه هاي همکاري مطرح شود و نگاه رو به جلو داشته باشيم، تصريح کرد: مباحث هسته اي متعلق به آژانس است و مطرح کردن آن در استانبول مانعي براي تفاهم خواهد بود.

سفير ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي ضمن ابراز اميدواري نسبت به اجلاس استانبول گفت: اميدواريم غرب بتواند در اين اجلاس با بهره گيري از ظرفيت عظيم جمهوري اسلامي براي جبران اشتباهات و حل بخشي از مشکلاتش استفاده کند.




بازدید : 17
نویسنده : مولوی
علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي كه شب گذشته سه‌شنبه در راس يك هيات پارلماني براي شركت در نشست فوق‌العاده كميته اجرايي بين‌المجالس اسلامي به امارات سفر كرده است، ضمن سخنراني در اين نشست، در حاشيه آن نيز با سران كشورهاي اسلامي ديدارهايي داشت.

به گزارش ايسنا، اجلاس فوق‌العاده سران اتحاديه بين‌المجالس اسلامي صبح امروز در ابوظبي آغاز به كار كرد.اين اجلاس با سخنراني طاهر رييس مجلس سودان و به دليل مسائل حاد پيش آمده در اين كشور آغاز شد.

هم‌چنين قليچ دبيركل اتحاديه بين‌المجالس و الغرير رييس مجلس امارات و هم‌چنين شيخ سعود بن صقر القاسمي حاكم راس‌الخيمه نيز به سخنراني پرداختند.

قرار است علي لاريجاني رييس مجلس جمهوري اسلامي ايران نيز امروز در اين نشست سخنراني كند.

ديدار لاريجاني با حاكم راس‌الخيمه

علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي، در حاشيه اجلاس بين‌المجالس اسلامي در ديدار شيخ سعود بن صقر القاسمي حاكم راس‌الخيمه، گفت: آنچه به نفع همه كشورهاي منطقه و جهان اسلام است دوستي و روابط حسنه بين اين كشورهاست و هر مسئله‌اي كه فيمابين وجود داشته باشد را مي‌توانيم با گفت‌وگو حل كنيم.

علي لاريجاني هم‌چنين گفت: ما دو كشور همسايه هستيم و سرنوشت مشتركي داريم. لذا بايد برنامه‌اي براي همگرايي بيشتر منطقه‌اي تهيه كنيم.

وي ادامه داد: جهان اسلام از جهات مختلف بسيار قدرتمند است و به همين دليل ديگران مي‌خواهند بين ما اختلاف وجود داشته باشد.

شيخ سعود بن صقر القاسمي حاكم راس‌الخيمه نيز در اين ديدار، خاطرنشان كرد: ما ايران را دوست خود مي‌دانيم و معتقديم مسلمانان بايد با هم باشند تا بتوانند بر مشكلات غلبه كنند.

حاكم راس‌الخيمه هم‌چنين تاكيد كرد: روابط بين ما و ايران هميشه روابط حسنه‌اي بوده و اكنون هم ما براي تقويت اين روابط آماده هستيم.

ديدار لاريجاني با معاون رييس مجلس لبنان

علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي در حاشيه اجلاس فوق‌العاده اتحاديه بين‌المجالس اسلامي با معاون رييس مجلس لبنان ديدار و گفت‌وگو كرد.

در اين ديدار هيات پارلماني گزارشي از وضعيت اخير اين كشور ارائه كردند.

در ادامه روبير غانم از ايران به خاطر حمايت از امنيت و وحدت لبنان تشكر و قدرداني كرده و يادآور شد كه مخاطراتي كه اختلاف بين جريان‌هاي سياسي در اين كشور را به دنبال دارد از سوي رژيم صهيونيستي است.

علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي نيز در اين ديدار با تاكيد بر ضرورت هوشياري و توجه به توطئه‌هاي دشمنان بويژه رژيم صهيونيستي، گفت: ايران هميشه در كنار مردم لبنان بوده است.

وي اضافه كرد: مطمئنا سياستمداران لبناني با هوشياري و توانمندي خود قادر خواهند بود كه بر مشكلات فائق آيند.

بين‌المجالس صداي ملت تونس را بشنود و ازمقاومت لبنان دفاع كند

رييس مجلس شوراي اسلامي در اجلاس فوق‌العاده سران بين‌المجالس كشورهاي اسلامي كه صبح امروز درابوظبي آغاز بكار كرد خواستار دفاع از مقاومت لبنان در برابر دسيسه جديد آمريكايي – انگليسي يعني دادگاه ساختگي شد و در عين حال بر وحدت واقعي لبنان تاكيد كرد.

علي لاريجاني در اين اجلاس همچنين گفت: اگر بين‌المجالس مي‌خواهد منادي ملت‌ها باشد و از خواست ملت‌ها عقب نيفتد بايد امروز از مقاومت ملت شجاع فلسطين دفاع كرده و براي شكست حصر غزه هزينه كند و نفرت خود را از طرح‌هاي فريبكارانه استكباري – صهيونيستي در مسائل فلسطيني اعلام كند.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به وقايع اخير تونس، خاطر نشان كرد: بين‌المجالس بايد امروز صداي ملت تونس را بشنود و از استيفاي حقوق ملت تونس دفاع كند و اجازه ندهد كشورهاي غربي صحنه كشورهاي اسلامي را ميدان پايگاه سلطه‌خواهي خود قرار دهند.

وي با تاكيد به اينكه، تكيه بر دشمنان اسلام سرنوشت محتوم را در پي دارد تصريح كرد: صحنه تعاملات سياسي و اقتصادي جهان اسلام بايد به هم‌افزايي مبدل شود تا جايگاه امت اسلامي از جهات علمي، فني و فرهنگي در صحنه بين‌المللي بازيافته شود.

لاريجاني همچنين ابراز اميدواري كرد كه بين‌المجالس اسلامي ملجا همگرايي و هم‌افزايي توان‌هاي اسلامي شود و طرح‌هايي را جهت مقابله با مسائل اساسي تدارك كند.

رييس مجلس شوراي اسلامي، همچنين ويژگي اصلي اتحاديه بين‌المجالس اسلامي را مردمي بودن آن عنوان كرد و گفت: فارغ از محدوديت‌هاي سياسي دولت‌ها، بايد در ساختار بين‌المللي منفذي براي انعكاس مسائل امت اسلامي تعبيه شود و اتحاديه با آزادي عمل نمايندگان پارلمان‌ها به نيازها و خواسته‌هاي اصلي امت‌هاي اسلامي بپردازد.

وي با تاكيد بر اينكه هدف اصلي از تاسيس بين‌المجالس اسلامي تكرار نهادي شبيه سازمان كنفرانس اسلامي نبوده است، گفت: البته سازمان كنفرانس اسلامي هم در جاي خود ارزشمند است.

لاريجاني با طرح اين سوال كه امروز امت اسلامي چه انتظاري از نمايندگان خود دارد، تصريح كرد: شما حتما اذعان داريد كه برخي چالش‌ها و كاستي‌هاي جهان اسلام ريشه‌هاي تاريخي دارد اما فعلا مجال احصاء آن نيست اما آنچه در ارزيابي كلي شرايط در وضعيت فعلي مي‌توان فهميد اين است كه بايد در جهت وحدت امت اسلامي تلاش كرد و با دسايس كشورهاي سلطه‌طلب كه سال‌هاست در جهت افتراغ امت اسلامي مشغول بوده‌اند مبارزه عملي كرد.

وي همچنين با تاكيد بر لزوم مبارزه با عقايد افراطي تفرقه‌افكنانه در برخي فرق اسلامي كه كارشان تكفر و دسته‌بندي امت اسلامي است، گفت: بايد پذيرفت كشورهاي سلطه‌طلب زماني از اين افكار افراطي حمايت كرده‌اند كه به مقاصد سياسي خود دست يابند اما في‌الحال در چنبره آتش خودساخته گرفتارند.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه، خاطر نشان كرد: نبايد اجازه داد كه ظرفيت جهان اسلام بازيچه دوره‌گردي سياسي آمريكا و صهيونيست شود كه هر روز با طرحي توان جهان اسلام را دچار فرسايش كنند و در فلسطين با تئوري صلح به يهودي‌سازي بيت‌المقدس بپردازند و مراكز تاريخي اسلامي را نابود كنند و همچنين با فشار وحشيانه ملت مظلوم فلسطين را به مهاجرت وادارند و غزه قهرمان را در محاصره نگه دارند.

لاريجاني همچنين خاطر نشان كرد: نبايد اجازه داد به عنوان مبارزه با تروريسم افغانستان را سال‌ها اشغال و به ويرانه مبدل كنند و به بهانه سلاح هسته‌يي عراق را مورد تهاجم وحشيانه قرار دهند و صدها هزار نفر عراقي شكنجه شده از ظلم و استبداد صدام را به مسلخ بكشانند.

رييس مجلس شوراي اسلامي، ادامه داد: اما در همين حال زبان آمريكا و غرب در برابر تروريست دولتي صهيونيست‌ها دچار لكنت است، مجاهد نستوه المبحوح در امارات بدست صهيونيستها ترور شد و دانشمندان ايران دكتر علي‌محمدي و دكتر شهرياري به شهادت رسيدند و امروز اسناد روشني داريم كه صهيونيست‌ها در اين ترور دست داشته‌اند اما دولت آمريكا خود را به تغافل زده است كه صهيونيست‌ها را تقبيح كند، اما وقتي دادگاه صهيونيستي – آمريكايي در لبنان را تحريك مي‌كنند كه براي برهم زدن نظم و آرامش لبنان اقدام كند زبان آمريكا گشوده مي‌شود و بدون تاخير به ستايش دادگاه دست‌ساز مخل آرامش لبنان مي‌پردازد.

علي لاريجاني با اشاره به وقايع اخير سودان، تاكيد كرد: كيست كه نداند داستان جنوب سودان ساخته و پرداخته انگليس و صهيونيسم است تا يك مسئله جديد در منطقه اسلامي براي فرسايش توان اسلامي ايجاد كنند يا در قيام ملت تونس، آمريكا و غرب با فرصت‌طلبي مسوولين قبلي اين كشور را كه سال‌ها همپيمان آنان بودند به مزايده گذاشتند تا براي تسلط بعدي، خود را مدافع ملت تونس معرفي كنند.

وي اظهار كرد: اينها نمونه‌هايي از نقشه‌هاي شوم استكباري براي فرسايش توان امت اسلامي است، ملت‌هاي مسلمان انتظار دارند اين حوادث براي اولياي مسلمين پندآموز باشد و به جاي تفرقه، دست اخوت به يكديگر بدهند و به جاي تكيه بر قدرت‌هاي دروغگو و غاصب به توان امت اسلامي تكيه بزنند تا عزت اسلام حفظ شود.

رييس مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينكه ملت ايران با مبارزات طولاني در 32 سال پيش يك ديكتاتور وابسته به آمريكا و انگليس را از كشور اخراج كرد، گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي اتكاي نظام جمهوري اسلامي بر مردم قرار گرفت و وحدت امت اسلامي اساس حركت جمهوري اسلامي شد هر چند كشورهاي زورگو با فريب برخي كشورها دردسرهايي نظير جنگ هشت ساله عراق عليه ايران و مسئله‌سازي در بحث اتمي ايران براي ملت ما ايجاد كردند؛ اما استقامت و پافشاري ملت ايران در راه اسلام و دموكراسي، ظرفيت‌هاي عميق سياسي، علمي، فناوري و فرهنگي را براي ملت تدارك كرد.

ديدار لاريجاني با رييس مجلس سودان

رييس مجلس شوراي اسلامي، در حاشيه اجلاس فوق‌العاده سران اتحاديه بين‌المجالس اسلامي با دكتر احمد ابراهيم طاهر رييس مجلس سودان ديدار و درباره اتفاقات اخير اين كشور گفت‌وگو كرد.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ابتداي اين ديدار از خسارت‌هاي وارد شده به ملت و دولت سودان در اثر سياست‌هاي استعماري اظهار تاسف كرد و گفت: قدرت‌هاي بزرگ مدام در حال طراحي نقشه‌هايي هستند كه كشورهاي مسلمان و جهان سوم را تضعيف كنند.

وي اضافه كرد: آنها با وجود حسن‌نيت دولت سودان، نقشه‌هاي خود را رها نخواهند كرد و ما نگران آينده هستيم كه شمال و جنوب سودان به جاي پيمودن راه توسعه و پيشرفت گرفتار ناملايمات جدي شوند كه با حمايت اسرائيل و بعضي از دول غربي انجام مي‌شود.

رييس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد كه ما هميشه در كنار مردم سودان خواهيم بود.

احمد ابراهيم طاهر رييس مجلس سودان ضمن قدرداني از همراهي و همدلي دولت و ملت ايران با مردم اين كشور توضيحاتي را درباره سابقه تلاش دولت‌هاي استعماري در جنوب سودان طي 50 سال گذشته ارايه كرد.

رييس مجلس سودان، گفت: آنها ابتدا با كار فرهنگي و بعد با اقدامات نظامي تلاش كردند كه جنوب سودان را از شمال جدا كنند و تعداد زيادي از مردم شمال و جنوب در اثر اين جنگ‌ها كشته شدند.

وي با بيان اينكه اقدام دولت سودان در برگزاري رفراندوم تلاشي براي حفظ سرمايه‌هاي انساني و مادي در اين كشور بوده است، تصريح كرد: ما در اين موضوع تلاش كرديم كه رضايت مردم جنوب و شمال را فراهم كنيم و فكر مي‌كنيم تا اين مرحله موفق شديم اما اينگونه نيست كه اين حركت به معناي حل كامل مشكلات باشد بلكه گفت‌وگوها بايد بين شمال و جنوب سودان ادامه يابد.

ديدار لاريجاني با رييس مجلس عراق

علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي كشورمان در حاشيه جلسه فوق‌العاده اتحاديه بين‌المجالس اسلامي با " قسامه النجيفي " رييس مجلس عراق ديدار و درباره مسائل اين كشور گفت‌وگو كرد.

لاريجاني در اين ديدار از تشكيل مجلس و دولت جديد عراق اظهار خوشحالي كرد و براي مجلس و دولت اين كشور آرزوي موفقيت كرد.

النجيفي نيز تاكيد كرد كه « امنيت در عراق»، « همكاري با همسايگان » و « پايان اشغال»، از مهمترين موضوعاتي است كه بايد به آن توجه شود.

علي لاريجاني نيز اين موارد را نكاتي اساسي و محوري برشمرد و گفت: ايران آماده است تا حداكثر مساعدت را در زمينه اقتصادي، پارلماني و سياسي با عراق داشته باشد.

قسامه النجيفي، رييس مجلس عراق، با بيان اينكه با نزديك شدن مردم عراق به يكديگر، كه داراي قوميت و مذاهب مختلف هستند، امنيت در جامعه تقويت شده، گفت: دولت فعلي برآمده از توافق همه جريانات سياسي است و پارلمان نيز كاملا از دولت حمايت مي‌كند.

لاريجاني نيز ابراز اميدواري كرد كه پارلمان و دولت عراق بتوانند برنامه‌هاي‌شان را به گونه‌اي به پيش ببرند كه بهانه‌اي بدست اشغالگران ندهند و هر چه زودتر عراق را ترك كنند.

النجيفي خاطر نشان كرد: كمك همسايگان براي ايجاد و استقرار امنيت و ثبات در عراق و همچنين همكاري‌هاي اقتصادي موجب مي‌شود قدرت‌هاي اشغالگر نتوانند به بهانه‌هاي واهي به حضور خود در اين كشور ادامه دهند.

ديدار لاريجاني با رييس مجلس پاكستان و نايب رييس مجلس الجزاير

رييس مجلس شوراي اسلامي كشورمان ظهر امروز - چهارشنبه - درحاشيه اجلاس فوق‌العاده  كميته اجرايي بين المجالس اسلامي، با " عبدالقادر مشبك " عضو دفتر سياسي و نايب رييس مجلس مردمي – ملي الجزاير ديدار و گفت‌وگو كرد.

رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين با " فهميده ميرزا" رييس مجلس ملي پاكستان ديدار و بر ضرورت همكاري‌هاي پارلماني دو كشور تاكيد كرد.

در اين ديدار همچنين طرفين لزوم تقويت روابط دو كشور را مورد تاكيد قرار دادند.

ديدار لاريجاني با رييس مجلس كويت

علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي پس از ورود به ابوظبي و مورد استقبال قرار گرفتن از سوي مقامات بلند پايه اين كشور، با رييس مجلس كويت ديدار كرد.

در اين ديدار طرفين بر تحكيم روابط دو كشور به ويژه روابط پارلماني تاكيد كردند.

هم‌چنين علي لاريجاني و جاسم احمد الخرافي در مورد چگونگي بهتر برگزار كردن اجلاس فوق‌العاده بين‌المجالس اسلامي بحث و تبادل نظر كردند.




ملت لبنان اجازه ندهند كه وحدتشان به هم بريزد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
رييس جمهور در اجتماع پرشكوه مردم يزد، عدالت گستري، ولايتمداري، حفظ عزت انساني و ملي، ترويج عشق، محبت و ارزش هاي الهي، مقابله با زشتي ها و ايستادگي در مقابل ستمگران و زورگويان و دفاع از مظلومان را از ويژگي هاي دولت اسلامي برشمرد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دكتر محمود احمدي نژاد گفت: دولت اسلامي، دولت موحدان است و تلاش براي برپايي نماز و گسترش اخلاص از خصوصيات ديگر آن به شمار مي رود.

رييس جمهور نماز را محور كمال، دينداري و حلقه اتصال به آسمان و تجلي همه خوبي ها و زيبايي ها خواند و گفت: نماز خالصانه موجب پاكي و خلوص جامعه، رفع مشكلات و موانع و حركت رو به جلو و پيشرفت است.

دكتر احمدي نژاد نماز خالصانه را نماز تعالي آخرين و نجات بخش توصيف كرد و افزود: صدمات شعارهاي به ظاهر زيبا اما با نيات ناخالص و منافقانه هزاران بار بيشتر از خساراتي است كه كفار و منكران خدا و حقيقت بر بشريت وارد كرده اند.

رييس جمهور رمز پيروزي و ماندگاري ملت ايران را در عبادت خالصانه و يگانه پرستي مخلصانه دانست و اظهار داشت: با گذشت 32 سال از پيروزي انقلاب اسلامي و برغم صف آرايي همه قدرتهاي جهنمي و اهريمني عالم، ملت ايران همچنان مي درخشد، پيش مي رود و دشمنان خود را شرمنده و ذليل مي كند.

آمريكا و رژيم صهيونيستي در امور داخلي لبنان و تونس دخالت نكنند

رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تحولات اخير لبنان اظهار داشت : رژيم صهيونيستي به دنبال آسيب زدن به لبنان است چرا كه ايستادگي ملت لبنان هيبت صهيونيست هاي جنايتكار را در هم شكسته است .

وي خاطر نشان كرد : صهيونيست ها از وحدت ، عزت، سربلندي و مقاومت ملت لبنان ناراحت بوده و با توطئه و فتنه گري به دنبال ضربه زدن به اين كشور هستند.

دكتر احمدي نژاد گفت : از جمله شيوه هاي صهيونيست ها و مستكبران براي ايجاد اختلاف و فتنه گري اين است كه شخصيت وطن دوستي را ترور مي كنند سپس با فريبكاري انگشت اتهام را به منظور ايجاد اختلاف و درگيري به سمت نيروهاي پاك ، وفادار و ملت هاي دوست جهت گيري مي كنند.

رييس جمهور با توصيه به ملت لبنان اظهار داشت : مردم عزيز لبنان بدانند كه مقطع مهمي را پشت سر مي گذارند؛ دستهاي فتنه براي برهم زدن امنيت ، وحدت و عزت ملت لبنان از آستين بيرون آمده است و مستكبران و استعمارگران براي اين منظور با يكديگر هماهنگ شده اند .

دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه ملت لبنان و گروه هاي لبناني قادرند مسائل خود را با تفاهم ، همدلي ، دوستي و عدالت برطرف كنند، خاطر نشان كرد: ملت لبنان بايد مراقب باشد كه دست هاي پليد شيطاني مشكلي ايجاد نكنند البته اطمينان داريم كه با هوشمندي ، ايمان و همدلي ملت لبنان به فضل الهي اين گردنه را با عزت پشت سر خواهند گذاشت و دشمنان خود را شرمنده و مايوس خواهند كرد.

رييس جمهور در ادامه با تاكيد بر اينكه دخالت هاي ديگران در امور داخلي لبنان مشكلات اين كشور را پيچيده تر خواهد كرد ، اظهار داشت : همه بايد اجازه بدهند كه ملت لبنان و رهبران لبناني كار خودشان را انجام دهند چرا كه دخالت هاي بيجا و مداخلات ديگران مسائل را پيچيده مي كند؛مردم لبنان به آن درجه از رشد رسيده اند كه بدون نياز به ديگران و دخالت آنان امور خود را اداره كنند.

رييس جمهور خاطر نشان كرد : ملت ها و دولت هاي دوست لبنان بايد براي تقويت فضاي همدلي و وحدت در لبنان كمك كنند تا مردم و گروه هاي لبناني مسايل خود را با فرهنگ و ساز و كارها و قوانين لبنان حل كنند .

وي در ادامه خطاب به صهيونيستها، دولت آمريكا و بعضي از دولتهاي اروپايي كه در امور لبنان دخالت مي كنند ، اظهار داشت : صهيونيست ها و اربابان صهيونيست ها بايد بدانند كه مسير حركت آنها رو به سقوط است و در سراشيبي تند منتهي به يك دره عميق قرار دارند و اقداماتي كه براي فتنه گري انجام مي دهند به منزله اين است كه سرعت سقوط خود را به دره بيشتر مي كنند.

رييس جمهور تصريح كرد : صهيونيست ها و اربابان آنها بدانند كه اگر دست از شرارت و دخالت در امور لبنان برندارند ملت لبنان و ملت هاي منطقه دست پليد فتنه گر آنان را قطع و مهر ذلت را بر پيشاني آنان حك خواهد كرد.

دكتر احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اوضاع تونس اظهار داشت : ملت تونس با شعارهاي اسلامي ،نگاه يگانه پرستي ، عدالت خواهي و انساني دربرابر يك ديكتاتوري وابسته قيام كرده و به دنبال عزت ، سرفرازي ، كرامت و انسانيت و در يك كلام بدنبال برقراري مناسبات و احكام اسلام ناب محمدي (ص) هستند.

رييس جمهور تصريح كرد : غربي ها و بيگانگان حق دخالت در تونس را ندارند و با فريبكاري و جنگ رواني بدنبال برقراري مجدد شرايط قبلي نباشند تا ملت تونس را از حقوق مسلم خود محروم كنند .
دكتر احمدي نژاد خطاب به رهبران نهضت ، بزرگان، سياستمداران ملي اين كشور گفت : از شما درخواست مي كنم هوشمندي خود را در شرايط كنوني حفظ و آرمان هاي متعالي ملت تونس را مد نظر قرار دهيد و به اهداف و منافع كوچك تن ندهيد.

رييس جمهور اضافه كرد : به مردم تونس توصيه مي كنم توكل و كار براي خدا را فراموش نكنند و ذره اي از قله احكام الهي اسلام ناب ارزش ها و آرمان هاي متعالي اسلامي كوتاه نيايند بدانند كه پيروزي از آن آنهاست .

دكتر احمدي نژاد موجي كه در تونس ايجاد شده را نشانه هايي از انقلاب ملت بزرگ ايران دانست و گفت : دشمنان مصمم بودند ملت ايران را در مرز هاي جغرافي ايران محصور و منكوب كنند اما به لطف خدا و هدايت هاي امام عصر (عج) امروز فرهنگ ، آرمان ، روش زندگي و ايستادگي ملت ايران در برابر ظالمان به عنوان يك نسخه نجات بخش در همه جهان در اختيار آزادگان ، عدالت طلبان و موحدان قرار گرفته و در قلب ها و انديشه ها، حركت توفنده و انقلابي برپا مي كند .

رييس جمهور در بخش ديگري از اظهارات خود ضرورت ساختن و آباداني ايران را مورد تاكيد قرار داد و گفت : ملت ايران ماموريت تاريخي و الهي بر عهده دارد و در طول تاريخ از پيچ و خم هاي حوادث و سختي ها عبور كرده و امروز پرچمدار يگانه پرستي و عدالت و فراهم كننده مقدمات حكومت جهاني سرشار از عدالت و توحيد است.

وي خاطر نشان كرد : امروز چشم بشريت به ايران است و ساختن ايران به معناي برافراشتن پرچم توحيد و عدالت، سركوب كردن ظالمان و فرعونيان و دميدن روح اميد در ملت هاي مظلوم و محروم است .

دكتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه ساختن ايران نيازمند لوازم گوناگون است ، گفت: زماني يك ملت پيشرفت مي كند كه اهداف ، آرزوها و آرمانهاي تك تك انسان ها و آحاد مردم با اهداف و آرزوها و آرمانهاي ملي و عمومي يك ملت هم راستا باشد يعني هر كس هر جايي مشغول كار است اگر چه در ظاهر براي خودش كار مي كند اما بايد تلاش كند آن كار در مسير پيشرفت و آرمان هاي ملت ايران قرار گيرد در چنين صورتي است كه حركت ملت با جهش و سرعت بالا انجام خواهد شد .

رييس جمهور در ادامه به موضوع هدفمند كردن يارانه ها اشاره كرد و آن را نمايشي از همدلي ، هوشمندي و اراده يك ملت در دنيا دانست و گفت : هوشمندي ملت ايران در همراهي با هدفمند كردن يارانه ها چشم همه دنيا را خيره كرد تا جايي كه دشمنان خونين و قسم خورده ملت ايران مجبور شدند عظمت ملت ايران را تحسين كنند.

وي افزود: دشمنان بيش از يك سال و نيم تبليغ مي كردند ملت ايران قادر نيست از گردنه هدفمند كردن يارانه ها با عزت و سربلندي عبور كند اما وقتي ملت ايران دست به دست هم و در راه خدا در اين مسير حركت كرد كاري كه دشمنان تصور مي كردند موجب سقوط ملت ايران خواهد شد، زمينه ارتقاء سطح كشورمان را در جهان فراهم كرد .

وي تصريح كرد : امروز اقتدار ايران در عرصه منطقه اي و جهاني به خاطر همبستگي و هوشمندي ملت ايران در زمينه هدفمند كردن يارانه ها نسبت به 4 و 5 ماه گذشته افزايش يافته است .

دكتر احمدي نژاد افزود: ملت ايران مهمترين تحول اقتصادي تاريخي خود را با درايت ، همبستگي و هوشمندي به سرانجام رساند و اين رمز پيروزي ملت ايران است .

دكتر احمدي نژاد تصريح كرد : بايد همه برنامه هاي كشور با همدلي، همراهي و احساس مسئوليت تك تك مردم جلو برود اگر همه دست به دست بدهند و همديگر را دوست داشته باشند و همه براي ايران و براي آرمانهاي الهي ملت ايران كار كنند سختي ها آسان شده و قله هاي بلند زير پاي ملت ايران قرار خواهد گرفت.

رييس جمهور در ادامه با اشاره به اقدامات دولت براي پيشرفت و ارتقاء سطح استان يزد گفت: طي 5 سال گذشته بيش از 3 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري در بخش صنعت اين استان انجام شده است كه اين ميزان بيش از 3 برابر مدت زمان مشابه قبل است وامروز 43 طرح بزرگ آماده بهره برداري است .

دكتر احمدي نژاد افزود: بزرگترين مجموعه فولاد اسفنجي با 2 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري در آينده نزديك در استان يزد به بهره برداري خواهد رسيد .

وي خاطر نشان كرد : دولت در بخش مسكن ، عمران و آباداني و صنعت استان يزد تصميمات بزرگ تر ، مهمتر و كليدي تري در دستور كار دارد و مصمم است آب اين استان را به طور كامل تامين كند.




شليك موفقيت‌آميز سامانه موشكي "هاگ "
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 12
نویسنده : مولوی
براي ارتقاي سطح آمادگي قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) در دفاع از مراكز حساس و حياتي كشور سامانه موشكي بهينه‌سازي شده هاگ با موفقيت كامل شليك شد.

به گزارش روابط عمومي قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص)، سامانه موشكي زمين به هواي ارتفاع متوسط هاگ كه توسط متخصصان قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) بهينه‌سازي شده است در كنار مراكز هسته‌اي خنداب با موفقيت مورد تست گرم قرار گرفته و هدف موردنظر را مورد اصابت قرار داد.

سرهنگ فرمهيني معاون عمليات قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) هدف از شليك موشك بهينه‌سازي شده هاگ را ارزيابي ميزان آمادگي سامانه‌هاي موشكي مستقر در اطراف مراكز حساس و حياتي كشور اعلام كرد و گفت: بررسي ميزان كارايي اين سامانه پدافندي اعم از بخش موشكي و راداري و همچنين ارتقاء سطح مهارت و دانش كاركنان عملياتي و فني در مراحل مختلف، از اهداف شليك اين سامانه پر قدرت پدافند موشكي برد متوسط است.

فرمهيني افزود: آزمايش سامانه‌هاي پدافندي بهينه‌سازي شده به منظور ارتقاء توانمندي‌هاي دفاعي و افزايش ميزان آمادگي در عرصه سخت‌افزاري و نرم‌افزاري در دستور عملياتي قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) قرار دارد و چنين ارزيابي‌هايي به صورت دوره‌اي در سرتاسر كشور انجام خواهد شد.

وي موفقيت شليك موشك بهينه‌سازي شده هاگ و انهدام هدف موردنظر را نشان از آماده بكاري لحظه‌اي كاركنان قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) در دفاع از حريم هوايي كشور دانست و گفت:‌ مدافعان آسمان ولايت در قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص) در آمادگي كامل دفاعي بسر مي‌برند.