پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.

 




افزايش خودسرانه کارمزدها توسط برخي بانکها
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
روش ساده براي محاسبه قبض برق
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 24
نویسنده : مولوی
فايل اکسل ضميمه را دانلود کرده و سپس ميزان مصرف خود را در کادر مخصوص وارد کنيد تا در جريان قرار بگيريد که رقم پرداختي شما براي قبض برق چه ميزان خواهد شد.

نظر به اينکه هدفمندي يارانه‌ها به دنبال اعلان عمومي «اصلاح قيمت‌ها» وارد فاز اجرايي خود شده است و از آنجا که کانون اصلي اين قانون روي حامل‌هاي انرژي است، دانستن بهاي آنچه که به سادگي مصرف مي‌کنيد اهميت وافري مي‌يابد. لذا لازم است فايل اکسل ضميمه را دانلود کرده و سپس ميزان مصرف خود را در کادر مخصوص وارد کنيد تا در جريان قرار بگيريد که رقم پرداختي شما چه چيز خواهد شد.
از اينجا دريافت کنيد.




بازدید : 13
نویسنده : مولوی
آماري كه از سوي وزير كار و امور اجتماعي در مورد اشتغال ايجاد شده در 10 ماهه امسال اعلام شد از سوي تحليلگران با ترديد مواجه شده است.

عبدالرضا شيخ‌الاسلامي در نشست شوراي عالي اشتغال از ايجاد يك ميليون و 300 هزار شغل در 10 ‌ماهه گذشته از سال خبر داد و اعلام كرد اين ميزان معادل 200 ‌هزار شغل بيش از اهداف برنامه است.

براساس مصوبه شوراي‌عالي اشتغال تا پايان امسال ايجاد يك ميليون و 300 هزار فرصت شغلي هدف‌گذاري شده كه بين كليه استان‌ها، براساس ظرفيت‌ها و مزيت‌هاي نسبي تقسيم شده است.

اين هدف‌گذاري در حالي صورت گرفته بود كه آمارهاي اعلام شده حاكي از افزايش نرخ بيكاري در ماه‌هاي آغازين سال بود، اما وزير كار با اعلام اين آمار معتقد است نرخ بيكاري در فصول تابستان و پاييز كاهش يافته است.

براساس آمار منتشره از سوي مركز آمار ايران نرخ بيكاري در بهار 89 به نرخ 6/14 درصد رسيد كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل يعني بهار 88 به ميزان 5‌/‌3 درصد افزايش نشان داد. اگرچه در آن زمان وزير كار امور اجتماعي اعلام كرد اگر از من بپرسند كه نرخ بيكاري در بهار 89 چقدر است به همين آمار ارائه شده از سوي مركز آمار استناد خواهم كرد، ولي وي در ادامه گفت: با وجود اين به نظر مي‌رسد اين آمار با واقعيات جامعه همخواني ندارد و درصدي از خطا در آن ديده مي‌شود.

شيخ‌الاسلامي معتقد بود: افزايش 5/3 درصدي بيكاري يعني اين كه از سال قبل تا به حال بايد دست‌كم يك ميليون نفر به افراد بيكار كشور اضافه شده باشند و آثار آن هم در مقرري‌بگيران بيكاري تامين اجتماعي ديده شود، اما اين در حالي است كه تنها 20 هزار نفر به مقرري‌بگيران بيكاري اضافه ‌شده و به همين دليل بين آمار ارائه شده از سوي مركز آمار با واقعيات موجود تفاوت وجود دارد.‌

وزير كار همچنين گفته بود: يا آمار سال قبل پايين اندازه‌گيري شده است يا آمار سال جاري دچار اشكال است؛ چرا كه نمي‌شود يك ميليون نفر به جمعيت بيكار اضافه شده باشد، اما در همان حال تنها 20 هزار نفر به مقرري‌بگيران بيكاري اضافه شود‌.

وي افزود: اگر مثلا 800 هزار‌، 500 هزار يا حتي 200 هزار نفر هم به مقرري‌بگيران بيكاري اضافه شده بود‌، باز هم آمار ارائه شده مورد قبول بود‌. شيخ‌الاسلامي ‌با وجود اين تاكيد كرد آمار ارائه شده از سوي مركز آمار مورد تاييد وزارت كار هم هست؛ چرا كه طبق قانون، مركز آمار مسوول اعلام نرخ بيكاري است.

حالا 2 فصل تابستان و پاييز را پشت‌سر گذاشتيم و هنوز هيچ گونه آمار رسمي از سوي مركز آمار ايران از نرخ بيكاري و اشتغال ايجاد شده اعلام نشده است، اما وزير كار اعلام مي‌كند يك ميليون و 300 هزار شغل ايجاد شده و نرخ بيكاري در فصل تابستان و پاييز كاهش يافته است.

به گفته شيخ‌الاسلامي به نظر مي‌رسد عملكرد مديران دولتي براي كاهش نرخ بيكاري مثبت بوده و در صورت تداوم اين روند، نرخ بيكاري در پايان برنامه پنجم به 7 درصد كاهش خواهد يافت. اما از سوي ديگر، برخي كارشناسان اين آمار را دقيق نمي‌دانند و معتقدند سرمايه‌گذاري‌هاي انجام‌شده به قدري نبوده كه بتواند چنين آماري را محقق كند.

بهمن آرمان، كارشناس اقتصادي در اين باره به «جام‌جم» مي‌گويد: وزارت كار در حالي اين آمار را اعلام مي‌كند كه هيچ گونه مصداقي براي آن نمي‌آورد و مشاهدات فيزيكي بخش اقتصادي ايران چنين مطلبي را تاييد نمي‌كند زيرا توليد كشور به دليل واردات و ثابت نگه داشتن نرخ ارز در شرايط ايده‌آل نيست.‌از طرف ديگر، دولت رسما اعلام كرده تاكنون از محل حساب ذخيره ارزي وامي به بخش خصوصي براي سرمايه‌گذاري پرداخت نشده است و دليل آن را هم عدم‌ابلاغ آيين‌نامه صندوق توسعه ملي به دولت مي‌داند.

جعفر قادري: ‌ دقيق بودن آمار ايجاد يك ميليون و 300 هزار شغل در طول 10 ماه امسال بعيد به نظر مي‌رسد، اما بايد منتظر اعلام مراجع رسمي ازجمله مركز آمار ايران و بانك مركزي‌ باشيم

آرمان اظهار مي‌كند: بر پايه اصول اوليه علم اقتصاد رشد توليد، رشد اقتصادي و كاهش نرخ بيكاري بدون سرمايه‌گذاري امكان‌پذير نيست و با توجه به اين‌كه نشانه‌اي از سرمايه‌گذاري‌هاي جديد در كشور مشاهده نمي‌شود كسي اعتماد به آمارهاي اعلام شده در رابطه با ايجاد اشتغال نمي‌كند.

اين اقتصاددان در پاسخ به اين سوال كه آيا ايجاد مشاغل خانگي مي‌تواند دليل افزايش رقم اشتغال ايجاد شده باشد، مي‌گويد: اين كه اين طرح تا چه حد در سطح ملي موفق بوده مشخص نيست و نمي‌تواند سهم زيادي در اشتغال ايجاد‌شده داشته باشد.

از سوي ديگر جعفر قادري، عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس نيز به «جام‌جم» مي‌گويد: دقيق بودن آمار ايجاد يك ميليون و 300 هزار شغل در طول 10 ماه امسال بعيد به نظر مي‌رسد، اما بايد منتظر اعلام مراجع رسمي ازجمله مركز آمار ايران و بانك مركزي باشيم.

وي مي‌گويد: با توجه به ركود اقتصادي در داخل و تاثير بحران‌هاي بين‌المللي به نظر مي‌رسد فرصت‌هاي شغلي‌اي كه ايجاد مي‌شود متناسب با افزايش متقاضيان كار نيست و اين مسائل باعث افزايش نرخ بيكاري مي‌شود، اما آنچه بايد از سوي برنامه‌ريزان و دستگاه‌هاي اجرايي مورد توجه قرار گيرد ايجاد فرصت‌هاي شغلي پايدار است.

بايد به سمتي برويم كه سرمايه‌گذاري‌ها در بخش واقعي اقتصاد مثلا در بخش كشاورزي صورت گيرد و فرصت‌هاي شغلي پايدار ايجاد شود و دنبال مشاغلي نباشيم كه افراد پس از مدتي از گردونه شاغلان خارج و دوباره به عنوان جوياي كار جزو بيكاران قرار گيرند.

قادري مي‌گويد: اگر مي‌خواهيم آمار قابل استنادي ارائه دهيم بايد به گونه‌اي عمل كنيم كه براي مردم قابل پذيرش و هضم باشد.

به دنبال انتشار آمار رسمي نرخ بيكاري كه از جهش آن به 6‌/‌14 درصد حكايت داشت 2 فرضيه مهم براي آن مطرح شد كه فرضيه اول به وضعيت ركود‌ حاكم بر اقتصاد مربوط مي‌شود كه خود را در كاهش شديد رشد اقتصادي نمايان كرده و فرضيه دوم به ورود موج جديد جمعيت فعال به بازار كار ناشي از شوك جمعيتي دهه 60 مربوط مي‌شود.

هر چند به گفته مسوولان وزارت كار علاوه بر ايجاد فرصت‌هاي شغلي جديد، اعطاي تسهيلات براي اتمام طرح‌هاي نيمه تمام‌، تامين سرمايه در گردش براي بنگاه‌هاي توليدي‌، اعطاي تسهيلات به بنگاه‌هاي زودبازده و ظرفيت‌سازي و شناسايي فرصت‌ها در بازاركار از ديگر اقداماتي است كه وزارت كار و امور اجتماعي براي ايجاد اشتغال در دستوركار قرار داده است، اما با اين وجود به نظر مي‌رسد ميزان سرمايه‌گذاري‌ها و رشد اقتصادي در حدي نبوده كه بتواند جوابگوي نياز بازاركار باشد.

آنچه مسلم است وزارت كار و امور اجتماعي، حسب شرح وظايف دبيري شوراي عالي اشتغال و همچنين كارگروه‌هاي اشتغال و سرمايه‌گذاري استان‌ها، وظيفه هماهنگي و رصد اشتغال ايجاد شده را برحسب سازوكارهاي مشخص به عهده دارد، اما در ايجاد هرگونه فرصت شغلي تمامي دستگاه‌هاي اجرايي در سطوح مختلف از دهستان تا مركز استان مسووليت و نقش دارند، اما نبايد فراموش كرد استانداردها و چارچوب‌هايي كه براي تعريف فرصت‌هاي شغلي تعريف مي‌شود به گونه‌اي باشد كه آمار را قابل استناد كند.

سيما رادمنش / گروه اقتصاد




ايرباس كماكان جلوتر از بوئينگ
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 14
نویسنده : مولوی
کنسرسيوم اروپايي ايرباس اعلام کرده است که سال گذشته همچنان عنوان بزرگ ترين کارخانه هواپيماسازي جهان را حفظ کرده و از رقيب آمريکايي خود، شرکت هواپيماسازي بوئينگ جلوتر بوده است.

ايرباس اعلام كرد: در سال 2010 بيش از 500 فروندهواپيماي مسافربري تحويل داده و 574 فروند سفارش گرفته است.

مقامات ايرباس اعلام كردند: در ماه دسامبر گذشته سفارش ساخت هواپيما توسط اين کنسرسيوم افزايش قابل ملاحظه اي داشته است.

در همين مدت، کارخانه هواپيماسازي بوئينگ 530  فروند سفارش گرفته و 462 فروند هواپيماي مسافربري تحويل داده است.

جان ليهي، مدير فروش ايرباس گفت: به دليل رونق اقتصادي کشورهاي آسيايي و نيز سفرهاي هوايي ارزان قيمت، صنعت هواپيماسازي يک بار ديگر رشد فزاينده اي پيدا کرده است.

بي بي سي




کاهش قيمت سکه و دلار در بازار
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
صرافان و فعالان بازار سکه و طلا قيمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادي طرح قديم را امروز يکشنبه 400 هزار تومان و هر دلار به نرخ آزاد را 1078 تومان اعلام کردند.

به گزارش مهر، قيمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادي طرح قديم امروز يکشنبه در بازار 400 هزار تومان، طرح جديد 355 هزار تومان، نيم سکه 178 هزار و 500 تومان و ربع سکه 90 هزار تومان اعلام شد.

اين در حالي است که قيمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادي طرح قديم ديروز در بازار 405 هزار تومان، سکه طرح جديد 357 هزار تومان، نيم سکه 179 هزار تومان و ربع سکه 90 هزار تومان بود.

قيمت هر گرم طلاي زرد 18 عيار نيز امروز در بازار 35 هزار و 500 تومان و هر اونس طلا در بازارهاي جهاني 1342دلار است.

همچنين صرافان بازار تهران قيمت فروش هر دلار را امروز يكشنبه به نرخ آزاد 1078 و هر يورو را 1364 تومان اعلام کردند که با کاهش قيمت نسبت به ديروز مواجه شدند.




جدول 21 نکته مهم اولين کنکور دکتري
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
21 آمار مهم آزمون نيمه متمرکز دکتري سال 91-90 شامل زمان‌هاي مهم آزمون، شرايط ثبت نام و برخي ويژگي‌هاي اولين کنکور سراسري دکتري در قالب يک جدول منتشر شد.

به گزارش مهر، اولين آزمون نيمه متمرکز دکتري 91-90، امسال با برنامه ريزي وزارت علوم و سازمان سنجش تدارک ديده شده است که جدول 20 نکته مهم اين آزمون مانند يک تقويم آزمون مي‌تواند پيش روي داوطلبان اين آزمون قرار گيرد. 

20 نکته مهم درباره آزمون نيمه متمرکز دکتري

رديف سوال جواب 
1 تاريخ آغاز ثبت نام آزمون 3 بهمن ماه
2

تاريخ پايان ثبت نام آزمون

10 بهمن ماه
3 تعداد گروههاي آزمايشي آزمون 9 گروه آزمايشي
4

چگونگي دريافت دفترچه راهنما و کارت اعتباري ثبت نام آزمون

مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org
5 تعداد رشته هايي که هر داوطلب مي تواند متقاضي آن براي شرکت در آزمون شود يک رشته
6

فرصت ويرايش اطلاعات ثبت نامي آزمون

فرصتي در نظر گرفته نشده است
7

زمان انتشار اطلاعيه توزيع کارت آزمون

 16 اسفند ماه 89
8

زمان توزيع کارت آزمون

22 و 23 فروردين ماه 90
9

زمان برگزاري آزمون

 25 فروردين ماه 90
10

تعداد سوالات هر درس آزمون

مشخص نيست
11

نوع سوالات آزمون

کوتاه جواب
12

نحوه دسترسي به منابع آزمون

مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org
13 سهم آزمون کتبي سازمان سنجش در محاسبه امتياز داوطلب در اين آزمون  80 درصد
14

سهم سوابق تحصيلي در محاسبه امتياز داوطلب در اين آزمون

20 درصد
15

ميزان و نحوه تأثير سوابق تحصيلي در آزمون

مجموع معدل‌هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد داوطلب دکتري به ميزان 20 درصد
16

تعداد دانشگاههاي مجري پذيرش دانشجوي دکتري 91- 90 

86 دانشگاه
17 ظرفيت پذيرش در دوره دکتري سال تحصيلي 91-90  5 هزار و 600 نفر
18

ميزان سهميه رزمندگان در آزمون

سهميه 20 درصدي
19

شيوه تصحيح پاسخنامه هاي آزمون 

 ماشيني
20 پاسخ به سوالات زبان آزمون سراسري دکتري حتي در صورت داشتن نمره هاي بالاي تافل و ...  پاسخ به سوالات زبان اجباري است
21 زمان معرفي داوطلبان چند برابر ظرفيت به دانشگاهها ارديبهشت 90

بازدید : 9
نویسنده : مولوی
بانکها در حالي وعده پرداخت سود به يارانه‌هاي نقدي مردم را مطرح کرده بودند که هم اکنون شروطي را براي آن تعيين مي‌کنند، در همين حال برخي از بانکها نيز اخيرا کارمزدهاي خود را خودسرانه افزايش داده‌اند.

به گزارش مهر، در اجراي طرح هدفمندي يارانه ها به عنوان مهمترين طرح اقتصادي دولت، بانکها نقش مهمي را بر عهده داشتند، به طوري که در زمان افتتاح حسابهاي يارانه هاي نقدي هر يک برنامه هاي مختلفي را براي مردم اعلام کردند.

علاوه بر اين امر هر يک از بانکها نحوه سوددهي به حساب يارانه هاي نقدي را اعلام کردند، اين در حالي است که به نظر مي رسد برخي از بانکها پرداخت سود به حساب يارانه هاي نقدي را به نحوي که پيش از افتتاح حساب اعلام شده بود، اجرايي نمي‌کنند.

همچنين برخي بانکها عنوان مي کنند که سودي به حسابهاي کارتي يارانه هاي نقدي تعلق نمي گيرد و يا اينکه با شيوه هايي مطرح مي کنند که حسابهاي افتتاح شده بدون سود است.

در اين زمينه محمود بهمني رئيس کل بانک مرکزي گفت: پرداخت سود به حساب يارانه هاي نقدي بستگي به حسابي که افراد در بانک افتتاح کرده اند، دارد و افرادي که حساب يارانه هاي نقدي آنها پس انداز، جاري و يا قرض الحسنه است نمي توانند از سود يارانه هاي نقدي بهره مند باشند.

مسئولان بانکي مطرح مي کنند که مردم براي اينکه سود نقدي به حسابهاي يارانه هاي آنها تعلق گيرد، بايد حسابهاي بلندمدت داشته باشند، زيرا مبالغ حسابهاي کوتاه مدت و جاري دائما در حال تغيير و کم و زياد شدن است.

اقدامات خودسرانه بانکها

در عين حال برخي از بانکها پس از اجراي طرح يارانه هاي نقدي نرخ خدمات خود را در بخشهاي مختلف افزايش داده اند که البته اين امر بايد با اجازه بانک مرکزي صورت گيرد، اما گويا اين اقدام جديد بانکها خودسرانه بوده است.

بانکها که بخش عمده اي از اجراي هدفمندي يارانه ها بر عهده آنها گذاشته شده است، با وجود اينکه توانستند با مديريت صحيح و برنامه ريزيهاي قبلي آرامش را در نظام بانکي با اجراي اين طرح حکمفرما کنند اما اخيرا نسبت به تغييرات قيمتي و کارمزدهاي خود در بخشهاي مختلف اقدام کرده اند.

اين در حالي است که پيش از اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها جلسات متعددي با حضور مسئولان بانکها و بانک مرکزي در اين راستا تشکيل شده بود و بر مواردي که بانکها بايد آنها را اجرايي نمايند، تاکيد شده بود.

در عين حال برخي از بانکها اخيرا کارمزدهاي خود را مثلا در بخش خريد کارتهاي هديه افزايش داده اند.

محمودرضا خاوري رئيس شوراي عالي هماهنگي مديران عامل بانکهاي دولتي در مورد پرداخت سود به يارانه هاي نقدي توسط بانکها گفت: اگر يارانه هاي نقدي به حسابهاي سپرده واريز شود، قطعا سود به آنها پرداخت مي شود.

سپرده هاي يارانه هاي نقدي معمولا کوتاه مدت است

وي با بيان اينکه سپرده هاي يارانه هاي نقدي معمولا سپرده هاي کوتاه مدت تلقي مي شوند، افزود: مبالغ اين سپرده ها معمولا در نوسان است، زيرا برداشت و کم و زياد مي شود و بر اساس نرخ سود سپرده هاي کوتاه مدت محاسبه و تسويه حساب مي گردد.

خاوري اضافه کرد: افرادي که مبالغ يارانه هاي نقدي خود را در حساب جاري نگهداري نمايند و حساب جاري خود را معرفي کنند، سودي به آنها تعلق نمي گيرد، همچنين افرادي که حساب قرض الحسنه خود را معرفي کرده باشند، سودي دريافت نخواهند کرد.

رئيس شوراي عالي هماهنگي مديران عامل بانکهاي دولتي با بيان اينکه اينگونه حسابها از سود سپرده هاي بلندمدت بهره مند نمي شوند، دليل آن را در نوسان بودن مبالغ دانست.

وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينکه آيا هزينه ها و نرخ کارمزدهاي بانکي با اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها افزايش يافته است؟ گفت: با وجود اينکه مصرف کنندگان بايد هزينه ها را متقبل شوند، اما هنوز افزايشي در اين زمينه نداشته ايم.

خاوري خاطرنشان کرد: در اين زمينه بانکها با سياستهاي دولت و بانک مرکزي هماهنگ هستند و بر اساس آن عمل مي کنند.




كلاهبرداري از شركت هاي مواد غذايي
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 5
نویسنده : مولوی
فردي كه با جعل عنوان سردار يكي از ارگان‌هاي نظامي از فروشندگان و شركت‌هاي موادغذايي كلاهبرداري مي كرد ، توسط ماموران پليس آگاهي تهران بزرگ دستگير شد.

به گزارش ايسنا ، با مراجعه تعدادي از مالباختگان در شهريور ماه سال‌ جاري به شعبه نهم بازپرسي دادسراي ناحيه 14 تهران، پرونده‌اي با موضوع کلاهبرداري در پوشش خريد و فروش مواد‌ غذايي تشکيل شد و به دستور قربان پور ، بازپرس شعبه نهم دادسراي ناحيه 14 تهران اين پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان اداره چهاردم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

در روند رسيدگي به اين پرونده با مراجعه تعداد زيادي از توزيع‌کنندگان و نمايندگان حقوقي شرکت‌هاي معتبر در زمينه تهيه و توزيع موادغذايي به اداره چهاردهم مبارزه با کلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ، آنان در اظهارات ‌شان عنوان كردند كه شخصي به هويت عباس عباس‌زاده که خود را «سردار يكي از ارگان‌هاي نظامي» و «مسئول خريد اقلام مورد نياز يكي ارگان‌هاي نظامي» معرفي کرده در پوشش شرکتي تحت عنوان «دريان پخش» واقع در اتوبان افسريه اقدام به کلاهبرداري از آنان کرده و پس از تحويل گرفتن اقلام مختلف موادغذايي اقدام پول اقلام را در قالب چك پرداخت مي‌كرده است اما پس از سررسيد چک‌ها تمامي آنها بلامحل اعلام و شرکت نيز در اين زمان تخليه شده بود.

مالباختگان در اظهارات خود به کارآگاهان عنوان كردند كه از طريق آگهي‌هاي تبليغاتي روزنامه‌هاي مختلف با اين شرکت خريدار موادغذايي آشنا شديم و پس از تماس تلفني و گرفتن آدرس شرکت به دفتر آن مراجعه کرديم و کارکنان و رئيس دفتر شرکت عنوان کردند كه براي ملاقات با مديرعامل شرکت بايد وقت قبلي داشته باشيم در نتيجه پس از گذاشتن قرار ملاقات با مديرعامل شركت به نام «عباس» آشنا شديم و در اين جلسه « عباس» خود را سردار يكي از ارگان‌هاي نظامي و وابسته و مسئول خريد اقلام مورد يكي از ارگان‌هاي نظامي معرفي کرد. ما که فريب اين ظاهرسازي‌ها و چهره موجه مديرعامل شرکت را خورده بوديم پذيرفتيم تا در قبال معامله با شرکت دريان پخش چک تحويل بگيريم اما در زمان سر رسيد و با مراجعه به شعبات بانکي متوجه شديم که تمامي چک‌ها بلامحل بوده و مديرعامل شرکت متواري شده است.

کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ در ادامه تحقيقات پليسي با شناسايي «عباس» اطلاع پيدا کردند که او اعتياد شديدي به مصرف موادمخدر داشته و براي تهيه هزينه مواد مصرفي خود حاضر شده تا اسناد و مدارک شناسايي خود را به فروش برساند و متهم تحت تعقيب کارآگاهان نيز با پرداخت مبلغي به مالک واقعي اسناد و مدارک شناسايي، اين مدارک را خريداري و از آن زمان به بعد خود را تحت عنوان «سردار عباس» معرفي کرده است و در بسياري از موارد که مديرعامل شرکت قصد خروج از شرکت را داشته با طرح اين عنوان که جلسه مهمي با حضور فرماندهان ارشد نظامي کشور دارد از آنان مي‌خواست تا قرار ملاقاتي با مراجعه‌کنندگان به شرکت تنظيم نشود يا قرارهاي ملاقاتش را کنسل مي‌كرد.

در شرايطي که متهم تحت تعقيب کارآگاهان قرار داشت، هيچ‌گونه نشاني مشخص از خود به جاي نگذاشته بود تا اين كه سرانجام با تحقيقات پليسي کارآگاهان اولين مخفيگاه متهم را در مهرشهر کرج مورد شناسايي قرار دادند اما در زمان مراجعه مشخص شد که متهم بدون آن که اقدام به تخليه اين محل كند، به بهانه مسافرت از اين محل متواري شده است.

با پيگيري‌هاي انجام شده و بهره‌گيري از اطلاعات بدست آمده کارآگاهان دو مخفيگاه متعلق به متهم را در شهرهاي بابل، نوشهر و شهرک قدس تهران شناسايي كردند.

با شناسايي اين سه مخفيگاه مراقبت شبانه‌روزي از آنها در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و سرانجام در ساعت 1 بامداد 27دي ‌ماه امسال متهم پس از ورود به مخفيگاهش در شهرک قدس تهران دستگير و در بازرسي از مخفيگاه نيز اسناد و مدارک مالکيت متعلق به تعدادي خودرو، ملک و... به همراه تجهيزات پليسي از قبيل گاز اشک‌آور، دستبند و... کشف شده است .

سرهنگ کارآگاه فريدون رهبريان ، معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه‌اي پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: با دستگيري متهم هويت واقعي وي به نام «محسن حسيني ثابت» 39 ساله مورد شناسايي قرار گرفت و در ادامه تحقيقات مشخص شد که اين متهم در سال 1383 در خيابان حبيب‌اللهي با جعل هويت آقاي «منزوي» و در پوشش خريد و فروش موادغذايي اقدام به کلاهبرداري کرده و از آن زمان متواري بوده است.

وي گفت: متهم با تأسيس شرکت جعلي ديگري به نام «نيکان البرز»، در خيابان ستارخان، قصد داشت تا اقدامات کلاهبردارانه خود را بار ديگر آغاز كند که توسط کارآگاهان اداره چهاردهم دستگير شده است.

سرهنگ رهبريان با اعلام اينكه ميزان كلاهبرداري اين متهم داراي ارزش 7 ميليارد توماني است از شناسايي تعداد از مالباختگان خبر داد ، افزود: با توجه به اقدامات کلاهبردارانه متهم و احتمال افزايش تعداد مالباختگان دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم صادر شده است.

معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه‌اي پليس آگاهي تهران بزرگ از کليه مالباختگان و شکاتي که موفق به شناسايي متهم شده‌اند دعوت كرد تا براي طرح يا پيگيري شکايات خود به اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه كنند.

سرهنگ رهبريان از شهرونداني که از ديگر اقدامات مجرمانه متهم اطلاعاتي در اختيار دارند خواست كه اطلاعات خود را از طريق شماره تماس‌هاي 51055431 و 51055514 تماس و اطلاعات خود را در اختيار کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند. 




قلعه باستاني منوجان به مرمت نياز دارد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
يک باستان شناس کرماني با اشاره به قدمت قلعه تاريخي منوجان گفت: اين قلعه تاريخي نياز به مرمت و بازسازي دارد.

نادر عليدادي سليماني در گفتگو با مهر اظهارداشت: قلعه منوجان يکي از قلعه هاي تاريخي استان کرمان محسوب مي شود که در اين شهر واقع شده است.

وي تصريح کرد: قدمت اين قلعه به اوايل دوران اسلامي مربوط مي شود و مطالعه بر روي اين قلعه مي تواند اطلاعات مفيدي در راستاي بررسي گذشته اين قلعه در دسترس محققان قرار دهد.

وي ادامه داد: با توجه به شرايط قلعه لزوم مرمت و بازسازي اين بناي کهن احساس مي شود که اميدواريم در آينده اعتبارات لازم در اين خصوص تخصيص يابد.

سليماني افزود: اين بناي تاريخي با توجه به قرار گرفتن در شهر منوجان مي تواند موجب رونق گردشگري در اين شهرستان محروم نيز شود.

اين باستانشناس کرماني ادامه داد: طرح مطالعه و مرمت اين قلعه در دستور کار قرار گرفته است.

وي با اشاره به کشف قطعات سفال در اين قلعه گفت: اين بناي باستاني اطلاعات دقيقي درخصوص ده هاي اوليه اسلامي در اختيار محققان قرار مي دهد.




مجوز فعاليت بانک گردشگري صادر شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران مجوز بانک گردشگري را صادر کرد.در نخستين جلسه هيئت مديره بانک گردشگري، مهدي جهانگيري به عنوان رئيس هيئت مديره و منوچهر زماني فريز هندي به عنوان مدير عامل بانک گردشگري انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاري مهر، در بخشي از نامه محمود بهمني رئيس کل بانک مرکزي آمده است: با فعاليت بانک گردشگري در چارچوب قانون پولي و بانکي کشور، قانون عمليات بانکي بدون ربا، مصوبات شوراي پول و اعتبار، بخشنامه ها و دستورالعمل هاي بانک مرکزي و ساير مقررات ذيربط موافقت به عمل مي آيد.

رئيس کل بانک مرکزي افزوده است: کمک به ايجاد فضاي رقابتي سالم، تشويق پس انداز و سرمايه گذاري، حفظ حقوق سپرده گذاران، ايجاد زمينه رشد و توسعه اقتصادي و رعايت ضوابط و مقررات ذيربط از اهم مواردي است که انتظار مي رود توسط مديران آن بانک مورد توجه قرار گيرد.




ليگ برتر از11بهمن پيگيري مي‌شود
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
رئيس سازمان ليگ برتر با بيان اينکه تغييري در برنامه مسابقات ليگ ايجاد نخواهد شد از پيگيري دور برگشت مسابقات از 11 بهمن خبر داد.

عزيزالله محمدي در گفتگو با مهر ضمن بيان اين مطلب افزود: با وجود حذف تيم ملي از مسابقات جام ملت‌هاي آسيا و بازگشت زودهنگام تيم ملي به کشور تغييري در برنامه مسابقات ليگ ايجاد نخواهد شد و دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر طبق برنامه قبلي از 11 بهمن پيگيري خواهد شد ، ضمن اينکه ديدارهاي معوقه ليگ نيز در موعد مقرر برگزار مي شود.

وي تصريح کرد: هرچند براي برگزاري مسابقات با محدوديت زماني روبه‌رو هستيم ولي تصميمي بر اينکه بازي‌هاي دور برگشت را سريع‌تر برگزار کنيم، نداريم.

رئيس سازمان ليگ برتر همچنين از ارسال فهرست بازيکنان چهار نماينده کشورمان در ليگ قهرمانان آسيا به AFC خبر داد و اظهار داشت: فهرست بازيکنان، کادر فني و سرپرستي چهار تيم ذوب آهن، سپاهان، استقلال و پرسپوليس در مهلت تعيين شده به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال شد و نگراني از اين بابت وجود ندارد.

محمدي با اشاره به سرپرستي حسين عسگري در کميته داوران اظهار داشت: ايشان از داوران پيشکسوت و خوشنام فوتبال ايران است که شناخت خوبي از وضعيت داوري فوتبال کشور دارد. اميدوارم با بکارگيري تدابير لازم از تنش‌هاي اخير داوري فوتبال کشور کاسته شود و در دور برگشت مسابقات ليگ که رقابت‌ها حساسيت بيشتري خواهد داشت، شاهد قضاوت‌هاي بهتري از داوران فوتبال کشورمان باشيم.




142 هزار خانوار روستايي همدان در انتظار بيمه
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
در حالي كه بيش از پنج سال از زمان تصويب طرح بيمه روستاييان مي‌گذرد تنها 29 هزار نفر از روستاييان استان همدان بيمه شده‌اند.

به گزارش مهر در همدان، چهارم دي ماه سال 83 آئين نامه بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير بنا به پيشنهاد وزارت رفاه و تامين اجتماعي و به استناد تبصره (2) ماده (3) و بند (د) ماده (3) قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي در هئيت وزيران پيشنهاد و در دوازدهم تيرماه 84 به تصويب رسيد و مقرر شد تا تمامي روستاييان تحت پوشش بيمه قرار بگيرند.

بررسي آمار ارائه شده از سوي مسوولان دست‌اندكار استان همدان مويد اين واقعيت است كه گاه طولاني شدن زمان اجراي يك مصوبه اميد‌ها به نااميدي تبديل مي‌كند و شايد اجرايي شدن نهايي آن را با ابهام روبرو كند.

هرچند كه عدم استقبال روستاييان به دليل ناتواني در پرداخت حق بيمه از تحت پوشش قرار گرفتن در بيمه اجتماعي در كندي اجراي اين طرح تاثيرگذار بوده اما بايد گفت در صورتي كه شاهد اقدام جدي براي تسريع در اجراي اين طرح بوديم و همچنين اطلاع‌رساني لازم براي آگاهي روستاييان از تسهيلات تحت پوشش قرار گرفتن اين بيمه صورت مي‌گرفت به طور حتم تعداد بيمه شدگان بيشتر مي‌شدند.

سرپرست صندوق بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير همدان در اين خصوص با اعلام اين‌كه 29 هزار خانوار روستايي و عشايري همدان بيمه‌اند، گفت: بيمه شدن روستاييان به كندي پيش مي‌رود.

يوسف باقري كه در كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي همدان به ارائه آمار پرداخت، اظهار داشت: در استان همدان، 171 هزار و 854 خانوار روستايي و عشاير وجود دارد كه 104 هزار و 892 خانوار مشمول بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير هستند.

وي با بيان اين‌كه بيمه اجتماعي داراي مزاياي بازنشستگي، از كار افتادگي و بازماندگان است، افزود: از كل بيمه‌شدگان روستايي و عشاير تاكنون براي 23 هزار و 626 خانوار كارت شناسايي صادر شده است.

سرپرست صندوق بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير استان همدان گفت: همچنين در سطح شهرستان همدان 28 هزار و 875 خانوار روستايي و عشاير وجود دارد كه 17 هزار و 625 خانوار مشمول بيمه هستند و تاكنون نيز چها هزار و 199 خانوار بيمه شده‌اند.

باقري گفت: تاكنون سه هزار و 350 كارت شناسايي براي بيمه‌شدگان روستايي و عشاير شهرستان همدان صادر شده است.

وي با بيان اين‌كه 72 دهستان در همدان وجود دارد، افزود: 88 كارگزاري بيمه در اين دهستان‌ها فعاليت دارند و بيش از 45 ميليون تومان حق‌الزحمه براي كارگزاران تعلق گرفته است.

اطلاع رساني نامناسب بيمه روستاييان را با مشكل همراه كرد

سرپرست صندوق بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير استان همدان با بيان اين‌كه به مقوله بيمه روستاييان و عشاير مي‌توان با دو ديدگاه بيمه‌اي و حمايتي نگريست، خاطرنشان كرد: اجراي طرح بيمه روستايي و عشايري در راستاي كاهش و برطرف كردن محروميت‌ها است و مهم‌ترين عامل در عدم پوشش كامل روستاييان در بيمه عدم اطلاع‌رساني مناسب است.

با اين وجود نكته مهمي كه از آن به عنوان دليلي بر عدم استقبال روستاييان از اين طرح ياد مي‌شود، نه به نواقص و كمبودها و نه به تفاوت نحوه ارائه خدمات بر مي‌گردد بلكه آنچه دليلي بر استقبال نكردن روستاييان از اين طرح عنوان شده، اختياري بودن اين نوع بيمه است.

پر واضح است تا زماني كه هيچ اجباري براي پوشش بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير وجود نداشته باشد و اين نوع بيمه شدن اختياري باشد، قطعا تنها روستايياني كه ضرورت برخورداري از اين نوع بيمه را احساس كنند به سراغ آن خواهند رفت.

از طرف ديگر بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير صرفا به حمايتهاي اجتماعي از بيمه شدگان از ايام پيري و كهولت سن، از كارافتادگي و حتي مستمري پس از فوت به همسر و فرزندان را شامل مي‌شود كه از اين رو بسيار به نفع بيمه شدگاني است كه تحت پوشش هيچ نهاد حمايتي نيستند.

نا گفته پيداست طرح بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير درحالي پنجمين سال اجراي خود را پشت سر مي‌گذارد كه در اين مدت تنها 29 هزار خانوار روستايي در استان همدان به آن پيوسته اند و در اين ميان ادامه اجراي طرح مذكور و سرنوشت ديگر خانوار‌هاي روستايي باقيمانده فاقد بيمه در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.




بازدید : 10
نویسنده : مولوی
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد 10 ميليارد ريال به مدارس متوسطه سراسر كشور براي كمك به برگزاري كلاس هاي كنكور اختصاص يافت.

ابراهيم سحرخيز در گفتگو با ايرنا درباره سهميه هر استان از بودجه اختصاص يافته گفت: بطور ميانگين 300 ميليون ريال براي تشكيل كلاس هاي كنكور به هر يك از استان هاي كشور اختصاص مي يابد.

وي در عين حال گفت: بودجه اختصاص داده شده براي برگزاري كلاس هاي كنكور در مدارس متوسطه استان هاي كشور كافي نيست.برگزاري اين كلاس ها براي همه دانش آموزان متوسطه سراسر كشور نيازمند حمايت هاي استاني است.

سحرخيز بدون اشاره به ميزان بودجه مورد نياز براي برگزاري كلاس هاي كنكور در دبيرستان ها گفت:برگزاري كلاس هاي كنكور در همه مدارس متوسطه كشور نيازمند بودجه كلان است.

معاون وزير آموزش و پرورش، دوره پيش دانشگاهي را در تعيين سرنوشت دانش آموزان با اهميت توصيف كرد و افزود:هدف از برگزاري كلاس هاي كنكور، مطالعه عميق كتاب هاي دوره پيش دانشگاهي و حمايت از دانش آموزان متوسطه مناطق محروم و كم برخوردار است.

سحرخيز گفت: بودجه اختصاص داده شده براي تشكيل كلاس هاي كنكور در دبيرستان ناچيز است و در اين زمينه بايد استانداران به كمك آموزش و پرورش بشتابند.




هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي خرداد 90
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي كشور ، پس از شش سال وقفه در هفته اول خردادماه 1390 به ميزباني دانشگاه شهيد بهشتي برگزار مي شود.

به گزارش ايرنا، مديركل امور فرهنگي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري روز يكشنبه با اعلام اين خبر در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: جشنواره ششم، حدود شش سال قبل به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برپا شد و تدارك براي برگزاري جشنواره هفتم از ماه ها قبل در وزارت علوم، آغاز شده است.

جليل دارا درمورد تفاوت هاي جشنواره هفتم نشريات دانشجويي نسبت به دوره هاي قبل گفت‌: بخش هاي رقابتي جشنواره هفتم به ويژه در حوزه علمي، افزايش يافته به طوريكه در دوره گذشته ، تنها يك بخش علمي وجود داشت كه در دوره پيش رو، نشريات علمي دانشجويي در پنج حوزه علوم انساني، علوم پايه، علوم تجربي، فني و مهندسي و هنر به رقابت با يكديگر خواهند پرداخت.

وي افزود: نشريات دانشجويي علاوه بر بخش علمي مي توانند در شش حوزه خبري صنفي، فرهنگي و اجتماعي، هنري و ادبي، عقيدتي و ديني، سياسي و طنز و كاريكاتور جشنواره هفتم شركت كنند.

«دارا» تاكيد كرد: علاوه بر نشريات، آثار دانشجويان به صورت شخصي نيز در 15 بخش همچون توليد خبر، گزارش، مصاحبه، سرمقاله، متن ادبي، طرح روي جلد، طنز و كاريكاتور و مقاله با موضوعات سياسي، فرهنگي، اجتماعي، صنفي، ادبي، هنري، عقيدتي و ديني، در جشنواره هفتم، پذيرفته شده و مورد ارزيابي قرار مي گيرد.

وي ، كرسي هاي آزاد انديشي و آزادي فكر و بيان و جنگ نرم را به عنوان دو موضوع اصلي بخش ويژه هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي معرفي كرد.

مديركل امور فرهنگي وزارت علوم، آمار نشريات دانشجويي فعال در دانشگاه هاي كشور را نزديك به پنج هزار عنوان ذكر كرد و گفت: حدود سه هزار و 200 نشريه دانشجويي در دانشگاه هاي وابسته به وزارت علوم، منتشر مي شوند و بقيه نشريات در دانشگاه هاي وابسته به وزارت بهداشت، واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي و ديگر موسسات آموزش عالي به چاپ مي رسند.

وي برگزاري جشنواره نشريات دانشجويي را فرصتي مناسب براي ارزيابي نشريات موجود، ايجاد فضاي هم انديشي و تعامل ميان دست اندركاران آنها و بررسي مشكلات اين نشريات ، توصيف كرد.

تاكيد وزارت علوم بر افزايش كيفيت و بومي گرايي در نشريات دانشجويي

«دارا» از دست اندركاران نشريات دانشجويي خواست تا نشريات خود را به سمت توليدي شدن، پيش ببرند چراكه از اين پس، نشرياتي كه بيشترين مطالب توليدي را داشته باشند در اولويت حمايت هاي وزارت علوم قرار خواهند گرفت.

وي از رتبه بندي نشريات دانشجويي در آينده نزديك خبر داد و گفت: با انجام رتبه بندي، يك رقابت هميشگي ميان نشريات ايجاد خواهد شد و حمايت وزارت علوم از نشريات دانشجويي در زمينه اختصاص بودجه، امكانات و بكارگيري نيروي انساني، براساس كيفيت توليدات آنها خواهد بود.

مديركل امور فرهنگي وزارت علوم همچنين به نشريات دانشجويي توصيه كرد در مسير بومي گرايي، گام بردارند و بيشتر به طرح مباحث مربوط به دانشگاه ها و مسائل دانشجويي منطقه خود، بپردازند.

«دارا» توجه ويژه به نشريات تخصصي علوم انساني را از رويكردهاي فرهنگي وزارت علوم برشمرد و تصريح كرد: براي ايجاد تحول در متون علوم انساني دانشگاهي، مي توان از خود دانشجويان و توليدات فكري آنها كه در قالب نشريه، متجلي مي شود، بهره گرفت.

مهلت ارسال آثار به هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي تا 20 اسفندماه امسال تعيين شده است.




صالحي عازم سوريه شد
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
علي اکبر صالحي سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان روز يکشنبه به منظور انجام يک ديدار رسمي از سوريه و گفتگو و تبادل نظر با مقامات اين کشور عازم دمشق شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، تبادل نظر در خصوص راههاي توسعه بيش از پيش مناسبات فيمابين ،‌افزايش همکاريهاي راهبردي تهران – دمشق و رايزني پيرامون آ‌خرين تحولات منطقه اي بويژه لبنان و مسائل مهم بين المللي از جمله محورهاي گفتگو در ديدارهاي دکتر صالحي با مقامات عاليرتبه سوريه خواهد بود.

ايران و سوريه به عنوان دو کشور دوست و نزديک درمنطقه اي مهم داراي مناسبات راهبردي در حوزه هاي سياسي ، اقتصادي و فرهنگي دو جانبه و همکاريهاي منطقه اي هستند.




بازدید : 13
نویسنده : مولوی
ويژه برنامه‌هاي حرم مطهر حضرت معصومه (س) به مناسبت فرارسيدن اربعين حسيني اعلام شد.

مدير تبليغات حرم حضرت معصومه (س) در گفتگو با مهر در قم، اظهارداشت: برنامه‌هاي ويژه اربعين حسيني از روز دو شنبه 4 مهرماه بعد از نماز مغرب و عشاء با سخنراني حجت الاسلام سيد حسين مومني در شبستان امام خميني (ره) حرم حضرت معصومه (س) آغاز مي‌شود.

وي ادامه داد: پس از سخنراني مداحان اهل بيت حاج اصغر زنجاني و علي مهدوي‌نژاد به ذکر مصيبت و مرثيه خواني خواهند پرداخت.

احمد شمس درادامه به برنامه‌هاي روز اربعين اشاره کرد و گفت: در روز اربعين از ساعت 9 صبح، قرائت زيارت اربعين در شبستان امام خميني (ره) برگزار مي‌شود و پس از آن مداح اهل بيت حاج جواد رسولي به ذکر مصيبت خواهد پرداخت و پس از آن حجت الاسلام دکتر رفيعي به ايراد سخنراني مي‌پردازد.

وي افزود: بعد از ظهر اربعين از ساعت 15 و 30 دقيقه حجت الاسلام ظهيري در شبستان امام خميني (ره) ايراد سخنراني خواهد داشت و بعد از نمازمغرب و عشا نيز دعاي توسل و مرثيه خواني مداح اهل بيت علي مهدوي‌نژاد برگزار مي‌شود و پس از آن حجت الاسلام رفيعي سخنراني خواهند کرد.

راهپيمايي مردم قم به سمت مسجد مقدس جمكران

همزمان با فرارسيدن اربعين حسيني راهپيمايي مردم سوگوار قم به سمت مسجد مقدس جمكران برگزار مي‌شود.

مدير روابط عمومي مسجد مقدس جمكران در قم با اشاره به برنامه‌هاي اين مسجد در اربعين حسيني اظهارداشت: برگزاري راهپيمايي از حرم حضرت معصومه(س) به سمت مسجد مقدس جمكران مطابق سالهاي گذشته در روز اربعين حسيني برگزار مي‌شود.

ابراهيم صدوقي افزود: اين راهپيمايي از ساعت ? بعد از ظهر با شركت انبوهي از عزاداران حسيني و همچنين خدام مسجد مقدس جمكران از مقابل حرم حضرت معصومه (س) ‏‏ آغاز و راهپيمايان ضمن عزاداري و سينه زني به سمت مسجد مقدس جمكران حركت خواهند كرد و در هنگام غروب نماز مغرب وعشاء را در اين مسجد اقامه مي‌كنند.

وي با اشاره به شركت ?? هزار نفري مردم در اين راهپيمايي گفت: اين راهپيمايي هر ساله با شركت خيل انبوهي از عزاداران و دوستداران اهل بيت برگزار مي‌شود كه شركت‌كنندگاني از ديگر شهر‌هاي كشور نيز درآن حضور دارند.

مدير روابط عمومي مسجد مقدس جمكران درباره ديگر برنامه‌هاي مسجد مقدس جمكران اظهار داشت: برگزاري دعاي توسل توسط مداح اهل بيت حاج مهدي مبيني‌پور و همچنين سخنراني حجت الاسلام والمسلمين بطحائي گلپايگاني از ديگر برنامه‌هاي مسجد مقدس جمكران در روز اربعين است.




ظروف پلاستيكي ،سرطانزا است
نوشته شده در یک شنبه 3 بهمن 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: استفاده از ظروف پلاستيكي مي تواند موجب ابتلا به بيماري هاي مختلفي مانند بي خوابي ، خستگي و حتي ابتلا به سرطان شود.

به گزارش ايرنا ، سيد رضا غلامي افزود: ظروف پلاستيكي از هرنوعي از فومي گرفته تا براق و سفيد ، تركيباتي دارد كه مضر بوده و مواد تشكيل دهنده اين ظروف در اثر درجه حرارت غذا و تماس با چربي و اسيد، جدا شده و داخل مواد غذايي مي شود و در صورت استفاده، خطرات فراواني را درپي دارد.

وي اضافه كرد: مضرات استفاده از ظروف پلاستيكي با افزايش زمان ماندن غذا در اين ظروف بيشتر شده و اسيد هاي مضري وارد غذا مي شود. استفاده از اين ظروف موجب ايجاد عوارضي مانند بي خوابي و بي حوصلگي شده و در نهايت با مصرف طولاني مدت اين ظروف، برخي تركيبات پرخطر آن از جمله مونومر (تركيبي شيميايي كه جزو مواد بسيار خطرناك در ايجاد سرطان است) وارد مواد غذايي شده و منجر به ابتلاي سرطان خواهد شد.

غلامي تصريح كرد: ابتلاي بيماري با مصرف ظروف پلاستيكي بستگي به سن، ظرفيت افراد و وجود بيماريهاي زمينه اي دارد و افرادي كه از قبل داراي زمينه ابتلا به سرطان هستند بيشتر در معرض ابتلا به بيماري قرار مي گيرند.

معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت گفت: استفاده از ظروف پلاستيكي به دليل وابستگي به تركيبات نفتي از نظر اقتصادي و همچنين به دليل تجزيه نشدن اين ظروف در طبيعت ، منع شده است.

غلامي با تاكيد بر استفاده از ظروف گياهي بجاي ظروف پلاستيكي، افزود: استفاده از ظروف گياهي به دليل طبيعي و تجزيه پذير بودن، توصيه مي شود چراكه مواد تشكيل دهنده اين ظروف، نشاسته و با بدن انسان سازگار است. به همين دليل استفاده از ظروف گياهي از سياست هاي كلان وزارت بهداشت اعلام شده است.