پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ايرماتوف بازي ايران را سوت مي‌زند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 11
نویسنده : مولوی
داور مسابقه افتتاحيه جام جهاني 2010، قضاوت بازي تيم هاي فوتبال ايران و عراق را برعهده خواهد داشت.

به گزارش ايسنا، روشن ايرماتوف داور ازبكستاني قضاوت اولين مسابقه تيم ملي فوتبال ايران در جام ملتهاي آسيا برابر تيم عراق را برعهده خواهد داشت.

ايرماتوف در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي بازي افتتاحيه و يكي از مسابقه‌هاي نيمه نهايي را هم سوت زد. او سه سال متوالي به عنوان بهترين داور آسيا انتخاب شده است.

تيم‌هاي ايران و عراق سه‌شنبه (پس فردا) در ساعت 19 و 45 دقيقه برابر يكديگر قرار مي‌گيرند.

قرمز پوش شدن ايران مقابل عراق

تيم ملي ايران بر اساس جلسه هماهنگي پيش از بازي با عراق با لباس قرمز به ميدان مي‌رود.

به گزارش فارس، جلسه هماهنگي پيش از بازي تيم‌هاي گروه چهارم جام ملت‌هاي آسيا با حضور نمايندگان تيم‌هاي ايران، عراق، امارات و كره‌شمالي امروز برگزار شد.

در پايان اين جلسه كه مسئولان تيم ملي و در راس آنها اصغر حاجيلو، سرپرست تيم‌ملي و خسرو والي‌زاده، مدير رسانه‌اي تيم ملي حضور داشتند، مقرر شد تيم ايران مقابل عراق با لباس قرمز به ميدان برود.




ژاپن از شكست برابر اردن گريخت
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
ژاپن با گلزني در دقايق تلف شده از شکست مقابل اردن گريخت تا نخستين شگفتي جام ملتها شکل نگيرد.

به گزارش واحد مركزي خبر، در نخستين ديدار از گروه B رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا تيم‌هاي ژاپن و اردن در ورزشگاه اسپورت کلاب دوحه به مصاف هم رفتند که اين ديدار در پايان با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

اردن در نيمه نخست بازي پاياپايي مقابل شاگردان آلبرتو زاکروني انجام داد و در دقيقه 43 توسط حسن عبدالمحمود به گل رسيد.

هافبک تيم ملي اردن با حرکتي فريبنده مدافع مستقيمش را از پيش رو برداشت و ضربه‌اش را به سمت دروازه شليک کرد که شوتش پس از برخورد با مدافع ژاپني و تغيير جهت وارد دروازه شد.

در نيمه دوم اين ديدار که قضاوت آن را عبدالمالک سنگاپوري بر عهده داشت، ژاپن حملات زيادي انجام داد اما مهاجمان اين تيم در زدن ضربات آخر دقت کافي را نداشتند و فرصت‌هاي اين تيم يکي پس از ديگري از دست رفت ، اما در سومين دقيقه‌ وقت‌هاي تلف شده، مايا يوشيدا مدافع ژاپن، سانتر ارسالي از جناح چپ را با ضربه‌ سر وارد دروازه کرد تا ژاپن از شکست در نخستين ديدار فرار کند.

 ترکيب دو تيم

اردن: عامر صباح، محمد يوسف عاقل (محمود الدميري -80)، بسيم عثمان، شادي ابوهشاش، بشار ياسين، سليمان السلمان، عبدالله سليم (احمد الذوقيرـ 71)، بها سليمان، عامر ديب، حسن عبدالمحمود، عدي السيفي.

ژاپن: ايجي کاواشيما، آتسوتو اوکيدا، ياسوچي کونو، مايا يوشيدا، يوتو ناگاتومو، ياسوهيتو اندو، دايسوکه ماتسوي (شين جي اوکازاکي ـ 58)، ماکاتو هاسه به، ريوچي مائدا (تاداناري لي ـ 46)، کيسوکه هوندا (جونگو فوجي موتو90)، شينجي کاگاوا.

کارت زرد: محمد يوسف عاقل و حسن عبدالمحمود از اردن.

تيم ملي فوتبال ژاپن در دومين ديدار خود پنجشنبه مقابل سوريه به ميدان مي‌رود و اردن مقابل عربستان صف‌آرايي خواهد کرد.

ديگر ديدار گروه B ساعت 19 و 45 دقيقه (به وقت تهران) در ورزشگاه الريان بين تيم‌هاي عربستان و سوريه برگزار خواهد شد.

همچنين روز چهارم جام‌ملت‌هاي آسيا فردا با برگزاري 2 ديدار به پايان مي‌رسد.

مسابقات گروه C که در آن تيم‌هاي استراليا، هند، کره‌جنوبي و بحرين حضور دارند از فردا ساعت 16:45 آغاز مي‌شود و استراليا در يک بازي نسبتاً راحت به مصاف هند مي‌رود.

در ديگر ديدار اين گروه کره‌جنوبي و بحرين رو در روي يکديگر قرار مي‌گيرند.




بازدید : 17
نویسنده : مولوی
امين متوسل‌زاده از ايران در کنار ورزشکاراني از برزيل ، نيوزيلند و الجزاير و تيمي از ترکيه اين شانس را دارد که جايزه بازي جوانمردانه سال 2010 جهان را به خود اختصاص دهد.

به گزارش مهر، امين متوسل‌زاده فصل گذشته در ديدار تيم‌هاي مقاومت سپاسي شيراز و استيل آذين پس از اينکه دروازه بان استيل آذين دچار آسيب ديدگي شد در حالي که موقعيت گشودن دروازه حريف را داشت، توپ را به خارج زد و براي همين در فهرست نامزدهاي بازي جوانمردانه سال 2010 قرار گرفته است.

متوسل‌زاده با چهار نامزد ديگر براي کسب جايزه بازي جوانمردانه سال 2010 رقابت مي کند. اسامي چهار نامزد ديگر به اين شرح است:

باشگاه قونيه اسپور از ترکيه: باشگاه قونيه اسپور سال گذشته به عنوان قهرماني رقابت‌هاي سوپرليگ فوتبال ترکيه دست پيدا کرد. يکي از بازيکنان اين تيم، «برانيمير پولژاک» نروژي بود که در حادثه‌اي غم انگيز در دوم آوريل سال 2010 فلج شد. پولژاک به نروژ بازگشت تا تحت درمان قرار بگيرد. پس از اينکه تيم قونيه اسپور به عنوان قهرماني دست پيدا کرد، رئيس و نايب رئيس اين تيم ترکيه‌اي به اسلو رفتند تا پولژاک را در بيمارستان ملاقات کنند. آنها از اين بازيکن نروژي به خاطر تلاش‌هايي که در قهرماني اين تيم داشت تشکر کردند و جام قهرماني را به او اهدا کردند.

گوردان مک کالي ، دوچرخه سوار نيوزلندي: گوردان مک کالي همواره در تمام دوران فعاليت ورزشي خود، روحيه ورزشي و جوانمردي از خود نشان داده است. اما آنچه باعث مي شود وي در اين فهرست قرار بگيرد، عملکرد او در رقابت‌هاي کشورهاي مشترک المنافع بود که در هندوستان برگزار شد. اين رکابزن نيوزلندي در اين رقابت‌ها که در ماه اکتبر در دهلي نو برگزار شد، در حالي که در ماده تايم تريل از بخت کسب مدال طلا برخوردار بود، خود را فداي هم تيمي‌اش «هايدن رالستون» کرد هرچند که رالستون در نهايت مدال نقره گرفت.

آسالي عثمان - مربي تيم واليبال دانشگاه جلفاي الجزاير: يک تيم واليبال جوان و بي تجربه الجزايري در دوازدهمين دوره رقابت‌هاي دانشگاه‌هاي جهان با مربيگري آسالي عثمان شرکت کرد. اين رقابت‌ها از 4 تا 8 اکتبر به ميزباني والنسياي اسپانيا برگزار شد. اين مسابقات بدون داور خط برگزار مي شد و در جريان بازي که از ضرباهنگ بالايي هم برخوردار بود چنانچه داور بر خلاف نظر يک تيم سوت مي زد، جنجال به راه مي افتاد. عثمان در چند مورد خودش به داور کمک کرد حتي اگر اين تصميم به ضرر تيمش بود. او در طول بازي، بازيکنان خود را آرام کرد و به داوران کمک کرد تا در نحوه قضاوت خود موفقيت آميز عمل کنند. وي مانع از درگيري و جر و بحث در طول بازي شد و رفتارش يک مصداق کامل از بازي جوانمردانه بود.

رودريگو پسوآ از برزيل - رقابت‌هاي پرش با اسب: در رقابت‌هاي پرش با اسب سال 2010، يک سوارکار سعودي به نام «عبدالله شربتلي» در ميان بزرگان جهان حاضر شد. رقباي شربتلي 28 ساله که در رده بندي 102 جهان قرار داشت، اينها بودند: رودريگو پسوآ (37 ساله) با اسب «ربوتزو» ، قهرمان جهان 1998، المپيک 2004 و سه جام جهاني 1998، 1999 و 2000. «اريک لامازه» کانادايي (42 ساله)، با اسب «هيکستيد» ، قهرمان المپيک 2008 و «فيليپ لو ژيون» 50 ساله از بلژيک با اسب «ويگو دي آرسويلس» که در چهار دوره رقابت‌هاي جام جهاني و هشت دوره مسابقات قهرماني اروپا شرکت کرده بود. اندکي پيش از آغاز رقابت براي کسب مدال نقره و برنز، شربتلي آماده مي شد تا با اسب پسوآ (ربوتزو) کار خود را آغاز کند و از سوارکار باتجربه برزيلي خواست تا او را راهنمايي کند. پسوآ به طور مفصل براي سوارکار سعودي توضيح داد که چطور اسبش را براند و چگونه از مانع‌ها بپرد. اين اتفاق در حالي رخ مي داد که پدر پسوآ، نلسون که خود از سوارکاران بنام دهه 60 بود در نزديکي آنها ايستاده بود. شربتلي با توجه به توصيه‌هاي پسوآ موفق شد مدال نقره را از آن خود کند در حالي که پسوآي از خودگذشته به مدال برنز رسيد. تماشاگران حاضر در ميدان به خاطر اين حرکت جوانمردانه پسوآ را به شدت تشويق کردند.
 
امين متوسل زاده - بازيکن تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز: در دوم فوريه سال 2010 در حين انجام بازي دو تيم مقاومت سپاسي شيراز و استيل آذين، دروازه بان استيل پس از برخورد با بازيکن حريف نقش بر زمين شد و متوسل‌زاده در موقعيت گلزني قرار گرفت اما اين بازيکن، توپ را به خارج از زمين فرستاد تا به وضعيت دروازه بان آسيب ديده رسيدگي شود. بازيکن شماره 27 مقاومت سپاسي که در حال حاضر در عضويت باشگاه راه آهن است، به بازي جوانمردانه ارزش بخشيد.

اين جايزه که موسوم به جازه «پي‌ير دو کوبرتن» است هر ساله طي مراسمي به ورزشکار جوانمرد سال اهدا مي شود. اين مراسم که متولي آن انجمن بين المللي ورزشي نويسان جهان (AIPS) است در تاريخ 27 ژانويه (7 بهمن) در هتل «بيو ريواژ پاليس» لوزان سوئيس برگزار خواهد شد.«ژاک روگ»، رئيس کميته بين المللي المپيک، نيز در اين مراسم حضور خواهد داشت.




کناره‌گيري کفاشيان تحميلي بود
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 12
نویسنده : مولوی
ناصر شفق با بيان اينکه مخالف کناره‌گيري علي کفاشيان از حضور در انتخابات هيئت اجرايي AFC بوده است، اين کناره گيري را کاملا تحميلي خواند و گفت: تا زماني که نگاه سياسي بر ورزش کشور حاکم است به جايي نخواهيم رسيد.

عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در گفت و گو با مهر ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: ورزش عرصه خصايص و سجاياي اخلاقي و روحيات جوانمردي است و با سياسي کاري سنخيتي ندارد، چراکه نگاه سياسي در تعارض با اهداف و آرمان‌هاي متعالي ورزش است.

شفق تصريح کرد: در سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختي که سمبل خصلت‌هاي نيکوي انساني و سجاياي اخلاقي است و اين روز بايد نماد و سمبل آيين و منش تختي‌ها باشد تحت فشار قرار دادن کفاشيان براي کناره گيري از پست مهم هيئت اجرايي AFC رخدادي مغاير بااخلاق و روح ورزش است و از نگاه سياسي مسئولان نسبت به ورزش حکايت دارد.

وي يادآور شد: حضور کفاشيان در پست هيئت اجرايي فوتبال آسيا مي توانست دستاوردهاي مهمي براي فوتبال کشور داشته باشد و حداقل اينکه فوتبال ايران در تصميم سازي‌هاي قاره‌اي کشوري تاثيرگذار باشد ولي در تنگنا قراردادن ايشان براي کناره گيري از اين پست با اين استدلال که شانس خودمان را براي انتخاب شدن افزايش دهيم زيبنده ورزش ايران و روحيات پهلواني در آن نبوده و نيست و اميدوارم با درايت و روشن بيني حداقل از تبعات اين تصميم نسجيده جلوگيري شود.

عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال با تاکيد بر اينکه «پيش از اين هم برخي سياسيون مانع از صعود تيم ملي به جام جهاني شدند تا فرصتي طلايي براي فوتبال کشور و شور و نشاط ملي در جامعه جوان ايران از دست برود» ، اظهار داشت: متاسفانه برخي بي تدبيري‌ها و سوء مديريت‌ها مانع از حضور فوتبال ايران در آوردگاه جام جهاني شد و با وجود استعدادهاي درخشان و مربيان بادانشي که فوتبال ايران را جلوتر از بسياري کشورهاي جهان قرار داده در حسرت اين حضور مانديم .

شفق خود را از موافقان طرح ايجاد وزارت ورزش و جوانان خواند و گفت: موافق تشکيل وزارت ورزش  و جوانان هستم چرا که با تشکيل اين وزارتخانه ديگر سلايق شخصي و نگاه فردي در ورزش از بين مي رود و نظارت و بازرسي‌ها در ورزش افزايش مي بايد. با تشکيل وزارت ورزش نه تنها موجبات برنامه محور و نظام مند شدن ورزش فراهم مي آيد بلکه راه بر هرگونه تصميمات شخصي و نگاه فردي بر مجموعه جامعه ورزش از بين مي رود و نقش مجلس به عنوان يک نهاد نظارتي بر عرصه ورزش افزايش مي يابد.

وي با بيان اينکه در انتخابات اخير AFC کفاشيان مظلوم واقع شد چرا که برخلاف ميل جامعه فوتبال تن به استعفاي تحميلي و تحت فشار داده است، عنوان کرد: متاسفانه کفاشيان را در منگنه گذاشتند تا خودشان در آسيا پست بگيرند. بنده با اين تصميم آقاي کفاشيان مخالف بودم و تصور مي کنم اگر نظر تک تک اعضاي هيئت رئيسه را هم جويا شويد همين عقيده را داشته باشند. فوتبال ما با اين بي تدبيري کرسي را از دست داد که شايد سال‌ها بايد براي بدست آوردن آن تلاش کنيم.

شفق تاکيد کرد: با وجود اين نامهرباني نسبت به شخص آقاي کفاشيان، ايشان را فردي دلسوز و صادق مي دانم که در سال‌هاي اخير بطور تمام وقت در خدمت فوتبال کشور بوده است. به همين جهت هيئت رئيسه حمايت قاطع خود را از آقاي کفاشيان اعلام مي دارد و با تمام توان از اين مدير لايق ورزش کشور حمايت مي کند و اذعان داريم که ايشان در انتخابات اخير مظلوم واقع شدند.

عضو هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال تصريح کرد: باوجود تلاش همه جانبه و دلسوزانه مديران سياسي به دليل عدم استفاده از نظرات کارشناسي بعضا تصميماتي در ورزش کشور اتخاذ که مي شود که عليرغم صادقانه بودن تنها به پسرفت ورزش کمک مي کند و باعث شده کرسي‌هاي بين المللي را در سطح قاره از دست بدهيم. قطعا ادامه اين روند به صلاح ورزش کشور نخواهد بود.




رقابت ژاوي، اينيستا و مسي براي کسب توپ طلا
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 22
نویسنده : مولوی
ژاوي هرناندز ، آندرس اينيستا و ليونل مسي ، هر سه از تيم بارسلونا روز دوشنبه براي کسب توپ طلاي فيفا در سال 2010 با يکديگر به رقابت خواهند پرداخت.

به گزارش مهر ، ژاوي ، اينيستا و مسي که هر سه از آکادمي فوتبال بارسلونا به سطح اول فوتبال دنيا رسيده‌اند، در فهرست کسب توپ طلاي سال 2010 قرار دارند.

ژاوي و اينيستا که گل قهرماني اسپانيا در جام جهاني 2010 را به ثمر رساند از بخت بالاتري نسبت به مسي براي کسب اين عنوان برخوردارند.

ويسنته دل بوسکه مربي تيم فوتبال اسپانيا که اين تيم را براي نخستين بار به عنوان قهرماني جام جهاني رساند نيز نامزد کسب عنوان بهترين مربي سال 2010 است.

فيفا در اين مراسم که در زوريخ سوئيس برگزار مي شود همچنين نام بهترين بازيکن و بهترين مربي زن سال 2010 را هم اعلام خواهد کرد.

انتخاب اين نفرات با راي مربيان، کاپيتان‌ها و روزنامه نگاران جهان صورت خواهد گرفت.




خبرنگاران و عکاسان ايراني به دوحه رسيدند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
گروه خبرنگاران و عکاسان ايراني که از سوي فدراسيون فوتبال براي پوشش خبري و تصويري پانزدهمين دوره جام ملت‌ هاي آسيا انتخاب شده‌اند، صبح امروز وارد دوحه قطر شدند.

به گزارش مهر، اين گروه که بامداد امروز يکشنبه تهران را به مقصد دوحه قطر ترک کرده بود، صبح امروز وارد اين شهر شد. گروه خبرنگاران و عکاسان ايراني در حالي عازم قطر شد که هيچ کدام از مسئولان فدراسيون فوتبال آنها را همراهي نمي کردند.

اين گروه که شامل 25 خبرنگار و عکاس از رسانه‌هاي مختلف است پس از ورود به شهر دوحه در هتل «مروب» اين شهر مستقر شدند. از آنجائيکه از سوي مسئولان فدراسيون فوتبال هماهنگي‌هاي لازم براي اقامت خبرنگاران در هتل مروب به عمل نيامده بود، خبرنگاران در بدو ورود به اين محل با مشکلاتي مواجه شدند که غيبت نمايندگان فدراسيون بر مشکلات آنها افزوده بود.

گروه خبرنگاران اعزامي از ايران با ابراز نارضايتي از هتل محل اقامت خود، يکي از مشکلات‌شان را دور بودن اين هتل از چهار ورزشگاهي عنوان مي کنند که قرار است مسابقات جام ملت‌هاي 2011 آسيا در آنها برگزار شود.

دسترسي دشوار به مرکز رسانه‌اي پانزدهمين دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا يکي ديگر از مشکلاتي که خبرنگاران از آن گلايه دارند.

در اين بين نوک پيکان انتقادات خبرنگاران به سوي کميته فرهنگي فدراسيون فوتبال است که ظاهرا اقدامات لازم براي اقامت خبرنگاران در دوحه قطر را صورت داده است.

البته مسئولان فدراسيون در تماسي که با خبرنگاران داشته‌اند، اعلام کرده‌اند، اين مشکلات بزودي برطرف خواهد شد و شرايط به گونه‌اي مهيا مي شود که آنها بدون دغدغه کارهاي معمول خود را انجام دهند.

پانزدهمين دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا هم اکنون در قطر در حال پيگيري است و روز شنبه نهم بهمن‌ماه با برگزاري ديدار فينال به کار خود پايان خواهد داد.




آسيا در انتظار درخشش نكونام
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
سايت ورزشي «espnstar» در گزارشي از ستارگان مسابقات جام ملت هاي آسيا از جواد نكونام كاپيتان تيم ملي ايران به عنوان يكي از بازيكناني نام برده است كه به طور قطع مي تواند در اين رقابت ها بدرخشد.

به گزارش ايرنا ، به نوشته اين سايت ، نكونام 30 ساله كه در عضويت تيم اسپانيايي اوساسونا قرار دارد، در جريان مسابقات جام جهاني 2006 به عنوان يكي از بهترين بازيكنان آسيا مطرح شد و بعد از آن بود كه توجه تعدادي از باشگاه هاي اروپايي از جمله هرتابرلين آلمان و المپيك ليون فرانسه را جلب كرد.

«با وجود اين وي در نهايت به اوساسونا پيوست و به اولين بازيكن ايراني تبديل شد كه با يك باشگاه اسپانيايي قرارداد امضا كرده است».

اين سايت افزود: نكونام تاكنون 100 بازي ملي انجام داده است و يكي از بازيكنان كليدي تيم ايران در گروه چهارم جام ملت هاي آسيا در كنار تيم هاي عراق، كره شمالي و امارت خواهد بود.

او بايد براي كمك به تيم ايران در صعود از اين گروه سخت، نهايت استفاده را از تجربه ملي و اروپايي خود بكند.

به نوشته اين سايت،قدرت پاسكاري، هوشياري در دفاع، مهارت بالا در توزيع توپ و ارسال شوت هاي بلند از ويژگي هاي اين مدافع مياني است و تيم ايران براي رسيدن به اولين قهرماني خود از سال 1976 تا كنون مطمئنا به تمامي اين توانايي ها احتياج دارد.

سايت espnstar در ادامه اين گزارش از تيم كاهيل استراليايي، كيسوكه هوندا و شينجي كاگاوا از تيم ژاپن، پارك جي سونگ از كره جنوبي، جونگ تائه سه از كره شمالي، سرور جباروف ازبكستاني، ياسر القحطاني از عربستان و نشاط اكرم از تيم عراق به عنوان ديگر بازيكناني كه بايد منتظر بازي هاي زيباي آنها در جام ملت هاي آسيا بود نام برده است.




قند تلخ ، جاي خالي منطق
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
رابطه عاطفي ميان مادر و فرزند و محبت‌ها و فداكاري‌هايي كه از طرف مادر تقديم فرزند مي‌شود، دستمايه بسياري از فيلم‌ها و سريال‌ها قرار گرفته است. در اين ميان بسياري از اين آثار، كارهايي به يادماندني هستند كه گاهي در رده بهترين و موفق‌ترين آثار سازنده آن قرار مي‌گيرند.

براي مثال فيلم «مادر» علي حاتمي، «ميم مثل مادر» رسول ملاقلي‌پور و نمونه‌هاي ديگر، از آثار ارزشمند كارنامه اين بزرگان است. فيلم «قند تلخ» به كارگرداني محمد عرب ، از همين ايده آشنا استفاده كرده است.

داستان در مورد فداكاري‌هاي مادري است كه فرزندش به خاطر بيماري قند، بشدت آسيب‌پذير است. مادر (يكتا ناصر) براي رساندن دارو به فرزندش كه همراه با يك گروه به اردوي ورزشي رفته است، متحمل سختي‌هاي فراوان مي‌شود. در اين فيلم بيشتر از هر چيز تأكيد بر فداكاري مادر و زحمت‌هايي است كه او در راه نجات فرزندش مي‌كشد.

اما براي نشان دادن شخصيت مظلوم و عاشق مادر، از نشانه‌هايي استفاده شده كه بيشتر از او شخصيتي دستپاچه و بي‌فكر مي‌سازد كه به جاي اين كه سعي كند بهترين راه را براي رساندن دارو به فرزندش انتخاب كند، عجولانه‌ترين راه را انتخاب مي‌كند و به اين ترتيب مسيري را كه گروه ورزشي طي چند ساعت طي كرده‌اند تا به مقصد برسند، مادر طي 2 روز مي‌پيمايد.

درست است كه مادر به خاطر بيماري پسرش دچار تشويش شده، اما منطقي به نظر نمي‌رسد كه اين تشويش باعث شود او تك و تنها در جاده‌هاي جنگلي و بياباني راه بيفتد و بيشتر مسير را پاي پياده طي كند.

از همان ابتدا كه ماشيني كه مادر سوار آن شده بود، خراب مي‌شود، انگار بهترين راهي كه به نظرش مي‌ر‌سد اين است كه پاي پياده در مسير راه بيفتد و اگر شانس به او رو كرد بتواند بخشي از مسير را هم با يك وسيله نقليه بپيمايد. اما منطقي‌تر به نظر مي‌رسيد كه مادر مسيرش را با يك تاكسي دربست طي كند، تا قبل از اين كه پسرش دچار حمله بيماري شود، به او برسد.

البته نشانه‌هايي مانند تشنگي مادر و خشكي لب‌هايش، خستگي و از نفس افتادن او و تصميم بي‌منطق اولش مبني بر حركت در مسيري طولاني و خطرناك، براي اين در فيلم گنجانده شده‌اند كه احساس همدردي بيننده را برانگيزاند و او را نگران سرنوشت مادر و پسر كنند.

اما اين اتفاقات گاهي چنان اغراق‌آميز تصوير شده كه مخاطب را به اين سوال مي‌رساند: چرا مادر اين همه سختي مي‌كشد در حالي كه مي‌توانست مسير سريع‌تر و منطقي‌تري را انتخاب كند؟

قند تلخ يك داستان فرعي هم دارد كه با داستان اصلي كاملا بي‌ارتباط است.

پسري جوان (رامتين خداپناهي) با پدر همسر آينده‌اش دچار مشكل است و پدر از ازدواج او و دخترش جلوگيري مي‌كند، اما پسر با رفتاري جنون‌آميز مي‌خواهد خانواده دختر را مجبور به قبول ازدواجشان كند.

اين داستان بي‌ربط (كه در نهايت هم ناتمام مي‌ماند) فقط به يك دليل در اين فيلم نقل شده است، آن هم نقطه اشتراكي است كه به وجود مي‌آيد تا دارو به كودك رسانده شود. براي ساختن چنين نقطه اشتراكي اصلا لازم نبود كه داستاني اينچنيني تدارك ديده شود.

در واقع مي‌توان گفت براي دخالت دادن يك نفر سوم در اين ماجرا، لازم نبود كه اين همه مقدمه‌چيني انجام شود. شايد تنها دليلي كه مي‌توانست منطقي باشد اين بود كه با طرح اين داستان، ديگر لازم نبود براي انتقال دارو، از شانس و اقبال بهره گرفته شود، ولي در نهايت براي وصل كردن اين دو داستان به هم، از همين عامل استفاده شد.

قند تلخ توليد سال 86 است اما مخاطب با ديدن آن فكر مي‌كند كه يك فيلم قديمي را تماشا مي‌كند. يكي از دلايل اين موضوع اين است كه فيلم دوبله شده است. با پيشرفت‌هايي كه در عرصه صدابرداري و صداگذاري انجام شده، بجز مواردي ضروري لزومي ندارد كه از دوبله براي چنين فيلم‌هايي استفاده شود.

به نظر مي‌رسد كه فيلم از لحاظ كيفيت فيلمبرداري و صدابرداري دچار ضعف‌هايي است كه فيلمساز تلاش مي‌كند بخشي از آنها را توسط دوبله پنهان كند.

به طور كلي فيلم قند تلخ بيشتر به اين منظور ساخته شده كه شخصيت فداكار و مهربان مادر را توصيف كند و به اين ترتيب بيننده را تحت تأثير قرار بدهد. نبايد ناديده بگيريم كه در بعضي از صحنه‌ها احساس دلسوزي و همدردي كه مد‌نظر فيلم بوده، در مخاطب برانگيخته مي‌شود.

اما به خاطر منطقي كه از همان اول وجود ندارد، همذات‌پنداري عميق (مثلا مانند آنچه با شخصيت سپيده در ميم مثل مادر وجود دارد) در قند تلخ اتفاق نمي‌افتد.

شروينه شجري‌كهن
جام جم




بازدید : 24
نویسنده : مولوی
گاس ون‌سنت، فيلمساز جنجالي و ضدجنگ سينماي آمريكا راهي دنياي تلويزيون مي‌شود تا با كمك و همكاري كلسي گرامر ، كمدين و مجري سرشناس تلويزيوني، يك مجموعه جديد تلويزيوني را تهيه و كارگرداني كند. اين مجموعه «رئيس» نام دارد و با وجود حضور كلسي گرامر در نقش اصلي آن، حال و هوايي كمدي ندارد.

 شبكه تلويزيوني استارز توليد «رئيس» را به عهده دارد و قرار است آن را در يك فصل 8 اپيزودي تهيه كند. تماشاگران تلويزيوني كه تا قبل از اين عادت كرده بودند كه گرامر را در نقش‌هاي كمدي و خنده‌دار ببينند، اين بار در «رئيس» چهره‌ تازه‌اي از او را خواهند ديد.

اين كمدين در «رئيس» در نقش يك شهردار پرقدرت بازي مي‌كند كه حوزه فعاليت كاري‌اش شهر شيكاگوست. رسانه‌هاي گروهي مي‌نويسند كه رقابت براي كسب امتياز توليد رئيس براي چند ماه ادامه داشت و 4 شبكه مطرح تلويزيوني تلاش سختي كردند تا بتوانند با خريد امتياز ساخت آن، كار توليد اين مجموعه رادر شبكه خود دنبال كنند. شبكه استارز، كريس آلبرت را مامور انجام كارهاي تكميلي فيلمنامه قسمت مجموعه كرده است. گاس ون سنت از رئيس به عنوان يك اسپارتاكوس مدرن و امروزي اسم مي‌برد كه تمركز اصلي آن روي مساله قدرت و خلاقيت‌هاي فردي آدم‌هاست. با اين حال، هنوز كسي اطلاعي از جزييات قصه فيلمنامه ندارد.

فيلمنامه رئيس را فرهاد صفي‌نيا پس از پايان نگارش فيلمنامه درام اجتماعي «آپوكاليپتو» (به كارگرداني مل گيبسن)‌ سال 2006 نوشت. او تا چند ماه پس از آن مشغول كار روي اين فيلمنامه بود و تغييراتي در آن ايجاد كرد. در طول اين سال‌ها، وي فيلمنامه را در اختيار گرامر قرار داده بود و اين دو با كمك يكديگر، چيزهايي را به آن اضافه كرده بودند. آشنايي صفي‌نيا كه يك ايراني‌الاصل است و گرامر به چند سال قبل برمي‌گردد. استلا استالپر كه يكي از تهيه‌كنندگان مجموعه رئيس است، اين دو را با يكديگر آشنا كرد. نه گرامر و نه صفي‌نيا هيچ يك جزئيات قصه فيلمنامه را فاش نكرده‌اند و ون سنت هم مي‌گويد فعلا تصميم ندارد اين قصه را لو بدهد.

گفته مي‌شود خط اصلي قصه و ماجراهاي آن تا زمان پخش عمومي از تلويزيون پنهان خواهد ماند. با اين حال، منابع نزديك به فيلمساز مي‌گويند اين قصه درباره درگيري‌هاي روزمره شهردار شيكاگو با نيروهاي قدرتمند دولتي و سرمايه‌داران قدرتمند است و رئيس در كنار خط اصلي قصه خود، چند قصه فرعي هم دارد كه به نوعي در ارتباط با موضوع محوري قصه فيلمنامه هستند.

ون سنت در اين باره مي‌گويد: قدرت و نوع استفاده از آن، چيزي است كه هميشه براي هنرمندان، نويسندگان و روشنفكران اهميت داشته است. ما در فيلم‌ها و كارهاي خود تلاش مي‌كنيم همه آنچه را كه در رابطه با مساله قدرت وجود دارد مورد بحث و بررسي قرار دهيم و جنبه‌هاي مختلف آن را به شكلي منطقي كالبدشكافي كنيم. اين فقط ما هنرمندان نيستيم كه به اين موضوع توجه ويژه‌اي داريم و درباره‌اش حرف زده و بحث مي‌كنيم. تماشاگران سينما و تلويزيون هم علاقه و اشتياق زيادي براي تماشاي قصه‌هايي دارند كه درباره اين موضوع ساخته مي‌شوند. آنها دوست دارند روي صفحه تلويزيون يا پرده سينما زندگي آدم‌هاي قدرتمندي را ببينند كه در طول كار خود با مسائل و مشكلات متعددي روبه‌رو مي‌شوند. چگونگي قدرت‌گيري آدم‌ها، مبارزات و تلاش‌هاي آنها و زمين خوردشان چيزي است كه هميشه مورد توجه تماشاگران بوده است. در مجموعه «رئيس» هم تلاش مي‌شود تا به فراز و نشيب‌هاي مربوط به مساله قدرت پرداخته شود و ظهور و سقوط نيروهاي قدرت‌مدار مورد بحث و بررسي قرار گيرد. نام مجموعه هم از همين جا مي‌آيد.

«رئيس» نه‌تنها اولين كار درام تلويزيوني گرامر است، بلكه اولين پروژه تلويزيوني ون سنت هم به شمار مي‌رود و اين نكته‌‌اي است كه مورد توجه منتقدان و تحليل‌گران تلويزيوني قرار گرفته است. نكته جالب اين كه اولين كار گرامر و ون‌سنت در زمينه درام تلويزيوني، يك كار مشترك است و هر دوي آنها تلاش دارند تا بهترين كار خود را در اين زمينه انجام دهند.

ون سنت مي‌گويد مجموعه تلويزيوني او همان حال و هواي كارهاي سينمايي‌اش را خواهد داشت و تغيير مديوم رسانه، به معني تغيير نوع كارش نيست. به گفته او: من «رئيس» را براي تلويزيون به همان صورتي مي‌سازم كه قبل از اين فيلم‌هاي سينمايي‌ام را ساخته‌ام. اصلا اين احساس را ندارم كه مي‌خواهم يك كار تلويزيوني بكنم و اين طور نيست كه ساخت «رئيس» را جدي نگيرم. اهميت اين مجموعه برايم به اندازه اهميت كارهاي سينمايي‌ام است. در عين حال، به اين نكته نيز واقفم كه تعداد مخاطبان تلويزيون خيلي بيشتر از مخاطبان سينماست. براي همين،‌ بايد كاملا مراقب كارم باشم و «رئيس» را به گونه‌‌اي بسازم كه بتواند اين قشر عظيم تماشاگران را راضي و خواسته‌هايشان را برآورده كند. من تا قبل از اين با رسانه تلويزيون همكاري نداشته‌ام و خيلي دقيق نمي‌دانم وضعيت كار در آن چگونه است،‌ ولي وحشتي از اين امر ندارم،‌ زيرا فكر نمي‌كنم در مقايسه با سينما تفاوت‌هاي زيادي بين كاردر اين دو رشته وجود داشته باشد.

اما نكته‌اي كه بيشتر از هرچيز ديگر در رابطه با مجموعه رئيس مورد توجه منتقدان و تحليل‌گران تلويزيوني قرار گرفته، حضور كمديني همچون گرامر در يك نقش جدي و درام است. چنين انتخابي يك ريسك بزرگ است و اين خطر را كسي انجام نداده است جز ون‌سنت. اين فيلمساز مي‌گويد: انتخاب او براي ايفاي نقش اصلي رئيس، اقدمي آگاهانه و عمدي بوده است و مطمئن هستم كه جواب خود را روي صفحه كوچك تلويزيون پس خواهد داد. شخصيت اصلي قصه مجموعه، شخصيت‌پردازي خيلي خوبي دارد و در كل، كسي است كه براحتي مي‌تواند مورد توجه تماشاگران قرار گيرد. اطمينان دارم گرامر با بازي در اين نقش، آن را به شكلي جديد و تماشايي به بينندگان معرفي خواهد كرد.

كلسي گرامر را تماشاگران تلويزيوني بيشتر از هرچيز با مجموعه «فريزر» مي‌شناسند كه تا به حال موفق به دريافت چندين جايزه امي (اسكار تلويزيوني)‌ شده است. پخش اين مجموعه از سال 1993 آغاز شد و تا 2004 با موفقيت ادامه يافت. 263 اپيزود اين مجموعه در فاصله اين سال‌ها روي آنتن رفت.

منبع: ورايتي




فرصت كم براي واحد رديابي پليس
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 22
نویسنده : مولوی
كلاديو آمندولا، بازيگر سرشناس سينما و تلويزيون ايتاليا، زماني كه دعوت ارس پوليلي كارگردان مجموعه پليسي 48 ساعت را قبول كرد ، از وي خواست تغييراتي در فيلمنامه و شخصيت او ديه‌گو مونتاگيا بدهد.

پوليلي اين درخواست را قبول كرد، زيرا براي نقش اصلي مجموعه خود به يك بازيگر قوي و نسبتا قديمي نياز داشت كه مورد توجه عموم تماشاگران تلويزيون هم باشد. آمندولا بازيگري را از سال 1982 شروع كرده و تا به حال در تعداد زيادي فيلم سينمايي و مجموعه تلويزيوني بازي كرده است.

پس از آن كه اين بازيگر بازي در 48 ساعت را قبول كرد، پوليلي تغييراتي در روحيات و وضعيت كلي شخصيت ديه‌گو مونتاگيا ـ كه قرار بود آمندولا نقش آن را بازي كند ـ ايجاد كرد تا مورد قبول بازيگر مورد نظر قرار گيرد.

به گفته پوليلي اين تغييرات چندان هم زياد نبود و در كل به نفع اين شخصيت و كليت قصه مجموعه درآمد. براي سازندگان 48 ساعت كه مي‌خواستند قصه مجموعه خود را تا حدود 13 اپيزود ادامه دهند، لازم بود كه شخصيت‌پردازي خوبي در رابطه با چند شخصيت اصلي مجموعه (و بويژه شخصيت ديه‌گو مونتاگيا)‌ داشته باشند. كليد فيلمبرداري مجموعه در سال 2005 زده شد و كل صحنه‌هاي آن طي 7 ماه در رم و چند شهر بزرگ ديگر ايتاليا گرفته شد.

خط اصلي قصه 48 ساعت درباره يكي از واحدهاي ويژه پليس ايتاليا به نام واحد رديابي است. كار اين واحد با 5 كارمند سختكوش و دقيقي كه دارد، رديابي مظنونان به قتل، جنايت و فساد است. باند تبهكار مايو كروتن در سطح كشور مشغول انجام فعاليت‌هاي غيرقانوني و خرابكارانه خود است و اداره پليس سخت به دنبال آن است تا با دستگيري رهبر و اعضاي اصلي باند، فعاليت‌هاي آنان را محدود و كل كارهاي آنان را به بن‌بست برساند. تلاش ماموران پليس به نتيجه مي‌رسد و آنها موفق به دستگيري جينو جوفره يكي از اعضاي مهم باند مي‌شوند. جوفره قول مي‌دهد به شرط بخشودگي در دادگاه، رئيس باند تبهكار و بقيه اعضاي آن را لو بدهد، اما او قبل از حضور در دادگاه موفق به فرار از زندان مي‌شود و كار واحد رديابي از اينجا شروع مي‌شود.

سازندگان اين مجموعه درام اكشن و جنايتكارانه سعي كردند حال و هواي شهري قصه را حفظ كنند و معماري شهر، نقش مهمي در قصه و خطوط اصلي و فرعي آن دارد. سالوادور دمولا و ليوناردو فاسولي نويسندگان فيلمنامه هنگام نگارش آن به اين نكته توجه داشتند كه نوشته آنها دنباله‌رو ديگر فيلمنامه‌هاي مجموعه‌هاي تلويزيوني و فيلم‌هاي سينمايي پليسي باشد و از همان اصول هميشگي و قواعد قديمي ژانر پليسي استفاده كنند. به گفته دمولا، هر كار پليسي يك سري قواعد و احكام خاص دارد كه هنگام نگارش فيلمنامه بايد به آنها دقت كرد. در اين جور كارها، ما معمولا با يك مامور وظيفه‌شناس پليس سر و كار داريم كه با يك سري مشكلات شخصي روبه‌روست و همزمان با تلاش براي حل مشكلات كاري و اداري، سعي دارد به زندگي خودش هم سر و ساماني بدهد و مشكلات شخصي خودش را نيز حل كند. من و فاسولي همزماني كه قرار شد فيلمنامه 48 ساعت را بنويسيم، تصميم گرفتيم مبناي كار را روي همين مساله بگذاريم و شخصيتي را معرفي كنيم كه در 2 دنياي مختلف درگير است و سعي دارد بين آنها يك تناسب خوب و درست ايجاد كند.

دمولا فيلمنامه 48 ساعت را در سال 2004 به پوليلي ارائه كرد و اين كارگردان مطرح تلويزيون ايتاليا بلافاصله جذب آن شد. از همان زمان كه بحث توليد مجموعه پيش آمد، اين شايعه مطرح شد كه 48 ساعت با الهام از فيلم اكشن و پليسي معروف و پرفروش نيك نولتي و ادي مورفي به همين نام (محصول سال 1982)‌ نوشته شده و حال و هوايي شبيه آن خواهد داشت، اما قصه اين مجموعه ايتاليايي هيچ شباهتي به قصه فيلم نولتي و مورفي و همچنين قسمت دوم آن در سال 1990 نداشت. در حقيقت، تنها چيزي كه اين مجموعه را با آن فيلم مشترك مي‌كرد، نام آن بود. پوليلي به دمولا پيشنهاد كرد خطوط اصلي و فرعي قصه فيلمنامه‌اي را كه نوشته گسترش دهد و آن را تبديل به يك كار 13 اپيزودي كند. دمولا هم با اضافه‌كردن چند شخصيت تازه و تعدادي قصه فرعي، فيلمنامه 6 قسمتي خود را تبديل به يك كار 13 قسمتي كرد. حاصل كار مورد رضايت پوليلي قرار گرفت و وي آن را با اندك تغييرات (به درخواست آمندولا بازيگر نقش اصلي)‌ جلوي دوربين برد. نكته جالب اين است كه دمولا هم در يك مصاحبه تلويزيوني اعلام كرد، زمان نگارش فيلمنامه آن را براي چند بازيگر نوشته بود كه آمندولا هم يكي از آنها بوده است.

سينما، روياي هميشگي

پوليلي كه متولد سال 1973 شهر رم است، فيلمسازي را در دانشكده سينمايي همين شهر آموخت و فيلمسازي را از سال 1995 با ساخت تعدادي فيلم كوتاه شروع كرد. پس از 5 فيلم كوتاه، پوليلي در سال 2000 فيلم سينمايي «دورم» را ساخت كه نمايش عمومي چندان موفقيت‌آميزي در جدول گيشه نمايش نداشت. او در فاصله سال‌هاي 2001 تا 2004 دو فيلم سينمايي ديگر هم كارگرداني كرد كه موفقيت زيادي برايش به ارمغان نياوردند. 48 ساعت اولين مجموعه تلويزيوني پوليلي است كه وي بعد از اين دو فيلم سينمايي‌ براي رسانه تلويزيون ساخت. 2 سال تلاش اين كارگردان براي خلق يك كار تماشايي و جذاب، به نتيجه رسيد و تماشاگران تلويزيوني استقبال بالايي از 48 ساعت‌كردند. اين استقبال و نقدهاي مثبتي كه منتقدان براي مجموعه پوليلي نوشتند، وي را تشويق (و در عين حال متقاعد)‌ كرد كه وي براي كار تلويزيون مناسب‌تر است تا سينما. همين مساله باعث شد تا او با يك چرخش كلي مسير زندگي حرفه‌‌اي‌اش را تغيير داده و ساكن رسانه تلويزيون شود.

نكته: خط اصلي قصه 48 ساعت درباره يكي از واحدهاي ويژه پليس ايتاليا به نام واحد رديابي است. كار اين واحد با‌ 5 كارمند سختكوش و دقيقي كه دارد رديابي مظنونان به قتل، جنايت و فساد است

پوليلي با يادآوري خاطرات روزهاي ساخت و نمايش 48 ساعت مي‌گويد: «سينما روياي هميشگي‌ام بود و مي‌خواستم كارگردان فيلم‌هاي سينمايي باشم. ولي زماني كه متوجه شدم سينما با من سر ناسازگاري دارد، تصميم گرفتم راهي تلويزيون شوم. در بدو ورود ديد مشخصي نسبت به كار در تلويزيون نداشتم و نمي‌دانستم آيا مي‌توانم در آنجا تاب بياورم يا نه. ولي وقتي كار توليد 48 ساعت شروع شد،‌ متوجه شدم كه تا به حال اشتباه كرده‌ام و خيلي زودتر از اينها بايد راهي كار در اين رسانه مي‌شدم. خوشبختانه در تلويزيون با مشكلي به‌نام سرمايه و بودجه طرف نيستيم و مي‌توانيم از نظر اقتصادي با خيال راحت كار خود را انجام دهيم. هزينه توليد 48 ساعت، حدود 15 ميليون دلار شد كه براي يك كار تلويزيوني پليسي معاصر در قاره اروپا،‌ رقم بالايي به شمار مي‌رود. ولي تهيه‌كنندگان مجموعه با سخاوت تمام، هزينه‌هاي بالاي آن را به عهده گرفتند و تمامي امكانات لازم را در اختيارمان گذاشتند. اين گشاده‌دستي باعث شد تا ما بتوانيم مجموعه را به بهترين شكل ممكن تهيه كنيم.

زحمتي كه از نظر مالي و تكنيكي براي 48 ساعت كشيده شده، خودش را خيلي خوب در كاري كه به روي آنتن رفته است، نشان مي‌دهد.

سينما با تلويزيون فرقي ندارد

كلوديو آمندولا بازيگر 48 ساله «48 ساعت» زماني قرارداد بازي در اين مجموعه را امضا كرد كه قبل از آن در فاصله سال‌هاي 2003 تا 2006 در حداقل 3 فيلم سينمايي تلويزيوني بازي كرده بود. اين بازيگر فعاليت هنري حرفه‌اي خود را از سال 1982 با حضور در يك مجموعه تلويزيوني آغاز كرد و بلافاصله جذب كار در فيلم‌هاي سينمايي شد. او به دليل ارائه بازي‌هاي خوب زيرپوستي توانست خيلي سريع تبديل به يكي از چهره‌هاي مطرح جوان روز سينما و تلويزيون ايتاليا بشود. اما با وجود موفقيت‌هايي كه آمندولا در دنياي سينما به دست آورد، هيچ وقت همكاري او با رسانه تلويزيون قطع نشد و وي به صورت متناوب در پرونده‌هاي سينمايي و تلويزيوني ظاهر شد.اين بازيگر مي‌گويد: «سينما يا تلويزيون فرقي نمي‌كند، همان‌طور كه بازي در ژانرهاي مختلف و متفاوت هم برايم فرقي نمي‌كند. اصل اول، خوب بودن فيلمنامه و كيفيت كلي آن است. پس از آن، برايم اهميت خيلي زيادي دارد كه ببينم آن كار را چه كسي كارگرداني مي‌كند. وقتي فيلمنامه جذاب و باكيفيت باشد و نقش خوبي هم برايم در نظر گرفته باشند، بدون چون و چرا بازي در آن پروژه را قبول مي‌كنم. البته هميشه قبل از شروع كار، نكاتي را براي سازندگان مطرح كرده و از آنها مي‌خواهم تغييراتي در كليت نوشته و شخصيت من را در آن (البته اگر ضرورت چنين كاري حس شود)‌ به وجود بياورند. دلم مي‌خواهد شخصيتي كه روي پرده سينما يا صفحه تلويزيون ارائه مي‌دهم، ملموس و قابل باور باشد و طوري آنها را بازي مي‌كنم كه تماشاچي به‌راحتي آنها را قبول كند.

در مورد 48 ساعت آنچه مرا جذب خودش كرد، حال و هواي جذاب و جديد پليسي آن بود. ما به اندازه كافي مجموعه تلويزيوني داخلي و خارجي پليسي داريم. به همين دليل، به‌نظر من وقتي قرار باشد يك كار پليسي جديد توليد شود، حتما بايد حرفي براي گفتن داشته باشد. اين نكته‌اي است كه در زمان نوشتن فيلمنامه 48 ساعت كاملا رعايت شده بود. اكثر كارهاي تلويزيوني در بسياري از نقاط جهان حال و هواي پليسي و حادثه‌اي دارند و آن، به اين دليل است كه عموم تماشاگران اين نوع كار را بيشتر مي‌پسندند. ولي من مي‌خواهم هميشه بازيگر كارهايي باشم كه ماندگار هستند و پس از پايان پخش، بلافاصله به دست فراموشي سپرده نشوند. 48 ساعت از اين‌جور كارهاست كه گذشت زمان باعث نمي‌شود تا ياد و خاطره آن را از ياد ببريم.

سايت آي‌ام‌دي‌بي 
مترجم : كيكاووس زياري




قيام مختار آغاز مي‌شود
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 18
نویسنده : مولوی
وقتي مختار با عبدالله بن زبير وارد مذاكره شد و در قبال بيعت با او، حكومت كوفه را مطالبه كرد خيلي‌ها به او ايراد گرفتند كه مختار هم در طلب جاه و مقام است نه خون‌خواهي از امام حسين (ع). در چند قسمت گذشته، مخاطبان سريال مختارنامه ديدند كه مختار غيرتمندانه در برابر سپاه شاميان جنگيد و از مكه و آل زبير دفاع كرد. عبدالله بن زبير هم تلويحا به اطرافيان و بخصوص برادرانش گفت كه تصميم ندارد حكومت كوفه را به مختار بدهد.

اما با همه اينها هنوز مختار در مكه و در بيعت آل زبير است اما گوش به اطرافيان سپرده است و نظر و ديدگاه آنها را درباره ابن زبير و تصميمات او گوش مي‌كند تا بتواند تصميم نهايي خود را بگيرد.

او هدفي كاملا مشخص دارد؛ انتقام از كساني كه خون امام حسين(ع)، ياران او و اهل بيتش را برزمين ريختند و گروهي از آنان را به اسارت گرفتند. مختار اين هدف را كاملا روشن و واضح به مادرش توضيح داد. آنجا كه مادرش از او انتقاد كرد كه چرا حكومت كوفه را از آل زبير طلب كرده است؟ و مختار در پاسخ گفت: آنهايي كه كربلا را به آتش و خون كشيدند، همگي ساكن كوفه هستند و او بايد بتواند به كوفه برود و حكومت آنجا را به دست بگيرد تا بتواند انتقام بگيرد.

اما هنوز مختار در مكه است و دارد با آل زبير كژدار و مريز پيش مي‌رود تا ببيند عاقبت كار چه مي‌شود. اين تعلل او براي برخي مخاطبان شايد ناراحت‌كننده باشد اما در قسمت شانزدهم مختارنامه كه فرداشب روي آنتن مي‌رود، مختار تكليفش را با خودش روشن خواهد كرد. او بار ديگر به ديدار محمد بن حنفيه، برادر امام حسين(ع) مي‌رود تا از او براي قيام خود كسب تكليف كند. گفت‌وگوي مهمي بين اين‌دو نفر شكل مي‌گيرد و مختار از مكه مي‌رود تاقيام خود را آغاز كند. اما رفتن به كوفه آن هم با جاسوساني كه عبدالله بن زبير در شهر مكه و اطراف آن دارد كار ساده‌اي نيست اما مختار آنقدر درايت دارد كه بتواند عبدالله بن زبير را فريب دهد و از شهر خارج شود.

بنابراين در قسمت شانزدهم سريال مختارنامه بازهم شاهد بازي بي‌بديل رضا كيانيان در نقش عبدالله بن زبير خواهيم بود. كيانيان نقش ابن زبير را چنان با قدرت بازي كرده است كه تا ساليان سال در ذهن مخاطبان اين سريال خواهد ماند و البته اين نقش را مي‌توان صدرنشين پرونده بازيگري كيانيان تاكنون دانست. اين بازيگر تاكنون نقش‌هاي متفاوت و قوي زيادي بازي كرده اما نقش عبدالله بن زبير باعث شد تا او از همه امكانات و توانايي‌هاي بازيگري خود استفاده كرده تا ابن زبير را به شخصيتي ماندگار در تاريخ سريال سازي تاريخي تبديل كند.

مختار از مكه مي‌رود اما در كوفه اتفاقاتي در شرف وقوع است و تشنگان قدرت كه در كوفه زندگي مي‌كنند هركدام براي تصاحب حكومت كوفه نقشه‌اي در سر دارند. عبيدالله بن زياد براي مدتي از كوفه خارج شده است. غيبت او باعث شده تا فرمانده سپاهيان او يعني بن حريث چشم به كاخ كوفه بدوزد و بخواهد كه حاكم كوفه شود به همين دليل به مسجد مي‌رود تا خطبه بخواند و از مردم كوفه بيعت بگيرد اما عامر بن مسعود كه از ثروتمندان كوفه است،پيش‌دستي مي‌كند و مقابل او مي‌ايستد و نمي‌گذارد او به منبر برود. عامر بن مسعود هم بدش نمي‌آيد از هرج و مرج كوفه استفاده كند و حكومت را به دست بگيرد. نقش بن حريث را مصطفي طاري بازي مي‌كند و نقش عامربن مسعود به عباس اميري سپرده شده است.

در كوفه خبرهاي‌ ديگري هم هست. سليمان بن صرد خزايي كه در زمان قيام مسلم بن عقيل و امام حسين(ع) ترجيح داده بود سكوت كند، اكنون از كرده خويش پشيمان است. او ياران قديم را گرد هم جمع مي‌كند تا مقدمات قيام توابين را آماده كند؛ قيامي كه پيش از قيام مختار شكل مي‌گيرد و سليمان در جريان اين قيام كشته مي‌شود.

نقش سليمان را ولي‌الله شيراندامي بازي مي‌كند.

در قسمت شانزدهم سريال مختارنامه شام در عزاي يزيد نيز به نمايش درمي‌آيد. مرگ يزيد باعث مي‌شود پايه‌هاي حكومت امويان تضعيف شود. در اين قسمت عمرسعد(مهدي فخيم‌زاده) و شمر(محمد فيلي) نيز حضور دارند.




تاراج ، پسران پرواز ، تيرانداز ...
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 14
نویسنده : مولوی
در روزهاي پاياني هفته، پنجشنبه و جمعه 23 و 24 دي ماه ، فيلمهاي سينمايي و تلويزيوني « بي سلاح»،« تاراج»،« بچه رو بگير»،« پسران پرواز»،«شاهزاده شائولين»،« تيرانداز»،« نابودگر4»،« عليه امپراطور »،«جنايت کسب و کار ماست»،« در آينه »،« شکارچيان»،« لذت جاودان زندگي » و« ببرسنگي » ازشبکه‌هـاي يک ، دو، سه ، چهـار، تهـران و سيماي استان ها پخش مي‌شـود.

شـبـکـه يــک

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي سيما، فيلم سينمايي « بي سلاح » به کارگرداني ويليام فيليپس محصول سال 2010 کانادا پنجشنبه 23دي ماه ساعت 22 ازشبکـه يک سيما پخش مي ‌شود .

درخلاصه داستان فيلم بابازي پل گروس خواهيد ديد : " مونتانا کيد " خلافکاري است که توسط گروهي ازتبهکاران تحت تعقيب مي باشد. او که ازسوي دولت آمريکا محکوم به اعدام شده است در آخرين لحظات از مرگ نجات مي يابد ،اما به دليل خطاي رديابي اسبش به جاي غرب ازشمال (کانادا) سردرمي آورد .

فيلم سينمايي «  تاراج »به کارگرداني ايرج قادري وتهيه کنندگي محمد توبه خواه جمعه 24 دي ماه ساعت 15:30 ازشبکه يک سيما روي آنتن مي رود .

داستان درمورد زينال بندري ، قاچاقچي سابقه دارترياک است که توسط ستوان احمد ،رئيس اداره ي مبارزه با مواد مخدردستگيرو روانه زندان مي شود، اما با پرداخت رشوه محکوميت خود را به حبس کاهش مي دهد و پس از يکسال به دليل خوش رفتاري آزاد مي شود.
جمشيد هاشم پور،بهزاد جوانبخش،فخري خوروش و رسول توکلي درفيلم سينمايي « تاراج » به ايفاي نقش پرداخته اند .

شـبـکـه دو

فيلم سينمايي « بچه رو بگير » جمعه 24 دي ماه ساعت 17:45ازشبکه دو سيما پخش مي شود.

دراين فيلم خواهيد ديد: خانواده اي پرجمعيت درخانه اي دورهم زندگي مي کنند. پدرخانواده يک صخره نورد است که پايش دريکي ازصخره نوردي ها آسيب جدي ديده است. او در بيمارستان بستري است و منتظرجواب آزمايشاتش مي باشد.مادرخانواده دربانک کارمي کندو سيستم امنيت بانک مرکزي را مادر آنها طراحي کرده است. روزي به آنها خبرمي رسدکه پدرشان بايدعمل سنگيني انجام دهد.
کريستين استيوارت ،کربين بلو وماکس تيريو درفيلم سينمايي « بچه روبگير» به کارگرداني بارت فرندليچ و تهيه کنندگي اندريولازارمحصول سال 2004 کشورهاي آمريکا و آلمان بازي کرده اند .    

فيلم سينمايي « پسران پرواز» به کارگرداني توني بيل وتهيه کنندگي دين دولاين  جمعه 24 دي ماه ساعت ساعت 23 از شبکه دو سيما پخش مي شود .

«پسران پرواز» به زندگي جواني به نام جيمزفرانکو مي پردازد که در روستاي محل اقامتش در فرانسه مشغول گله داري بوده و پس از مدتي تصميم به گذراندن دوره خلباني مي گيرد که يادگيري دوره خلباني وي با آغاز جنگ جهاني همزمان شده و ماجراهايي را براي وي رقم مي زند.
جيمز فرانکو ، اسکات هازل  و مک دونالد درفيلم سينمايي « پسران پرواز» محصول سال 2006 کشورهاي آمريکا وانگلستان بـه ايفاي نقش پرداختـنـد .

شـبـکـه ســـه

فـيلـم سينمايي « شاهزاده شائولين» به کارگرداني  چياتانگ پنجشنبه 23 دي ماه ساعت 14:30 ازشبکه سه پخش خواهد شد.

درخلاصه داستان فيلم آمــده : مزدوران به قصرحمله کرده تا با کشتن حاکم قدرت را به دست بگيرند .حاکم براي نجات دو فرزند خردسال خود و مهره حکومتي ،آنها را به چند نفرازسربازان مورد اعتماد خود مي سپارد ، دشمن متوجه اين موضوع مي شود .
فـيلـم سينمايي « شاهزاده شائولين» محصول سال 1982 هنگ کنگ مي باشد.

فيلم سينمايي « تيرانداز» به کارگرداني آنتوني فوکوا پنجشنبه 23دي ماه ساعت 24 ازشبکـه سه سيما پخش مي شــود .

درخلاصه داستان فيلم آمده : يک تيراندازقديمي که اجباراً بازنشسته شده است بارديگراستخدام مي شود تا احتمال ترور رئيس جمهور را درسه شهرمختلف بررسي کند که ظاهراً براي حفاظت از رئيس جمهور است ولي درنهايت به رئيس جمهورسوء قصد مي شود و وي تحت تعقيب قرارمي گيرد ولي فرارمي کند .
مارک والبرگ ، مايکل نپا و دني گلووردرفيلم سينمايي « تيرانداز» محصول سال 2007 آمريکا بازي کرده اند.

فـيلـم سينمايي « نابودگر4 » جمعه 24 دي ماه ساعت 10:30 ازشبکه سه پخش خواهد شد.

درخلاصه داستان فيلم آمــده : درسال 2003 يک جنايتکار به نام رايت که به سرطان لاعلاج مبتلا است موافقت مي کند تا دکترکاگان براي پژوهش ازبدن او استفاده کند. درحمله اسکارنت به زمين که صرفاً جان کان زنده مي ماند پي مي برند که ترميناتورT800 جديد براي حمله به کار گرفته شده است . 
کريستين بل، سام ورتينگتون و آنتوني يل چين درفـيـلـم سينمايي « نابودگر4 » به کارگرداني مک گينـتي محصول سال 2009 کشور آمريکا به ايفاي نقش پرداختند .

جمعه 24 دي ماه ساعت 14:15 فيلم سينمايي « عليه امپراطور » محصول سال 1995چين از شبکه سه سيما روي آنتن مي رود.

دراين فيلم خواهيد ديد: در قرن دوازدهم در منطقه پرهياهوي درزمان امپراطوري خوي جونگ از سلسله سونگ ،108 زن و مرد قهرمان درکوههاي ليانگ چن درچين دورهم جمع مي شوند و براي برقراري عدالت و مبارزه با فساد و حکومت تلاش مي کنند.
تانگ جين ، ليو جيا ليانگ و چن چونگ درفيلم سينمايي « عليه امپراطور» به کارگرداني چانگ چن بازي کرده اند .

شـبـکـه چـهــار

فيلم سينمايي « جنايت کسب و کار ماست» پنجشنبه 23 دي ماه ساعت 15:40 ازشبکه چهارسيما روي آنتن خواهد رفت .

دراين فيلم خواهيد ديد : خانم برسفرد زن با فراست و علاقمند به حل معماهاي پليسي خود را درگيرماجراي تازه اي مي کند. عموي او شاهد يک جنايت بوده اما هيچ جنازه اي پيدا نشده است و هيچ کس ديگرهم شاهد جنايت نبوده است جزعموي او ،خانم برسفرد درگير ماجرا مي شود.
کاترين فرات درفيلم سينمايي « جنايت کسب و کارماست » به کارگرداني پاسکال توماس محصول سال 2008 فرانسه به ايفاي نقش پرداخته است.

فيلم سينمايي « در آينه» به کارگرداني ونويسندگي سونگ هو کيم جمعه 24 دي ماه ساعت 20:30 درقالب برنامه «سينما4 » ازشبکه چهارسيما پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم با بازي هي ناکيم وگي تاواي مي بينيم : فروشگاه بزرگي که سال قبل براثريک آتش سوزي مشکوک از بين رفته، پس ازتعميردرآستانه بازگشايي است. اما ناگهان دو نفرازکارکنان اين فروشگاه به قتل مي رسند. قاتل يا قاتلين هيچ ردي ازخود به جا نگذاشته اند. حتي بين کارکنان فروشگاه اين تصور وجود دارد که شبها دراين فروشگاه اتفاقات و صداهاي عجيبي شنيده مي شود و اين افراد توسط تصوير خود در آينه کشته شده اند.
فيلم سينمايي « در آينه» محصول سال 2003 کره درژانرپليسي ،تخيلي واکشن ساخته شده است.

شـبـکـه تــهــران

فيلم سينمايي « شکارچيان» به کارگرداني كژال ساند ول30 دقيقه بامداد روز جمعه 24 دي ماه از شبکه تهران پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمده : اريك ساكن منطقه شكارگري است كه مدتي پيش به دليل درگيري با افراد مسلح زخمي شده و دربيمارستان بستري گرديده است.ماموريت وي درشهري ديگر به اتمام رسيده، وي به شهر خودش بازگشته و با استقبال گرم دوستانش مواجهه مي شود. او بايد با شكارچيان غيرقانوني گوزن مبارره كند؛ ولي مردم منطقه كه نمي خواهند قضيه شكار غيرقانوني متوقف شود با يكديگرمتحد مي شوند و با اريك مخالفت مي نمايند.
رادولف راسگارد ولنارت جاهکل درفيلم سينمايي « شکارچيان» محصول1996 سوئد در ژانر درام وهيجاني ايفاي نقش کرده اند .

فيلم سينمايي « لذت جاودان زندگي » به کارگرداني مايكل لندون جي آر جمعه 24 دي ماه ساعت 13:30 ازشبکه تهران پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمده : ميسي و ويلي در شهر جديد مشغول  دامپروري هستند وگله بزرگي نيز دارند، ولي به دليل كمبود آب و نباريدن باران، درمضيقه قرارگرفته اند و زندگي به آنها سخت مي گذرد. پدرميسي به ديدن آنها مي آيد و دختر كوچك آنها مي ميرد. ويلي به دليل مشكلات ماليش تصميم مي گيرد كه پيشنهاد شهردار دروس را براي پست كلانتري بپذيرد تا بتواند زندگيش را اداره نمايد .
ارين كوترل ، ديل ميد كيف و لوگان بارسلوميو درفيلم سينمايي « لذت جاودان زندگي » محصول  سال 2006 آمريکا، در ژانر درام ايفاي نقش کرده اند .

سـيـمــاي اسـتــان هــا

فيلم سينمايي « ببر سنگي » به کارگرداني  چويان جمعه 24 دي ماه ساعت 13:30 ازسيماي استان ها روي آنتن مي رود.

درخلاصه داستان فيلم آمده: خاندان شرورتانگ با قرارجايزه طلا باعث کشته شدن رئيس طايفه مي شود وپسر رئيس براي  گرفتن انتقام دست به کارمي شود .
کولونگ ومونا فونگ در فيلم سينمايي « ببر سنگي » محصول سال 2001 هنگ کنگ درژانرحادثه اي  بازي کرده اند.




ايران سرزمين مردمان اصيل
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
برنامه " ايران سرزمين مردمان اصيل" در دهه فجر انقلاب اسلامي با شکلي ويژه تر، دستاوردهاي انقلاب را به بينندگان برونمرزي شبکه جهاني سحر معرفي مي کند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي رسانه ملي، اين برنامه که از جمله برنامه هاي ثابت و هفتگي سيماي آذري شبکه سحر است و روزهاي پنجشنبه پخش مي شود، در ايام بزرگداشت سي و دومين سالگرد پيروزي نهضت اسلامي ملت ايران، طي 12 برنامه در روزهاي 11 لغايت 22 بهمن به صورت زنده و مستقيم از آنتن سرويس آذري زبان کانال 1 شبکه سحر پخش خواهد شد.

امير هوشنگ دارايي تهيه کننده اين سلسله برنامه ها در همين زمينه گفت: " ايران سرزمين مردمان اصيل" در روند عادي پخش خود، در هر برنامه يک موضوع خاص در زمينه موضوعات فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي روز ايران را به منظور آشنايي بينندگان برنامه با سيماي امروزين ايران اسلامي مورد بحث و بررسي قرار داده و ضمن گفتگوي مجري با کارشناس حضوري برنامه و پاسخگويي به تماس هاي تلفني مخاطبان با استوديوي پخش به تشريح آنها مي پردازد.

اين تهيه کننده تلويزيوني افزود: در بخش هاي ديگر، " ايران سرزمين مردمان اصيل"، با تهيه و پخش گزارش هاي متنوع از محور اصلي برنامه و پخش سرودهاي انقلابي و وله و ... در صدد است تا واقعيت در جريان امروز جامعه ايران را از وراي تبليغات منفي رسانه هاي غربي آشکار کرده و تصويري واقعي از ايران را به نمايش بگذارد که ادامه همين تلاش در برنامه هاي اختصاصي دهه فجر" ايران سرزمين مردمان اصيل" نيز پي گرفته مي شود.

دارايي با تأکيد بر اينکه نقطه ثقل برنامه هاي ياد شده بر معرفي دستاوردها و موفقيت هاي پژوهشگران و نخبگان، صنعتگران و توليدکنندگان، سياستگزاران فرهنگي و اجتماعي و دست اندرکاران سياست، همچنين فعالان عرصه هاي گوناگون هنري و ... در سالهاي پس از پيروزي انقلاب است، اضافه کرد: استقلال و خودکفايي در زمينه هاي مختلف صنعتي و کشاورزي، دستيابي به پيشرفتهاي قابل ملاحظه در تکنولوژي و فناوري هاي روز ساخت تجهيزات نظامي، صنعت و معدن، پزشکي و ...، ابراز هويت عزت مدارانه ايران در صحنه هاي بين المللي، توسعه، عمران و آباداني همه جانبه، توان توليد نرم افزاري و سخت افزاري براي رسيدن به آرمانهاي متعالي انقلاب و شکوفايي استعدادها و ظرفيت هاي ملت توانمند ايران و انديشمندان و تلاشگران آن از جمله موارد مختلفي هستند که در اين برنامه ها در قالب ساختار معمول" ايران سرزمين مردمان اصيل" بدانها خواهيم پرداخت.

تبيين نتايج درخشان و رهاوردهاي شگفت انگيز انقلاب شکوهمند ملت مسلمان ايران از جمله مأموريت هاي اصلي 6 سرويس آذري، کردي، اردو، بوسنيايي، انگليسي و فرانسوي شبکه جهاني سحر است که در قالب پخش 38 ساعت برنامه در شبانه روز از طريق دوکانال 1 و 2 اين شبکه دنبال مي شود.




توليد انيميشن سفرهاي من و فلامي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
سفرهاي من و فلامي به کارگرداني مهدي ورمزيار و تهيه کنندگي زهرا وزين در 13 قسمت 11 دقيقه اي در صدا و سيماي مرکز اروميه در حال توليد است.

به گزارش جام جم آنلاين، زهرا وزين در گفتگو با سايت معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: اين مجموعه 3 ماه پيش توليد داشته است و توليد آن از پانزدهم شهريور ماه آغاز شده و پانزدهم بهمن سال آينده آماده پخش خواهد شد.

وي در خصوص داستان انيميشن من و فلامي اظهار داشت: آيدين در مسابقه انشاء نويسي مقام اول را کسب مي کند و کتابي درباره اطلاعات مربوط به استان آذربايجان غربي جايزه مي گيرد.

وزين در خصوص علت انتخاب عنوان انيميشن گفت: آيدين با فلامينگويي که در کتابي که جايزه گرفته است همراه شده و به بهانه يافتن جواهر داک به نقاط مختلف استان سفر مي کند.

وي تصريح کرد: با شگردهايي جذابي که ايجاد شده در هر قسمت و طي ماجراهايي ،مخاطبان با جاذبه هاي طبيعي و نقاط ديدني استان آشنا مي شوند .

تهيه کننده انيميشن من و فلامي با اعلام اينکه ناظر کيفي اين مجموعه يوسف صديق مي باشد ابراز داشت: نويسنده و کارگردان در کليه مراحل سعي مي کنند از نظرهاي کارشناسي صديق که از پيشکسوتان اين حوزه مي باشد استفاده کنند تا اثر با کيفيتي توليد شود و در اختيار مخاطبان قرار بگيرد.

وزين استفاده از تکنيک هاي نوين را در توليد انيميشن امري لازم و ضروري دانست و گفت: ما در توليد اين انيميشن علاوه برايجاد فضاهاي مناسب براي جذب مخاطب از تکنيک سه بعدي استفاده کرديم.

عوامل انيميشن من و فلامي : نويسنده: سعيد سليمانپور، طراح و استوري بورد: مهدي ورمزيار، انيماتور: مهران اسماعيل زاده- اكبري- خجسته، طراح شخصيت سه بعدي: خجسته، تكسچر: حكيمان، رندر: اسماعيل زاد.




تله فيلم همسنگار آماده پخش شد
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 31
نویسنده : مولوی
تله فيلم 90 دقيقه‌اي همسنگار با موضوع دفاع مقدس به کارگرداني احسان عبدي پور و تهيه کنندگي مهدي کبيري در سيماي مرکز بوشهر توليد شده است.

به گزارش جام جم آنلاين، احسان عبدي پور در گفتگو با سايت معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: داستان اين تله فيلم مربوط به محاصره آبادان و خرمشهر است که مردم هيچ راه خروجي جز بهمن شير ندارند. فردي بنام شريف در خارک متوجه ماجرا مي‌شود و براي کمک به مردم، لنجش را به دو دوست قديمي مي‌دهد تا به چوئبده بروند. اما در راه بازگشت با لنج در دريا اتفاقاتي رخ مي دهد و لنج متوقف مي شود. 

وي با بيان اينکه بخش عمده اي از اين تله فيلم در دريا تصويربرداري شده است اظهار داشت: شهرهاي بوشهر و آبادان لوکيشن هاي اصلي فيلم تلويزيوني همسنگار بوده اند.

عبدي پور افزود: در بخشي هايي از تله فيلم تصويربرداي زيرآب بايد صورت مي گرفت مشکلات و سختي هايي را با توجه به امکانات برايمان به وجود آورده بود که با توانمندي هنرمندان بومي فيلم تلويزيوني همسنگار مراحل توليد خود را به خوبي پشت سر گذاشت.

وي با بيان اين تله فيلم سه ماه پيش توليد داشته است تصريح کرد: تصويربرداي تله فيلم همسنگار يک ماه و نيم طول کشيده و در حال حاضر پس از صدا گذاري، موسيقي و تدوين آماده پخش گرديده است.

وي استفاده از بازيگران بومي را در توليد آثار نمايشي بسيار ارزشمند خواند و گفت: براي ارتقاء سطح کيفي توليدات نمايشي در کشور بايد از هنرمندان استاني هم استفاده شود تا بازيگران بتوانند توانايي خودشان را از اين طريق به نمايش بگذارند.

عبدي پور ادامه داد: براي انتخاب بازيگران فرصت زيادي را صرف کرديم تا بتوانيم افراد مورد نظر را از شهرهاي خوزستان و بوشهر انتخاب کنيم.

وي خاطر نشان ساخت: تله فيلم همسنگار نگاه خاص و بومي به جنگ دارد که پايداري در وطن را به نمايش گذاشته است.

اين فيلم براي شرکت در بخش اصلي بيست و نهمين جشنواره بين المللي فيلم فجر به دبير خانه جشنواره ارسال شده است.

تهيه کننده: مهدي کبيري ـ نويسنده وکارگردان : احسان عبدي‌پور ـ بازيگران: حميد باغکي ، عباس جوادي ، حسين قفلي ، هدي نوريزاد ، جعفر بهبهاني ، صديقه صداقت ، خانم نيک آزاد ، ديانا قيم ، سپيده جمالي ، مريم ايزدجو ، سيدمحسن نبوي و جمعي از هنرمندان بوشهر و آبادان ـ دستيار اول کارگردان و برنامه ريز : حسن خمسه ـ مشاور کارگردان: مسعودنجف پور ـ منشي صحنه: آزاده اکبريان ، وحيده نعمتي زاده ـ مدير تصوير و نور: علي محمد قاسمي ـ صدابردار: حسن شبانکاره ـ مدير توليدتله فيلم: ادريس عبدي پور ـ جانشين توليد: کيانوش قنبري ـ طراح گريم و اجرا: جلال اميري ، امير خدادادي ، مهسا خوش سلوک ـ طراح صحنه و لباس: سيدمحسن نبوي ، آزاده اکبريان .




آخر هفته با شبكه جهاني جام جم
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
فيلم هاي سينمايي اروند، آوازهايي براي نخلستان ، عبور از شب و آخرين سرقت در روزهاي پنجشنبه و جمعه 23 و 24 دي از شبكه جهاني جام جم براي مخاطبان اروپا ، آمريکا و آسيا پخش مي شوند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي شبكه جهاني جام جم، فيلم سينمايي "اروند" پنجشنبه 23دي/13ژانويه ساعت 03:15 اروپاي مرکزي / 03:15مرکزآمريکا - 01:45 لس آنجلس /03:15 کوالالامپور پخش مي شود.

بازيگران: کيکاوس ياکيده،رضا توکلي،بهزاد خداويسي و...

خلاصه فيلم : داستان زندگي شهيد حبيب آشناست که بعد از بيست سال آب اروند آن را به کنار رودخانه مي آورد و عده اي جوان مهندس نقشه برداري که براي استراحت به کنار رودخانه آمده اند جسد را پيدا مي کنند و مورد اتهام قرار مي گيرند و...

فيلم سينمايي " آوازهايي براي نخلستان" پنجشنبه 23 دي/ 13 ژانويه ساعت 21:55 اروپاي مرکزي/ 21:55مرکزآمريکا - 20:25 لس آنجلس /21:55 کوالالامپور روي آنتن مي رود.

بازيگران: سليم رنگزن،علي سهيم پور،يوسف زقورزاده و...

خلاصه فيلم : انوار بعد از پايان تحصيلات، به همراه مادر بزرگش "بي بي" به سرزمين آباءو اجدادي خود مي رود تا آنجا زندگي کند.آنجا خبر زنده بودن ناخدا الوان پدر انوار به "بي بي" مي رسد و ...

فيلم سينمايي "عبور از شب" جمعه 24دي/14ژانويه ساعت 03:15 اروپاي مرکزي / 03:15مرکزآمريکا - 01:45 لس آنجلس /03:15 کوالالامپور پخش خواهد شد.

بازيگران: حامد کميلي،کورش سليماني،قاسم زارع و...

خلاصه فيلم : سهراب و عادل قرار است به شناسايي منطقه جنگي بروند. قبل از رفتن برادر سهراب به شهادت مي رسد و فرمانده سعي مي کند سهراب را از رفتن منصرف کند،اما سهراب دچار ترديد مي شود و بالاخره به شناسايي مي رود.و با اين کار جان بقيه را نجات مي دهد ...

فيلم سينمايي " آخرين سرقت" جمعه 24 دي/ 14 ژانويه ساعت 21:55 اروپاي مرکزي/ 21:55مرکزآمريکا - 20:25 لس آنجلس /21:55 کوالالامپور روي آنتن خواهد رفت.

بازيگران: ابوالفضل پورعرب،نسرين مقانلو،محمد کاسبي و...

خلاصه فيلم : مير عصمتي سارق حرفه اي بعد از آزادي در آخرين سرقت خود، با گول زدن سرکرده سارقان،کيف حاوي اسناد و طلاها را مي دزد.سرگرد کاسبي و سرکرده سارقان به دنبال او هستند ولي موفق نمي شوند تا اينکه امير با حميرا آشنا مي شود و تصميم مي گيرد از راه خود برگردد،اما وقتي اسناد و طلاها را به حميرا مي دهد متوجه مي شود که ...