پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 22
نویسنده : مولوی
"روايت اول شخص" کاري از گروه دين و انديشه شبکه جهاني صداي آشنا در روز درگذشت حضرت رقيه (س) از اين شبکه پخش مي شود.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي و امورمخاطبان شبکه جهاني صداي آشنا، "روايت اول شخص" در قالب روايي- نمايشي، ماجرايي دختري را به تصوير مي کشد که براي سفر به سوريه نياز به اطلاعاتي درباره مدفن حضرت رقيه (س) و شخصيت ايشان دارد. بنابراين طي تماس با يک از دوستان خود، موفق مي شود با فردي آگاه آشنا شود تا اطلاعات خود را کسب کند؛ ضمن آنکه با دسترسي به لوح فشرده سخنراني آيت ا... مظاهري، اطلاعات خود را درباره حضرت رقيه (س) کامل مي کند.

مريم دلجو نويسنده و سردبير، فروغ وزيري زاده تهيه کننده، مهسا حق پناه گوينده و مهدي رستمي گوينده، در اين ويژه برنامه با شما همراه هستند.
"روايت اول شخص" را دوشنبه بيستم دي ساعت 11:00 به وقت تهران برابر با ساعت 08:30 به وقت گرينويچ از کانال اروپاي شبکه جهاني صداي آشنا بشنويد.

نشاني وب سايت شبکه جهاني صداي آشنا www.sedayeashna.ir

شماره تماس روابط عمومي 22164131 ، 22652327




تصويربرداري ساعت‌فراموشي پايان يافت
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «ساعت فراموشي» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي عباس رنجبر تمام شد.

به گزارش مهر، مجموعه تلويزيوني «ساعت فراموشي» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي عباس رنجبر اواخر مهر امسال در استان اصفهان کليد خورد و سپس تصويربرداري در تهران پيگيري شد. تصويربرداري اين مجموعه به تازگي در تهران به پايان رسيده است.
 
اداره کل راه و ترابري اصفهان، باغ گل‌ها، کلانتري 28 و... از جمله لوکيشن‌هاي سريال بوده است.
 
سعيد نيکپور ، رضا بابک، فريبا متخصص، محمود رضا قديريان، مينا نوروزي، آتش تقي‌پور، عباس شجاع، رسول هنرمند ، محمدرضا نيک‌سرشت، فرشيد صمدي‌پور، مهدي چاياني، سوگل طهماسبي، کيميا موسوي، مجيد لياقت،سعيد ياردوستي، فاطمه شکري، عبدالرسول زارع، بهزاد محسني، شکوفه امين‌پور، فرشاد فهيمي، حميد غلامي، سارا اطهري، اميد بغدادي، الهام رضايي و ...(هنرمند خردسال) سوگل نصرتي در اين سريال 17 قسمتي بازي کردند.
 
هم اکنون تدوين سريال را امين رنجبر انجام مي‌دهد. اين سريال مضموني پليسي معمايي دارد و در خلاصه داستان آن آمده است: اميرعلي، قاضي و بازپرس دادسراي جنايي اصفهان درگير پرونده‌اي مرموز و خطرناک مي‌شود. مواجهه او با شروري بي‌رحم، زندگي‌اش را دستخوش تغييراتي مي‌کند.
 
سريال «ساعت فراموشي» به سفارش سيماي مرکز اصفهان توليد مي‌شود و قرار است از يکي از شبکه‌هاي سراسري نيز به پخش برسد.
 
 عوامل اين مجموعه عبارتند از نويسنده: مهدي رجبي، مدير تصويربرداري: علي جعفري، مدير توليد: محسن دانشور، طراح صحنه و لباس: علي شايانفر، طراح گريم: امير اسکندري، صدابردار: احسان نوبخت، دستيار يک کارگردان و برنامه‌ريز: محمد عفراوي، آهنگساز: مهدي زارع، نورپرداز: ايرج قاسمي، عکاس: امين رنجبر، دستيار کارگردان: سهيل مينايي، فرهاد شکرالله زاده، مدير صحنه: سارا گرزين و منشي صحنه: بهناز جراحي.




مجموعه آرزوهاي بزرگ توليد مي‌شود
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
مجموعه تلويزيوني «آرزوهاي بزرگ» به تهيه‌کنندگي سيد داود تقوي‌نژاد به سفارش سيماي يزد تهيه مي‌شود.

سيد داود تقوي‌نژاد ، تهيه‌کننده در اين باره به مهر گفت: پيش‌توليد اين مجموعه تلويزيوني به سفارش سيماي يزد شروع شده و به زودي کليد مي‌خورد. سريال «آرزوهاي بزرگ» در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي توليد مي‌شود و فريدون کرمي کارگرداني آن را بر عهده دارد.

وي افزود: فيلمنامه را حسين شاهنده نوشته و مضمون آن اجتماعي است. داستان «آرزوهاي بزرگ» درباره جواني است که به دختري از طبقه بالا دلبسته و درگير ماجراهايي مي‌شود. لوکيشن‌هاي اين سريال در يزد است و از بازيگران بومي در آن استفاده مي‌کنيم.

مجموعه تلويزيوني «حس مادري» به تهيه‌کنندگي سيدداود تقوي‌نژاد و کارگرداني اکبر منصورفلاح پنجشنبه‌ها از شبکه دو پخش مي‌شود.




قاصدک براي شبکه سحر تهيه مي‌شود
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 13
نویسنده : مولوی
جنگ نوجوانان با عنوان «قاصدک» با رويکرد قرآني به سفارش سيماي انگليسي شبکه سحر توليد مي‌شود.

به گزارش مهر، اين برنامه به تهيه‌کنندگي عبدالصاحب اميري و کارگرداني محسن احمدي در 26 قسمت با موضوع ‌هاي اخلاقي، تربيتي و رفتاري در حوزه نوجوانان با رويکرد معرفي فرهنگ قرآني و آموزه‌هاي ديني تهيه مي‌شود.

ضبط اين برنامه در استوديويي در شهر قم و در دکوري که نصير قواعد آن را طراحي کرده از آبان ماه سال جاري شروع شده و بيش از يک‌ماه به طول انجاميده است و هم اکنون مرحله تدوين را سپري مي کند.

مجري بازيگر برنامه ، زهرا حنيف است و ديگر عوامل توليدعبارتند از مدير توليد: وحيد علي ميرزالو، تدوينگر: ساتراپ شجاعي، تصويربرداران: محمد ثاني، سيد محمود حسني و محمود شفيعي، نورپرداز: رضا عسگرزاده، صدابردار: رضا مير کمالي، نويسندگان و کارشناسان محتوا: حجت الاسلام دکتر بي ريا و زهرا موسوي.




شبکه تهران هر شب،فيلم پخش مي‌کند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
فيلم‌هاي «مغز سخت افزاري» ، «صاعقه سياه» ، «افشاگر» ، «مسافرين زندگي» از 19 تا 22 دي ساعت 20:45 از شبکه تهران روي آنتن مي‌رود.

به گزارش مهر، فيلم سينمايي «مغز سخت افزاري» يکشنبه 19 دي از شبکه تهران روي آنتن مي‌رود. اين فيلم به کارگرداني ارني بارباراش محصول مشترک کانادا و آمريکا سال 2009 است که در آن کوبا گودينگ جي آر، ول کيلمر، مايکل آيرونسايد و آدامس ويت بازي کردند. داستان فيلم «مغز سخت افزاري» درباره يک نظامي سابق ارتش آمريکاست که از ارتش بيرون آمده و سعي مي‌کند روزهايي را که در ارتش بوده را فراموش کند.

فيلم سينمايي «صاعقه سياه» دوشنبه 20 دي از شبکه تهران پخش مي‌شود. اين فيلم به کارگرداني ديمتري کيزلي و الکساندر وي تيسکلي ساخته شده است. اين فيلم محصول سال 2009 روسيه است. در اين فيلم گريگوري دوبريجين ، آکاترينا ويکلووا ، ويکتور ورزبيتسکي و والري زولوتوکين بازي کردند. داستان فيلم «صاعقه سياه» درباره ديما پسري دانشجو است که به يکي از همکلاسي‌هايش علاقه دارد ، اما براي ازدواج پول ندارد.

فيلم «افشاگر» سه‌شنبه 21 دي از شبکه تهران روي آنتن مي‌رود. اين فيلم به کارگرداني مايکل کوئستا ساخته شده و در آن جاش لوکاس ، مايکل کنت ويليامز و مايکل کلي بازي کردند. داستان درباره قلب يک مقتول به نان ژان است که آن را به مردي به نام تري پيوند مي‌زنند. تري از همسرش جدا شده و با دختر کوچکش آنجلا زندگي مي‌کند.

فيلم سينمايي «مسافرين زندگي» چهارشنبه 22 دي از شبکه تهران پخش مي‌شود. اين فيلم محصول سال 2005 آمريکا است که به کارگرداني مايکل لندن جي آر ساخته شده و در آن ارين کوترل، لوگان بارسلوميو و ويليام مورگان شپرد بازي کردند. داستان فيلم «مسافرين زندگي» درباره ميسي است بعد از ازدواج با ويلي راهي سفر جنوب مي‌شود تا در کنار هم در مزرعه‌اي به دامپروري بپردازند.




ساخت انيميشن پاکا براي حفظ محيط زيست
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 21
نویسنده : مولوی
مجموعه انيمشين «پاکا» در 26 قسمت 8 دقيقه‌اي به تهيه‌کنندگي مازيار محمدي نژاد در واحد انيميشن صدا و سيماي مرکز خليج فارس در حال ساخت است.

به گزارش ايسنا، انيميشن «پاکا» داستان پسربچه‌اي به نام دارا است که تعطيلات نوروز را به همراه عمويش در روستايي کوچک واقع در حاشيه جنگل‌هاي حرا در ساحل جزيره قشم مي‌گذراند و هردوي آنها براي اولين بار است که به روستا مي‌روند و به زندگي در دل طبيعت عادت ندارند و با انجام رفتارهاي غلط، مشکلات زيادي براي طبيعت ايجاد مي‌کنند و خود نيز دچار مشکلات زيادي مي‌شوند.

عمو هم که بر خلاف انتظار چندان آدم خردمندي نيست گاهي پا به پاي برادرزاده‌اش دسته گل به آب مي‌دهد که اين موضوع موقعيت‌هاي طنزي را ايجاد مي‌کند. پاکا شخصيتي فانتزي که نماد طبيعت است وارد زندگي آنها مي‌شود و در مقابل کار بد آنها مي‌ايستد و اجازه صدمه زدن و تخريب به محيط زيست رانمي دهد.

روابط عمومي صداوسيماي مرکز خليج فارس گزارش داد: اين انيميشن با هدف علاقمند کردن مخاطب به محيط زيست، شناخت محيط زيست بومي جنوب ايران و يادآوري ارزش حفظ و نگهداري محيط زيست در دست تهيه است و براي جذابيت بصري در آن از تکنيک دو بعدي استفاده مي شود.




سفر نوروزي نامه‌هاي بالدار
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 19
نویسنده : مولوی
امير فيضي چند سال پيش برنامه‌اي عروسكي براي تلويزيون كارگرداني كرد كه نامش «ماجراهاي سنجد» نام داشت.

سنجد كه عروسكي دوست داشتني بود پايان هر برنامه رو به دوربين مي‌گفت: منتظر باشيد ما برمي‌گرديم. مجموعه سنجدكه تمام شد، امير فيضي چند برنامه ديگر براي تلويزيون كار كرد كه هيچكدام نتوانستند شهرت سنجد را به دست بياورند، اما اكنون انگار بار ديگر قرار است فيضي گفته عروسكش را عملي كند و بار ديگر به ديدار بچه‌ها بيايد. البته او اين‌بار هم قرار نيست سنجد را به تلويزيون برگرداند بلكه تصميم دارد، اوقات بچه‌ها را در ايام نوروز با سريالي به نام «نامه‌هاي بالدار» پركند.

نامه‌هاي بالدار را سيدعليرضا سبط احمدي براي گروه فيلم و سريال شبكه 2 سيما در 15 قسمت تهيه مي‌كند. سبط احمدي از تهيه‌كنندگان قديمي تلويزيون است كه در پرونده كاري او هم مي‌توان تهيه تله‌تئاتر كاليگولا را ديد و هم تهيه فيلم كودكانه «زماني براي دوست داشتن» كه ابراهيم فروزش آن را كارگرداني كرده است. اين تهيه كننده تا چند روز ديگر سريال نامه‌هاي بالدار را در شهر كاشان مقابل دوربين مي‌برد. سبط احمدي تصميم دارد با ساخت اين سريال كه كارگرداني آن را به فيضي سپرده است در شادي كودكان در نوروز 90 سهمي داشته باشد.

سبط احمدي روي شادي كودكان تاكيد دارد چون معتقد است كه كودكان امروز، كودكان آپارتمان‌نشيني هستند كه چندان هم شاد نيستند. با همه اين‌ها سبط احمدي در پاسخ به اين سوال كه آيا نامه‌هاي بالدار، سريال كمدي است به خبرنگار جام‌جم گفت: نه. نمي‌توان آن را سريال كمدي دانست، اما هم فيلمنامه نويس در زمان نگارش و هم من و كارگردان تلاش داريم در اين سريال فضاي شادي را براي بچه‌ها به وجود بياوريم.

تهيه‌كننده نامه‌هاي بالدار درباره داستان اين سريال كه فيلمنامه آن را هومن فاضل نوشته، گفت: نامه‌هاي بالدارداستان چند دوست است كه نامه‌‌هاي مرموزي به دستشان مي‌رسد، آنها با همدلي و دوستي تلاش مي‌كنند راز اين نامه‌ها را پيدا كنند و در اين مسير براي آنها ماجراهاي جذاب و شيريني پيش مي‌‌آيد.

سبط احمدي افزود: نامه‌هاي بالدار را در شرايطي مي‌سازيم كه مي‌دانيم شاد كردن بچه‌هاي اين دوره و زمانه دشوار است. آنها را نمي‌توان به سادگي خوشحال كرد. اگر بچه‌هاي ديروز براي رسيدن عيد نوروز ساعت شماري مي‌كردند تا شيريني و آجيل بخورند و لباس نو بپوشند، كودكان امروز در تمام طول سال به اين جور چيزها دسترسي دارند به همين دليل ديگر داشتن لباس عيد نمي‌تواند براي آنها هيجان‌انگيز باشد، اما بچه‌هاي امروز چيزهايي را ندارند كه كودكان ديروز آنها را داشتند. بچه‌هاي امروز در آپارتمان‌ها محبوس هستند و پدر و مادر خود را به ندرت مي‌بينند چون والدين مجبور هستند به سختي كار كنند تا بتوانند مخارج زندگي را تامين كنند به همين دليل كودكان امروز، كودكان غمگيني هستند كه تلويزيون مي‌تواند در شاد كردن آنها به وسيله فيلم و سريال‌هاي كودكانه بسيار موثر باشد.

نامه‌هاي بالدار با حضور بازيگراني مانند نصرالله رادش، محمود جعفري، فرهاد بشارتي، فاطمه طاهري، مريم اكبري، حامد كيازال، عليرضا مظلومي، احمدرضا اسدي و... 20 دي در كاشان مقابل دوربين مي‌رود. سبط احمدي در پاسخ به اين سوال كه چرا سريال را در كاشان تصويربرداري مي‌كنيد، گفت: چون در شهرستان‌ فضاي كار بهتر است و خانه‌هاي سنتي هنوز وجود دارند و ما مجبور نيستيم در آپارتمان‌هاي موجود در تهران داستان سريال را روايت كنيم.

پخش سريال نامه‌هاي بالدار از 28 اسفند آغاز مي‌شود. از ديگر عوامل سازنده اين سريال مي‌توان به دستيار يك كارگردان: سياوش درخشي، برنامه‌ريز: پرنيا كاظمي، مدير تصويربرداري: امير جوزداني، صدابردار: حسين غفاري، تدوين: اوژن سيد اشرفي، طراح صحنه و لباس: محمد هادي فدوي، طراح گريم: مسعود عربي، آهنگساز: محمد كلاسي‌بهار، مدير توليد: محمود محمد طائمه و عكاس :رضا عباسي اشاره كرد.

طاهره آشياني 
گروه راديو و تلويزيون‌




بازدید : 15
نویسنده : مولوی
تصويربرداري فيلم تلويزيوني «به دام افتاده» به كارگرداني كامبيز كاشفي و تهيه‌كنندگي سعيد مرادي در گرگان به نيمه رسيد.

سعيد مرادي در گفتگو با سايت معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما گفت: داستان تله فيلم «به دام افتاده» در استان گلستان روايت مي‌شود و سعي شده از طبيعت و فضاهاي شهري استان استفاده شود.

وي با بيان اينکه اين فيلم تلويزيوني يك ماه پيش توليد داشته است ابراز داشت: طبق برنامه ريزي انجام شده حدود 25 جلسه تصويربرداري در استان گلستان خواهيم داشت و اوايل بهمن ماه تصويربرداري به اتمام مي رسد.

مرادي با بيان اينکه اين تله فيلم در 15 لوکيشن اصلي و 9 لوکيشن فرعي تصويربرداري مي شود ابراز داشت: زندان مركزي گرگان، تالار فخرالدين اسعد گرگان، ناهارخوران، سروش جنگل و خيابان‌ها از لوکيشن هاي اصلي تله فيلم «به دام افتاده» مي باشند.

وي ادامه داد: فيلم با ضبط صحنه‌هاي زندان آغاز شده و حدود 13 جلسه تصويربرداري در اين لوكيشن طول کشيده است.

مرادي در خصوص داستان نله فيلم «به دام افتاده» گفت: داستان از مضمون اجتماعي و طنز برخوردار است. اين فيلم تلويزيوني مردي به نام «برات» را روايت مي‌كند كه كليد ساز ماهري است. او به پيشنهاد فردي كلاهبردار رمز گاوصندوقي را باز مي‌كند غافل از اينكه دوربين‌هاي مداربسته تصويرش را ضبط مي‌كنند و او راهي زندان مي‌شود.

وي نشاط و اميدواري براي مخاطب را از مهمترين اهداف توليد اين اثر عنوان کرد و تصريح کرد: سعي ما بر آن است با توليد فيلمي طنز موجبات فضايي فرح بخش را براي عموم مردم فراهم نمائيم.

مرادي با بيان اينکه در اين اثر از برخي هنرمندان بومي نيز استفاده شده است خاطر نشان ساخت: براي نقش هاي مختلف گزينه هاي متعددي داشتيم که خوشبختانه بازيگران اصلي درهمان حضور اول به نتيجه رسيدن ودر چيده مان مشکل خاصي وجود نداشت ضمن اينکه تلاش کرديم تا تعدادي از بازيگران بومي استان نيز استفاده شود.

گفتني است: تله فيلم «به دام افتاده» علاوه بر شبکه استاني گلستان از يکي از شبکه هاي سيما پخش خواهد شد.

تعدادي از عواملي كه در ساخت فيلم همكاري دارند، عبارتند از:

بازيگران: مجيد ياسر- بهارذوالقدري- عباس جمشيدي- مهدي يوسفي زاده- اردشير کاظمي- ابوذر جلالي- محمد رضا صميمي- احمد رضا جندقي- نيکتا علي مرداني و...

کارگردان:کامبيز کاشفي- نويسنده :مهردادصدقي  - ناظر کيفي: رضا ايماني- طراح گريم:عليرضا جواد پور- تدوين: موحد شادرو-طراح صحنه و لباس : سينا فيض- مدير تصوير برداري: حسين نوش آذر-  مدير صدابرداري: هادي سليمان زاده-دسيار اول کارگردان و برنامه ريز: صابر عاقلي- منشي صحنه : عسل خاني- مدير توليد: ابراهيم امير خاني- مدير تدارکات: جواد صوفي- هماهنگي توليد: سيد ابراهيم نصرتي- دستيار دوم کارگردان: نگين حميدي- عکاس: مصطفي حسن زاده-  دستيار اول تصويربردار:امير علي صبا- دستياران تصوير: حسام نجفيان- علي يزداني- طالب ظاهري- فرشيد محمدي- دستياران صحنه و لباس: رامين منصوري- فاطمه مرزبان- سارا عاکفي-  مجري گريم بانوان : نجمه شيخي -دستياران تدارکات:سيد وحيد مير منافي- سيامک افشار- اسماعيل امير خاني – حمل و نقل : قربان کلا سنگياني – رضا حشمتي – سينه موبيل: سيد مصطفي مددي.




بازدید : 10
نویسنده : مولوی
دکترعلي دارابي ، معاون سيماي رسانه ملي با تاکيد بر تغييرات ويژه کنداکتور در برنامه هاي عصرگاهي و شبانگاهي شبکه ها در طول هفته اعلام کرد : مخاطبان سيما بين ساعات 18 تا 24 هر روز در کنار خانواده بيش از ديگر ساعات شبانه روز نياز به تماشاي برنامه هاي تلويزيوني جذاب و متنوع دارند که رسانه ملي در حوزه سيما تلاش کرده پاسخگوي نياز و علاقه ي مخاطبان فهيم ايران اسلامي باشد.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي سيما ، دکترعلي دارابي با اشاره به ماموريت و رسالت هر شبکه تلويزيوني گفت : هر روز بين ساعت 19:45 تا 20:30 يک مجموعه نمايشي جذاب از شبکه يک پخش خواهد شد که از ميان توليدات فاخر داخلي و مورد توجه مخاطبان خواهد بود .و از شبکه دو سيما نيز هر روز بين ساعات 18:45 تا 20:30 يک فيلم سينمايي با محوريت و رويکرد کودک ، نوجوان و خانواده به روي آنتن خواهد رفت .

دکتر دارابي همچنين با اشاره به آغاز ليگ فوتبال اروپا و مشکلات برنامه ريزي کنداکتور در شبکه سه سيما گفت : علاوه برپخش فيلم سينمايي ساعت 23:30 پنجشنبه‌ شب ها ، به جاي برنامه گفتگومحور فرصت که شنبه و سه شنبه شب‌ها بعد از خبر 22 پخش مي‌شد ، يک فيلم سينمايي پخش خواهد شد و برنامه فرصت ، در زماني ديگر پخش خواهد شد . شبکه چهار سيما که مخاطبان آن عمدتا فرهيختگان است نيز براي استفاده بهتر از فضاي رسانه در پخش برنامه‌هاي گفتگومحور ، برنامه‌هاي جذاب خود در اين حوزه را بين ساعت 18 تا 20 پخش خواهد کرد و بهترين برنامه‌هاي  مستند داخلي و خارجي خود را نيز از ساعت 20:45 تا 21:30  به روي آنتن خواهد برد . از ساعت 21:30 نيز برنامه گفتگو محور " دور ميز شب " از اين شبکه پخش مي‌شود.

دکتر دارابي همچنين افزود: شبکه تهران نيز هرشب ازساعت 20:45 تا 23:15 يک  فيلم سينمايي جذاب وديدني را به روي آنتن خواهد برد .

وي گفت : افزودن اين بخش هاي نمايشي براي تماشاي بيشتر تلويزيون در طول ايام هفته است  و ويژه برنامه هاي پنجشنبه و جمعه که تغييرات فراواني يافته است ، به زودي اعلام خواهد شد.

تغييرات برنامه هاي شبکه ها در طول هفته از شنبه 18 دي آغاز خواهد شد.




برف سنگين در راه است
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 20
نویسنده : مولوی
سازمان هواشناسي کشور از بارش برف در استان هاي کرمانشاه ، ايلام ، لرستان ، چهارمحال و بختياري ، کهگيلويه و بوير احمد ، شمال فارس و نيمه شرقي خوزستان خبر داد.

به گزارش مهر، سازمان هواشناسي کشور به شهروندان و مسافران استانها و شهرهاي کرمانشاه، ايلام، لرستان، چهارمحال و بختياري، کهگيلويه و بويراحمد، شمال فارس و نيمه شرقي خوزستان هشدار داد که در روز شنبه 25 ديماه با بارش برف مواجه مي شوند و احتمال مسدود شدن راههاي مواصلاتي وجود دارد.

اين سازمان همچنين با صدور اخطاريه شماره 35 اعلام کرد: در روز يکشنبه 26 ديماه نيز استان ها و شهرهاي کرمانشاه ، لرستان ، چهارمحال و بختياري ، کهگيلويه و بويراحمد ، فارس ، بوشهر ، هرمزگان و گيلان شاهد بارش برف و باران هستند و در استان هاي جنوبي احتمال آبگرفتگي وجود دارد.

 




گردشگري قزوين نيازمند توجه بيشتر
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
استان قزوين از قديمي‌ترين حوزه‌هاي تمدني ‌ايران است كه بر اساس يافته‌هاي باستان‌شناسان، سابقه سكونت در آن به 10 هزار سال مي‌رسد. شهر قزوين حدود ‎100 سال پايتخت ايران در دوره صفويه بود.

 به گزارش واحد مركزي خبر و به گفته مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين اين استان با 2500 اثر شناسايي شده كه 1200 اثر آن ثبت شده است و 12 درصد از بناهاي تاريخي كشور رتبه نخست را در اين زمينه داراست.

محمدمهدي رضاپور مي‌افزايد: امامزاده چهار انبياء، امامزاده حسين، عالي‌قاپو، حسينيه اميني‌ها، قلعه ‌الموت، سراي سعدالسلطنه، مجموعه باغ فرهنگي، آب‌انبارها، درياچه اوان، دره اندج‌رود، برج‌هاي خرقان و غارها و كاروانسراهاي متعدد از جمله اين آثار است.

معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي استان هم مي‌گويد: به‌ علت موقعيت خاص جغرافيايي و جاذبه‌هاي تاريخي و براساس آمارهاي اين اداره كل، پليس راه و سازمان پايانه و حمل و نقل استان قزوين، سالانه40 ميليون مسافر بويژه در تعطيلات نوروز به صورت عبوري از اماكن مذهبي، گردشگري و تاريخي استان بازديد مي‌كنند.

نادر محمدي مي‌افزايد: گردشگران به صورت عبوري از اماكن گردشگري استان بازديد مي‌كنند و به همين دليل درآمدي براي قزوين ندارد.

وي مي‌گويد: دفتر اسكان بشر سازمان ملل متحد در هر قاره، شهري را كه قابليت و ظرفيت گردشگري دارد ولي در آن زمينه توسعه نيافته باشد، به عنوان پايلوت گردشگري انتخاب مي‌كند كه در آسيا، شهر قزوين به عنوان پايلوت گردشگري انتخاب شده است.

محمدي ادامه مي‌دهد: در اين زمينه با همكاري دفتر اسكان بشر سازمان ملل متحد، آثار تاريخي سراي سعدالسلطنه، برجهاي خرقان آوج و مجموعه باغ فرهنگي قزوين در دست بازسازي و مرمت است كه براي بازسازي مجموعه باغ فرهنگي نياز به خريداري مغازه‌ها و واحدهاي مسكوني اطراف آن است كه درصدد تملك اين واحدها و توافق با صاحبان آنها هستيم.

درياچه اوان هم به سرمايه‌گذار خصوصي واگذار شده است و سرمايه‌گذاران بايد موافقتنامه تامين و طرح جامع سرمايه‌گذاري در منطقه گردشگري مورد نظر را ارائه كنند تا تسهيلات به آنها پرداخت شود. درياچه زيباي اوان در نيمه شمالي الموت شرقي در دامنه كوه خشچال و در فاصله 75 كيلومتري شهر قزوين قرار دارد.

اين درياچه كه بيش از 70 هزار متر مربع مساحت دارد، در ارتفاع 1800 متري از سطح دريا واقع شده ‌است و طول آن در طويل‌ترين قسمت 325 متر و عرض آن 275 متر است كه همه‌ساله پذيراي گردشگران زيادي از داخل و خارج و محل مناسبي براي ماهيگيري، شنا و قايقراني و در پاييز مامن پرندگان مهاجر مانند قو، غاز، مرغابي و در زمستان با توجه به برودت هوا و يخ زدن سطح آن قابل استفاده براي اسكي بازي است.

يكي از ساكنان روستاي اوان منطقه الموت مي‌گويد: درياچه اوان از زيباترين درياچه‌هاي كشور است كه با فراهم كردن امكانات گردشگري و رفاهي مي‌تواند در رونق گردشگري نقش مهمي داشته باشد اما متاسفانه تاكنون توجه‌اي به آن نشده است.

يكي از گردشگران كشور تركيه هم خاطرنشان مي‌كند: صنعت گردشگري ايران بايد حرفه‌اي اداره شود.

سميل مي‌افزايد: حمل و نقل و هتل از ابزارهاي تاثيرگذار در توسعه صنعت جهانگردي است كه در ايران بايد به آنها توجه كرد.

سميل با اشاره به آثار تاريخي و گردشگري استان قزوين تصريح مي‌كند: بناي چهل‌ستون، حسينيه اميني‌ها، قلعه الموت و بناي تاريخي حمدالله مستوفي را ديده‌ام و اين اماكن بي‌نظير است، ولي تا آنجايي كه من پي بردم از اين آثار ارزشمند استقبال كمي مي‌شود به طوري كه من در مدت 2 روز اقامتم در شهر قزوين تعداد انگشت‌شماري بازديدكننده ديدم.

در همين حال معاون گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، كمبود اماكن و امكانات اقامتي را مشكل جذب گردشگر بيان مي‌كند و مي‌گويد: در چند سال گذشته ساخت 3 هتل در اين استان آغاز شده كه يكي از اين هتل‌ها در تاكستان و 2 هتل 4 ستاره در قزوين است كه هتل‌هاي قزوين بويژه هتل نصر به علت دريافت نكردن تسهيلات بانكي با مشكلات مالي مواجه شده و نتوانسته‌ مراحل ساخت را به پايان برساند و ساخت هتل دوم هم در ماه‌هاي اخير آغاز شده است.

وي اضافه مي‌كند: ضريب اشغال هتل در قزوين بيشتر از 70 درصد و عدد مناسبي براي توسعه هتلداري است كه نشان از نياز استان به مراكز اقامتي بيشتر دارد.

محمدي مي‌گويد: در استان قزوين براي جبران كمبود اماكن اقامتي و برطرف كردن نيازهاي 5 سال آينده، ساخت 12 هتل و دست‌كم 4 مهمانپذير ضروري است.

مديركل ميراث فرهنگي و صنايع دستي هم مي‌گويد: متاسفانه قزوين هنوز يك شهر گردشگري نيست و به علت كمبود اماكن و امكانات اقامتي، مسافران و گردشگران گاهي فقط چند ساعتي در اين شهر حضور دارند.

محمدمهدي رضاپور مي‌افزايد: استان قزوين در فاصله حدود 150 كيلومتري پايتخت قرار دارد و اين موقعيت ممتازي براي اين استان براي جذب گردشگر است زيرا 40 ميليون مسافر و گردشگر از اين استان عبور مي‌كنند، البته فقط حدود يك ميليون و 800 تا 900 هزار نفر از اماكن ديدني آن بازديد مي‌كنند.

وي ادامه مي‌دهد: يكي از مهم‌ترين و جدي‌ترين چالش‌هاي اين اداره، آزادسازي بناهاي تاريخي است زيرا ميراث فرهنگي براي اين كه يك بناي تاريخي را آزاد كند، بايد مكان‌هاي اطراف آن را خريداري كند و تملك مكان‌هاي اطراف بناي تاريخي نياز به اعتبار زيادي دارد كه در توان دولت نيست.

رضاپور اضافه مي‌كند: به عنوان مثال آزادسازي و تملك بناهاي تاريخي چند سال طول مي‌كشد كه مهم‌ترين آنها را مي‌توان از خانه‌هاي تاريخي يزدي، ميريان زاده، امام جمعه، خطيبي، سيد محمود بهشتي و اسدي و گرمابه‌هاي بلور، حاج ميرحسن و حمام قجر شهر قزوين نام برد.

وي با اشاره به لزوم برنامه ريزي براي جلوگيري از ساخت برج در اطراف بناها و آثار تاريخي مي‌افزايد: امروز دغدغه شهر، ديگر بناهاي گلي و قديمي نيست بلكه شهرسازي كنوني موجب شده است نتوان حتي از ارتفاعات، مكان‌ها و آثار تاريخي نظير گنبدها را مشاهده كرد.

وي تصريح مي‌كند: برج آبادگران در خيابان فردوسي شهر قزوين در اطراف عمارت تاريخي خانه سيد حسين بهشتي و ساختمان‌هاي چهار و پنج طبقه اطراف دولتخانه صفوي از جمله اين موارد است.

وي ادامه مي‌دهد: قزوين استعداد خوبي براي جذب گردشگر دارد و در ايـن زمينه اقداماتي هم شده است كه براي104 طرح موافقت اصولي صادر شده و 17 طرح هم در دست ساخت است و بازسازي آثاري مانند مجموعه باغ فرهنگي، دولتخانه صفوي، سراي سعد‌السلطنه، عالي قاپو، مسجدالنبي، حسينيه امني‌ها، قلعه‌هاي الموت، لمبسر و ميمون دژ، آب انبارها، حمام قجر و بازار وزير انجام شده و يا در دست مرمت است.

مديركل سازمان ميراث فرهنگي استان قزوين با اشاره به اين كه 15 روستاي استان هم به عنوان روستاهاي هدف گردشگري و 16 منطقه هم براي توسعه گردشگري در نظر گرفته شده است، يادآور مي‌شود: براي رفاه حال گردشگران در منطقه الموت هم خانه‌هاي روستايي با عنوان طرح كاشانه‌هاي روستايي (شبيه مسافرخانه) امسال ساماندهي شده است.

رضاپور مي‌افزايد: كاشانه‌هاي گردشگري طرحي است براي تبديل خانه‌هاي روستايي كه داراي ارزش معماري سنتي هستند كه با موافقت صاحبانه، اين واحدها به اقامتگاه گردشگران تبديل مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه طرح كاشانه‌هاي روستايي در20 روستاي منطقه الموت انتخاب شده است، مي‌گويد: اين اداره كل به صاحبان كاشانه‌هاي روستايي بر اساس امكاناتي كه فراهم مي‌كنند در قالب پرداخت تسهيلات بلاعوض كمك مي‌كند.

تنوع اقليمي، طبيعي، مذهبي و ميراث فرهنگي و تاريخي شگفت‌انگيز و بي‌نظير ايران به ويژه استان قزوين مي‌طلبد كه مسوولان اين استان با ايجاد مراكز اقامتي و پذيرايي و فراهم كردن امكانات رفاهي زمينه جذب هرچه بيشتر گردشگران را براي رشد و توسعه فراهم كنند.




رکود گردشگري، هتلداري يزد را تهديد مي‌کند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 26
نویسنده : مولوی
رئيس هيات مديره انجمن صنفي هتلداران و مراکز اقامتي استان يزد گفت: رکود صنعت گردشگري، هتلداري در يزد را در معرض تهديد قرار داده است.

به گزارش مهر، محمدحسين محتاج‌الله در ديدار با رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به خصوصيات يزد به عنوان يک استان داراي پتانسيل بالا در حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري اظهار كرد: يزد با تعداد آثار و ابنيه تاريخي و از همه مهم‌تر بافت تاريخي پويا و زنده، مورد توجه بسيار زياد گردشگران داخلي و خارجي قرار دارد به همين دليل بايد براي اين همه تقاضا تمهيداتي در نظر گرفته شود.

وي با اشاره به مشکلاتي که هم‌اکنون گريبانگير صنعت نوپاي هتلداري در يزد است، بيان كرد: رکود در صنعت گردشگري از جمله مسائلي است که هتلداران يزدي را تحت تاثير قرار داده است.

محتاج‌الله با اشاره به اجراي قانون هدفمند شدن يارانه‌‌ها و تاثير اوليه اين قانون در ميزان سفرهاي داخل کشور همچنين افزايش هزينه‌‌هاي هتلداري، خواستار حمايت بيشتر سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از هتلداران يزدي شد.

محمدرضا تابش، نماينده مردم اردکان در مجلس نيز در اين ديدار با اشاره به توانايي مجلس و کميسيون ويژه گفت: با توجه به لزوم حمايت از هتلداران، مجلس آمادگي لازم براي همکاري در اين زمينه را دارد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در اين نشست با تاکيد بر جايگاه يزد در عرصه ميراث فرهنگي و گردشگري با تاکيد بر حفظ آثار تاريخي و مرمت آن خاطرنشان کرد: يزد جايگاه مناسبي در عرصه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران دارد.

وي همچنين بر حمايت از صنعت هتلداري يزد تاکيد و خاطرنشان کرد: مسائل و مشکلات با پيگيري و همکاري دولت و مجلس برطرف مي‌‌شود.




مرحله اول ثبت جهاني باغ فين كاشان
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 15
نویسنده : مولوی
مديرميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كاشان گفت: مرحله اول ثبت باغ تاريخي فين كاشان در فهرست آثار جهاني از سوي كارشناسان يونسكو تائيد شد.

حسين يزدانمهر عصر امروز (چهارشنبه) در گفتگو با ايرنا‌ با اشاره به سفر پيشين كارشناسان يونسكو به كاشان براي بازديد باغ فين، اظهارداشت:‌ اين كارشناسان مرحله نخست ثبت اين اثر در فهرست آثارجهاني را تاييد كرده‌اند.

وي باغ فين كاشان را به عنوان نخستين و مهم‌ترين باغ ايراني براي ثبت در فهرست ميراث جهاني عنوان كرد و گفت: اميدواريم در نشست نهايي كارشناسان يونسكو،‌ مرحله پاياني ثبت اين باغ تاريخي نيز تاييد شود.

وي تاكيد كرد:‌ باغ تاريخي فين كاشان با مساحتي حدود 24 هزار مترمربع، يكي از زيباترين باغهاي ايراني است.

وي تصريح كرد: اين باغ ازآب چشمه سليمانيه فين كاشان مشروب مي‌شود و شامل قسمت‌هاي مختلفي از جمله عمارت سردر، كوشك صفويه (شترگلوي صفويه)، كوشك قاجاريه، حمامهاي صفويه و قاجاريه، موزه ملي و خلوت كريم خاني است.

باغ فين، در دوره‌هاي مختلف دستخوش بلاياي طبيعي شده است.

بناي موجود باغ فين، از دوره صفويه بنيانگذاري شده است و ملحقاتي از دوره‌هاي زنديه و قاجاريه دارد.




بازدید : 24
نویسنده : مولوی
معاون حفظ و احياي آثار تاريخي سازمان ميراث فرهنگي اولويت‌هاي ميراث معنوي ايران براي سال 2011 در يونسكو را اعلام كرد.

سيد مسعود علويان صدر در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ايران براي ثبت ميراث معنوي جهاني يونسكو 4 پرونده را آماده و ارائه كرده است كه اين 4 پرونده شامل ازدواج اقوام ايراني، موسيقي اقوام ايراني، دانش سنتي پخت نان و فناوري دوخت لباس اقوام ايراني است.

وي در ادامه افزود: ازدواج اقوام ايراني و موسيقي اقوام ايراني اولويت‌هاي اول و دوم و دانش سنتي پخت نان و فناوري دوخت لباس اقوام ايراني اولويت‌هاي سوم و چهارم است.

معاون حفظ و احياي آثار تاريخي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تصريح كرد: هر كشور 2 پرونده مي‌تواند براي ثبت جهاني به يونسكو ارسال كند اما ايران 4 اولويت اول خود را اعلام كرده است.

علويان صدر گفت: 3 پرونده نيازمند پاسداري فوري نيز پيش از اين به يونسكو ارسال شده بود كه شامل زري‌بافي، مخمل‌باقي، قصه‌پردازي اجرايي و دانش سنتي دريانوردي در حوزه خليج فارس است.

وي ادامه داد: در خصوص تعيين و تكليف پرونده‌هاي "خيمه‌شب بازي " و "پرده‌خواني " با توجه به ارسال پرونده قصه‌پردازي اجرايي كه در زمره پرونده‌هاي واجد پاسداري فوري اعلام شده است دو پرونده ارسالي مذكور زيرمجموعه قصه‌پردازي اجرايي هستند كه ديگر در زمره اولويت‌هاي ما قرار نمي‌گيرند.

معاون حفظ و احياي آثار تاريخي سازمان ميراث فرهنگي در خصوص پرونده ثبتي خطاطي ايراني نيز گفت: اين پرونده جزء اولويت‌هاي ما در يونسكو براي 2011 نبوده است.

طبق تقويم يونسكو، ششمين اجلاس كميته بين الدولي اين سازمان سال 2011 در شهر بالي اندونزي برگزار مي‌شود.




بازدید : 37
نویسنده : مولوی
19 اثر تاريخي از مقبره «توتنخامون» در«مصر» به كشورشان بازگشتند.

به گزارش ايسنا، روز گذشته دكتر زاهي هاواس، دبير كل هيأت ارشد آثار باستاني مصر، از بازگشت 19 اثر تاريخي مقبره «توتنخامون» كه از سالها قبل در موزه «متروپليتن» شهر نيويورك كشور آمريكا نگهداري مي‌شدند به اين كشور خبر داد.

اين مجموعه شامل يك گردنبند، يك مجسمه ابوالهول آبي رنگ و ديگر آثار تاريخي است كه به مقبره «توتنخامون» تعلق داشته و در سال 1923 توسط تيمي از باستان‌شناسان و محققان كه وظيفه كاوش و ثبت آثار كشف شده در اين مقبره را بر عهده داشتند، به آمريكا منتقل شده‌ و قرار است در آينده نزديك در موزه «قاهره» به نمايش درآيند.

«توتنخامون» مشهورترين فرعون تمدن مصر بوده و علت اين شهرت، كشف مقبره وي قبل از تاراج توسط دزدان و به صورت دست‌نخورده است.

اين كشف توسط يكي از محققان دانشگاه آكسفورد به نام «هاوارد كارتر» انجام شد، به همين دليل آثار ارزشمندي از اين مقبره و همچنين اسناد زيادي درباره پروژه‌اي كه به كشف اين مقبره انجاميد، در دانشگاه آكسفورد موجود است.

توتنخامون يكي از فراعنه مصر باستان بوده كه بين سال‌هاي 1333 تا 1323 پيش از ميلاد حضرت مسيح (ع) بر مصر باستان حكومت مي‌كرده است. دليل اصلي شهرت او، كشف مقبره‌اش در بهترين شرايط ممكن و به‌صورت دست‌نخورده است.




«ديوار چين»، پرخطرترين جاذبه گردشگري چين
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 17
نویسنده : مولوی
با بروز حوادث خطرناك براي 100 گردشگر در «ديوار چين»، اين اثر تاريخي پرخطرترين جاذبه گردشگري «چين» لقب گرفت.

به گزارش ايسنا، با بروز حوادث خطرناك براي 100 گردشگر در «ديوار چين» در سال 2010 كه به مرگ يك گردشگر نيز انجاميد، اين اثر تاريخي پرخطرترين جاذبه گردشگري «چين» لقب گرفت.

بيشترين حوادث در بخش‌هايي از ديوار بزرگ چين در كوهستان «هايتو» و كوهستان «جيولونگ» واقع شده‌اند، رخ داده است.

ديوار چين يكي از عجايب هفت‌گانه جهان شمرده مي‌شود و در جهان به لحاظ زمان ساخت طولاني‌ترين و بزرگترين مهندسي تدافعي نظامي در قديم است. اين ديوار در نقشه جغرافيايي چين 7000 كيلومتر امتداد يافته است.

تاريخ ساخت ديوار چين به قرن 9 قبل از ميلاد باز مي‌گردد. حكومت وقت چين براي جلوگيري از حملات مليت‌هاي شمالي، برجهاي آتش براي خبررساني و يا قلعه‌هاي مرزي براي حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با ديوار و بر روي آن ايجاد كرد.

ديوار چين يكي از عجايب هفت‌گانه جهان و از بزرگ‌ترين بناهاي تاريخي دنيا محسوب مي‌شود.

اين اثر سال 1987 در «فهرست ميراث جهاني سازمان يونسكو» ثبت شد.