پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.




دانشگاه صنعتي شريف سرباز مي‌گيرد
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
پذيرش دانشجوي ارشد مجازي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 35
نویسنده : مولوی
معاون فني و آماري سازمان سنجش آموزش کشور گفت: پذيرش داوطلبان کنکور ارشد براي رشته هاي مجازي که متقاضي پذيرش در بهمن امسال هستند، اسفندماه خواهد بود و آزمون 27 و 28 بهمن برگزار مي شود.

ابراهيم خدايي در گفت و گو با مهر، افزود: آزمون سراسري رشته هاي مجازي در مقطع کارشناسي ارشد در 27 و 28 بهمن ماه همزمان با آزمون کارشناسي ارشد برگزار مي شود.در اين آزمون پذيرش دانشجو براي نيمسال دوم سال تحصيلي جاري و سال تحصيلي آينده خواهد بود.

معاون سازمان سنجش گفت: از اين رو براساس تقاضاي داوطلب براي پذيرش در بهمن ماه امسال، پذيرش نهايي اين دسته از داوطلبان را در اسفند ماه اعلام و داوطلب را در اين زمان به دانشگاه ها معرفي مي کنيم.




بازدید : 35
نویسنده : مولوی
ثبت نام داوطلبان آزمون دکتري تخصصي سال 90 دانشگاه آزاد که از دوشنبه 13 دي ماه آغاز شده است تا ساعت 24 امروز چهارشنبه 22 دي ماه ادامه دارد.

به گزارش مهر ، ثبت‌ نام داوطلبان آزمون دکتري تخصصي سال 90 دانشگاه آزاد اسلامي که از دوشنبه 13 دي ماه از طريق پايگاه اينترنتي به نشاني www.azmoon.org آغاز ‌شده و بر اساس اعلام اوليه مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي ثبت‌نام در اين آزمون تا ساعت 24 چهارشنبه 22 دي ماه ادامه دارد.

داوطلبان پس از تهيه دفترچه راهنما و کارت اعتباري از دفاتر پستي مي توانند نسبت به ثبت نام از طريق پايگاه اينترنتي مرکز آزمون دانشگاه آزاد اقدام کنند.

همچنين متقاضيان دوره بدون آزمون دکتري تخصصي نيز مي‌توانند در مهلت تعيين شده با مراجعه به مراکز پستي و تهيه کارت اعتباري اين دوره نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.




صدور مدرک بر اساس سوابق شغلي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 27
نویسنده : مولوی
صدور مدرک تحصيلي از دانشگاه‌هاي خارجي بر اساس سوابق شغلي پديده‌اي است که سال‌ها توسط واسطه‌هاي غير رسمي و غير قانوني در کشورمان انجام مي‌گيرد اما گفته‌هاي معاون وزير کار حاکي است که راهکارهاي قانوني براي اين منظور در راه است اما شرايطي هم دارد.

عبدالرسول پورعباس رئيس دانشگاه جامع علمي کاربردي در گفت و گو با مهر در پاسخ به اين سئوال که در برخي کشورها موسسات يا دانشگاه‌هايي وجود دارند که بر اساس سوابق شغلي افراد، مدرک تحصيلي صادر مي‌کنند آيا وقتي نظام ملي مهارت نهايي شود اين امکان وجود دارد که به افراد بر اساس سوابق شغلي‌شان مدرک اعطا شود؟ گفت:«در نظام ملي مهارت پيش‌بيني شده تا به افرادي که از تجربه مهارتي کافي و دانش پايه لازم برخوردار هستند گواهي‌هاي مهارتي داده شود».

وي افزود:«صدور اين گواهي‌هاي مهارتي از طريقي صورت مي‌گيرد که شوراي برنامه ريزي آموزش مهارتي معين خواهد کرد ولي اين قطعي است که گواهي‌ها يا صلاحيت‌ها را در قالب صلاحيت‌هاي مهارتي مي‌سنجيم».

پورعباس در پاسخ به اينکه آيا منظور از گواهي همان مدرک است؟ گفت:«هم گواهي است و هم مدرک. مدرک تعيين‌کننده اين است که فرد يک مقطع را گذرانده و گواهي به معناي اين است که فرد يک پودمان کوتاه مدت را گذرانده است».

رئيس دانشگاه جامع علمي کاربردي افزود:«جمع گواهي‌ها ممکن است منجر به مدرک شود. کسي که تجربه دارد تجربه را با اخذ گواهي‌هاي مربوطه گرفته است. جمع گواهي‌هاي مربوطه و احتمالا يک امتحان جامع در حوزه تخصصي‌اش مي‌تواند منجر به يک مدرک شود».




بازدید : 27
نویسنده : مولوی
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتايج آزمون هاي کارداني ، کارشناسي و کارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي کاربردي در نيمه دوم بهمن ماه خبر داد.

حسين توکلي در گفت و گو با مهر، افزود: 139 هزار و 371 نفر در آزمون هاي علمي کاربردي پذيرش مي شوند که از اين تعداد 96 هزار و 181 نفر در دوره کارداني خواهند بود.

وي اظهار داشت: همچنين از تعداد کل ظرفيت اين دانشگاه ، 1100 نفر در دوره کارشناسي و 42 هزار و 80 نفر در دوره کارشناسي ناپيوسته پذيرش مي شوند.

199 هزار و 120 نفر در آزمون هاي کارداني و 201 هزار و 67 نفر در آزمون هاي کارشناسي و کارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي کاربردي ثبت نام کرده بودند.

آزمون کليه گروه هاي آموزشي دانشگاه علمي کاربردي روز جمعه 17 دي ماه برگزار شد.




تمديد زمان ثبت نام آزمون فراگير كارشناسي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 45
نویسنده : مولوی
مهلت ثبت نام داوطلبان شركت در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي دانشگاه پيام نور تا پايان روز شنبه ، 25 دي ماه تمديد شد.

معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور روز سه شنبه با اعلام اين مطلب به ايرنا گفت : باتوجه به اينكه تعدادي از داوطلبان در مهلت تعيين شده ، موفق به انجام ثبت نام آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي دانشگاه پيام نور نشده اند اين مهلت به مدت چهار روز و تا ساعت 24 روز شنبه، 25 دي ماه تمديد شد.

حسين توكلي افزود: آن دسته از داوطلبان كه تاكنون براي تهيه مدارك ثبت نام فراگير كارشناسي اقدام نكرده اند مي توانند از ساعت 8 صبح تا 19 بعدازظهر روز چهارشنبه، 22 دي ماه تا روز شنبه ، 25 دي ماه به باجه هاي پستي مراجعه كنند.

به گفته وي ، مدارك ثبت نام دوره هاي فراگير كارشناسي پيام نور در شهرستان ها ، منحصرا در باجه اصلي مركزي پست هر شهرستان، مناطق پستي كلانشهرهايي همچون مشهد ، شيراز ، اصفهان ، تبريز و اهواز توزيع خواهد شد.

توكلي يادآور شد: داوطلبان شهرستان تهران نيز مي توانند در مهلت تعيين شده با مراجعه به مناطق پستي 11 ، 13 ، 14 ، 15 ، 16 ، 17 ، 18 و 19 مدارك مورد نياز براي ثبت نام در دوره هاي فراگير كارشناسي پيام نور را تهيه كنند.

وي تاكيد كرد: داوطلبان پس از تهيه مدارك ، لازم است به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به تكميل تقاضانامه الكترونيكي ثبت نام اقدام كنند.

معاون سازمان سنجش ، آمار داوطلباني كه تاكنون براي شركت در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ، ثبت نام كرده اند را بيش از 70 هزار نفر اعلام كرد.

براساس برنامه زماني پيش بيني شده ، آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي دانشگاه پيام نور در نوبت صبح روز جمعه ، 30 ارديبهشت ماه 1390 برگزار خواهد شد.




ثبت نام آزمون زبان وزارت بهداشت تا 24 دي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 32
نویسنده : مولوی
رئيس مرکز سنجش آموزش پزشکي وزارت بهداشت گفت: ظرفيت حضور در هشتمين دوره آزمون زبان انگليسي عمومي وزارت بهداشت هنوز تکميل نشده است و ثبت نام براي اين آزمون تا 24 دي ادامه دارد.

دکتر جبرائيل نسل سراجي در گفتگو با مهر افزود: ثبت نام به صورت اينترنتي و از طريق سايت مرکز سنجش آموزش پزشکي www.sanjeshp.ir انجام مي شود و داوطلبان تا ساعت 23 روز جمعه 24 دي ماه فرصت دارند با ورود به سايت نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وي گفت: هشتمين دوره آزمون زبان انگليسي عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با عنوان MHLE روز جمعه اول بهمن ماه در محل دانشکده پزشکي پرديس همت در بزرگراه شهيد همت، جنب برج ميلاد، دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزار مي شود.

نسل سراجي، ظرفيت اين دوره از آزمون را سه هزار نفر اعلام کرد و گفت: آزمون در دو بخش صبح و عصر برگزار مي شود و کارت ورود به جلسه آزمون در روزهاي 27 تا 29 دي ماه 89 از طريق سايت مرکز سنجش قابل دريافت است براي ورود به جلسه آزمون، همراه داشتن کارت ورود به جلسه، اصل کارت ملي و اصل فيش بانکي الزامي است و همراه نداشتن هر يک از اين مدارک موجب محروميت از ورود به جلسه و شرکت در آزمون مي شود.

آزمون زبان عمومي (Ministry of Health Language Exam) وزارت بهداشت براي افراد داوطلب به منظور ارزيابي توان داوطلب در زمينه تسلط به درک مطلب شنيداري، دستورزبان، واژگان زبان انگليسي، خواندن و درک مطلب برگزار مي شود.




بازدید : 26
نویسنده : مولوی
بخشنامه هدفمندسازي پايان‌نامه‌هاي دانشجويي به پرديس‌ها و دانشکده‌هاي دانشگاه تهران ابلاغ شد تا از اين پس موضوع پايان‌نامه‌هاي دانشجويي بر اساس نيازهاي کشور انتخاب شود.

به گزارش مهر ، محمد جعفري معاون پژوهشي دانشگاه تهران با بيان اين خبر گفت: دانشگاه تهران در حال تدوين آئين‌نامه‌اي است تا پايان‌نامه‌ها در راستاي نيازهاي کشور باشند و بخشنامه‌اي نيز به کليه پرديس‌ها و دانشکده‌ها ابلاغ شده تا دانشجويان بر روي موضوعي بدون ارتباط با نيازهاي کشور کار نکنند.

وي افزود: از زمان ابلاغ اين بخشنامه مقرر شد دانشگاه ديگر بودجه‌اي را به پايان‌نامه‌ها اختصاص ندهد مگر اينکه پايان‌نامه در راستاي هدفمند شدن و نيازهاي کشور باشد.

معاون پژوهشي دانشگاه تهران در پاسخ به اينکه نيازها و اولويت‌هاي تحقيقاتي کشور چگونه در دسترس دانشجويان قرار مي‌گيرد تا آنها موضوع و تحقيقات مرتبط با پايان‌نامه‌شان را بر اساس اين نيازهاي انجام دهند نيز گفت: دستگاه‌ هاي اجرايي  نيازهاي تحقيقاتي اولويت‌دار را تعيين مي‌کنند البته وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در حال تهيه اين نيازها است. دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران نيز يک سري از اولويت‌ها را تعيين مي کنند.

جعفري افزود: مقرر شده بر اساس تخصصي که اساتيد در گروه‌هاي مختلف آموزشي دارند، پايان نامه‌ها در راستاي نيازهايي که استاد بر حسب تخصص‌اش دارد و نياز کشور است، سوق داده شود.

معاون پژوهشي دانشگاه تهران اضافه کرد: هر چند دانشگاه تهران به لحاظ جامعيت‌اش در حال تدوين آئين نامه‌اي براي هدفمندسازي پايان‌نامه‌ها است اما انتظار مي‌رود وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز آئين‌نامه‌اي براي هدفمندسازي پايان‌نامه‌ها تدوين و به دانشگاه‌ها ابلاغ کند.




بازدید : 31
نویسنده : مولوی
وزير علوم، تحقيقات و فناوري از تسهيلات جديد ادامه تحصيل براي اعضاي هيئت علمي مربي که به صورت پيماني و رسمي‌ آزمايشي در دانشگاه‌ها تدريس مي‌کنند خبر داد و گفت: همه مربيان مي‌توانند درخواست ادامه تحصيل در دکتري دهند و در نوبت قرار گيرند.

کامران دانشجو در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: پيش از اين اعضاي هيئت علمي مربي که پيماني يا رسمي آزمايشي بودند نمي‌توانستند از تسهيلات ادامه تحصيل در مقطع دکتري که براي ساير اعضاي هيئت علمي مربي وجود داشت استفاده کنند اما اين تسهيلات را شامل حال اعضاي هيئت علمي مربي که به صورت پيماني يا رسمي آزمايشي در دانشگاه‌ها فعاليت مي‌کنند نيز کرديم.

وزير علوم ، تحقيقات و فناوري با بيان اينکه حدود 25 هزار عضو هيئت علمي مربي در دانشگاه‌هاي کشور مشغول فعاليت هستند ، خاطرنشان کرد: نياز است افرادي که به عنوان مربي در دانشگاه‌ها تدريس مي‌کنند از نظر علمي و تحصيلي نيز بتوانند رشد داشته باشند. ضمن اينکه قائل به اين نيز هستيم که حتما در دانشگاه‌هايمان نياز به مربي داريم.

وي با يادآوري اينکه اعضاي هيئت علمي مربي پيش از اين براي استفاده از تسهيلات ادامه تحصيل در قالب بورس دکتري بايد 60 درصد از امتياز لازم براي ارتقاء را کسب مي‌کردند ، اضافه کرد: شرط کسب 60 درصد از امتياز ارتقاء را حذف کرديم.

وزير علوم، تحقيقات و فناوري تسهيلات ادامه تحصيل در قالب بورس را مخصوص اعضاي هيئت علمي مربي دانشگاه ‌هاي دولتي ندانست و گفت: امسال براي اولين بار است که اين تسهيلات را براي اعضاي هيئت علمي مربي دانشگاه آزاد اسلامي نيز اعمال مي‌کنيم.

کامران دانشجو با بيان اينکه دانشگاه آزاد اسلامي حداقل 15 هزار عضو هيئت علمي مربي دارد، افزود: وزارت علوم، تحقيقات و فناوري متعهد شده است در قالب اين تسهيلات ، نيمي از هزينه‌هاي تحصيل مربيان دانشگاه آزاد اسلامي را تقبل کند و 50 درصد ديگر را نيز دانشگاه آزاد اسلامي تأمين کند تا کادر هيئت علمي اين دانشگاه نيز از نظر تحصيلي بتواند رشد داشته باشد.




ورود به دکتري ؛ يک کنکور يا 2 کنکور
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 21
نویسنده : مولوی
کنکور سراسري دکتري تصويب شد تا عدالت آموزشي رعايت شود اما برخي دانشگاه ها قصد دارند علاوه بر اين کنکور يک آزمون ديگر هم به دانشگاه ها برگزار کنند به طوري که داوطلبان مجبورند براي ورود به دکتري دو کنکور بدهند يکي سراسري و ديگري درون دانشگاهي!

به گزارش مهر، وزارت علوم در راستاي پذيرش بر اساس عدالت محوري و صرفه جويي در وقت و انرژي داوطلب آزمون دکتري، پس از بررسي هايي که به همراه سازمان سنجش انجام داد، تصميم گرفت پذيرش دانشجوي دکتري به صورت نيمه متمرکز انجام شود.

بر اساس آيين نامه اي که به همين منظور تدوين شد، پذيرش دانشجوي دکتري براي سال تحصيلي 91-90 از طريق کنکور سراسري سازمان سنجش خواهد بود. داوطلبان در صورت به دست آوردن حدنصاب نمره قبولي در آزمون سازمان سنجش، به صورت سه برابر ظرفيت به دانشگاهها معرفي مي شوند و در اين مرحله که پذيرش نهايي از سوي دانشگاهها انجام مي شود، دانشگاهها مي توانند نسبت به انتخاب دانشجو اقدام کنند.

در همين راستا و با توجه به اينکه وزارت علوم براي برگزاري اين مرحله از پذيرش که توسط دانشگاه ها انجام مي شود، تمامي اختيارات را به دانشگاهها داده است، دانشگاه ها در حال برنامه ريزي و اعلام وضعيتي غيرمستقيم براي نحوه پذيرش نهايي هستند. در اين ميان برخي دانشگاه ها به ويژه دانشگاه هاي مادر در نظر دارند از معرفي شدگان چند برابر ظرفيت سازمان سنجش، آزمون کتبي به عمل آورند و مطابق گذشته نسبت به پذيرش دانشجو اقدام کنند.

اما دانشگاه هاي ديگر مانند دانشگاه هرمزگان بخشي از ملاک سنجش داوطلبان را اعتباري مي داند که سازمان سنجش قرار است در آزمون سراسري به کار بندد و برگزاري آزمون کتبي مجدد را بي معنا مي داند.

با اين حال برخي دانشگاه ها از جمله دو دانشگاه تربيت معلم تهران و دانشگاه شيراز برگزاري آزمون کتبي را بستگي به کيفيت و سلامت آزموني مي دانند که انتظار رويارويي داوطلبان را با خود در ارديبهشت 90 مي کشد.

تعدادي از دانشگاهها نيز نه تنها اقدام به برگزاري آزمون کتبي علاوه بر آزمون سراسري سازمان سنجش خواهند کرد بلکه مصاحبه را هم يکي از شروط پذيرش نهايي داوطلبان دکتري اعلام کرده اند و قصد دارند اين دوره از پذيرش نهايي داوطلبان را به شيوه اي شايد سختگيرانه غربالگري کنند اما در عين حال اعلام مي کنند که هنوز جلسات کارشناسي در حال برگزاري است.

بررسي سوابق تحصيلي داوطلبان، ميزان سواد علمي و عملي، ارائه مقالات علمي در کنگره هاي بين المللي و سابقه تدريس از جمله عواملي است که مي توان از آنها به عنوان بخشي از شيوه پذيرش نهايي داوطلبان توسط دانشگاه ها نام برد.

نکته اي که حائز اهميت است، برگزاري جلسات تخصصي ميان گروه ها و کميسيون هاي آموزشي دانشگاه ها است که در آن معاونان دانشگاهها، مديران گروه و ساير کارشناسان در حال بررسي جنبه هاي علمي پذيرش نهايي داوطلبان هستند.

تا زمان نگارش اين گزارش هنوز هيچ يک از دانشگاه ها اعلام قطعي و صد در صدي در خصوص برگزاري يا عدم برگزاري آزمون کتبي در مرحله نهايي پذيرش نکرده اند و بايد ديد تا پيش از برگزاري آزمون اصلي و سراسري سازمان سنجش کدام دانشگاه بر اساس گفته هاي سازمان سنجش و کدام دانشگاه بر اساس نگاه خود و طبق گذشته عمل مي کند.

جدول پراکندگي شيوه پذيرش نهايي دانشجويان در ميان چند دانشگاه مطرح کشور

رديف نام دانشگاه اظهار نظر مسئولان نحوه پذيرش نهايي داوطلب در آزمون نيمه متمرکز دکتري
1 شهيد بهشتي

شعباني رئيس دانشگاه: آزمون مجدد در سطح دانشگاه نداريم و بهترين راه مصاحبه و بررسي سوابق علمي
شيدايي معاون آموزشي دانشگاه شهيد بهشتي: برگزاري آزمون کتبي و مصاحبه

مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي
2 علم و صنعت جبل عاملي رئيس دانشگاه: انجام مصاحبه و بررسي سوابق علمي داوطلبان / آزمون کتبي در برنامه دانشگاه علم و صنعت نيست حذف آزمون کتبي و برگزاري مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي
3 الزهرا اردوخاني معاون آموزشي: شيوه پذيرش نهايي ما براي داوطلبان دکتري تنها از طريق مصاحبه خواهد بود برگزاري مصاحبه
4 تربيت معلم محمودنيا معاون آموزشي: اين احتمال وجود دارد که براي پذيرش نهايي داوطلب دکتري از آزمون کتبي استفاده کنيم احتمال برگزاري آزمون کتبي
5 علامه طباطبايي شفيع آبادي معاون آموزشي: دانشگاهها در نحوه پذيرش نهايي دانشجوي دکتري مختارند اعلام نحوه پذيرش تا قبل از برگزاري آزمون سراسري
6 شيراز مرزوقي معاون آموزشي:  به احتمال زياد براي پذيرش نهايي داوطلب دکتري آزمون کتبي برگزار مي کنيم برگزاري آزمون کتبي
7 صنعتي اصفهان همداني گلشن رئيس دانشگاه: آزمون کتبي در پذيرش نهايي دانشجويان دوره دکتري اين دانشگاه به احتمال زياد حذف و دانشجويان بر اساس سوابق علمي و تحصيلي ارزيابي مي شوند احتمال حذف آزمون و انجام مصاحبه
8 اصفهان رامشت رئيس دانشگاه: دانشگاه از داوطلبان دکتري تنها مصاحبه مي گيرد / اعتراضات حذف مي شود انجام مصاحبه و حذف آزمون کتبي
9 فردوسي خواجوي معاون آموزشي:  چگونگي پذيرش در دکتري تا اسفند به اطلاع داوطلبان مي رسد / احتمال برگزاري آزمون کتبي احتمال برگزاري آزمون کتبي
10 رازي کرمانشاه

خدايي رئيس دانشگاه: پذيرش نهايي در دکتري دانشگاه رازي با آزمون و مصاحبه / مثل قبل عمل مي کنيم

برگزاري آزمون کتبي و انجام مصاحبه
11 هرمزگان شيخي فيني معاون آموزشي: آزمون دکتري سازمان سنجش را معتبر مي دانيم / نيازي به آزمون دوباره نيست حذف احتمالي آزمون کتبي
12 شهيدچمران اهواز دکترمروتي رئيس دانشگاه: پس از رايزني با مديران و کارشناسان، نحوه پذيرش نهايي آزمون دکتري تا پايان سال به داوطلبان اعلام مي شود اعلام نحوه نهايي پذيرش تا پايان سال

بازدید : 30
نویسنده : مولوی
دانشگاه صنعتي شريف براي رفع نيازهاي تخصصي خود فارغ‌التحصيلان نخبه را از طريق امريه سربازي جذب مي‌کند.

به گزارش مهر، دانشگاه صنعتي شريف طي اطلاعيه‌اي اعلام کرد:دانشگاه صنعتي شريف با توجه به تخصيص سهميه امريه در نظر دارد براي رفع نيازهاي تخصصي خود در آزمايشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سايت‌هاي کامپيوتري و امور پژوهشي ، 8 نفر از فارغ‌التحصيلان نخبه را از طريق امريه سربازي پس از طي دوره آموزشي (اعزام به دوره آموزشي در تاريخ 2 اسفند ماه 89) جذب کند.

سهميه امريه سربازي در نظر گرفته شده براي هر کدام از دانشکده‌هاي مديريت و اقتصاد، مهندسي علم مواد، مهندسي برق، مهندسي انرژي، مهندسي صنايع، علوم رياضي دانشگاه صنعتي شريف يک نفر و براي ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر اين دانشگاه 2 نفر اعلام شده است.

مشمولان مي‌توانند با مراجعه به واحدهاي مربوطه دانشگاه صنعتي شريف که سهميه امريه سربازي دارند نسبت به تکميل فرم درخواست استفاده از اين سهميه اقدام کنند.

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتي شريف، گزينش افراد بر مبناي وضعيت تحصيلي، تأهل و صلاحيت‌هاي عمومي صورت مي‌گيرد و متقاضيان بايد داراي برگ اعزام بدون غيبت باشند.




بازدید : 38
نویسنده : مولوی
مدارک مجاز براي ثبت نام در آزمون کارداني به کارشناسي فراگير دانشگاه پيام نور توسط سازمان سنجش اعلام شد که بر اساس آن دارندگان ‌مدارک معادل‌ کارداني مشمول آئين‌نامه آموزشي مصوب شوراي عالي برنامه‌ريزي مي توانند در اين آزمون شرکت کنند.

به گزارش مهر، دارندگان گواهينامه کارداني مصوب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکي و دانشگاه آزاد اسلامي که شوراي عالي برنامه‌ريزي رشته يا مرکز محل اخذ مدرک را تأييد کرده باشد، مي توانند در آزمون کارداني به کارشناسي فراگير شرکت کنند.

دارندگان مدارک معادل کارداني مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکي و سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور که گواهي قبولي در آزمون جامع آنان از سوي سازمان سنجش آموزش کشور تأييد شده است نيز مجاز به شرکت در اين آزمون هستند.

همچنين دارندگان ‌مدارک معادل‌ کارداني مشمول‌ماده 27 آئين‌نامه آموزشي مصوب شوراي عالي برنامه‌ريزي و داوطلباني که ترم آخر دوره کارداني هستند يعني تا پايان نيمسال دوم 90-1389 فارغ‌التحصيل مي‌شوند مي توانند در اين آزمون شرکت کنند.

براساس‌ مصوبه‌ شوراي‌ برنامه‌ريزي‌ آموزش عالي، دانش‌آموختگان دوره‌هاي معادل کارداني (دارندگان مدارک معادل) به شرط آنکه دوره فوق با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شده باشد و مدرک معادل آنان مورد تأييد وزارت متبوع باشد، مي‌توانند با همان مدرک معادل در آزمون کارشناسي ناپيوسته براي ادامه تحصيل در مقطع تحصيلي بالاتر شرکت کنند و در صورت پذيرفته شدن ادامه تحصيل دهند.

طلاب و فضلاي حوزه علميه که مدارکشان در مديريت حوزه ‌هاي علميه قم و يا خراسان در دوره سطح يک مطابق مصوبه جلسه 368 شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأييد شده است نيز حق ثبت نام در اين آزمون را دارند.

ثبت‌نام براي شرکت در آزمون کارداني فراگير دانشگاه پيام نور از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org و از روز يکشنبه 26 دي ماه آغاز و در روز شنبه 2 بهمن ماه پايان مي‌پذيرد.




بازدید : 29
نویسنده : مولوی
در پي بارش برف و لغزندگي معابر ، دبستان‌هاي فيروزكوه ، رودهن و دماوند امروز تعطيل است.

علي سليماني مدير روابط عمومي اداره‌كل آموزش و پرورش شهرستان‌هاي استان تهران در گفت‌وگو با فارس با تأييد خبر فوق اظهار داشت: به دليل بارش برف و لغزندگي معابر، نوبت صبح دبستان‌هاي فيروزكوه، رودهن و دماوند از توابع شهرستان‌هاي استان تهران امروز تعطيل است.

مدير روابط عمومي اداره‌كل آموزش و پرورش شهرستان‌هاي استان تهران افزود: وضعيت تعطيلي يا عدم تعطيلي نوبت عصر دبستان‌هاي اين مناطق متعاقباً اطلاع‌رساني مي‌شود.

سليماني افزود: به جز نوبت صبح دبستان‌هاي مناطق ياد شده، تمام دبستان‌ها، مدارس راهنمايي و دبيرستان ‌هاي شهرستان‌هاي استان تهران داير است.




جزييات آزمون فراگير ارشد پيام نور اعلام شد
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام شرايط نحوه ثبت‌نام در آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي ارشد سال1390 دانشگاه پيام نور، گفت: ثبت‌نام داوطلبان آزمون اين دوره از روز يكشنبه 26 دي ماه آغاز مي‌شود.

دكتر حسين توكلي در گفت و گو با ايسنا، با اشاره به ثبت‌نام اينترنتي آزمون از يكشنبه تا دوم بهمن ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org ، اظهاركرد: داوطلبان بايد با مراجعه به باجه‌هاي پستي نسبت به خريد كارت اعتباري داراي شماره پرونده، نام كاربر و رمز عبور به منظور ورود به سيستم نرم‌افزاري ثبت‌نام اينترنتي به مبلغ 50 هزار تومان و دريافت يك جلد دفترچه راهنماي ثبت‌نام كنند.

وي با اشاره به برگزاري آزمون فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام‌نور در30 ارديبهشت ماه90، تصريح كرد: هر داوطلب واجد شرايط مي‌تواند تنها يك رشته تحصيلي را حداكثر در پنج مركز انتخاب كنند و پس از ثبت‌نام و انتخاب واحد در دوره دانش پذيري براي 8 تا 10 واحد درسي اعلام شده حسب مورد براي هر رشته تحصيلي در آزمون پايان نيمسال دانش پذيري شركت كنند.

توكلي با اشاره به نحوه گزينش دانشجو در دوره‌هاي فراگير و تبديل وضعيت، گفت: نمره نهايي براي قبولي بر اساس تاثير80 درصدي ميانگين دروس حاصل از آزمون و تاثير20 درصدي ميانگين معدل مدرك كارشناسي است.

وي با تاكيد بر اينكه براي پاسخ‌هاي غلط نمره منفي لحاظ نمي‌شود، اظهاركرد: متقاضيان در پرداخت وجه ثبت‌نام دقت كنند، چرا كه وجوه واريزي به هيچ‌عنوان قابل استرداد نيست.

معاون سازمان سنجش افزود: ما به التفاوت شهريه دوره دانش پذيري متقاضياني كه موفق به ورود به دانشگاه شوند در اولين نيم سال دانشجويي به ميزان 50 درصد شهريه ثابت و متغير سال ورود متناسب با تعداد واحد انتخابي دوره دانش پذيري اخذ مي‌شود.




رتبه بندي دانشگاه‌هاي ايران
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
اسامي برترين دانشگاه هاي دو وزارتخانه علوم و بهداشت بر اساس رتبه بندي که در فاصله تابستان و پاييز 89 انجام شد اعلام شدند که بر اساس آن 14 دانشگاه وزارت علوم و 6 دانشگاه وزارت بهداشت عنوان تراز اول ها را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش مهر، در سال هاي اخير رتبه بندي دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي کشورها در راس برنامه هاي نظام رتبه بندي ملي و بين المللي قرار گرفته است.

براي اين کار بسياري از کشورهاي جهان نظام ملي رتبه بندي خود را تدوين کرده و هر سال دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي کشور مربوط به خود را ارزيابي و رتبه بندي مي کنند.

نظام هاي رتبه بندي ملي را که معمولا توسط بخش غيردولتي اداره مي شوند مي توان در بين کشورهاي توسعه يافته و هم در بين کشورهاي در حال توسعه مشاهده کرد.

در برابر نظام هاي ملي رتبه بندي نظام هاي بين المللي رتبه بندي قرار دارند. تاريخ اين نوع رتبه بندي به سال 2003 ميلادي بر مي گردد که 3 نوع از اين نوع نظام هاي بين المللي تايمز، شانگهاي و QS هستند.

اين نظام ها هر سال دانشگاه هاي جهان را بر اساس معيارها و شاخص هاي مربوط رتبه بندي در سال 2 تا 3 سال گذشته رتبه بندي مي کنند.

به تازگي نظام ديگري پا به عرصه حيات گذاشته است که دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتي را قرار است به صورت منطقه اي رتبه بندي کنند. اين نظام عبارت است از نظام رتبه بندي دانشگاه هاي جهان اسلام.

رتبه بندي دانشگاه هاي جهان اسلام توسط وزارت علوم به پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) واگذار شده است و در مرحله نخست مقرر شده تنها دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي ايران مورد بررسي و رتبه بندي قرار گيرند.

اين رتبه بندي که در فاصله تابستان و پاييز 89 انجام شده و ISC  نتيجه رتبه بندي را در اختيار مقامات وزارت علوم قرار داده است.

20 دانشگاه تراز اول کشور بر اساس رتبه بندي ISC

رديف نام دانشگاه يا موسسه تحقيقاتي سازمان متبوع امتياز
1 دانشگاه تهران وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 100
2 دانشگاه علوم پزشکي تهران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي 65.29
3 دانشگاه صنعتي شريف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 65.17
4 دانشگاه صنعتي اميرکبير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 52.49
5 دانشگاه علم و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 44.78
6 دانشگاه تربيت مدرس وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 40.17
7 دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي 36.9
8 دانشگاه شيراز وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 32.38
9 دانشگاه علوم پزشکي شيراز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي 24.58
10 دانشگاه صنعتي اصفهان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 23.69
11 دانشگاه فردوسي مشهد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 23.56
12 دانشگاه تبريز وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 20.86
13 دانشگاه صنعتي خواجه نصير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 20.11
14 دانشگاه شهيد بهشتي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 18.08
15 دانشگاه علوم پزشکي تبريز وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکي 15.98
16 دانشگاه اصفهان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 14.93
17 دانشگاه علوم پزشکي اصفهان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکي 14.31
18 دانشگاه مازندران وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 12.31
19 دانشگاه بوعلي سينا وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 11.66
20 دانشگاه علوم پزشکي مشهد وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکي 10.9

همچنين پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ، در نشست وزراي کشورهاي اسلامي در عربستان شرکت مي کند اين نشست مربوط است به نشست فوق العاده کشورهاي اسلامي و در آن بعد از انجام اطلاعات لازم در معيارهاي رتبه بندي براي نخستين بار دانشگاه ها و پژوهشگاه هاي جهان اسلام ارزيابي و رتبه بندي خواهند شد.




ايجاد سنديکاي اعزام دانشجو به خارج
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
مديرکل امور بورس و دانشجويان خارج وزارت علوم از رد 200 مورد درخواست براي اخذ مجوز تأسيس موسسه اعزام دانشجو به خارج خبر داد و گفت: 110 نفر از متقاضيان راه‌اندازي موسسه اعزام دانشجو به خارج نيز براي مصاحبه دعوت شده اند.

حسن مسلمي نائيني در گفت و گو با مهر با بيان اين مطلب افزود: بيش از 300 درخواست به صورت الکترونيکي براي ايجاد موسسه اعزام دانشجو به خارج دريافت کرديم. بررسي اوليه اي بر روي اين درخواست ها صورت گرفت و امتيازاتي بر اساس پارامترهاي مختلف مانند تحصيلات متقاضي تأسيس موسسه، کشورهايي که براي اعزام در نظر دارند و ... به آنها تعلق گرفت.

مديرکل امور بورس و دانشجويان خارج وزارت علوم اضافه کرد: 110 نفر از متقاضيان کف امتيازات را کسب کردند و آنها براي مصاحبه دعوت شدند. تاکنون نتيجه مصاحبه حدود 70 نفر از اين متقاضيان مشخص شده است.

وي از حرکت موسسات اعزام دانشجو به خارج به سمت ايجاد سنديکا خبر داد و گفت: حدود 73 موسسه اعزام به دانشجو داراي مجوز هستند و سنديکاي موسسات اعزام دانشجو به خارج به زودي تشکيل مي شود.

مسلمي نائيني درباره ارکان سنديکاي موسسات اعزام دانشجو به خارج گفت: تعدادي از صاحبان اين موسسات به عنوان هيئت موسس سنديکا خواهند بود و ارکان اين سنديکا بر اساس رأي گيري شکل مي گيرد.

وي با بيان اينکه کار موسسات اعزام دانشجو به خارج يک کار تجاري است، درباره مرجع صدور مجوز به سنديکاي موسسات اعزام دانشجو به مهر گفت: احتمال دارد مجوز سنديکا را از وزارت بازرگاني اخذ کنند.

مديرکل امور بورس و دانشجويان خارج وزارت علوم درباره هدف ايجاد اين سنديکا ، گفت: موسسات اعزام دانشجو به خارج بايد خودشان بر خود نظارت کنند و اگر موسسه اي کار ناثوابي انجام داد خودشان برخورد کنند.

وي درباره سطح همکاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با سنديکاي موسسات اعزام دانشجو به خارج گفت: شايد يک زماني برسد که مجوز تأسيس موسسات اعزام دانشجو به خارج را با همکاري سنديکاي اين موسسات بدهيم.

مديرکل امور بورس و دانشجويان خارج وزارت علوم در پاسخ به اينکه اولين موسسه مجوزدار اعزام دانشجو به خارج از چه سالي فعال شده است ، گفت: در سال 82 اولين مجوز براي موسسات اعزام دانشجو به خارج بر اساس آئين نامه اي که مرجع صدور مجوز براي اين موسسات را وزارت علوم مي داند صادر شد.




7ميليون مترمربع از مدارس فرسوده اند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
معاون عمراني وزارت آموزش و پرورش گفت: هفت ميليون متر مربع از مدارس کشور کهنه و فرسوده اند و نياز به تخريب و بازسازي دارند.

مرتضي رئيسي در گفت و گو با مهر با بيان اين مطلب افزود: در ابتداي سال 1385 نزديک به 13 ميليون متر مربع فضاي آموزشي کهنه و فرسوده در کشور وجود داشت که با تخصيص اعتبارات مقاوم سازي مدارس در سال 1384، بيش از 50 درصد آن طي چهارسال گذشته تخريب و نوسازي شده است.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با بيان اينکه هم اکنون 7 ميليون متر مربع فضاي آموزشي نياز به تخريب و نوسازي دارند، گفت: بخش اعظم اين مدارس خشتي و گلي هستند که در برابر حوادث و بلاياي طبيعي به شکل جدي آسيب پذيرند و بايد نوسازي شوند.

وي افزود: وجود مدارس فرسوده و قديمي واقعيتي است که در آموزش و پرورش وجود دارد و نمي توانيم آن را انکار کنيم به همين دليل است که در برنامه پنج نيز مقرر شد دولت اعتبارات مقاوم سازي مدارس را در سه سال اول برنامه اختصاص دهد تا هر چه سريعتر اين معضل را حل کنيم.

رئيسي با اشاره به بروز زلزله در نرماشير کرمان و برگزاري کلاس هاي درس براي چهارهزار و 500 دانش آموز در فضاي باز گفت: به مديرکل نوسازي استان کرمان دستوري مبني بر اينکه تا زمان حل مشکل کلاس هاي فرسوده مدارس نرماشير، کانکس هايي تهيه و در محل هاي مناسب اين شهرستان نصب کنند ابلاغ شده است.