پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.




نخبگان دانش‌آموز به عمره اعزام مي‌شوند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
جزئيات آيين نامه پوشش دانشجويان
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
سرپرست امور فرهنگي معاونت دانشجويي وزارت بهداشت با اشاره به جزئيات آيين نامه پوشش دانشجويان علوم پزشکي گفت: پوشش تنها 10 درصد آيين نامه رفتار حرفه اي را شامل مي شود و رفتار يک دانشجو در مجموع ارزيابي مي شود.

دکتر فريبا قربانيان در گفت و گو با مهر افزود: مقرر شده است دستورالعمل اجرايي اين آيين نامه از سوي معاونت آموزشي تدوين شود که در حال حاضر اين معاونت قرار است در فرصتي دو ماهه اين دستورالعمل را تدوين کند.

وي افزود: ضمانت اجرايي آيين نامه بر عهده معاونت آموزشي است و به همين دليل دستورالعمل از سوي معاونت آموزشي تدوين مي شود تا تخلفات و مصاديق آن مشخص باشد.

قربانيان اظهار داشت: لباس و پوشش و رفتار گزينه هايي است که در آيين نامه به آن پرداخته شده است. بايد در آيين نامه مشخص باشد که مشکل دانشجو و يا رفتار در برابر بيمار و گزارش نحوه برخورد آن بر عهده چه کسي است.

وي خاطرنشان کرد: بر اساس آيين نامه اي که طراحي شده است پوشش تنها 10 درصد کل رفتار حرفه اي را تشکيل مي دهد. بر اساس آيين نامه رفتار حرفه اي، دانشجو بايد در بيمارستان ها ديسپلين خاص و مسائل اخلاقي را نسبت به بيمار، استاد و همکاران خود رعايت کند.

سرپرست امور فرهنگي معاونت دانشجويي وزارت بهداشت گفت: معيارهاي پوشش مشخص شده است و در واقع دستورالعمل، در توضيح و تشريح آيين نامه انضباطي است تا در دانشگاه ها همسان رفتار شود و برخوردها نيز بر اساس تفسير دانشگاهي صورت نگيرد.

وي يادآور شد: پيش از اين آيين نامه اي مربوط به پوشش دانشجويان با ذکر مصاديق از سوي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها تهيه شده بود که به دانشگاه هاي علوم پزشکي ارائه شده است اما وزارت بهداشت اعلام کرده است که با توجه به وسعت کاري، بخش هاي بيمارستاني و ارتباط با مردم، آيين نامه اي وسيع تر براي دانشگاه هاي علوم پزشکي تدارک ديده است.

قربانيان اظهار داشت: به دليل وسعت کاري در وزارت بهداشت ، رفتار حرفه اي در محيط آموزشي، درماني و خدماتي نيز به آيين نامه اضافه شده است که در دستورالعمل اجرايي نيز اين موضوع در نظر گرفته مي شود. نصب اتيکت و اجراي منشوراخلاقي و جزئيات اين موضوع در دستورالعمل ديده شده است.

وي با ذکر مثالي يادآور شد: نکته مهم در پوشش و رفتار حرفه اي اين است که به طور مثال وقتي يک دانشجو بر بالين بيمار حاضر مي شود حق بيمار است که بداند با دانشجوي چه رشته اي و چه مقطعي روبرو است بنابراين دانشجو بايد با نصب اتيکت خود اين حق بيمار را رعايت کند. همچنين مسائلي مانند رفتار با بيمار يا همکار نيز مهم است.

سرپرست امور فرهنگي معاونت دانشجويي وزارت بهداشت درباره رنگ و اندازه لباس گفت: جزئيات رنگ و اندازه روپوش و مدل لباس به طور کامل در دستور العمل معاونت درمان ديده شده است. معاونت درمان از گذشته فرمهاي متحد الشکل و نحوه پوشش افراد را در فرم هايي در اختيار همه قرار مي دهد و در اين زمينه با معاونت دانشجويي هماهنگ عمل کرده است.

وي درباره لزوم تدوين دستورالعمل پوشش و رفتار حرفه اي از سوي معاونت آموزشي وزارت بهداشت يادآور شد: بخش هايي از اين دستورالعمل نياز به مداخله اجرايي دارد و ما به خودمان اجازه نمي داديم در بخشهايي که مداخله بر عهده مدرس است حوزه معاونت دانشجويي وارد شود و از همين رو اجرا بايد بر عهده معاونت آموزشي باشد تا بتوان معيارهاي ارزشي و اخلاقي را به صورت قانونمند اجرا کرد.

قربانيان با اشاره به تجربياتي که در ساير کشورها در زمينه رعايت پوشش و رفتار حرفه اي در محيط دانشگاههاي پزشکي وجود دارد به مهر گفت: در کشورهاي غربي بر اساس تخلفي که صورت مي گيرد کليه مسئوليت ها بر عهده معاونت آموزشي است به طور مثال محروميت هايي از کلاس براي دانشجوي متخلف درنظر مي گيرند که از يک ساعت تا يک هفته تفاوت دارد و حتي در مواردي تخلف فرد در نمره دانشجو تاثير دارد.




بيش از 30 درصد معلمان ابتدايي ديپلم دارند
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش با بيان اينکه 69 درصد از معلمان ابتدايي داراي مدارک کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد هستند، گفت: همچنين بيش از 30 درصد از معلمان ابتدايي مدرک ديپلم دارند.

به گزارش مهر، فاطمه قربان روز يکشنبه در همايش مديران ابتدايي با رويکرد ارزشيابي توصيفي افزود: 26 درصد معلمان اين دوره فوق ديپلم، 42 درصد ليسانس و تنها 6/1 درصد فوق ليسانس دارند و بقيه معلمان داراي مدرک ديپلم هستند.

وي افزود: علاوه بر پايين بودن درجه تحصيلاتي معلمين مقطع ابتدايي، نداشتن بيکاري در هيچ روزي از هفته براي آنان در جهت ارتقاي درجات عالي تحصيلي براي آنها عاملي شد تا تعطيلي روز پنجشنبه براي اين مقطع در دستور کار شوراي عالي آموزش و پرورش قرار گيرد البته هنوز عملي کردن اين برنامه براي سال آينده به تصويب نشده است.

معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هاي راهبردي انجام شده در زمينه ارتقاي آموزش ابتدايي در مدارس کشور گفت: اختصاص معاونت ابتدايي به استانها و شهرستانها، اختصاص 15 هزار نيروي تربيت بدني و سه هزار پست مشاوره و تخصيص 3 درصد از درآمدهاي استاني به تجهيزات در دوره ابتدايي از جمله اين برنامه ها است.

وي ادامه داد: همچنين 125 هزار کتابخانه کلاسي در دوره ابتدائي ايجاد شده که بيش از پنج ميليارد تومان هزينه در بر داشته است .

قربان از احياي مراکز تربيت معلم در تمامي استانها خبر داد و گفت: احياي تربيت معلم در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است و قرار شده هر استان نيروهاي مورد نياز خود را به صورت بومي انتخاب کرده و به تعليم و تربيت آنها در مراکز تربيت معلم پرداخته شود .




بازدید : 26
نویسنده : مولوی
بر اساس آخرين تغييرات در نحوه پذيرش دانشجوي دکتري، داوطلبان آزمون اين دوره مي توانند در رشته هاي همنام يا متناسب با رشته خود شرکت کنند.

به گزارش مهر ، شوراي گسترش آموزش عالي با تصحيح بخشنامه در مورد داوطلبان دکتري ، اعلام کرد که دانش آموختگان دوره کارشناسي ارشد تنها مي توانند براي ادامه تحصيل در دوره دکتري در يکي از رشته هاي همنام يا متناسب با رشته تحصيلي خود داوطلب شوند.

ثبت نام در اولين آزمون دکتري نيمه متمرکز طي روزهاي 3 تا 10 بهمن ماه سال جاري انجام و آزمون در 25 فروردين سال 90 برگزار مي شود.

داوطلباني که داراي مدرک کارشناسي ارشد هستند و دانشجويان کارشناسي ارشد که تا آخر شهريور 90 فارغ التحصيل مي شوند، مي توانند در اين آزمون شرکت کنند.




كتب آموزشي دوره ابتدايي تحصيلي معرفي شد
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 29
نویسنده : مولوی
دبيرخانه‌ طرح سامان ‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي دفتر انتشارات كمك آموزشي وزارت آموزش و پرورش ، كتاب‌هاي آموزشي مناسب دوره‌ ابتدايي - منتشر شده در سال 1389- را معرفي كرد.

به گزارش ايرنا ، 29 عنوان كتاب مناسب دوره‌ ابتدايي مناسب و مرتبط با برنامه‌ درسي تشخيص داده شده است.

براساس اين گزارش، در بخش آموزش قرآن ،‌ كتاب چراهاي شگفت‏انگيز قرآن كريم نوشته رضا نباتي به عنوان اثر مناسب معرفي شده است و در بخش رايانه كتاب‌هاي به كارگيري فرمان‏ها، تايپ كردن، تصويرهاي رايانه‏اي،‌ تهيه جدول، دسته‌بندي اطلاعات و يافتن اطلاعات نوشته گآن رونيگ با ترجمه‌ محمود مزيناني به عنوان اثر مناسب براي دانش‌آموزان معرفي شده است.

دبيرخانه‌ طرح سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي، در بخش زبان‏آموزي كتاب‌هاي بهترين آوازها نوشته مصطفي طباطبايي و شهرك الفبا نوشته علي رشيدي را مناسب عنوان كرد.

در بخش علوم تجربي نيز كتاب‌هاي 100حقيقت شگفت‏انگيز درباره علم و 100حقيقت شگفت‏انگيز درباره فضا ترجمه مسعود سلطاني، كتاب آغازيان و قارچ‏ها ترجمه حسن سالاري، كتاب اكتشافات فضايي ترجمه‌ منيژه رهبر، كتاب‌هاي آلودگي و پسماند، باتري‏ها، سيم‏‏‏‏ها و لامپ‏ها، بدن انسان، پرواز و شناوري، جانوران و دنياي آن‏ها ترجمه مهدي رزاقي‌كاشاني از كتاب هاي برتر اين بخش معرفي شدند.

كتاب‌هاي زندگي با آسم و زندگي با ديابت ترجمه فيروزه معراج، كتاب زندگي با فلج مغزي ترجمه مجيد عميق، كتاب‌هاي صوت و مواد ترجمه شهرام رجب‏زاده، كتاب نشانه‏هاي بهار ترجمه داوود لطف‏الله و كتاب‌هاي وقتي قلبتان مي‏تپد چه اتفاقي مي‏افتد؟ و هنگام غذا خوردن چه اتفاقي مي‏افتد؟ ترجمه‌ پريسا همايون‏روز را به عنوان آثار قابل ارايه بخش علوم تجربي در مدارس كشور معرفي كردند.

دبيرخانه طرح سامان‌بخشي كتاب‌هاي آموزشي، در بخش علوم تجربي و مطالعات اجتماعي -جغرافيا- كتاب‌هاي 100حقيقت شگفت‏انگيز درباره آب و هوا ترجمه مسعود سلطاني، 100حقيقت شگفت‏انگيز درباره‏ اقيانوس‏ها ترجمه پريسا همايون‏روز و نقشه‏برداري از زمين ترجمه‌ حسين دانش‌فر را به عنوان اثار مناسب در دوره تحصيلي ابتدايي معرفي كردند.




بازدید : 28
نویسنده : مولوی
رئيس دانشگاه علم و صنعت درباره معيارهاي ارزيابي و نحوه امتياز دادن به افرادي که پس از برگزاري آزمون سراسري دکتري توسط سازمان سنجش به دانشگاه علم و صنعت معرفي مي‌شوند ، گفت: تصميم بر انجام مصاحبه و بررسي سوابق علمي داوطلبان است و آزمون کتبي در برنامه دانشگاه علم و صنعت برگزار نمي شود.

به گزارش مهر ، وقتي آزمون متمرکز پذيرش دانشجوي دکتري توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شود به هر دانشگاه چند برابر ظرفيت پذيرش در هر رشته دکتري معرفي مي‌شود و در اين زمان است که دانشگاه بر روي معرفي‌شدگان بايد يک ارزيابي اعمال کند تا به اندازه ظرفيتي که دارد از ميان معرفي‌شدگان پذيرش کند.

به گفته مقامات مسئول وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دانشگاه‌ها در پذيرش نهايي دانشجوي دکتري مختارند و مي‌توانند مکانيسم‌هاي دلخواه براي ارزيابي نهايي داوطلبان دکتري را انجام دهند.
 
محمدسعيد جبل عاملي رئيس دانشگاه علم و صنعت ايران درباره برنامه‌هاي دانشگاه علم و صنعت ايران جهت ارزيابي نهايي داوطلبان دکتري در اين دانشگاه گفت: بر اساس دستورالعملي که داريم، افرادي که از سوي سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفي مي‌شوند بايد به دانشکده‌ها و گروه‌هاي آموزشي معرفي شوند و از آنها مصاحبه علمي به عمل آيد و سوابق علمي‌شان نيز بررسي شود، سپس امتيازدهي صورت مي‌گيرد اما نتيجه نهايي توسط سازمان سنجش اعلام مي‌شود.

وي تأکيد کرد: تصميم دانشگاه علم و صنعت ايران انجام مصاحبه علمي و بررسي سوابق پذيرفته‌شدگان آزمون متمرکز دکتري است و برگزاري آزمون کتبي مجدد در برنامه اين دانشگاه نيست.

جبل عاملي در يادآوري روال قبلي پذيرش دانشجوي دکتري در دانشگاه علم و صنعت ايران گفت: قبلا دانشگاه علم و صنعت به طور متمرکز آزمون کتبي برگزار مي‌کرد و سه برابر ظرفيت را به دانشکده‌ها معرفي مي‌کرد. آزمون کتبي شامل سوالات رياضيات و استعدادسنجي و تست هوش بود و سه برابر ظرفيت را به دانشکده‌ها معرفي مي‌کرديم و دانشکده‌ ها از بين آنها انتخاب مي‌کردند.

رئيس دانشگاه علم و صنعت ايران  خاطرنشان کرد: آزمون متمرکزي که پيش از اين توسط دانشگاه انجام مي‌گرفته از اين پس توسط سازمان سنجش انجام مي‌گيرد.




مدارک مورد پذيرش درآزمون فراگير ارشد
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 25
نویسنده : مولوی
مدارک تحصيلي مورد پذيرش براي شرکت داوطلبان در آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور اعلام شد. داوطلبان واجد شرايط و دارندگان مدارک اعلام شده مي توانند از 26 دي ماه نسبت به ثبت نام در اين آزمون اقدام کنند.

به گزارش مهر ، دارندگان مدارک کارشناسي رسمي و بالاتر مورد تأييد وزارت علوم‌، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت ، درمان ‌‌و ‌آموزش پزشکي در رشته‌هاي تحصيلي علوم شامل: گروه‌هاي علوم ‌پايه ‌، علوم ‌پزشکي ‌، علوم‌ دامپزشکي ‌، علوم ‌کشاورزي ، علوم‌ فني مهندسي و علوم‌ انساني شامل گروه‌هاي علوم‌ انساني و هنر مي توانند براي ثبت نام در آزمون فراگير کارشناسي ارشد ثبت نام کنند.

همچنين دارندگان مدارک کارشناسي ناپيوسته رسمي مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت ‌، درمان و آموزش پزشکي در رشته ‌هاي تحصيلي علوم شامل گروه‌هاي علوم پايه‌، علوم پزشکي ، علوم دامپزشکي‌، علوم کشاورزي، علوم فني مهندسي و علوم انساني شامل گروه‌هاي علوم انساني و هنر براي ثبت نام در اين دوره واجد شرايط هستند. 

ثبت نام براي شرکت در آزمون کارشناسي ارشد فراگير پيام نور از طريق اينترنت و از روز يکشنبه 26 دي ماه آغاز و در روز شنبه 2 بهمن ماه 89 پايان مي‌پذيرد لذا کليه داوطلبان متقاضي ثبت نام داراي شرايط مي‌توانند در اين آزمون ثبت نام کنند.




تغييرات روساي دانشگاه علوم پزشکي
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در تازه ترين احکام خود، بيست و سومين تغيير را در رياست دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور اعمال کرد. اين تغييرات در ميان 46 دانشکده و دانشگاه وابسته به اين وزارتخانه اعمال شده است که در جدولي ارائه شده است.

به گزارش مهر، پس از آغاز به کار دولت دهم در شهريور ماه سال 88، بر اساس يک روال هميشگي در آغاز به کار دولت ها، برخي روساي دانشگاه ها به دليل شرايط کاري و برخي به دليل ادامه تحصيل، تغيير سمت مي دهند که در اين دوره نيز اين روال انجام شد.

دکتر مرضيه وحيددستجردي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در روزهاي اوليه آغاز به کار در وزارت بهداشت  در خصوص تغييرات روساي دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور به مهر گفته بود: تمايلي به برکناري هيچ يک از روساي دانشگاه ها وجود ندارد اما در اين ميان برخي از روساي دانشگاه ها ابراز تمايل کرده اند که ادامه فعاليت نداشته باشند.

از ميان 46 دانشکده و دانشگاه علوم پزشکي کشور تاکنون سرپرست يا رياست 23 دانشگاه تغيير کرده است که برخي از آنها در دانشگاه هاي علوم پزشکي جابجا شده اند، برخي ديگر نيز در کسوت هيئت علمي به فعاليت خود ادامه دادند.

اولين تغيير رئيس دانشگاه مربوط به دانشگاه علوم پزشکي اردبيل در تاريخ چهارم مهرماه سال 88 بود. دکتر عليرضا آقاجعفري به عنوان سرپرست جديد دانشگاه علوم پزشکي اردبيل منصوب مي شود اما در 14 آبان ماه دکتر فرهاد پورفرضي عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي اردبيل بر اساس حکم وزير بهداشت به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني اردبيل منصوب مي شود.

آخرين تغييرات روساي دانشگاه ها نيز به تغيير دو رئيس و سرپرست دانشگاه هاي علوم پزشکي کرمانشاه و کاشان در روز 15 دي ماه 89 مربوط مي شود که نکته جالب اطلاق عنوان سرپرست موقت براي دکتر محمدحسين اعرابي سرپرست دانشگاه علوم پزشکي کاشان است.

در اين تغييرات دکتر محمدرضا نيکبخت رئيس دانشگاه علوم پزشکي کاشان به جاي دکتر صمد نوري زاد رياست دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه را برعهده گرفته است و دکتر محمدحسين اعرابي جاي دکتر محمدرضا نيکبخت سرپرستي دانشگاه علوم پزشکي کاشان را گرفت.

رديف نام دانشگاه علوم پزشکي سرپرست/رياست فعلي سرپرست/رياست قبلي
1 دانشگاه علوم پزشکي اردبيل دکتر فرهاد پورفرضي دکترعليرضا آقاجعفري
2 دانشگاه علوم پزشکي  زاهدان  دکتر منصور شکيبا دکتر مسعود صالحي
3 دانشگاه علوم پزشکي زابل دکتر محمدحسن محمدي دکتر عباسعلي معين
4

دانشگاه علوم پزشکي ايران
*اين دانشگاه در آبان 89 در دو دانشگاه علوم پزشکي تهران و شهيدبهشتي ادغام شد

دکتر سيدعلي ابطحي دکتر عباس حسني
5 دانشکده علوم پزشکي کرج دکتر رامتين حديقي   -
6 دانشگاه علوم پزشکي بوشهر  دکتر غلامرضا حيدري دکتر عبدالعلي ابراهيمي 
7 دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري  دکتر رضا ايماني دکتر محمدعلي کياني
8 دانشگاه علوم پزشکي کرمان  دکتر عبدالرضا صباحي دکتر محمد جواد زاهدي
9 دانشگاه علوم پزشکي تبريز  دکتر عليرضا يعقوبي گلوردي دکتر عليرضا جوادزاده
10 دانشگاه علوم پزشکي فسا دکتر پيمان ايزدپناه دکتر حسين جمالي
11 دانشگاه علوم پزشکي  کرمانشاه دکتر محمدرضا نيکبخت دکتر صمد نوري زاد
12 دانشگاه علوم پزشکي کاشان دکتر محمد حسين اعرابي  دکتر محمدرضا نيکبخت
13 دانشگاه علوم پزشکي شاهرود دکتر محسن اعرابي دکتر محمد شريعتي
14 دانشگاه علوم پزشکي جهرم  دکتر سيدمحمدکاظم تدين دکتر محمد پارسا
15 دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي دکتر محمدرضا مجدي دکتر جواد شاهين فر
16 دانشگاه علوم پزشکي جيرفت  دکتر ابراهيم سعيدي  دکتر سيد فريدون افضلي
17 دانشگاه علوم پزشکي خراسان رضوي دکتر محمود محمدزاده شبستري دکتر مسعود ملکي
18 دانشگاه علوم پزشکي قم دکتر شمس الدين حجازي دکتر بهروز براتي
19 دانشگاه علوم پزشکي شهيدبهشتي  دکتر محمدرضا رزاقي   دکتر شاهين محمدصادقي
20 دانشگاه علوم پزشکي لرستان دکتر اردشير شيخ آزادي دکتر قدرت الله شمس خرم آبادي
21 دانشگاه علوم پزشکي همدان دکتر رضا صفي ‌آريان دکتر عبدالله فرهادي
22 دانشگاه علوم پزشکي مازندران

دکتر حميد محمدجعفري

دکتر محمدمهدي ناصحي
23 دانشگاه علوم پزشکي هرمزگان

دکتر محمد شکاري

دکتر فرشيد عابدي

دانشگاه هاي علوم پزشکي اراک، اروميه، اصفهان، اهواز، ايلام، بابل، بيرجند، دانشکده علوم پزشکي تربت حيدريه، تهران، دزفول، زنجان، سمنان، سبزوار، شيراز، علوم توانبخشي و بهزيستي، قزوين، کردستان، گناباد، گيلان، گلستان، نيشابور، و ياسوج، يزد هنوز سرپرست و رياست شان تغييري نداشته است. 

رديف نام دانشگاه علوم پزشکي سرپرست/رياست فعلي
1 دانشگاه علوم پزشکي اراک دکتر مجيد رمضاني
2 دانشگاه علوم پزشکي  اروميه  دکتر نصرت الله ملازاده
3 دانشگاه علوم پزشکي اصفهان دکتر شاهين شيراني
4

دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز

دکتر محمدحسين سرمست شوشتري
5 دانشکده علوم پزشکي ايلام دکتر کوروش ساکي 
6 دانشگاه علوم پزشکي بابل  دکتر ابراهيم ميکانيکي
7 دانشگاه علوم پزشکي خراسان جنوبي دکتر مراد هاشم زهي
8 دانشکده علوم پزشکي تربت حيدريه دکتر سيدحسين خادمي
9 دانشگاه علوم پزشکي تهران  دکتر باقر لاريجاني
10 دانشگاه علوم پزشکي دزفول دکتر عبدالرحيم صائمي
11 دانشگاه علوم پزشکي زنجان دکتر رحيم سروري زنجاني
12 دانشگاه علوم پزشکي سمنان دکتر مجيد جديدي 
13 دانشگاه علوم پزشکي سبزوار دکتر کاظم حسن پور
14 دانشگاه علوم پزشکي شيراز  دکتر محمدهادي ايمانيه
15 دانشگاه علوم توانبخشي و بهزيستي دکتر شهربانو نخعي
16 دانشگاه علوم پزشکي قزوين  دکتر علي اکبر زينالو
17 دانشگاه علوم پزشکي کردستان دکتر طيب قديمي 
18 دانشگاه علوم پزشکي گناباد دکتر عليرضا مسلم
19 دانشگاه علوم پزشکي گيلان  دکتر حسن بهبودي 
20 دانشگاه علوم پزشکي گلستان دکتر شهريار سمناني
21 دانشکده علوم پزشکي نيشابور دکتر سيدکاظم فرهمند
22 دانشگاه علوم پزشکي شهيدصدوقي يزد

دکتر سيدجليل ميرمحمدي

23 دانشگاه علوم پزشکي ياسوج دکتر سيدحسام الدين نبوي زاده

 




احياي مراکز تربيت معلم در استان‌ها
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
معاون آموزش ابتدايي وزرات آموزش و پرورش از احياي مراکز تربيت معلم در استان هاي سراسر کشور با هدف تربيت معلم و نيروي کارا براي آموزش و پرورش خبر داد.

فاطمه قربان ظهر شنبه در حاشيه همايش مديران مدارس ابتدايي با محوريت ارزيابي توصيفي در گفتگو با مهر در کرج اظهار داشت: مراکز تربيت معلم وابسته به آموزش و پرورش در تمامي استانهاي کشور احيا مي شوند.

وي افزود: هدف از احيايي مراکز تربيت معلم تربيت معلمان کارا و آموزش ديده اي است که صرفا با هدف تدريس وارد اين مراکز مي شوند و پس از طي دوره به عنوان مربي و معلم وارد آموزش و پرورش مي شوند.

«قربان» خاطرنشان کرد: در حال حاضر موضوع ارزشيابي توصيفي در مقطع ابتدايي بايد به صورت ويژه مورد توجه قرار گيرد و در اين راستا با انجام ارزيابي فوق به تربيت دانش آموزاني متفکر و خلاق کمک شود.

معاون آموزش ابتدايي وزرات آموزش و پرورش بيان داشت: سيستم ارزشيابي توصيفي نوعي علاقمندي به مديريت مشارکتي و تعامل و همکاري را در بين دانش آموزان ترويج مي کند.

اين مقام مسئول در آموزش و پرورش گفت: در ارزشيابي توصيفي که در حال حاضر در مقطه ابتدايي اجرا مي شود هيچ گونه ارزيابي کمي و نمره اي به دانش آموزان داده نمي شود.




اجراي آيين نامه دانش پژوهي از سال 90
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
معاون آموزشي وزارت بهداشت از اجراي آيين نامه دانش پژوهي در سال تحصيلي آينده در دانشگاه هاي علوم پزشکي خبر داد و گفت: اين آيين نامه ملاک بخش عمده اي از ارتقاي اساتيد خواهد بود.

دکتر محمدعلي محققي در گفتگو با مهر افزود: اجراي آيين نامه دانش پژوهي در روند ارتقاي اعضاي هيئت علمي نقش دارد و براي ارتقا اعمال مي شود که از سال تحصيلي آينده اجرايي خواهد شود.

وي اضافه کرد: آيين نامه دانش پژوهي در آموزش علوم پزشکي ابلاغ شده است اما اجراي آن به آمادگي در دانشگاه ها نياز داشت که با توجه به اجراي آزمايشي، از سال تحصيلي آينده به طور کامل اجرا مي شود.

معاون آموزشي وزارت بهداشت يادآور شد: هدف از ارزيابي فعاليت هاي نوآورانه يا دانش پژوهي اين است که ارزيابي جامع، دقيق و منصفانه اي از فعاليت هايي مانند تدريس، برنامه ريزي آموزشي، راهنمايي و مشاوره، مديريت و رهبري آموزشي و ارزيابي فراگيران، صورت گيرد.

وي تاکيد کرد: مقصود از نوآوري و دانش پژوهي انجام فعاليتي بديع در جهت حل مسئله، گسترش مرزهاي دانش و ورود به عرصه هاي جديد است.

معاون وزير بهداشت با اشاره به بند فعاليت هاي فرهنگي و تاثير آن در ارتقاي اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها، گفت: با توجه به اينکه بند يک آيين نامه ارتقاي اعضاي هيئت علمي هنوز از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ نشده است دانشگاههاي علوم پزشکي بر اساس بند فعاليت هاي فرهنگي و تربيتي که به عنوان شئون استادي در آيين نامه وزارت بهداشت آمده، عمل مي کنند.

محققي خاطرنشان کرد: آيين نامه ارتقاي اعضاي هيئت علمي وزارت بهداشت در زمان تصويب داراي بندي به عنوان شئون استادي بوده که مي تواند با بند فعاليت هاي فرهنگي اساتيد همپوشاني داشته باشند و در واقع دانشگاه هاي علوم پزشکي آمادگي اجراي بند فعاليت هاي فرهنگي اساتيد را دارند.




جدول ميزان وام شهريه دانشجويان
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
دانشجوياني که داراي شرايط مورد نظر صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم باشند مي توانند از وام شهريه و وام حج عمره و زيارت عتبات عاليات در طول تحصيل استفاده کنند.

به گزارش مهر، دانشجوياني که در اولويت نياز مالي باشند با سپردن تعهد محضري و ثبت نام در حداقل واحدهاي مورد لزوم مي توانند درخواست وام کنند.

دانشجوياني که در موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي - غير دولتي در سال تحصيلي 90 - 89 تحصيل مي کنند از انواع وام شهريه و حج عمره و زيارت عتبات عاليات برخوردار مي شوند.

وام حج عمره براي کليه مقاطع و يک بار در طول تحصيل داده مي شود و وام زيارت عتبات عاليات عراق نيز حداکثر چهار ميليون ريال براي کليه مقاطع است.

ميزان وام شهريه براي اين گروه از دانشجويان از مقاطع کارداني تا دکتري تخصصي ناپيوسته (غير بورسيه) متفاوت است و از هر نوبت 2 ميليون ريال تا 10 ميليون ريال در نوسان است.

جدول وام شهريه دانشجويان شاغل به تحصيل در موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي - غير دولتي سال تحصيلي 90 - 89

مقطع تحصيلي

کارداني
و
 کارشناسي ناپيوسته

کارشناسي پيوسته کارشناسي ارشد ناپيوسته

کارشناسي ارشد ناپيوسته
 و
 دکتري حرفه اي

دکتري تخصصي ناپيوسته
(غير بورسيه)

ميزان نوبتها حداکثر 3 نوبت حداکثر 6نوبت حداکثر 3 نوبت حداکثر 10نوبت حداکثر 4نوبت
مبلغ وام هر نوبت 2.000.000 ريال هر نوبت 2.000.000 ريال هر نوبت 6.000.000 ريال هر نوبت 3.000.000 ريال هر نوبت 10.000.000 ريال


دانشجوياني که در دوره هاي نوبت دوم، نيمه حضوري، پيام نور و جامع علمي - کاربردي در سال تحصيلي 90 - 89 تحصيل مي کنند نيز از انواع وام شهريه و حج عمره و زيارت عتبات عاليات برخوردار مي شوند.

وام حج عمره براي کليه مقاطع و يک بار در طول تحصيل داده مي شود و وام زيارت عتبات عاليات عراق نيز حداکثر 4 ميليون ريال براي کليه مقاطع است.

ميزان وام شهريه براي اين گروه از دانشجويان از مقاطع کارداني تا دکتري تخصصي پيوسته و مبالغ متعدد متفاوت است.

جدول وام شهريه دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره هاي نوبت دوم، نيمه حضوري، پيام نور و جامع علمي - کاربردي سال تحصيلي 90 - 89 

مقطع تحصيلي

کارداني
و
کارشناسي ناپيوسته

کارشناسي پيوسته کارشناسي ارشد ناپيوسته

کارشناسي ارشد پيوسته
 و
دکتري حرفه اي

دکتري تخصصي ناپيوسته
(غير بورسيه)

دکتري تخصصي پيوسته
ميزان نوبتها 4 نيمسال 8 نيمسال 4 نيمسال 10 نيمسال 8 نيمسال 14 نيمسال
مبلغ وام

هر نوبت حداکثر1.500.000 ريال

هر نوبت حداکثر1.500.000 ريال

هر نوبت حداکثر10.000.000 ريال

هر نوبت حداکثر4.000.000 ريال

هر نوبت حداکثر15.000.000 ريال هر نوبت حداکثر5.000.000 ريال

بازدید : 22
نویسنده : مولوی
معاون سازمان دانش‌آموزي اعلام كرد: دو هزار نفر از نخبگان علمي، قرآني و تشکل هاي سازمان دانش آموزي به عمره مفرده اعزام مي شوند.

علي حسني  در گفتگو با واحد مرکزي خبر با اعلام اين خبر افزود: دانش آموزان عمره گزار از 15 تا 21 اسفند امسال در قالب هفت کاروان از هفت ايستگاه پروازي در استان هاي مختلف به ديار وحي اعزام مي شوند.

وي  گفت: نخستين کاروان دانش آموزي شامل دانش آموزان کرمانشاه ،کردستان ، ايلام و خوزستان ، نيمه اسفند از ايستگاه پروازي کرمانشاه اعزام خواهند شد.

وي افزود: قبل از اعزام دانش آموزان ، دوره آموزشي سه روزه اي در هر استان برگزار مي‌شود.

حسني ، آموزش مناسک حج ، آداب سفر ، تاريخ اسلام ، اسرار و فلسفه حج و آشنايي با قوانين عربستان را محتواي اين دوره ها برشمرد و گفت : هر کاروان متشکل از شش مربي ، روحاني و معاون کاروان است که از چهره هاي فرهنگي هر استان انتخاب شده اند.

امسال نهمين سال اعزام دانش آموزان عمره گزار به مکه مکرمه است.

سهميه عمره دانش آموزي تا قبل از سال 87 ، 12 هزار نفر بود که 60 درصد آن را دختران و بقيه را پسران تشکيل مي دادند اما از دو سال قبل که عربستان ورود بانوان کمتر از 45 سال و بدون محرم را به اين کشور ممنوع کرده ، اعزام دانش آموزان دختر به عمره لغو شده است.




بازدید : 20
نویسنده : مولوی
شرايط و ضوابط اختصاصي شرکت داوطلبان و مدارک تحصيلي مورد پذيرش براي ثبت‌نام در دوره کارشناسي ناپيوسته فراگير دانشگاه پيام نور اعلام شد.

به گزارش مهر ، دارندگان مدرک کارداني (فوق ديپلم) ناپيوسته و همچنين مدرک کارداني پيوسته نظام جديد آموزش متوسطه مورد تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي يا وزارت علوم‌، تحقيقات و فناوري و يا وزارت بهداشت‌، درمان و آموزش پزشکي و دانشجويان سال آخر مقطع کارداني که حداکثر تا تاريخ 31 شهريور 90 فارغ‌التحصيل شوند، مي‌توانند در اين آزمون ثبت‌نام و شرکت کنند.

متقاضيان ‌ذکور براي شرکت در آزمون کارشناسي‌ ناپيوسته بايستي ‌هيچگونه منعي ازلحاظ نظام‌ وظيفه‌نداشته باشند.

دارندگان مدرک معادل کارداني (معادل فوق ديپلم) مشمول ماده 27 آيين‌نامه آموزشي دوره‌هاي کارداني و کارشناسي مصوب اسفندماه 1369 شوراي عالي برنامه‌ريزي سابق که بر اساس مصوبه جلسه 308 مورخ 12 آذر 74 شوراي مذکور عنوان معادل از دانشنامه آنان حذف شده است، مي‌توانند در اين آزمون متقاضي رشته‌هاي کارشناسي ناپيوسته شوند.

دارندگان مدرک معادل کارداني (معادل فوق‌ديپلم) مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي يا سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور که در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل کارداني حد نصاب نمره علمي لازم را کسب کرده و پذيرفته شده‌اند، مي‌توانند در آزمون رشته‌هاي تحصيلي کارشناسي ناپيوسته گروه امتحاني ثبت‌نام و شرکت کنند. اين قبيل داوطلبان در صورت موفقيت در اين آزمون لازم است کارنامه نتيجه آزمون جامع مدرک معادل کارداني خود را پس از پذيرفته شدن به همراه ساير مدارک لازم به مرکز انتخابي ارائه کنند.

براساس‌ مصوبه‌ جلسه‌ 748 مورخ‌ 17 بهمن ماه 88 شوراي‌ برنامه‌ريزي‌ آموزش عالي، دانش‌آموختگان دوره‌هاي معادل کارداني (دارندگان مدارک معادل) به شرط آنکه دوره فوق با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شده باشد و مدرک معادل آنان مورد تأييد وزارت متبوع باشد، مي‌توانند با همان مدرک معادل در آزمون کارشناسي ناپيوسته براي ادامه تحصيل در مقطع تحصيلي بالاتر شرکت کنند و در صورت پذيرفته شدن ادامه تحصيل دهند.

دانشجويان مشغول به تحصيل در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي کشور (به استثناء موارد مذکور در بند ب قسمت 1) حق ثبت‌نام و شرکت در اين آزمون را ندارند و در صورت شرکت با آنان طبق مقررات رفتار خواهد شد و درصورتيکه پذيرفته شوند، پذيرش آنها «کان لم يکن» تلقي مي شود.

چنانچه در هر مرحله از ثبت‌نام و يا اشتغال به تحصيل مشخص شود که داوطلب داراي يکي از شرايط مندرج در دفترچه راهنما نبوده است‌، بلافاصله از ثبت‌نام‌، شرکت در آزمون و يا ادامه تحصيل وي جلوگيري و مطابق ضوابط با وي رفتارخواهد شد.




طرح كاهش دوره ليسانس
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 20
نویسنده : مولوی
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها با تأكيد بر لزوم بررسي كارشناسي طرح كاهش دوره ليسانس ، گفت: قطعاً در برخي رشته‌ها كه البته تعداد آنها نيز زياد است، مي‌توان دوره كارشناسي را طي 2 يا 3 سال به اتمام رساند.

به گزارش فارس ، حجت‌الاسلام والمسلمين محمد محمديان رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در خصوص مباحثي كه پيرامون پيشنهاد وي براي كاهش 2 ساله دوره ليسانس مطرح شده، اظهار داشت: اين پيشنهاد به درستي در رسانه‌ها منعكس نشد چون بنده گفته بودم كه اين مسئله مربوط به برخي رشته‌ها مي‌شود.

وي با بيان اينكه در رسانه‌ها اين مسئله را به تمام رشته‌ها تسري دادند، افزود: قطعاً در برخي رشته‌ها كه البته تعداد آنها نيز زياد است، مي‌توان دوره كارشناسي را طي 2 يا 3 سال به اتمام رساند.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها با اشاره به اهميت عمر و سرمايه جوانان كشور گفت: در اين شرايط لازم است كه مسئولان آموزش عالي و دانشگاه‌هاي كشور يك بازنگري جدي در اين مورد انجام دهند.

وي در همين زمينه تصريح كرد: بايد بررسي شود تا در جاهايي كه امكان دارد، فشرده سازي لازم انجام شود چون هر عقل سليمي حكم مي‌كند كه عمر و سرمايه جوانان كشور تلف نشود، البته باز هم مي‌گويم كه در همه رشته ها اين طور نيست.

حجت‌الاسلام محمديان با تاكيد بر لزوم بررسي كارشناسي اين طرح يادآور شد: اين پيشنهاد كه مطرح شده است، كار كارشناسي آن بايد در وزارت علوم انجام شود و اميدواريم كه زودتر به نتيجه برسيم.




ثبت‌نام مشمولان در دوره‌هاي فراگير
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 16
نویسنده : مولوی
معاون سازمان سنجش آموزش كشور شرايط ثبت‌نام و تحصيل مشمولان نظام‌وظيفه در دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام‌نور را تشريح كرد.

حسين توكلي ، معاون سازمان سنجش و آموزش دانشگاه پيام‌نور در گفت و گو با فارس با تأكيد بر اينكه معافيت تحصيلي به دانشپذيران دانشگاه پيام‌نور تعلق نمي‌گيرد، گفت: داوطلبان مرد علاقه‌مند به تحصيل در دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام ‌نور نوبت بيست و دوم بايد كارت پايان خدمت يا كارت دائم و موقت داشته باشند، كارت دائم شامل عفو رهبري، كفالت يا پزشكي است.

وي با بيان اينكه پرسنل شاغل رسمي نيروهاي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران با ارائه گواهي اشتغال و حكم استخدامي از يگان مربوط اجازه ثبت‌نام در دوره‌هاي دانش‌پذيري دانشگاه پيام‌نور را دارند، گفت: متعهدين خدمت هر يك از وزارتخانه‌ها يا سازمان‌ها با ارائه گواهي اشتغال مبني بر تعهد خدمت و معافيت از انجام خدمت سربازي پس از انجام تعهد اجازه ثبت‌نام در دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام‌نور را دارند.

توكلي اظهار كرد: مشمول ديپلمه اعزامي شاغل به خدمت در نيروهاي نظامي و انتظامي فاقد غيبت قبل از اعزام با ارائه گواهي اشتغال به خدمت اجازه ثبت‌نام در دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام‌نور را دارند، اين داوطلبان پس از قبولي در آزمون دانش‌پذيري، در صورت داشتن غيبت قبل از اعزام يا سپري شدن بيش از يك سال از خدمت وظيفه آنها در زمان تبديل وضعيت به دانشجويي، ترخيص نخواهند شد و ادامه تحصيل آنها برابر ضوابط دانشگاه فقط در صورت هماهنگي و موافقت يگان محل خدمت خود، به صورت تحصيل همزمان با خدمت وظيفه عمومي امكان پذير است.

وي با بيان اينكه دارندگان دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت اجازه ثبت‌نام در دوره‌هاي فراگير دانشگاه پيام‌نور را دارند، گفت: اين داوطلبان بايد در موعد مقرر توسط ناجا، به خدمت وظيفه عمومي اعزام و در صورت قبولي در آزمون دانش‌پذيري (هنگام تبديل وضعيت به دانشجويي) به شرط نداشتن غيبت سربازي در زمان اعزام، تقاضاي ترخيص و صدور معافيت تحصيلي كنند.

توكلي گفت: دانش آموز سال آخر دوره متوسط روزانه و شبانه نظام قديم متوسطه و همچنين نظام جديد دوره پيش دانشگاهي در طول مدت دوره دانش‌پذيري در تاريخي كه توسط ناجا اعلام مي‌شود، بايد مبادرت به اخذ دفترچه و پس از اخذ آن نسبت به اعزام خود در موعد مقرر اقدام كنند و پس از قبولي قطعي در آزمون، در صورت داشتن شرايط تقاضاي ترخيص و معافيت تحصيلي اقدام به ثبت‌نام كنند.

وي افزود: دارنده معافيت تحصيلي در ساير دانشگاه‌ها يا حوزه‌هاي علميه معتبر اگر قصد ادامه تحصيل در يك رشته ديگر در دانشگاه پيام‌نور را دارند پس از قبولي در آزمون با ارائه تصويري از همان معافيت تحصيلي و گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه اوليه در هر نيمسال تحصيلي مي‌توانند، ادامه تحصيل دهند.

معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار كرد: درخواست معافيت تحصيلي براي دانشجوي مشمول پذيرفته شده بعد از قبولي قطعي در آزمون دانش‌پذيري انجام گرفته و سنوات تحصيل وي از اين زمان (دانشجويي) محاسبه مي‌شود.

توكلي گفت: داوطلبان پذيرفته شده مشمول در صورتي كه در حين انجام خدمت در هر يك از دوره‌هاي دانشگاه پيام‌نور، به عنوان دانشجو پذيرفته شوند، با توجه به نظام آموزشي دانشگاه در صورت تمايل با موافقت يگان محل خدمت وظيفه خود مي‌توانند تحصيل همزمان با خدمت سربازي داشته باشند. در اين صورت مي‌توانند در امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه كه در نزديكترين مركز يا واحد دانشگاه پيام‌نور برگزار مي‌شود، شركت كنند. بنابراين نيازي به ترخيص از خدمت نظام وظيفه براي دانشجو شدن ندارند.




راه اندازي شبکه نشر دانشگاه
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 23
نویسنده : مولوی
رئيس مرکز نشر دانشگاهي با اشاره به راه اندازي شبکه عرضه فراگير کتاب هاي دانشگاهي (طرح شعف) گفت: در اين شبکه بيش از 3 هزار عنوان کتاب براي کاربران ارائه شده است.

محمد مهدي تهرانچي در گفتگو با مهر، افزود: مرکز نشر دانشگاهي با توجه به رسالت خود در زمينه تامين منابع اطلاعاتي علمي مورد نياز جامعه علمي کشور، با همکاري دانشگاه ها و موسسات پژوهشي کشور و حمايت معاونت پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، شبکه عرضه فراگير کتاب هاي دانشگاه ها ، پژوهشگاه ها و موسسات پژوهشي کشور (طرح شعف) را راه اندازي کرد.

وي با اشاره به امکانات اين شبکه، اظهار داشت: از جمله امکانات اين شبکه مي توان به فروش و عرضه کتاب اينترنتي از طريق شبکه پخش کتاب مرکز نشر دانشگاهي اشاره کرد. علاوه بر اين در اين شبکه خدمات ويژه تهيه کتابهاي علمي داخلي و خارجي براي اعضاي هيئت علمي دانشگاه هاي عضو شبکه فراهم شده است.

رئيس مرکز نشر دانشگاهي با تاکيد بر اينکه در فاز اول اجراي اين طرح دانشگاه هاي الزهرا، شهيد بهشتي، علامه طباطبايي و تربيت مدرس به عضويت اين شبکه درآمدند، خاطرنشان کرد: تاکنون بيش از 3 هزار عنوان کتاب علمي و پژوهشي براي ارائه توسط شعف آماده شده است.

تهرانچي  اصلاح و کارآمدسازي نظام عرضه کتابهاي علمي به ويژه دانشگاهي در راستاي سهولت دسترسي جامعه علمي کشور به آن، بهره گيري کامل از فناوري اطلاعات به عنوان يکي از اجزاي مديريت دانش جهاني و ارتقاي حجم محتواي فارسي علمي در محيط وب را از اهداف اجراي اين طرح ذکر کرد و افزود: معرفي کتب و محصولات انتشارات دانشگاه ها از طريق سايت مرکز ، فروش کتب از طريق بزرگترين سايت کتب دانشگاهي و حضور کتب دانشگاه هاي طرح شعف در نمايشگاه هايي که مرکز نشر شرکت دارد از جمله امکانات اين شبکه است.




نظام آموزشي جديد اجرا نمي‌شود
نوشته شده در سه شنبه 23 دی 1389
بازدید : 30
نویسنده : مولوی
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بيان اينکه اسناد اجرايي نظام جديد آموزشي هنوز از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ نشده ، گفت: سيستم 6-3-3 در سال تحصيلي آينده اجرا نمي شود.

ابراهيم سحرخيز در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي هنوز سند اجرايي نظام 6-3-3 را ابلاغ نکرده است و به همين دليل فرصت زيادي براي تغيير محتوا و کتاب هاي آموزشي وجود ندارد به همين دليل نظام آموزشي جديد براي سال تحصيلي 91-90 نيز پياده نمي شود.

پيش از اين وزير آموزش و پرورش اعلام کرده بود که نظام جديد آموزشي از سال تحصيلي آينده اجرايي مي شود و کتاب هاي درسي پايه اول ابتدايي نيز تغيير پيدا مي کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: طبق مدلي که پيش بيني کرده ايم بايد در هر سال تحصيلي کتاب هاي دو پايه تغيير پيدا کند و طبيعتا بين پنج تا 6 سال نظام جديد آموزشي مستقرمي شود.

تغييرات آموزشي در محتوا است نه در ساختار

سحرخيز درباره اينکه آيا تغيير مداوم نظام هاي آموزشي به سيستم آموزشي کشور ضربه نمي زند ، گفت: سرعت تغييرات در دنيا امروز متفاوت از گذشته است ضمن اينکه آموزش و پرورش يک نظام آموزشي پويا است و اگر خود را با تغييرات وفق ندهد از بين مي رود.

بسياري از کارشناسان آموزشي معتقدند تغييرات مداوم در ساختار نظام آموزشي موجب کاهش کيفيت سيستم آموزشي مي شود و بهره وري آن پايين مي آيد چرا که هيچ فرصتي براي تغيير محتوا باقي نمي ماند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: هم اکنون مباحثي همچون نانو يا سلول هاي بنيادين در کتابهاي درسي ما وجود ندارد و به همين دليل معتقديم بايد محتواي درسي هر چه سريعتر به روز شود.

وي با بيان اينکه منظور از تغيير نظام آموزشي، تغيير پايه هاي تحصيلي نيست چرا که تنها قرار است يک پايه تحصيلي به دوره ابتدايي اضافه شود و پيش دانشگاهي نيز حذف شود، افزود: منظور از تغيير نظام آموزشي تغيير محتوا است. يعني ما مي خواهيم مظروف را تغيير دهيم و ظرف چندان برايمان مهم نيست.

سحرخيز با تاکيد بر اينکه نظام آموزشي 6-3-3 تنها براي ورودي هاي جديد پايه اول ابتدايي اجرا مي شود، گفت: ساير دانش آموزان طبق سيستم نظام آموزشي فعلي فارغ التحصيل مي شوند.