پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.




دانشگاه صنعتي شريف سرباز مي‌گيرد
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
ورود به دکتري ؛ يک کنکور يا 2 کنکور
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 27
نویسنده : مولوی
کنکور سراسري دکتري تصويب شد تا عدالت آموزشي رعايت شود اما برخي دانشگاه ها قصد دارند علاوه بر اين کنکور يک آزمون ديگر هم به دانشگاه ها برگزار کنند به طوري که داوطلبان مجبورند براي ورود به دکتري دو کنکور بدهند يکي سراسري و ديگري درون دانشگاهي!

به گزارش مهر، وزارت علوم در راستاي پذيرش بر اساس عدالت محوري و صرفه جويي در وقت و انرژي داوطلب آزمون دکتري، پس از بررسي هايي که به همراه سازمان سنجش انجام داد، تصميم گرفت پذيرش دانشجوي دکتري به صورت نيمه متمرکز انجام شود.

بر اساس آيين نامه اي که به همين منظور تدوين شد، پذيرش دانشجوي دکتري براي سال تحصيلي 91-90 از طريق کنکور سراسري سازمان سنجش خواهد بود. داوطلبان در صورت به دست آوردن حدنصاب نمره قبولي در آزمون سازمان سنجش، به صورت سه برابر ظرفيت به دانشگاهها معرفي مي شوند و در اين مرحله که پذيرش نهايي از سوي دانشگاهها انجام مي شود، دانشگاهها مي توانند نسبت به انتخاب دانشجو اقدام کنند.

در همين راستا و با توجه به اينکه وزارت علوم براي برگزاري اين مرحله از پذيرش که توسط دانشگاه ها انجام مي شود، تمامي اختيارات را به دانشگاهها داده است، دانشگاه ها در حال برنامه ريزي و اعلام وضعيتي غيرمستقيم براي نحوه پذيرش نهايي هستند. در اين ميان برخي دانشگاه ها به ويژه دانشگاه هاي مادر در نظر دارند از معرفي شدگان چند برابر ظرفيت سازمان سنجش، آزمون کتبي به عمل آورند و مطابق گذشته نسبت به پذيرش دانشجو اقدام کنند.

اما دانشگاه هاي ديگر مانند دانشگاه هرمزگان بخشي از ملاک سنجش داوطلبان را اعتباري مي داند که سازمان سنجش قرار است در آزمون سراسري به کار بندد و برگزاري آزمون کتبي مجدد را بي معنا مي داند.

با اين حال برخي دانشگاه ها از جمله دو دانشگاه تربيت معلم تهران و دانشگاه شيراز برگزاري آزمون کتبي را بستگي به کيفيت و سلامت آزموني مي دانند که انتظار رويارويي داوطلبان را با خود در ارديبهشت 90 مي کشد.

تعدادي از دانشگاهها نيز نه تنها اقدام به برگزاري آزمون کتبي علاوه بر آزمون سراسري سازمان سنجش خواهند کرد بلکه مصاحبه را هم يکي از شروط پذيرش نهايي داوطلبان دکتري اعلام کرده اند و قصد دارند اين دوره از پذيرش نهايي داوطلبان را به شيوه اي شايد سختگيرانه غربالگري کنند اما در عين حال اعلام مي کنند که هنوز جلسات کارشناسي در حال برگزاري است.

بررسي سوابق تحصيلي داوطلبان، ميزان سواد علمي و عملي، ارائه مقالات علمي در کنگره هاي بين المللي و سابقه تدريس از جمله عواملي است که مي توان از آنها به عنوان بخشي از شيوه پذيرش نهايي داوطلبان توسط دانشگاه ها نام برد.

نکته اي که حائز اهميت است، برگزاري جلسات تخصصي ميان گروه ها و کميسيون هاي آموزشي دانشگاه ها است که در آن معاونان دانشگاهها، مديران گروه و ساير کارشناسان در حال بررسي جنبه هاي علمي پذيرش نهايي داوطلبان هستند.

تا زمان نگارش اين گزارش هنوز هيچ يک از دانشگاه ها اعلام قطعي و صد در صدي در خصوص برگزاري يا عدم برگزاري آزمون کتبي در مرحله نهايي پذيرش نکرده اند و بايد ديد تا پيش از برگزاري آزمون اصلي و سراسري سازمان سنجش کدام دانشگاه بر اساس گفته هاي سازمان سنجش و کدام دانشگاه بر اساس نگاه خود و طبق گذشته عمل مي کند.

جدول پراکندگي شيوه پذيرش نهايي دانشجويان در ميان چند دانشگاه مطرح کشور

رديف نام دانشگاه اظهار نظر مسئولان نحوه پذيرش نهايي داوطلب در آزمون نيمه متمرکز دکتري
1 شهيد بهشتي

شعباني رئيس دانشگاه: آزمون مجدد در سطح دانشگاه نداريم و بهترين راه مصاحبه و بررسي سوابق علمي
شيدايي معاون آموزشي دانشگاه شهيد بهشتي: برگزاري آزمون کتبي و مصاحبه

مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي
2 علم و صنعت جبل عاملي رئيس دانشگاه: انجام مصاحبه و بررسي سوابق علمي داوطلبان / آزمون کتبي در برنامه دانشگاه علم و صنعت نيست حذف آزمون کتبي و برگزاري مصاحبه و بررسي سوابق تحصيلي
3 الزهرا اردوخاني معاون آموزشي: شيوه پذيرش نهايي ما براي داوطلبان دکتري تنها از طريق مصاحبه خواهد بود برگزاري مصاحبه
4 تربيت معلم محمودنيا معاون آموزشي: اين احتمال وجود دارد که براي پذيرش نهايي داوطلب دکتري از آزمون کتبي استفاده کنيم احتمال برگزاري آزمون کتبي
5 علامه طباطبايي شفيع آبادي معاون آموزشي: دانشگاهها در نحوه پذيرش نهايي دانشجوي دکتري مختارند اعلام نحوه پذيرش تا قبل از برگزاري آزمون سراسري
6 شيراز مرزوقي معاون آموزشي:  به احتمال زياد براي پذيرش نهايي داوطلب دکتري آزمون کتبي برگزار مي کنيم برگزاري آزمون کتبي
7 صنعتي اصفهان همداني گلشن رئيس دانشگاه: آزمون کتبي در پذيرش نهايي دانشجويان دوره دکتري اين دانشگاه به احتمال زياد حذف و دانشجويان بر اساس سوابق علمي و تحصيلي ارزيابي مي شوند احتمال حذف آزمون و انجام مصاحبه
8 اصفهان رامشت رئيس دانشگاه: دانشگاه از داوطلبان دکتري تنها مصاحبه مي گيرد / اعتراضات حذف مي شود انجام مصاحبه و حذف آزمون کتبي
9 فردوسي خواجوي معاون آموزشي:  چگونگي پذيرش در دکتري تا اسفند به اطلاع داوطلبان مي رسد / احتمال برگزاري آزمون کتبي احتمال برگزاري آزمون کتبي
10 رازي کرمانشاه

خدايي رئيس دانشگاه: پذيرش نهايي در دکتري دانشگاه رازي با آزمون و مصاحبه / مثل قبل عمل مي کنيم

برگزاري آزمون کتبي و انجام مصاحبه
11 هرمزگان شيخي فيني معاون آموزشي: آزمون دکتري سازمان سنجش را معتبر مي دانيم / نيازي به آزمون دوباره نيست حذف احتمالي آزمون کتبي
12 شهيدچمران اهواز دکترمروتي رئيس دانشگاه: پس از رايزني با مديران و کارشناسان، نحوه پذيرش نهايي آزمون دکتري تا پايان سال به داوطلبان اعلام مي شود اعلام نحوه نهايي پذيرش تا پايان سال

بازدید : 36
نویسنده : مولوی
دانشگاه صنعتي شريف براي رفع نيازهاي تخصصي خود فارغ‌التحصيلان نخبه را از طريق امريه سربازي جذب مي‌کند.

به گزارش مهر، دانشگاه صنعتي شريف طي اطلاعيه‌اي اعلام کرد:دانشگاه صنعتي شريف با توجه به تخصيص سهميه امريه در نظر دارد براي رفع نيازهاي تخصصي خود در آزمايشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سايت‌هاي کامپيوتري و امور پژوهشي ، 8 نفر از فارغ‌التحصيلان نخبه را از طريق امريه سربازي پس از طي دوره آموزشي (اعزام به دوره آموزشي در تاريخ 2 اسفند ماه 89) جذب کند.

سهميه امريه سربازي در نظر گرفته شده براي هر کدام از دانشکده‌هاي مديريت و اقتصاد، مهندسي علم مواد، مهندسي برق، مهندسي انرژي، مهندسي صنايع، علوم رياضي دانشگاه صنعتي شريف يک نفر و براي ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر اين دانشگاه 2 نفر اعلام شده است.

مشمولان مي‌توانند با مراجعه به واحدهاي مربوطه دانشگاه صنعتي شريف که سهميه امريه سربازي دارند نسبت به تکميل فرم درخواست استفاده از اين سهميه اقدام کنند.

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتي شريف، گزينش افراد بر مبناي وضعيت تحصيلي، تأهل و صلاحيت‌هاي عمومي صورت مي‌گيرد و متقاضيان بايد داراي برگ اعزام بدون غيبت باشند.




سوئيس از منطق تحريم حمايت نمي كند
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 31
نویسنده : مولوی
معاون وزير خارجه سوئيس كه به منظور ديداري دو روزه از كشورمان به تهران سفر كرده است در ديدار با معاون اروپاي وزارت امور خارجه اظهار داشت: سوئيس از منطق تحريم حمايت نمي كند.

به گزارش ايرنا ، در ديدار روز سه شنبه پيتر مائورر با علي آهني دو طرف ضمن مرور آخرين وضعيت روابط دو جانبه، در خصوص مسائل منطقه اي، بين المللي و تحولات اروپا گفت و گو كردند.

علي آهني در اين ديدار ضمن برشمردن ظرفيت هاي همكاري دو كشور، از گسترش مناسبات با سوئيس استقبال كرد.

وي برگزاري دور سوم گفت و گوهاي ديني و همكاري بين موسسات فرهنگي و هنري ايران و سوئيس كه هم اكنون در جريان است را موجب تقويت هرچه بيشتر درك مردم دو كشور از فرهنگ و تمدن يكديگر دانست.

معاون اروپاي وزارت امور خارجه اعمال سياست هاي گزينشي در اجراي معاهده عدم اشاعه را غيرقابل قبول خوانده و موجب تضعيف اين معاهده خواند.

وي با اشاره به تلاش آمريكا و اتحاديه اروپايي براي پيگيري سياست اعمال تحريم اظهار داشت: اگرچه اين امر با هدف جلوگيري از پيشرفت هاي علمي و آسيب رساندن به دستاوردهاي هسته اي ملت ايران تنظيم شده است اما تاكنون ناكارآمدي آن حتي مورد تاييد طراحان آن نيز قرار گرفته است.

علي آهني همچنين از رويكرد دوگانه غرب در خصوص موضوع تروريسم انتقاد و بر ضرورت همكاري كشورهاي اروپايي از جمله سوئيس در امر مبارزه با پديده زشت تروريسم تاكيد كرد.

پيتر مائورر معاون وزير خارجه سوئيس نيز در اين ديدار ضمن ابراز تسليت دولت سوئيس در خصوص حادثه سانحه هواپيما در اروميه به اهميت نقش و جايگاه ايران در منطقه اشاره و آن را دليل و انگيزه قوي اين كشور براي استمرار رايزني و مشاوره با ايران در موضوعات مهم منطقه اي و بين المللي و گسترش همكاري هاي دو جانبه عنوان كرد.
وي آمادگي كشورش براي تقويت و تعميق روابط فرهنگي با كشورمان را ابراز داشت.

معاون وزير خارجه سوئيس با اشاره به حوادث اخير در شرق كشورمان، اقدامات تروريستي مذكور را شديد محكوم و به خانواده بازماندگان و قربانيان اين حادثه تسليت گفت.

مائورر آمادگي كشورش براي همكاري در امر مبارزه با تروريسم را ابراز و بر مسئوليت جامعه بين المللي براي مقابله با اين پديده شوم تاكيد كرد.




معافيت تنها نوه‌بالاي18سال از سربازي
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 36
نویسنده : مولوی
جانشين منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح گفت: در پي ابلاغ جديد ستاد کل نيروهاي مسلح، تنها نوه پسر بالاي 18 سال "جد يا جده"، که فرزند پسر ندارد از خدمت سربازي معاف مي شود.

سردارموسي کمالي در گفتگوي اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني شبكه خبر، افزود: در پي ابلاغ يادشده، فقط نوه پسر بالاي 18 سال "جد و يا جده اي" که فرزند پسر ندارند، از خدمت سربازي معاف مي‌شوند.

وي با اشاره به اينکه در گذشته اگر "جد و يا جده"، فرزند دختر هم داشتند، مشمول اين قانون مي‌شدند، گفت: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر "جد و جده"، فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذکور بالاي 18 سال آن خانواده مي‌تواند از معافيت سربازي استفاده کند.

وي با تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي اظهار كرد: براي معافيت تنها فرزند ذكور ابلاغيه جديدي صادر نشده است.

جانشين منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح با تاکيد بر اينکه مقررات درخصوص تک پسر خانواده‌ها همچون گذشته اعمال مي شود، افزود: بر اساس ابلاغ جديد، "اگر پدري بالاي 59 سال سن داشته باشد و داراي يك فرزند ذکور بالاي 18 سال باشد، آن فرزند ذكور، از خدمت سربازي معاف مي‌شود.

سردار کمالي همچنين تصريح کرد: اگر پدري کمتر از 59 سال سن داشته باشد، اما به دليل بيماري و نقص عضو نياز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالاي 18 سال وي از خدمت سربازي معاف خواهد شد.




مخفيگاه قاتل را اطلاع دهيد
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 27
نویسنده : مولوی
پليس از شهروندان خواست مخفيگاه قاچاقچي كراك را كه طلبكار خود را به قتل رسانده و متواري شده را اطلاع دهند.

به گزارش فارس، ساعت 22 شب 29 مهر مأموران كلانتري 131 شهرري از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي در جريان خبر درگيري منجر به قتل در اتوبان شهيد آويني، روبروي پمپ گاز قرار گرفتند.

با حضور مأموران در محل فردي آغشته به خون كه مورد اصابت ضربات متعدد چاقو قرار گرفته بود در داخل فضاي سبز روبروي پمپ گاز مشاهده شد.

با تأييد خبر قتل و حضور بازپرس كشيك دادسراي عمومي و انقلاب شهرري و عوامل تشخيص هويت، به دستور مقام قضايي مقتول به پزشكي قانوني منتقل شد.

با تشكيل پرونده مقدماتي و به دستور دانشور، بازپرس شعبه هفتم دادسراي عمومي و انقلاب شهرري، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار كارآگاهان اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز تحقيقات كارآگاهان اداره دهم و بهره‌گيري از اطلاعات بدست آمده از تحقيقات مقدماتي انجام شده توسط مأموران كلانتري 131 مشخص شد كه مقتول به نام مهدي 35 ساله در زمان حادثه با 2 نفر به اسامي اكبر و محسن درگير شده كه در زمان درگيري اكبر و محسن وي را با ضربات متعدد چاقو به قتل رسانده و در زمان متواري شدن از محل نيز به علت حضور تعدادي از شهروندان در محل موتورسيكلت خود را به صورت رها شده در محل ارتكاب جنايت گذاشته و متواري شده‌اند.

برابر اطلاعات بدست آمده هر 2 متهم اين پرونده از اراذل و اوباش منطقه شهرري بوده كه بارها به خاطر ارتكاب جرايم مختلف دستگير و روانه زندان شده اما هر بار پس از آزادي مجددا به ارتكاب جرايم مختلف اقدام كرده‌اند.

با تحقيقات انجام شده از سوي كارآگاهان مشخص شد هر 2 متهم اين پرونده از فروشندگان موادمخدر صنعتي بويژه كراك و شيشه در منطقه شهرري هستند كه علاوه بر فعاليت در اين زمينه، اقدام به زورگيري از خريداران موادمخدر نيز كرده بدين شيوه كه خريداران موادمخدر را به بهانه تحويل مواد به نقاط خلوت و تپه ماهورهاي اطراف شهرري كشانده و در يك لحظه با تهديد چاقو و قمه و ضرب و شتم افراد اقدام به گرفتن وجوه نقد همراه آنها كرده‌اند.

كارآگاهان اداره دهم در ادامه تحقيقات خود، با شناسايي نقاط تردد و همچنين مخفيگاه هر 2 متهم در منطقه شهرري اطلاع پيدا كردند كه اين 2 متهم از زمان ارتكاب به قتل از مخفيگاه خود متواري شده و در حال حاضر نيز هيچگونه آدرس و نشاني مشخصي از آنها در اختيار نيست.

در تاريخ 18 دي مأموران كلانتري 131 شهرري در اجراي طرح مبارزه با سوداگران مرگ به تپه ماهور اطراف شهرري اقدام به دستگيري تعدادي از سوداگران و مصرف كنندگان مودمخدر ‌مي‌كنند.

در ميان دستگيرشدگان، محسن نيز در حين مصرف موادمخدر دستگير شده بود كه با شناسايي و اطلاع مأموران از تحت تعقيب قرار داشتن وي بلافاصله مراتب به اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ اعلام و متهم به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شد.

محسن 34 ساله پس از انتقال به اداره دهم ضمن اعتراف به ارتكاب قتل به همراه اكبر، در اعترافات خود به كارآگاهان گفت: در روز حادثه براي خريد شيشه به همراه اكبر به يكي از فروشندگان موادمخدر در منطقه دولت آباد مراجعه كرده بوديم؛ پس از خريد شيشه توسط اكبر، در حال ترك محل بوديم كه ناگهان مقتول اكبر را در داخل خيابان مشاهده كرد.

وي افزود: اكبر و مهدي از قديم اختلاف مالي داشتند و مهدي بارها پرداخت طلب خود را از اكبر كرده بود. زمانيكه اكبر اصرار مهدي را براي دريافت پول مشاهده كرد به او گفت براي تحويل گرفتن پول بايد به محله ما بيايي تا در آنجا پول را به تو پرداخت كنم و با طرح اين موضوع، مهدي به دنبال ما آمد تا به فضاي سبز مقابل پمپ گاز رسيديم.در داخل پارك بود كه اكبر و مهدي درباره اختلاف مالي شان در حال صحبت بودند كه ناگهان ميان آنها درگيري ايجاد شد و اكبر نيز با استفاده از چاقو و قمه‌اي كه هميشه به همراه خود داشت چندين ضربه را به سينه مهدي وارد كرد؛ من نيز كه شاهد درگيري ميان آن 2 نفر بودم در حمايت از اكبر در درگيري ميان آن 2 وارد شده و من نيز چندين ضربه به مهدي زدم.

متهم درباره علت رها كردن موتورسيكلت در محل وقوع قتل نيز به كارآگاهان گفت: پس از زدن مهدي قصد سوار شدن به موتورسيكلت را داشتيم كه ناگهان با مداخله تعدادي از جوانان داخل پارك كه متوجه كشته شدن مهدي شده بودند موفق به روشن كردن موتورسيكلت نشديم و براي همين با تهديد چاقو و قمه‌اي كه به همراه داشتيم تنها توانستيم خودمان با پاي پياده از محل فرار كرده و موتورسيكلت من نيز در همان محل باقي ماند.

سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ، گفت: با توجه به تحقيقات ادامه دار كارآگاهان اداره دهم و متواري شدن يكي از متهمان پرونده به هويت اكبر و مشخص نبودن مخفيگاه متهم، دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم صادر شده است لذا از كليه شهروندان كه اطلاعاتي درباره محل‌هاي تردد و يا مخفيگاه متهم دارند درخواست مي‌شود تا هرگونه اطلاعات خود را از طريق شماره تماس 55389048 و 51055510 در اختيار كارآگاهان اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.




دعواي عشقي به اسيدپاشي ختم شد
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
درگيري انتقام‌جويانه 2 خواستگار جوان با اشيدپاشي از سوي يكي از آنها به صورت ديگري ختم شد.

به گزارش فارس، ساعت 8 بامداد 17 شهريور مأموران كلانتري 106 نامجو از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي 110 در جريان خبر اسيدپاشي به صورت يك پسر جوان در سه راه طالقاني قرار گرفتند.

مأموران كلانتري پس از حضور در محل وقوع حادثه اطلاع يافتند كه جوان مصدوم بلافاصله توسط شهروندان به بيمارستان انتقال پيدا كرده است؛ با حضور مأموران در محل و بررسي‌هاي مقدماتي مشخص شد كه مصدوم توسط سرنشين يك دستگاه موتورسيكلت طرح هوندا 125 قرمز رنگ مورد اسيدپاشي قرار گرفته است.

با تشكيل پرونده مقدماتي و به دستور عموزاد، بازپرس شعبه يازدهم دادسراي امور جنايي تهران، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار كارآگاهان اداره شانزدهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز تحقيقات كارآگاهان اداره شانزدهم از مسعود قرباني اسيدپاشي وي درباره زمان وقوع اين حادثه به كارآگاهان گفت: صبح روز حادثه به قصد عزيمت به محل كار، از منزل خارج شدم؛ ناگهان فردي از پشت سر مرا صدا زد و به محض برگشتن اقدام به پاشيدن اسيد روي صورتم كرد و به سرعت از محل متواري شد.

وي با اشاره به آشنايي خود با خانم جواني به نام اكرم به كارآگاهان گفت: از فرودين امسال با زن جواني به نام اكرم آشنا شدم؛ در ابتدا آشنايي ما بسيار محدود بود اما پس از مدتي اطلاع پيدا كردم كه اكرم ضمن ارتباط با مادرم، او را راضي كرده تا به خواستگاري‌اش برود و مادرم نيز اصرار داشت كه اين دختر همان دختري است كه مي‌تواند مرا خوشبخت كند.

مسعود مدعي شد تمامي اين موضوعات در شرايطي پيش آمده بود كه من به هيچ عنوان قصد نداشتم تا اكرم را به عنوان همسر آينده انتخاب كنم اما عليرغم ميل باطني به خواستگاري رفته و در آنجا بود كه متوجه تفاوت سطح فرهنگي و اجتماعي خود با خانواده اكرم شدم و اطمينان پيدا كردم كه اين ازدواج يك اشتباه است و به همين علت بود كه تصميم گرفتم تا حرف آخر را به اكرم زده و به او گفتم: هيچ علاقه‌اي براي ازدواج با تو ندارم.

پس از به هم خوردن موضوع ازدواج و براي باز پس دادن وسايل اهدايي و گرفتن برخي مدارك هويتي‌ام كه در اختيار اكرم قرار داشت با او تماس گرفتم و در شهرري با او قرار ملاقات گذاشتم اما ناگهان در داخل پارك محل ملاقات با اكرم چند جوان قوي هيكل به سراغم آمده و مرا به زير مشت و لگد گرفتند؛ پس از اين حادثه از اين سه جوان شكايت كردم و حتي در اين‌باره پرونده‌اي نيز تشكيل شد اما با گذشت مدتي تصميم گرفتم تا شكايت خود را باز پس گرفته و به همين علت ديگر پيگير شكايت خود درباره اين سه جوان نشدم.

وي افزود: با اين وجود پس از مدتي تماس‌هاي تهديد آميز از سوي افراد ناشناس آغاز شد تا اينكه در روز حادثه سرنشين يك دستگاه موتورسيكلت اقدام به پاشيدن اسيد به صورتم كرد.

با توجه به اظهارات شاكي پرونده كه نشان از وجود انگيزه انتقام‌گيري داشت، اكرم 23 ساله در تاريخ 3 مهر به پليس آگاهي احضار شد؛ در اظهارات اوليه، اكرم منكر هرگونه قصد و نيت خود جهت انتقام‌گيري از مسعود شد و خود را از موضوع اسيدپاشي به صورت مسعود بي‌اطلاع نشان داد با اين وجود كارآگاهان اداره شانزدهم كه اطمينان داشتند اين زن جوان در اين حادثه نقش اصلي دارد تحقيقات خود را همچنان ادامه داده و در طول تحقيقات اطلاع پيدا كردند كه جوان 27 ساله‌اي به نام محمد قصد ازدواج با اكرم را دارد.

كارآگاهان در ادامه تحقيقات فني اقدام به چهره‌نگاري چهره جوان اسيدپاش كردند ؛ با توجه به چهره اوليه بدست آمده از متهم تحت تعقيب و مطابقت داشتن چهره متهم با مشخصات ظاهري محمد، كارآگاهان با شناسايي محل سكونت محمد در جاده ساوه وي را عصر 11 دي دستگير و به اداره شانزدهم پليس آگاهي منتقل كردند.

محمد پس از دستگيري منكر هرگونه نقش خود در اسيدپاشي شد اما پس از مواجهه حضوري با شاكي پرونده، به طور كامل مورد شناسايي قرار گرفت و به ناچار لب به اعتراف گشود.

متهم در اعتراف خود، علاوه بر معرفي اكرم به عنوان ديگر متهم اين پرونده، درباره زمان حادثه نيز گفت: به درخواست اكرم مقداري اسيد تهيه كردم و با مراقبت از محل سكونت مسعود، در فرصت بدست آمده اقدام به پاشيدن اسيد به صورت مسعود كردم.

اكرم هم پس از دستگيري مجدد با توجه به شواهد و مستندات ارائه شده از سوي كارآگاهان، به ناچار لب به اعتراف گشود و به كارآگاهان گفت: چندي قبل با محمد آشنا شدم و او نيز به شدت خواستار ازدواج با من بود؛ من نيز مشكلات پيش آمده با مسعود را با او در ميان گذاشتم و سرانجام با تحريك من، محمد قبول كرد تا اقدام به پاشيدن اسيد به صورت مسعود كند.

سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: در حال حاضر با توجه به اعترافات صريح متهمان، هر 2 متهم با صدور قرارهاي صادره به ندامتگاه معرفي شده‌اند.




پيش فهرست نامزدهاي اسكار بهترين گريم چهره
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 34
نویسنده : مولوی
آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي ، پيش فهرست نامزدهاي جايزه اسكار بهترين گريم چهره را اعلام كرد.

به گزارش فارس ، آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي تعداد نامزدهاي جايزه اسكار بهترين گريم چهره اين دوره از رقابت‌ها را به 7 نفر كاهش داد.

اسامي اين فيلم‌ها به اين شرح است: «آليس در سرزمين عجايب» ، «جنگجو» ، «نسخه بارني» ، «جونا هكس» ، «شهامت واقعي» ، «راه بازگشت» و «مرد گرگ‌نما».

اعضاي آكادمي پس از ديدن 10 دقيقه از هر كدام از اين هفت فيلم در نهايت 22 ژانويه فهرست نهايي نامزدهاي اين بخش از رقابت‌هاي اسكار كه در برگيرنده 3 فيلم است ، را اعلام خواهند كرد.

بنا بر اين گزارش ، نامزدهاي هشتاد و سومين دوره از جوايز اسكار 25 ژانويه طي مراسمي اعلام خواهد شد، مراسم اعطاي جوايز اين دوره از رقابت‌ها نيز 27 فوريه در سالن كداك هاليوود برگزار مي‌شود.




حضور 24 پژوهشگر در بخش پژوهش تئاتر فجر
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 28
نویسنده : مولوی
حضور 24 پژوهشگر از 19 كشور در بخش پژوهش تئاتر فجر ، راه‌يابي نمايش «شن» به كارگرداني كتايون حسين‌زاده از اخبار امروز جشنواره تئاتر فجر است.

به گزارش فارس ، 24 پژوهشگر از 19 كشور جهان به بخش پژوهش بيست‌ونهمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر راه يافتند.

در اين بخش 19 كشور جهان از جمله كشورهاي آمريكا (2 مقاله) ، مجارستان ، اسلووني (2 مقاله) ، لهستان(2 مقاله) ، كرواسي ، يونان ، انگلستان (2 مقاله) ، هندوستان ،‌كره جنوبي ، اسكاتلند ، چين ، سوئد ، جمهوري چك ، فنلاند ، ليتواني ، تركيه ، بلغارستان ، فرانسه و كانادا مقالات خود را ارايه خواهندكرد.

علاوه بر اين در بخش پژوهش ، 14 مقاله نيز از پژوهشگران كشورمان پذيرفته شده‌ است و همه مقالات پذيرفته شده در اين جشنواره منتشر خواهد شد.

بيست و نهمين جشنواره بين المللي تئاتر فجر كه از 16 بهمن تا 1 اسفند در تهران و همزمان در شهرستانه برگزار مي‌شود، در راستاي «حمايت از پژوهشگران حوزه نمايش و بر طرف كردن نسبي نيازهاي تحقيقاتي كشور» ، « ايجاد شرايط براي حضور پايان نامه هاي برتر دانشجويان رشته نمايش» ، « بهره گيري از ديدگاه هاي كارشناسان ايراني و خارجي درحوزه هاي مختلف نشست هاي آموزشي» و... بخش هاي مانند: پژوهش، كارگاه هاي آموزشي و نشست‌هاي تخصصي و بين المللي، بخش پايان نامه هاي برتر دانشجويي درنظر گرفته شده است.

شهرام كرمي گفت: جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر مهمترين رخداد تئاتري كشور است كه بر روي آثار هنرمندان و تئاتري كشور بسيار تاثيرگذار است.

مدير تالار هنر با بيان اينكه جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر به عنوان يك جشنواره تئاتري اعتبار خاص خودش را دارد، گفت:اين جشنواره يك سر و گردن از ساير جشنواره‌هاي شناخته شده تئاتر بالاتر است و بر جريان تئاتر كشور تاثيرگذار بوده است.

كرمي اضافه كرد: «همچنين حضور گروه‌هاي بين‌المللي اتفاق مثبتي در روند جشنواره است و از جايگاه خوبي در ميان هنرمندان برخوردار است.

وي با اشاره به اينكه جشنواره در دوره‌هاي قبل نيز تاثيرات خود را نشان داده است، عنوان كرد: همچنين جشنواره توانسته بستر تئاتر را نيازسنجي بكند. از سويي تفاوت آثار شركت‌كنندگان جشنواره و گروه‌هاي خارجي هميشه تاثير خوبي بر روي تئاتر كشور داشته است.

اين كارگردان تئاتر در پايان پيشنهاد داد: جشنواره مي‌تواند از لحاظ شكل و شيوه برگزاري تغيير پيدا كند، به اين معني كه در شهرهاي مختلف برگزار شود و محدود به زمان 10 روزه نباشد و مانند برخي جشنواره‌هاي بين‌المللي خارجي در طول 30 روز برگزار شود.

نمايش «شن» به نويسندگي و كارگرداني كتايون حسين‌زاده در جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر به روي صحنه مي‌رود.

نمايش «شن» با نقش‌آفريني الهام پاوه‌نژاد و پريزاد سيف در بخش چشم‌انداز تئاتر ايران در بيست‌ونهمين جشنواره بين‌المللي تئاتر فجر حضور دارد.

براساس اين خبر ، قباد شيوا طراحي پوستر و بروشور اين نمايش را عهده‌دار است و نور‌الدين حيدري‌ماهر، فريبرز دارايي،‌ناصح كامكاري، مهدي نصيري، عماد توحيدي، ماريا حاجي ها ، آزيتا سمناك ، سمانه حسيني و نعيم فاخته ديگر عوامل نمايش هستند.




مجمع تشخيص حق داوري دارد
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي با تشريح جايگاه تصويب قوانين از سوي مجلس و مجمع تشخيص مصلحت نظام خطاب به دولتمردان گفت: بهترين كار خضوع در برابر قانون، اصلاح و تغيير قوانين از طريق مجلس است.

حجت‌الاسلام والمسلمين غلامرضا مصباحي‌مقدم در گفتگو با ايسنا با اشاره به انتقاد رييس‌جمهور نسبت به مصوبه اخير مجلس درباره تركيب مجمع عمومي بانك مركزي، سير تصويب قوانين در مجلس شوراي اسلامي را طبق قانون اساسي سير مشخصي عنوان كرد.

وي با يادآوري اين‌كه «هرگونه پيشنهاد و متني براي قانون‌گذاري، از طريق لايحه، طرح و يا از طريق شوراي عالي استان‌ها به مجلس ورود پيدا مي‌كند» افزود: مجلس قانونگذار است و اگر به فرض دولت هيچ‌گونه‌ لايحه‌اي ارائه نكند، مجلس به وضع قانون در همه امور كشور خواهد پرداخت.

وي ادامه داد: همان‌طور كه مجلس قانونگذار است، دولت مجري است و نمي‌تواند بگويد كه مي‌خواهم قانون اين‌طور باشد يا آن‌طور، به تعبيري مجلس ريل‌گذار و دولت لوكوموتيوران است، مجلس نرم‌افزار را تهيه مي‌كند و دولت در قالب اين نرم‌افزار، سخت‌افزار را تهيه مي‌كند.

رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي با تاكيد بر اين‌كه «قانون اساسي جايگاه مجلس و دولت را به روشني مشخص كرده است» خاطرنشان كرد: دولت موضوعي كه به قانون تبديل شده را بايد قبول داشته باشد؛ چراكه آن‌چه را مجلس تصويب مي‌كند قطعا از صافي شوراي نگهبان عبور مي‌كند؛ اين شورا نيز در بررسي و تصويب مصوبات مجلس دو قاعده را لحاظ مي‌كند، اول اين‌كه مصوبه مورد نظر در انطباق با شرع باشد و دوم منطبق با قانون اساسي باشد.

مصباحي مقدم تصريح كرد: اگر شوراي نگهبان موضوعي را خلاف شرع تشخيص داد، مجلس مصوبه خود را اصلاح خواهد كرد ولي اگر مصوبه‌اي خلاف قانون اساسي تشخيص داده شد ولي مجلس بر نظرش اصرار كرد، معنا و مفهومش اين است كه مصلحت كشور در اصرار بر نظرش بوده است.

وي افزود: در اين صورت نه رييس‌جمهور نسبت به مجمع تشخيص مصلحت نظام و نه شوراي نگهبان نمي‌توانند مصلحت نظام را تشخيص دهند بلكه اين مجمع است كه بر اساس قانون اساسي حق دارد اختلاف مجلس و شوراي نگهبان در انطباق با قانون اساسي و شرع را داوري كند و هرچه تصويب شد - چه نظر مجمع و چه نظر شورا- بايد تمكين شود.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تصريح كرد: اتفاق افتاده است كه گاهي نظر شوراي نگهبان درمجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيده باشد؛ نقش رييس‌جمهور در اينجا به عنوان كسي است كه در حضور نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي به قرآن سوگند ياد كرده است كه به قانون اساسي عمل كند. معنا و مفهوم سوگند در برابر نمايندگان نيز اين است كه رييس‌جمهور در برابر نمايندگان مردم متعهد و پاسخگو باشد.

مصباحي‌مقدم هم‌چنين نسبت به اظهاراتي در برابر آن‌چه مجلس تصويب كرده و مجمع تشخيص مصلحت نظام به تاييد رسانده، مبني بر «قانون نيست» و يا «من آن را قانوني نمي‌دانم» يا «جايگاه مجمع تشخيص مصلحت نظام تصويب قانون نيست» انتقاد كرد.

وي با اشاره به جايگاه مجمع تشخيص مصلحت نظام در قانون اساسي و نظام تصميم‌گيري كشور، اظهار كرد: جايگاه مجمع تشخيص مصلحت نظام در قانون اساسي جايگاهي است براي حل اشكالات پديد آمده در تصويب قانون بين مجلس و شوراي نگهبان؛ اعضاي شوراي نگهبان در مجمع تشخيص مصلحت نظام ديدگاه‌شان از شوراي نگهبان متفاوت مي‌شود؛ چراكه تشخيص‌هاي اين شورا منطبق با قانون و شرع است، ولي در مجمع تشخيص مصلحت نظام در جايگاه رعايت مصلحت نظام، كشور و مردم قرار مي‌گيرند.

نماينده مردم تهران خاطرنشان كرد: اگر اعضاي شوراي نگهبان مجمع تشخيص مي‌بينند مصلحت كشور و مردم در اين است كه آن‌چه در شوراي نگهبان به تصويب رسيده، در مجمع نيز پذيرفته شود، خوب مي‌پذيرند و نهايتا با راي اكثريت اعضاي مجمع تبديل به قانون مي‌شود.

رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي خاطرنشان كرد: معاون حقوقي رييس‌جمهور ـ كه حقوقدان هم هست ـ مي‌تواند با توجه به مفاد قانون اساسي درباره جايگاه مجمع تشخيص مصلحت نظام، اين جايگاه را براي دولتمردان بيشتر تبيين كند.

مصباحي‌مقدم با اشاره به دلايل راي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به تشكيل وزارت ورزش نيز گفت: بنده از نظر راي، شخصا با تشكيل وزارت ورزش مخالف بودم اما از نظر راهبردي آن را تاييد مي‌كنم. رييس‌جمهور اگر مي‌خواهد وزارت ورزش تشكيل نشود، راهش اين است كه لايحه بياورد و وزارت ورزش را با راي مجلس لغو كند و اين كار امكان‌پذير است؛ منتهي رييس‌جمهور با حضور در مجلس براي نمايندگان توضيح دهد كه چرا نمي‌خواهد وزارت ورزش وجود داشته باشد علاوه بر آن معاون رييس‌جمهور را نسبت به مسائل ورزش پاسخگو كند يا خودش پاسخگو باشد.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اين‌كه «نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به حوزه ورزش اشكالات فراواني وارد مي‌دانند» افزود: مجلس بارها از معاون رييس‌جمهور در سازمان تربيت بدني، دعوت كرده است ولي ايشان به مجلس نيامده و در كميسيون فرهنگي نسبت به عملكردش توضيح نداده است، خب دراين‌صورت مجلس بايد چه كند؟

نماينده مردم تهران در ادامه گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين‌كه «نمايندگان با اين مصوبه جايگاه ورزش را به سطح وزارت رسانند تا الزام قانوني براي پاسخگو شدن رييس سازمان تربيت بدني به وجود آيد» افزود: اگر بگوييم در اين قضايا رييس‌جمهور پاسخگو است، چه اشكالي دارد، آقاي احمدي‌نژاد از مجلس بخواهد، به ايشان فرصت داده مي‌شود تا به سوالات نمايندگان در حوزه ورزش پاسخ دهد تا نمايندگان قانع شوند و وزارت ورزش تشكيل نشود كه در اين‌صورت ما هم با اين موضوع موافقيم و شبيه چنين موردي نيز در موارد ديگري نيز قابل انجام است.

رييس كميسيون طرح تحول اقتصادي معتقد است: پاسخگو نبودن برخي از مديران دولتي دليل اصلي چالش مجلس و دولت است.

وي هم‌چنين با يادآوري پيشنهادش درباره راي مجلس در تاييد رييس‌كل بانك مركزي به ايسنا گفت: دليل تغيير تركيب مجمع عمومي بانك مركزي اين بود كه ترتيبي اتخاذ شود تا بانك مركزي در سياست‌هاي پولي مستقل عمل كند، وقتي بانك مركزي در سياست‌هاي پولي مستقل عمل نمي‌كند، مجلس بايد به گونه‌اي عمل ‌كند تا رييس‌كل بانك مركزي به نمايندگان مجلس پاسخگو باشد.

اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاكيد كرد: اگر به موارد فوق پاسخ داده مي‌شد و مسوول مربوطه به مجلس مي‌آمد و پاسخ مي‌داد، نمايندگان مجلس چنين تصميماتي نمي‌گرفتند، مگر اين‌كه گفته شود كشور را بدون مجلس اداره مي‌كنيم، كه اين بحث ديگري است.

وي گفت: نبايد از ياد برد كه مردم رييس‌جمهور را براي اجرا انتخاب كرده‌اند و نه براي قانون‌گذاري و نمايندگان مجلس را براي قانون‌گذاري انتخاب كرده‌اند و نه براي اجرا، حوزه كاري اين دو قوه كاملا از يكديگر متفاوت است؛ بنابراين فكر مي‌كنم بهترين كار خضوع در برابر قانون و اصلاح و تغيير قانون از طريق مجلس است.




مشايي آدم مظلوم و آرامي است
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 42
نویسنده : مولوی
رييس سازمان ميراث فرهنگي كشور از اسفنديار رحيم‌مشايي رييس پيشين اين سازمان و رييس دفتر رييس‌جمهور دفاع كرد و گفت: مشايي آدم مظلوم و آرامي است.

به گزارش ايسنا، حميدرضا بقايي دوشنبه شب در جلسه هفتگي جامعه وعاظ ولايي، با اشاره به سابقه آشنايي خود با مشايي، اظهار كرد: من حدود 18 سال است كه ايشان را مي‌شناسم و تا الان نديده‌ام عليه كسي كينه‌اي داشته باشد.

وي با بيان اين‌كه اخلاق و منش مردانگي مشايي است كه من را جذب كرده است، افزود: مردانگي حر بود كه او را نجات داد. مرد بودن هنر است و من آن‌چه از خصلت اين بنده خدا (مشايي) ديدم همين بوده است. من تا به حال نديده‌ام كه ايشان به كسي توهين كند. آقاي مشايي هنوز مستاجر است و من مي‌توانم آدرس منزل ايشان را بدهم تا در اين مورد تحقيق كنيد. صاحب‌خانه ايشان نيز خانواده شهيد است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: در وزارت كشور مرد مي‌خواست كه در سال 75 جلوي يك سري جريانات بايستد و در آن‌چنان فضايي، دفاع از ولايت هنر بود. سال 75 يعني پيش از انتخابات 76، آقاي مشايي كه در وزارت كشور بود همه را جمع كرد و راجع به آقاي ناطق نوري براي آن‌ها صحبت كرد كه خيلي‌ها به او اعتراض كردند ولي آقاي مشايي گفت بايد نظر مقام معظم رهبري را تامين كنيم. پس از انتخابات نيز آقاي تاج‌زاده اولين كسي را كه عزل كرد مشايي بود و به بدترين شكل ممكن هم او را كنار گذاشت. اگر كسي در دلش كينه‌اي از كسي نداشت و نيتش خالص بود بايد به او تبريك گفت و آن‌چه ما تا الان از مشايي ديديم همين بوده است.

در ادامه، يكي از حاضران اين‌طور عنوان كرد كه اظهارنظرهاي مشايي در مورد مسائل ديني از جمله بحث موسيقي در جامعه تنش ايجاد مي‌كند، كه بقايي در برابر اين مساله اظهار كرد: من با ايشان مفصل صحبت كرده‌ام و كاملا نسبت به اين قضيه روشن شده‌ام. ايشان به هيچ‌كس توهيني نكرده‌اند و مطالب ايشان بد منعكس شده بود. گاهي اوقات برخي رسانه‌ها طوري مطلب را جا مي‌اندازند كه هر كاري مي‌كنيم نمي‌توانيم آن را درست كنيم و متاسفانه گاهي اوقات بد منعكس مي‌كنند و دروغ مي‌نويسند. اگر هم صحبت‌هاي ايشان ابهامي ايجاد كرده است، زنده و حاضر هستند و مي‌توانيد از خودشان توضيح بخواهيد.

وي هم‌چنين با بيان اين‌كه دولت و سازمان ميراث فرهنگي به صورت اعتقادي كار مي‌كنند و اگر اعتقاد نباشد، ماندن در اين شرايط بسيار سخت است، خاطرنشان كرد: اگر انسان دنياطلب باشد، ماندن در اين سمت‌ها و پست‌ها بسيار سخت خواهد بود. اين مجموعه بايد حمايت و پشتيباني شود و اگر اين‌طور نشود همان حوادثي بر سرمان مي‌آيد كه در سال 76 آمد و مي‌خواستند در سال 88 نيز مشابه آن را تكرار كنند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اين‌كه در اين دوره در سازمان از جهاتي تحت فشار هستيم، افزود: زماني در سازمان ميراث فرهنگي مي‌خواستند تاريخ اسلام را از تاريخ پيش از اسلام جدا كنند. امروز نيز از جهات ديگري تحت فشار شديد هستيم. نامه باستان‌شناسان به مقام معظم رهبري را بخوانيد و ببينيد كه در آن چه نوشته‌اند. من اصلا گفتم بسياري از اين‌ها نظام را هم قبول ندارند، بعد حالا براي رهبري نامه مي‌نويسند كه بقايي مي‌خواهد تاريخ را مذهبي كند يا چنين و چنان كند.

بقايي هم‌چنين ابراز عقيده كرد: عده‌اي خط‌هايي مي‌دهند و كارهايي مي‌كنند كه دست و پاي ما را ببندند و ما هم امكاناتي نداريم كه از خود دفاع كنيم و هرچقدر هم حرف مي‌زنيم گوش شنوايي نيست.

وي از برخي تلاش‌ها براي تغيير بافت سنتي بازار تهران انتقاد كرد و گفت: بازار تهران نماد تاريخ تهران است و امامزاده‌هاي زيادي در آن وجود دارد ولي متاسفانه مي‌خواهند آن را تخريب كنند و پاساژهاي مدرني بسازند كه هويتي ندارد. دوران گذشته را بايد به نسل جديد كه تحت تهاجم است معرفي و يادآوري كنيم. من حاضرم با هركس در حيطه كاري خود مناظره كنم تا همه قضاوت كنند چه كسي در مسير ولايت حركت مي‌كند.

رييس سازمان ميراث فرهنگي به اعتراضات مختلف نسبت به آبگيري سد سيوند و به زير آب رفتن مقبره كوروش نيز اشاره كرد و افزود: يكي از فشارهايي كه به ما آوردند همين مساله سد سيوند بود كه به ما ربطي نداشت. هر روز در مقابل سازمان ميراث فرهنگي يك مشت انسان بي‌دين و بي‌انصاف جمع مي‌شدند و به ما فحش مي‌دادند و بعد هم فهميديم كه همه آن‌ها پول گرفته‌اند تا اين كارها را انجام دهند. يعني خودش پول گرفته تا سد را افتتاح كند و از آن طرف گروه درست كرده است كه بيايند در مقابل سازمان ميراث فرهنگي و به ما بگويند جلوي آبگيري سد را بگيريد. به ما چه ارتباطي دارد؟ 13 سال كشور كار كرده و ميلياردها تومان خرج كرده است كه حالا من جلوي آن را بگيرم؟ براي چه؟ كه حالا مقبره كوروش زير آب مي‌رود؟ اين دروغ‌ها چيست؟

بقايي در ادامه به آيين باستاني نوروز اشاره و اظهار كرد: از نظر من عيد نوروز يك خاصيت دارد و آن اين است كه افراد در لحظه آغاز سال نو از اشتباهات سال قبل خود توبه مي‌كنند. عيد نوروز عيد توبه است و عيدي است كه افراد ايرادات يك سال گذشته خود را مرور مي‌كنند و اين‌چنين جامعه‌اي است كه ما در آن زندگي مي‌كنيم.

در ادامه اين جلسه، يكي از حاضران با اعتراض نسبت به نحوه‌ بركناري منوچهر متكي از وزارت امور خارجه، به برخي فعاليت‌هاي بقايي و مشايي در حوزه‌ سياست خارجي اشاره كرد و از بقايي پرسيد «اگر به جاي متكي بوديد و رييس‌جمهور چند نماينده در حوزه سياست خارجي تعيين مي‌كرد چه حالي به شما دست مي‌داد؟» كه وي پاسخ داد: تمام وزرا و كساني كه در دولت هستند طبق مصوبه دولت، قائم‌مقام امور بين‌الملل دارند و در حيطه‌ خود به نوعي در امور سياست خارجي دخيل هستند. بردن پيام‌هاي رييس‌جمهور به كشورهاي ديگر عملا يك كار سفيري است و اصلا چيزي نيست كه آن‌قدر آن را بزرگ و تبديل به مساله اصلي كشور كرده‌اند. در حال حاضر بهترين كسي كه در حوزه سياست خارجي فعال است خود آقاي احمدي‌نژاد است.

شخص پرسش‌كننده كه از پاسخ بقايي قانع نشده بود، ضمن اعتراض به صحبت‌هاي وي، از شيوه‌ بركناري متكي به شدت انتقاد كرد و آن را موجب ايجاد دغدغه و تنش در جامعه دانست كه بقايي ضمن رد اين اظهارات گفت: اجازه بدهيد آب پاكي را روي دستتان بريزم. مردم دارند زندگي‌شان را مي‌كنند و از خيلي از اين مسائل خبر هم ندارند. الان دغدغه مردم، يارانه‌هاست و اين‌جور مسائل براي شما مهم است و براي مردم مهم نيست. مردم ما مردمي خوب و متدين هستند و اگر قرار بود آن‌ها را وارد اين فضاهاي سنگين سياسي كنيم كه 9 دي پارسال اتفاق نمي‌افتاد. مشكل مردم ما اين‌ها نيست بلكه مشكل مردم جو تهمت‌زني و دروغگويي است و شما بايد با اين‌ها مبارزه كنيد ولي از بين اين همه موضوع گشته‌ايد و اين مساله را انتخاب كرده‌ايد؟

در ادامه، يكي ديگر از حاضران از بقايي سوال كرد كه از نظر ميزان فاميل‌گرايي در دولت، چه نمره‌اي به آن مي‌دهيد؟ و وي در پاسخ اظهار كرد: پدر من 84 ماه سابقه جبهه دارد و پسر ايشان كه برادر من است تا همين چند ماه پيش بيكار بود و خودش كار پيدا كرد. تمام كس و كار مسوولان گذشته در سازمان ميراث فرهنگي هستند ولي پسر آقاي مشايي كه ليسانس IT هم دارد تا همين چند وقت پيش بيكار بود تا بالاخره با چند تن از رفقاي خود در يك شركت IT مشغول به كار شدند. البته يكي از مشكلات ما اين است كه يك نفر با تيپ حزب‌الهي نمي‌تواند در شركت‌ها و سازمان‌هاي خصوصي كار پيدا كند.

يكي از حاضران خطاب به بقايي اظهار كرد كه قرار بود در مورد فاميل‌بازي در دولت صحبت كنيد، نه درباره‌ خودتان، كه بقايي گفت: من براي پاسخ به اين سوال از خودم مي‌گويم؛ چرا كه من هم عضو همين دولت هستم و مشت نمونه خروار است.

هم‌چنين يكي ديگر از حاضران در جلسه، پرسشي را درباره ميزان درآمدزايي صنعت توريسم در كشور ما و فاصله‌ آن با كشورهايي نظير تركيه و مالزي مطرح كرد و رييس سازمان ميراث فرهنگي پاسخ داد: ما به دنبال اين نيستيم كه مثل تركيه، دوبي و مالزي شويم؛ چرا كه آن‌ها از نظر فرهنگي تفاوت‌هاي زيادي با ما دارند. ما دو سياست را در سازمان دنبال مي‌كنيم؛ اول سياست جذب توريسم‌مذهبي است كه براي اين منظور مقدمات ورود اين‌ها به كشور را فراهم كرده‌ايم و آ‌ژانس‌هاي داخلي را نيز براي اين كار تشويق مي‌كنيم. سياست دوم توريسم‌درماني است كه به آن توريسم سلامت نيز مي‌گويند. در اين بخش از توريسم، افراد براي انجام كارهاي درماني به ايران مي‌آيند كه درآمدزايي خوبي هم دارد.

وي اضافه كرد: صنعت توريسم در دنيا زمين خورده است و رشد آن در كشورهاي ديگر منفي است ولي در ايران از سال 84 به اين طرف هر سال 25 درصد رشد داشته‌ايم. از اول امسال تا ماه نهم، ميزان توريست وارد شده به ايران برابر كل ميزان سال قبل بوده است و پيش‌بيني ما براي امسال 3 ميليون نفر است كه در نتيجه 25 درصد رشد خواهيم داشت.

بقايي با اشاره به اهميت مساله توريسم‌فرهنگي اظهار كرد: جذب يك توريست فرهنگي به مراتب ارزش و هزينه‌ بيشتري دارد تا اين‌كه بخواهيم مثلا فلان توريست را لب دريا در فلان ساحل ببريم؛ چرا كه جذب يك استاد دانشگاه به كشور قطعا كار دشوارتري است و البته بهتر هم هست.

رييس سازمان ميراث فرهنگي در پايان در پاسخ به پرسش ديگري درباره فعاليت‌هاي اين سازمان در بخش راه‌ها و جاده‌هاي كشور گفت: تاكنون هزار نقطه را در راه‌هاي مختلف كشور شناسايي كرده‌ايم كه سرويس بهداشتي و نمازخانه در آنها بسازيم و البته مغازه‌اي هم در كنار آنها احداث شود تا هركس در آن‌جا مشغول مي‌شود خرج خود را در بياورد. تاكنون 300 مورد را ساخته‌ايم و آماده تحويل است ولي مشكل اين‌جاست كه كسي نمي‌آيد آن‌ها را از ما تحويل بگيرد. هم‌چنين ما 650 عدد از اماكني كه در دست سازمان اوقاف بود را تعمير و مرمت كرده‌ايم و يا در دست تعمير داريم.




ضرورت افزايش تعرفه خدمات روانپزشكي
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 29
نویسنده : مولوی
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: شيوع بيماري‌هاي رواني در كشور نسبتاً بالاست اما به علت پايين بودن تعرفه‌هاي روانپزشكي و همكاري نكردن بيمه‌ها ، بيمارستان ها تمايلي به ايجاد تخت روانپزشكي ندارند بنابراين تعرفه اين خدمات بايد حداقل 2 برابر شود.

حسن امامي رضوي در گفت و گو با فارس، افزود: شيوع بيماري‌هاي رواني در كشور نسبتاً بالاست و ما با بار بالاي بيماري هاي رواني در كشور مواجه هستيم در عين حال تعداد تخت‌هاي بستري روانپزشكي نيز به نسبت جمعيت اين بيماران كم است.

وي گفت: وزارت بهداشت برنامه‌‌هايي را براي افزايش تعداد تخت‌هاي روانپزشكي در كشور اجرا كرده است اما باز هم پاسخگوي بيماران نيستيم، علت مهم آن پايين بودن تعرفه خدمات روانپزشكي است به همين علت مراكز درماني تمايلي به افزايش تخت‌هاي روانپزشكي ندارند، البته بيمه‌ها هم در اين زمينه همكاري كاملي ندارند.

معاون وزير بهداشت افزود: معمولاً بيماران روانپزشكي بايد بيش از 50 روز در بيمارستان بستري شوند اما بيمه‌ها هزينه بيش از 50 روز را پرداخت نمي‌كنند به همين علت گرايش به ايجاد تخت روانپزشكي در بيمارستان‌ها كم است.

وي اضافه كرد: نياز بيماران رواني به تخت بستري بسيار بيش از توان و امكانات كشور است البته برنامه‌هاي جانبي مانند مراقبت در منزل براي كاهش اين مشكل انجام شده است اما افزايش تخت‌هاي بيمارستاني روانپزشكي در كشور امري اجتناب ناپذير است كه لازمه آن افزايش تعرفه‌هاي خدمات روانپزشكي است كه بايد 100درصد افزايش يابد.

امامي رضوي گفت: ايجاد تخت روانپزشكي براي بيمارستان‌ها در شرايط فعلي انگيزه زا نيست در عين حال به علت گسترش شهرنشيني و زندگي صنعتي كه با افزايش استرس همراه است بار بيماري‌هاي رواني را افزايش داده است اين مسئله از سال‌هاي قبل هم بوده است بنابراين نمي‌توانيم بگوييم كه اخيراً با افزايش شيوع و افزايش قابل توجه آمار بيماران رواني در كشور رو به رو شده‌ايم.




افزايش آتش‌سوزي‌ جنگل‌ها
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 37
نویسنده : مولوی
رئيس سازمان مديريت بحران كشور گفت: ميزان آتش‌ سوزي در جنگل‌ها، 300 درصد افزايش يافته است.

به گزارش فارس، حسين باقري در مراسم امضاي موافقتنامه همكاري ميان سازمان مديريت بحران كشور و سازمان پدافند غيرعامل كه امروز در ساختمان شماره 2 وزارت دفاع برگزار شد، اظهار داشت: با امضاي اين موافقت‌نامه شاهد تحولي اساسي در مديريت بحران خواهيم بود.

وي با اشاره به اينكه دفاع مقدس در جمهوري اسلامي ايران، منشأ خير و بركت و تحولات بسياري در كشور بوده است،‌ گفت: در كشورهاي مختلف، نيروهاي مسلح تشكيل دهنده علوم بسيار پيچيده‌اي هستند همچنين بر اساس قانون اساسي، نيروهاي مسلح در زمان بحران به كمك دولت مي‌آيند و در قانون مديريت بحران نيز به استفاده از ظرفيت‌هاي نيروهاي مسلح اشاره شده است.

باقري افزود: جلسات متعدد كارشناسي برگزار شده است و براي استفاده از ظرفيت‌هاي بسيار زياد در نيروهاي مسلح، موافقت‌نامه‌اي تنظيم و امضا شد كه مصوبات اين موافقت‌نامه از امروز اجرايي مي‌شود؛ نيروهاي مسلح فراتر از يك كارگروه در مديريت بحران فعاليت دارند و مي‌توان گفت كه نيروهاي مسلح در حد دسته‌هاي اجرايي امكانات، تجربه، علم و فناوري دارند.

رئيس سازمان مديريت بحران كشور با اشاره به اينكه جوانان در دوران سربازي آموزش‌هاي امداد و نجات و حوادث طبيعي را فرا مي‌گيرند، اضافه كرد: با امضاي اين موافقت‌نامه اين موضوع از امروز اجرايي مي‌شود.

وي به ساماندهي ماشين‌آلات، نيروي انساني و امكاناتي كه در مديريت بحران مورد نياز است، اشاره كرد و گفت: متأسفانه در زلزله‌هاي گذشته بدون ساماندهي از امكانات استفاده مي‌شد كه از امروز اين ساماندهي با همكاري نيروهاي مسلح امكان‌پذير است.

باقري با بيان اينكه سيستم‌هاي ارتباطي نيروهاي مسلح هميشه فعال است، تصريح كرد: با همكاري نيروهاي مسلح در زلزله اخير كرمان، منطقه سريعاً شناسايي شد و گروه‌هاي امداد و نجات عازم آن منطقه شدند؛ نيروهاي مسلح در اطفاي حريق، ترابري هوايي، نيروي انساني و استفاده از امكانات موجود مي‌توانند به مديريت بحران كمك كنند.

رئيس سازمان مديريت بحران كشور در پاسخ به اين پرسش كه قبل از اين موافقت‌نامه، نيروهاي مسلح در زمان بحران همكاري داشتند يا خير، افزود: قبل از تشكيل قانون سازمان نيروهاي مسلح، اين نيروها بر اساس قانون در تمامي حوادث طبيعي مشاركت داشته‌اند ولي اكنون ميزان و نحوه حضور نيروهاي مسلح براي نخستين بار در كشور تدوين مي‌شود.

وي اظهار داشت: در گذشته نيروهاي مسلح بدون وجود دستورالعملي مشاركت مي‌كردند كه اين موضوع موجب بروز مشكلاتي مي‌شد ولي امروز با امضاي اين موافقت‌نامه، فعاليت‌ها بر اين اساس تقسيم‌بندي مي‌شود.

باقري با بيان اينكه ميزان آتش‌سوزي در جنگل‌ها، 300 درصد افزايش يافته است، گفت: در سال‌هاي آينده نيز اين آتش‌سوزي‌ها افزايش خواهد يافت؛ لذا نياز به همكاري و همياري نيروهاي مسلح بيش از گذشته خواهد بود.

در ادامه اين مراسم ، غلامرضا جلالي ، رئيس سازمان پدافند غيرعامل اظهار داشت: مجموعه توانمندي‌هاي فوريتي در نيروهاي مسلح در همه كشورها وجود دارد و ماهيت كار بحران، بيشترين نزديكي را با نيروهاي مسلح دارد.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل افزود: نيروهاي مسلح از جمله ارتش، سپاه، نيروي انتظامي و بسيج با توجه به امكاناتي كه دارند بر اساس اين موافقت‌نامه در مواقع بحراني به كمك دولت خواهند آمد.




ماسك‌ ميوه پوست را شفاف مي‌كند
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
يك متخصص پوست و مو گفت: ماسك ميوه لايه‌هاي سطحي پوست را برمي‌دارد و پوست را شفاف مي‌كند.

اميرهوشنگ احساني در گفت‌وگو با فارس افزود: اسيدهاي ميوه براي پاكسازي پوست از اهميت زيادي برخوردار است. بسياري از كرم‌هاي پوست از اسيدهاي ميوه تهيه مي‌شود.

وي گفت: مكانيزم اثر اسيدهاي ميوه بر لايه‌هاي سطحي پوست تأثيرگزار است و لايه‌هاي سطحي پوست را برمي‌دارد و تأثير كرم‌ها و داروها را بر پوست افزايش مي‌دهد.

اين متخصص پوست و مو افزود: اسيدهاي ميوه موجب شفاف شدن پوست مي‌شود، لايه‌هاي سطحي پوست را مي‌تراشد و كلاژن‌‌سازي زير پوست را افزايش مي‌دهد.

احساني گفت: بهتر است از اسيدهاي ميوه به مدت 4 تا 6 ماه استفاده كرد تا تأثير نهايي آن مشخص شود. ممكن است تا چند هفته تأثير اسيدهاي ميوه بر پوست مشخص نشود.از اسيدهاي ميوه در غلظت‌هاي گوناگون مي‌‌توان استفاده كرد تا حد امكان از اين اسيدها شب‌ها استفاده شود به دليل اينكه نور خورشيد موجب تحريك پوست مي‌شود و كساني كه از اسيدهاي ميوه استفاده مي‌كند، بايد از كرم‌هاي ضدآفتاب استفاده كنند.




جشنواره تئاتر معلولان از23 دي آغاز مي شود
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 33
نویسنده : مولوی
دبير جشنواره چهارمين جشنواره سراسري تئاتر معلولان با اعلام اين مطلب كه نمايش‌هاي شركت‌كننده در جشنواره حاصل يك دوره تئاتر درماني بوده گفت: اين جشنواره از 23 دي ماه با حضور 15 نمايش برگزار مي‌شود.

به گزارش فارس، نشست رسانه‌اي چهارمين جشنواره تئاتر معلولين با حضور هادي بهداد، مديركل روابط عمومي سازمان بهزيستي و دبير جشنواره،مديران كميته‌هاي تخصصي جشنواره برگزار شد.

در اين نشست ، هادي بهداد ضمن بيان اهداف برگزاري جشنواره تئاتر معلولين از حضور 15 نمايش در جشنواره خبر داد كه از 23 تا 26 دي ماه جاري در سالن هاي حوزه هنري تهران روي صحنه مي‌روند.

وي گفت: سازمان بهزيستي كشور با زير پوشش قرار دادن يك ميليون و ششصد هزار معلول در كشور بزرگترين و مهمترين متولي معلولان به شمار مي‌رود كه يكي از اهداف آن توانمندسازي معلولان براي لذت بردن از زندگي و پذيرفتن نقش در جامعه است. هنر و به خصوص هنر تئاتر با رويكرد علمي تئاتر درماني يكي از مهمترين عوامل توانمند سازي معلولان است.

بهداد تصريح كرد: تئاتر در رفع بسياري از اختلالات جسمي و رفتاري تاثير گذار بوده و در سازمان از دهه 70 تيم‌هاي تئاتر درماني به فعاليت مشغول شده‌اند و گفت: در حال حاضر نيز طرح استفاده از تئاتر درماني براي معتادان ، كودكان بي‌سرپرست ، متكديان را نيز در دست بررسي داريم.

دبير جشنواره چهارمين جشنواره سراسري تئاتر معلولان تفاوت جشنواره امسال با دوره‌هاي گذشته را برپايي جشنواره منطقه‌اي معلولان دانست و از برنامه‌ريزي براي برپايي جشنواره‌هاي استاني در سال آينده خبر داد.

وي با اشاره به اينكه علاوه بر نشان دادن توانمندي معلولان ، جنبه‌هاي هنري و تكنيكي را نيز در گروه‌ها افزايش داده‌ايم ، گفت: 15 گروه از استان هاي بوشهر ، زنجان ، اردبيل ، ايلام ، كرمانشاه ، همدان ، چهارمحال و بختياري ، تهران و اصفهان ، كهكيلويه و بويراحمد، مازندران و گلستان طي سه روز برپايي اين جشنواره به اجرا مي‌پردازند.

بهداد هيات داوران جشنواره را متشكل از عزت‌الله انتظامي، سعيد كشن‌فلاح و حسن دولت‌آبادي معرفي كرد كه آثار را در دو بخش فردي و تكنيكي ارزيابي خواهند كرد و افزود: در بخش فردي معلولين جسمي حركتي ، معلولين ذهني ، ناشنوايان ، نابينايان و خردسالان به صورت جداگانه مورد قضاوت قرار مي‌گيرند. در بخش هنري نيز موسيقي، طراحي صحنه، بروشور و پوستر، عروسك سازي و طراحي لباس و... ارزيابي خواهند شد.

دبير جشنواره چهارمين جشنواره سراسري تئاتر معلولان در بخش ديگر صحبتهايش از دو جايزه ويژه خبر داد كه به كارگردان و اثر برگزيده اعطا مي‌شود و در خصوص جوايز گفت: در همه بخش‌ها كمك هزينه خوبي در حد جشنواره ‌هاي حرفه‌اي چون فجر داده شده و از حمايت استاني نيز برخوردار شده‌اند اما در جشنواره جوايز اول معادل دو سكه بهار آزادي ، نفرات دوم معادل يك سكه بهار آزادي و نفرات سوم معادل دو ربع سكه بهار آزادي دريافت مي‌كنند. به برنگان جوايز ويژه نيز 4 سكه بهار آزادي اهدا مي‌شود.

وي درخصوص تاخير پيش آمده در برگزاري جشنواره توضيح داد: اين جشنواره هر دو سال يكبار برگزار مي‌شود و قرار بود در مرداد ماه باشد اما پس از بررسي‌هايي كه داشتيم، ديديم كه بنا به زمان، آمادگي بيشتري لازم داريم. احساس كرديم كه اگر جشنواره‌اي وزين‌تر برگزار كنيم به نفع جامعه معلولان خواهد بود.

بهداد در بيان دلايل تغيير دبير جشنواره نيز گفت: اختلاف سليقه‌اي براي اجرا ها وجود داشت و كار انجام شده را ناكافي مي‌دانستيم.

دبير چهارمين جشنمواره تئاتر معلولان از بر پايي جلسات نقد و بررسي آثار براي اولين بار در اين جشنواره خبر داده و گفت: در اين خصوص از ياري رحمت اميني بهره مي‌بريم. جلسات نقد و بررسي هر روز صبح ساعت 9:30 و با حضور گروه‌ها و به صورت بحث آزاد برپا مي‌شود.

وي تصريح كرد: نمايش برتر اين جشنواره به جشنواره فجر نخواهد رفت و تا اين زمان صحبتي نيز با فجر نشده چون حضور در اين جشنواره براي تئاتر معلولين يك ضرورت نبوده است.

بهداد مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره تئاتر معلولان را 9 صبح روز 26 دي ماه و در تالار انديشه حوزه هنري اعلام كرد و افزود: يك نمايش خياباني نيز در اين جشنواره اجرا مي شود كه خارج از مسابقه است. اين نمايش خياباني روز 25 دي ماه در محوطه باز حوزه هنري و در ساعت 17 براي عموم اجرا خواهد شد.

وي تعدا افراد شركت كننده در جشنواره را 200 نفر اعلام كرده و توضيح داد: آثاري كه در جشنواره تئاتر معلولان به نمايش در مي‌آيد، حاصل فرايند تئاتر درماني است و جلسات تئاتر درماني در جشنواره اتفاق نخواهد افتاد.

دبير جشنواره چهارمين جشنواره سراسري تئاتر معلولان از برنامه‌ريزي براي تورهاي اجرا براي تئاتر معلولان و نمايش‌هاي توليد شده توسط آنان خبرداده و گفت: يكي از اهداف اين جشنواره شايد اشتغال‌زايي هنرمندان معلول باشد و ما براي تمامي اجراهيا توليد شده تورهاي اجرا را در ايام و مناسبت‌هاي خاص برگزار خواهيم كرد.

در پايان اين نشست ، نمايش‌هاي راه يافته به جشنواره تئاتر معلولان به شرح ذيل اعلام شد:
من كيم (گناوه) ، در جستجوي قطعه گمشده (زنجان) ، از پله ها بيا پايين (اردبيل) ، سرهنگ و پرندگان (زنجان) ، راديكال زندگي (ايلام) ، پرده برداري (كرمانشاه) ، دستفروش (دهلران) ، بن بست اميد (فارسان) ، عموماهيگير(تهران) ، رفيق خوب نعمته (شهررضا) ، پرسشنامه (تهران) ، يورد هشتم (ياسوج) ، شلان كشي (قائم شهر) و اسكله اميد (گنبد).




تركي ،داور ديدار ژاپن و سوريه شد
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 42
نویسنده : مولوی
با مصدوميت داور عربستاني ، محسن تركي داور وسط ديدار ژاپن و سوريه در مسابقات جام ملت هاي 2011 آسيا شد.

علي خسروي عضو كميته داوران در گفت و گو با فارس اظهار داشت: من هر روز با داوران حاضر در جام ملت هاي آسيا در ارتباطم و امروز در تماس اينترنتي با آنها خبردار شدم كه خليل الغمدي داور وسط كه قرار بود پنجشنبه ديدار سوريه و ژاپن را سوت بزند در تمرين صبح امروز از ناحيه كشاله ران دچار آسيب ديدگي شد و به همين دليل محسن تركي داور وسط اين بازي شد.

داوران وسط حاضر در جام ملت هاي آسيا به عنوان داور چهارم به اين رقابت ها دعوت شده اند و اين شانس براي تركي ايجاد شده تا بتواند به عنوان داور وسط قضاوت كند.

بدين ترتيب ديدار تيم هاي سوريه و ژاپن را تيم داوري از ايران قضاوت مي كنند. كمك‌هاي او حسن كامراني‌فر و رضا سخندان خواهند بود.




سرطان در ايران رو به افزايش است
نوشته شده در سه شنبه 21 دی 1389
بازدید : 25
نویسنده : مولوی
رئيس انجمن سرطان ايران گفت: ايران در آينده با افزايش قابل توجه بيماران سرطاني مواجه مي‌شود و در حال حاضر شيوع سرطان در كشور رو به افزايش است.

عبدالله فضعلي زاده در گفت و گو با فارس اظهار داشت: شيوع سرطان در ايران و تمام نقاط جهان رو به افزايش است و اين جوامع در آينده‌اي نزديك با افزايش قابل توجه بيماران سرطاني روبرو مي‌شوند.

وي افزود: عاقل‌ترين افراد كساني هستند كه موارد پيشگيري از عوامل سرطانزا را به موقع انجام دهند و اين امر بايد با ارتقا آگاهي مردم صورت پذيرد زيرا آحاد جامعه با اطلاع يافتن از عوامل سرطان به طور چشمگيري مي‌توانند به صورت مستقل از افزايش شيوع سرطان در كشور جلوگيري كنند.

عبدالله فضلعلي زاده در پاسخ به اين پرسش كه شايع ترين سرطان در مردان كشور چيست، گفت: در حال حاضر سرطان پروستات در افراد مسن در كشور بسيار شايع است و مردان بايد با آگاهي از علائم اين سرطان در صورت مشاهده كوچكترين علائمي به پزشك معالج خود مراجعه كنند تا از ابتلا به سرطان پروستات جلوگيري كنند.

وي تصريح كرد: با تشخيص به موقع سرطان پروستات در مردان، فرآيند درمان به طور كامل صورت مي‌پذيرد و اين افراد هيچ گونه نگراني نبايد داشته باشند.

رئيس انجمن سرطان ايران در پاسخ به اين پرسش كه شايع ترين سرطان در زنان در كشور چيست، اظهار داشت: در زنان كشور شايعترين سرطان، سرطان سينه است. اين سرطان نيز همانند سرطان پروستات مردان در صورت پيشگيري و تشخيص به موقع كاملاً قابل درمان است.

فضلعلي زاده خاطرنشان كرد: مهمترين توصيه به مردان و زنان به خصوص افراد مسن در كشور آگاهي و فراگيري معاينات شخصي اين افراد است به طوري كه افراد بايد بياموزند هفته‌اي 2 بار به طور كامل و به خصوص در اندام ‌هاي مشكوك بدن، اندام خود را با لمس كردن و مشاهدات چشمي به طور منظم از ايجاد توده‌هاي مشكوك اطلاع يابند تا در سريع‌ترين زمان ممكن بتوانند به پزشك براي درمان مراجعه كنند كه مسلماً اين كار به ارتقا سطح كيفيت زندگي افراد در نوع تغذيه و سبك زندگي بسيار وابسته است.